Zakaj pa so se na fanta spravili?
Budala bo dala, 07.10.2021 ob 19:13
bera320, 07.10.2021 ob 19:08
Budala bo dala, 07.10.2021 ob 18:40
bera320, 07.10.2021 ob 18:30
Kamal, 07.10.2021 ob 18:20
Jaz se držim čisto dobro. Kaj pa mislite, da bodo protestniki uspeli iztržiti, razen zastonj tuširanja in par prevozov z rešilcem ali marico. Tudi, če pade vlada ne bo nič drugače ker pri nas volimo predstavnike v sistem, ki je že postavljen.
Tudi če naslednjič izvolite sosedovo Micko se bo delalo po sistemu. Nekaj teh vodilnih bo dobilo dobro nagrado vi boste pa še vedno raja do naslednjega problema.
V res razvitih državah spreminjajo sistem in ga prilagodijo ljudem do te mere, da potem ni niti več pomembno kdo zmaga na volitvah. Ampak takih držav na svetu je mogoče 10 pa sem rekel preveč.
Tako, da v bistvu vam dam lahko prav, ampak uspeli pa ne boste neglede na voditelja v trenutnih razmerah.
jah, če bi se Janez janša držal lastnih besed, bi že zdavnaaaaj moral odstopiti in to brez vseh protestov… tako samo dokazujejo protesti da so še kako upravičeni, ker se drži oblasti kot klop, čeprav ima že zdavnaj podporo kreeeeepko pod 25% in bi torej moral sam odstopiti… pa ne, ker vedno govori eno in drugo dela…
poslušajte ga:
Za vas volitve ne bodo preveč lepo presenečenje, če srčno verjamte, da ima ta vlada 13 % podporo. Ali kero števliko že tako veselo mečete okoli.
če gledamo samo množični referendum o vodi- z kot rečeno množično udeležbo… potem ima krepko manjšo kot 25%… pa upam,da se oglasiš takrat ko bodo volitve… se slišiva tukaj… kdo bo presenečen
Točno to. Sklicujete se na referendum o vodah kot dokaz, da ima vlada ekstremno nizko podporo. Bomo videli. Absolutno se bom zglasiv. 90 % zato, da se vam smejem, ko boste šokirani, 10 % za to, da sproščam moje fustracije nad vami.
pa kaj ti ni jasno a ne vidiš,da niso niti na volitvah 2018 zbrali več kot 25%
Forum je zaprt za komentiranje.