Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj pa so se na fanta spravili?

Zakaj pa so se na fanta spravili?

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin273, 07.10.2021 ob 16:58

Kamal, 07.10.2021 ob 16:54

yram, 07.10.2021 ob 16:36

Niste razumeli kaj sem hotla povedat, ne da se “prepovedat” in s tem preprecit upora, vojna (ne z zakonom niti z odloki) tako kot se ne da prepovedat kriminala, ubijanja itd. Zato pravim, da so sanjaci.Kaj vse je prepovedano pa se pocne. Osebno se ne udelezujem protestov, ker ne verjamem v njih, jih pa razumem. Ljudem je prekipelo. Pct ni namenjen ohranjanju zdravja in zivljenja ampak bogatenju posameznim prodani.m dusam, ki bi za denar storili vse in nic jim ni sveto. Bolj kot ne pct skodi. Skodi gostincem, trgovcem, gospodarstvu na splosno, skodi bolnim saj ne morejo normalno do zdravnika, skodi solarjem, studentom itd.

Kar tako, ga niso, je že iskal pozornost. Pač ni upošteval navodil. Saj drugot ni nič drugače. Danes si šef, jutri te ni. Delavec enako, če boš zavrnil delo, te jutri ni. Pač treba odrasti, ni dovolj samo, da se odseliš od doma. Saj niste izbranci planeta zemlja. Rodili ste se zaradi drugih ne zaradi sebe.

Jaz tudi lahko rečem, da se ne bom več vozil v službo, ker je nevarno, saj pribljižno 2/3 ljudi danes ne bi opravilo izpitne vožnje. V podjetju se mi samo zahvalijo in adijo.

Enako je tudi pri teh CPT, niste izbranci in niste nič posebnega, večina pa narekuje tok življenja, s tokom kapitalizma. Izbrana smer razvoja je začrtana in temu se ne moreš upirati, saj si kot posameznik nepomemben. In to velja v vseh sferah družbe. Pri zdravniku si številka, enako v državni upravi, na delu tudi itd.

Kaj zavajaš s tistim odrasti?

Tebi pomeni odrasti biti suženj? Ti si se rodil zarad drugih praviš?

Glej da greš takoj v kot klečat in pet čelnih dati steni potem pa naredi selfi in ga tukaj deli. Jasno?!

Ne, to ne pomeni biti suženj, saj greš lahko drugam, če želiš.

Jaz sem že nekaj služb zamenjal pa mi je bilo načeloma povsod dobro. V zdajšnji službi npr. vodim manjši tim, pa če ne bomo uspešni in delali tako kot želi vodstvo bom jaz letel prvi ne delavec, ki npr ne bo opravil dela. Tudi jaz poslušam za vse napake, ki jih naredijo pa se jim je be. Vsi ti zavidajo a tvojega dela pa ne bi nihče opravljal. A ni to zanimivo.

Poznam jaz take kalibre, ki pa vedno imajo fraze tega jaz ne bom, nimam časa itd. skratka otročje.

Fahrenheit 451, 07.10.2021 ob 17:26

Vmes na bi bili tudi Orbanovi policisti. A se že kaj ve konkretnega o tem?

O tem vedo vse dežurni shizofreniki, Darmun, Replika in slični. Njih prašaj.

Zartrose izven profila, 07.10.2021 ob 17:27

Točno taki, 07.10.2021 ob 17:24

Zartrose izven profila, 07.10.2021 ob 17:07

Edini sanjači, 07.10.2021 ob 15:37

yram, 07.10.2021 ob 14:47

Protesta se ne da prepovedat, tako kot se ne da prepovedat vojne. Sanjaci si domisljajo, da imajo moznost prepovedati kaj takega. Upor in vojna je stalna spremljevalka cloveka. Lahko posljejo vso policijo in vso vojsko sveta, se nobena policija niti vojska ni nikoli zmagala nobene vojne je pa marsikatero zacela. Vedno zmaga ljudstvo- tudi policaj in vojak je del ljudstva. Sanjajo nemogoce sanje ti nasi politiki (ne samo nasi) in to sred belega dne.

Edini sanjači so tisti, ki mislijo da so pomembnejši od celote. Tisti, ki mislijo da zanje ne veljajo pravila in lahko počnejo kar hočejo.

Ane, imaš take ki ignorirajo pravila na cesti-vozijo čez rdečo luč, vozijo tik za ritjo itd.. jok semaforji in varnostne razdalje so le za okras! tapravi sanjači!

Točno take sem opisal. In po tvojem ne bi smeli kaznovati take budale.

Take je treba.

Tiste ki pa ne upoštevajo pct pravil pa ne. 😉

In kdo jih je še do zdaj kaznoval? US je vrglo kazni zaradi mask, kaj je potem narobe?

yram, 07.10.2021 ob 17:18

Ne strinjam se s tem, da sem se rodila zaradi drugih. Rodila sem se ker sta starsa zelela druzino otroke ( vec kot eden jima pac ni bil dan, sta zelela vsaj se enega pa ni slo).

Tudi s tem se ne strinjam, da moras vedno slediti najmocnejsi in manj modrejsi credi (ni nujno da taka creda vedno hodi v pravo smer).  Nasa trenutno mocnejsa, ne pa tudi pametnejsa creda (Slo) hodi po napacni poti- zal. Pa ni edina.Ce ves da nekaj ni prav in ce
imas vsaj malo poguma, pameti in pokoncnosti ji ne bos sledil.

Jaz sem sama svoj sef. Nisem odvisna od nikogar, verjetno mi ravno to daje prednost, da credo lahko zapustim in nadaljujem nekaj casa pot  sama, dokler se ne pridruzim drugi credi, ki se mi zdi boljsa in ne hodi proti prepadu. Vse je stvar izbire.

No praviš da gremo po napačni poti, ok ti dam prav. Rodila si se staršem, kjer ti tudi dam prav. V današnjem svetu imamo obveznosti in pravice katere se oblikujejo večinsko oz. preko 3 vej oblasti.

Jaz osebno npr. sem za svet brez denarja, vse en narod, nobenih služb, nadzor nad št. prebivalstva itd. Zdravstvo transport vse preko umetne inteligence itd. Vso nepotrebno onesnaževanje takoj prekiniti itd.

Po tvojem mišljenju, če pridobim nekaj 1000 ljudi v svoj prav to pomeni, da lahko začnem to vdejanjati in moriti drugim. Me zanima kdo je za.

Saj jaz sem bil tudi proti cepljenju ampak ne zaradi stranskih učinkov, ampak zaradi tega, ker je res malo možnosti, da sploh zbolim zaradi načina življenja. Kar se je dejansko tudi potrdilo v 1,5 leta. Vendar sem se zaradi tega, ker verjamem v to, da visok % cepljenih ljudi pomaga pri zaustavitvi virusa.

Kamal, 07.10.2021 ob 17:31

Ne, to ne pomeni biti suženj, saj greš lahko drugam, če želiš.

Jaz sem že nekaj služb zamenjal pa mi je bilo načeloma povsod dobro. V zdajšnji službi npr. vodim manjši tim, pa če ne bomo uspešni in delali tako kot želi vodstvo bom jaz letel prvi ne delavec, ki npr ne bo opravil dela. Tudi jaz poslušam za vse napake, ki jih naredijo pa se jim je be. Vsi ti zavidajo a tvojega dela pa ne bi nihče opravljal. A ni to zanimivo.

Poznam jaz take kalibre, ki pa vedno imajo fraze tega jaz ne bom, nimam časa itd. skratka otročje.

Joj Kamal kamal, joj. Drži se

Kamal, 07.10.2021 ob 18:04

No praviš da gremo po napačni poti, ok ti dam prav. Rodila si se staršem, kjer ti tudi dam prav. V današnjem svetu imamo obveznosti in pravice katere se oblikujejo večinsko oz. preko 3 vej oblasti.

Jaz osebno npr. sem za svet brez denarja, vse en narod, nobenih služb, nadzor nad št. prebivalstva itd. Zdravstvo transport vse preko umetne inteligence itd. Vso nepotrebno onesnaževanje takoj prekiniti itd.

Po tvojem mišljenju, če pridobim nekaj 1000 ljudi v svoj prav to pomeni, da lahko začnem to vdejanjati in moriti drugim. Me zanima kdo je za.

Saj jaz sem bil tudi proti cepljenju ampak ne zaradi stranskih učinkov, ampak zaradi tega, ker je res malo možnosti, da sploh zbolim zaradi načina življenja. Kar se je dejansko tudi potrdilo v 1,5 leta. Vendar sem se zaradi tega, ker verjamem v to, da visok % cepljenih ljudi pomaga pri zaustavitvi virusa.

Joj Kamal kamal, joj. Drži se

Jaz se držim čisto dobro. Kaj pa mislite, da bodo protestniki uspeli iztržiti, razen zastonj tuširanja in par prevozov z rešilcem ali marico. Tudi, če pade vlada ne bo nič drugače  ker pri nas volimo predstavnike v sistem, ki je že postavljen.

Tudi če naslednjič izvolite sosedovo Micko se bo delalo po sistemu. Nekaj teh vodilnih bo dobilo dobro nagrado vi boste pa še vedno raja do naslednjega problema.

V res razvitih državah spreminjajo sistem in ga prilagodijo ljudem do te mere, da potem ni niti več pomembno kdo zmaga na volitvah. Ampak takih držav na svetu je mogoče 10 pa sem rekel preveč.

Tako, da v bistvu vam dam lahko prav, ampak uspeli pa ne boste neglede na voditelja v trenutnih razmerah.

Saj do upora in vojne prihaja ravno zato, ker si nekateri domišljajo, da so nekakšni izbranci, ki jim pripada več in ne samo denarja, ampak še oblasti in da lahko narod kar kontrolirajo. Nekje mora biti meja in poči. Ampak kaj bi to razlagal. Veliki gospodje imajo še vedno v glavi, da so nekaj več. Zgodovina pa vedno znova pokaže, da temu ni tako, vsaj ne za dolgo. Še vsak imperij je propadel.

Kamal, 07.10.2021 ob 18:20

Jaz se držim čisto dobro. Kaj pa mislite, da bodo protestniki uspeli iztržiti, razen zastonj tuširanja in par prevozov z rešilcem ali marico. Tudi, če pade vlada ne bo nič drugače  ker pri nas volimo predstavnike v sistem, ki je že postavljen.

Tudi če naslednjič izvolite sosedovo Micko se bo delalo po sistemu. Nekaj teh vodilnih bo dobilo dobro nagrado vi boste pa še vedno raja do naslednjega problema.

V res razvitih državah spreminjajo sistem in ga prilagodijo ljudem do te mere, da potem ni niti več pomembno kdo zmaga na volitvah. Ampak takih držav na svetu je mogoče 10 pa sem rekel preveč.

Tako, da v bistvu vam dam lahko prav, ampak uspeli pa ne boste neglede na voditelja v trenutnih razmerah.

jah, če bi se Janez janša držal lastnih besed, bi že zdavnaaaaj moral odstopiti in to brez vseh protestov… tako samo dokazujejo protesti da so še kako upravičeni, ker se drži oblasti kot klop, čeprav ima že zdavnaj podporo kreeeeepko pod 25% in bi torej moral sam odstopiti… pa ne, ker vedno govori eno in drugo dela…

poslušajte ga:

(https://youtu.be/gFIYBzfwFDA)

In kdo jih, 07.10.2021 ob 17:56

In kdo jih je še do zdaj kaznoval? US je vrglo kazni zaradi mask, kaj je potem narobe?

kaznovat je treba tiste, ki so ta terorski pogoj uvedli. 😉

Kamal, Kamal…

Moti vas, ker niste mogli iz enega konca na drugega. Motilo je par mamic, ki niso mogle po svoje otroke na trening.

Katjo bodo njeni dragi zaman čakali na poteh, kjer je hodila, ker si je s  cepljenjem kupila svobodo in s cepljenjem zaključila svojo življenjsko pot, materinstvo in vse kar bi jo lahko še čakalo v življenju.

Danes pa berem v novi Zarji, kako je pri nas z odškodninami po  cepljenju.

Čisto po domače ena velika ničla pišejo.

Zato, ker ni obvezno se nihče ne zavezuje, da bi bile odškodnine in o tem nihče noče niti debatirati. Do kod seže torej moja solidarnost in do kod seže Katjina solidatnost?

Samo sramota in absurd, in na tak način so želeli uvesti PCT?

Kdo je tu nor in kdo se dela norca iz nas. Sem že napisala pred dnevi.

Človek, ki zbere 10.000 ljudi na protestih je za državo nevaren in država bi morala koncno razumeti, da nekaj v njihovem delovnem okolju ni ok, ne da mirno papcajo tortice na Brdu.

bera320, 07.10.2021 ob 18:30

jah, če bi se Janez janša držal lastnih besed, bi že zdavnaaaaj moral odstopiti in to brez vseh protestov… tako samo dokazujejo protesti da so še kako upravičeni, ker se drži oblasti kot klop, čeprav ima že zdavnaj podporo kreeeeepko pod 25% in bi torej moral sam odstopiti… pa ne, ker vedno govori eno in drugo dela…

poslušajte ga:

(https://youtu.be/gFIYBzfwFDA)

Za vas volitve ne bodo preveč lepo presenečenje, če srčno verjamte, da ima ta vlada 13 % podporo. Ali kero števliko že tako veselo mečete okoli.

To si pa full dobr povedal. Svaka čast

Se strinjam, da imamo vsi obveznosti oz.dolznosti in pravice. Se vedno vecina drzavljanov izpolnjuje obveznosti do drzave npr. (davki, ne krsimo zakonov, se drzimo nekega reda itd) vecina tistih, ki od nas zahtevajo izpolnjevanje dolznosti, vzeli so nam pa pravice

(primer ljudje placujejo zavarovanja vendar do zdravstva ne morejo dostopati ali je to prepocasno- spec.pregledi, obveznost pct ,ki je marsikomu dodaten strosek)

vse to pocne ravno obratno nimajo nobenih dolznosti, ne odgovarjajo za nic, jemljejo si pa vse pravice, ce jih ni si jih pa izmislijo. Zato razumem, da je ljudem prekipelo. Vsi dajemo v blagajno, iz te blagajne pa placujejo npr policijo, da sprica po ljudstvu, tudi ko ni treba medtem ko oni paradirajo po brdu z “visokimi” gosti in se ne drzijo pct ukrepov, niti zascitnih mer ( varnostniki ne stejejo :)) )

Iz te blagajne se podkupluje, jemlje, placuje njihove varnostnike, kuharje in stroske visokih gostov. Po cem tocno so oni visoki.? Nic niso visoki, so samo ljudje, rodili so se, zivijo in verjemi da bojo umrli, tako kot vsi mi. Ce je kdo od njih nesmrten in ima nadnaravne sposobnosti se mu pa opravicujem, potem je pa res visok .oz kar vecen. Do takrat pa niso oni nic visoki, ker zivijo od nas in ne mi od njih. So ljudje, ki si domisljajo, da so med vecnimi. Pac  potrebni zdravljenja, ker zivijo v fantazijskem svetu. Ampak vseeno bojo nekoc umrli pa ce se tako zivijo v fantaziji. Lahko oni prepovejo kar hocejo, ljudstvo v resnici zdaj  samo ponavlja za njimi (jemljejo si pravico in opuscajo dolznosti). Oni se ne pokorijo, torej tudi ljudstvo se ne bo. Nikoli se ni v vsej zgodovini in nikoli se ne bo. Clovek ni stroj, tega oni ne dojamejo ( pac bolna psiha misli da je nadclovek, nezlomljiv, neumrljiv) in vsi ki “verjamejo” v njihovo nesmrtnost, ki jo kupujejo z dodatki, podkupninami itd so ze izgubljeni..

Darwin273, 07.10.2021 ob 18:41

To si pa full dobr povedal. Svaka čast

Namenjeno > Kamal

07.10.2021. ob 18:20

Pozdrav soncu, 07.10.2021 ob 18:36

Kamal, Kamal…

Moti vas, ker niste mogli iz enega konca na drugega. Motilo je par mamic, ki niso mogle po svoje otroke na trening.

Katjo bodo njeni dragi zaman čakali na poteh, kjer je hodila, ker si je s  cepljenjem kupila svobodo in s cepljenjem zaključila svojo življenjsko pot, materinstvo in vse kar bi jo lahko še čakalo v življenju.

Danes pa berem v novi Zarji, kako je pri nas z odškodninami po  cepljenju.

Čisto po domače ena velika ničla pišejo.

Zato, ker ni obvezno se nihče ne zavezuje, da bi bile odškodnine in o tem nihče noče niti debatirati. Do kod seže torej moja solidarnost in do kod seže Katjina solidatnost?

Samo sramota in absurd, in na tak način so želeli uvesti PCT?

Kdo je tu nor in kdo se dela norca iz nas. Sem že napisala pred dnevi.

Človek, ki zbere 10.000 ljudi na protestih je za državo nevaren in država bi morala koncno razumeti, da nekaj v njihovem delovnem okolju ni ok, ne da mirno papcajo tortice na Brdu.

Tudi zelo dobro povedano in prav

Mene ne moti, ker sam ne uporabljam mesta, ker me duši.

Vendar ne bom pa šel nikoli na protest kjer se drugim dela škoda, sem raje sam svoj suženj. To povem tudi direktno vsakemu, saj tudi vse to plačam kot pravite. Do izgredov pride, ker dejansko ni vsebine in čas preide v eno samo dolgočasje, ki sprevede ljudi do nesposobnih dejanj.

To mora biti mukotrpno za vse udeležence.

Ti protesti so jasno pokazali, zakaj je Janša najprej hotel nadzor nad policijo.

Budala bo dala, 07.10.2021 ob 18:40

Za vas volitve ne bodo preveč lepo presenečenje, če srčno verjamte, da ima ta vlada 13 % podporo. Ali kero števliko že tako veselo mečete okoli.

če gledamo samo množični referendum o vodi- z kot rečeno množično udeležbo… potem ima krepko manjšo kot 25%… pa upam,da se oglasiš takrat ko bodo volitve… se slišiva tukaj… kdo bo presenečen

bera320, 07.10.2021 ob 19:08

če gledamo samo množični referendum o vodi- z kot rečeno množično udeležbo… potem ima krepko manjšo kot 25%… pa upam,da se oglasiš takrat ko bodo volitve… se slišiva tukaj… kdo bo presenečen

pšri tem mislim na odstotke…

že leta 2018 tale sds NI ZBRALA NA VOLITVAH 25% podpore

ko se janša tako hvalisa s 25%

(https://www.sta.si/parlamentarne-volitve-2018/rezultati)

Točno to. Sklicujete se na referendum o vodah kot dokaz, da ima vlada ekstremno nizko podporo. Bomo videli. Absolutno se bom zglasiv. 90 % zato, da se vam smejem, ko boste šokirani, 10 % za to, da sproščam moje fustracije nad vami.

tehtnica in dva konca, 06.10.2021 ob 10:55

Šnelca_783, 06.10.2021 ob 08:33

(https://mobile.twitter.com/RoniKordis/status/1445464554666745856?t=Ykdnezs3-LlZA_L5BJquJA&s=07)

Ne zagovarjam nasilja, nikakor. Ampak: verjetno ne brez razloga. Daj si poglej posnetke -je letelo marsikaj po zraku in pod noge policistom -tudi ognjena sredstva.  Dvojni bedak je bil ta “fant”, če/da se je takole tam nastavljal, ko je policija po neštetih pozivih da se naj razidejo, posredovala po celi Lj. To včeraj sploh  in kasneje ko je padla tema, ko bi se že davno morali glede na pozive raziti, huligansko nasilništvo in provociranje policije, ne pa protestiranje.

Policija je prepovedala protest; pozivala naj se razidejo.

Lubica, njihova naloga je, da zagotavljajo (tudi tvojo) varnost, pomoč. ni pa policija v akciji socioterapevtska pomoč, nikakor.

aja, mogoče bi ga morali najprej šicniti, pa potem spraševati zakaj je tam??

Tako je to namreč izgledalo

Po zadnjih raziskavah ima fašist janša samo 14% podporo.

Ustavite konje, 07.10.2021 ob 19:28

aja, mogoče bi ga morali najprej šicniti, pa potem spraševati zakaj je tam??

Tako je to namreč izgledalo

Sam maš prov ja. Prvo ste vi začel “šičat” jajca okol. Končno resnica. Ali resni.ca, če že hočes.

Zartrose izven profila, 07.10.2021 ob 18:34

kaznovat je treba tiste, ki so ta terorski pogoj uvedli. 😉

In za to ni pristojna polpismena drhal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close