Zakaj mi prijateljica laze?
A če tega ne naredi, pomeni, da si ne upa? In da je pussy?? Torej, če ne naredi, ker si ne upa (bla bla), potem ni pravi dedec? Pa kam je šla vsa morala, spoštovanje itd?
Želim si, da bi bilo veliko takšnih moških, ki si ne bi “upali”…[/quote]
To so le izgovori za tiste, ki kao zmorejo. Zato, da se sami ne bi počutili manjvredne, poskušajo narediti manjvredne tiste, ki ne zmorejo. 🙂
Ta vzorec se opaža na različnih nivojih. Na primer obtoževanje debelih, da si tisti, ki so suhi pač neke prekle, da so slabi, šibki….Kdo je tu res šibak, je pa seveda vsem jasno.[/quote]
Bojim se, da se moški med seboj tudi na tak način podpihujejo- češ kaj si prpa, ona bi, ti pa nočeš. In potem so moški, ki pa to v očeh svojih kolegov ne smejo bit in smo tam + seveda še kakšen alkohol. Mi je kar jasno, da se to dogaja. Ampak da me sedaj kdo ne poje, moram dodati, da moraš za takšen korak v sebi že bit potencialna varalica…
Saj pravim, morda ni prišel do take situacije ko bi se sploh moral odločit ali je ali ni ”zločinec” ….. Nekaj e ”kolesje” zakonov drugo pa je ”reala”
Če je nekaj legalno še ne pomeni da ni nemoralno 😉
Vedno je možno VSE Robi ampak, ne moreš bit Svetloba, če teme videl nisi 😉 to je dejstvo……
Ne ni…. ker če si ŽELIŠ varat, pa se ”vserješ” ko je treba nardit zadnji korak, si samo strahopetec ki ne upa izkoristit in uresničit svojih želja….. je pa res da točno tak kot praviš ti se tolažijo taki ”strahopetci” češ da oni so pa zvesti… ponoči pa fantazija 100 na uro.
Aja… a zato pa so nekaterim sodili za ”NAKLEPANJE UMORA” ????
Saj oni 4je mulci ko so jih pričakali policisti ko so šli ropat banko pa so stopli čez vrata še tudi niso nič oropali pa jim sodijo za NAKLEPANJE ROPA….
ja, ampak ti mešaš 2 zadevi…. če tega ne želi pa ima možnost pa NE naredi je ”car” …. če pa si to ŽELI pa tega ne naredi ker je v resnici preveč strahopeten pa je ”pussy”
Vidiš razliko?
jaz pa si ne želim da bi blo veliko takih ki si NE BI UPALI… jaz bi si bolj želel da bi blo veliko takih ki si NE BI ŽELELI…. to je pomembna razlika…
jaz bi enako trdil za tiste ”zveste” ki si želijo bit nezvesti pa ne upajo…. pa potem govorijo kako so zvesti druge ”nezveste” ki pa so upali to storit o čemer oni fantazirajo pa ”zaničujejo” kot šibke 🙂
Ampak Matkic, kako lahko ti rangiraš tako moške? Saj lahko nekdo, ki reče: bi, ampak ne bom- tudi laže in je po tvoje prpa. Ampak kaj to sploh pomeni, da si ne upa- da se ne bi razvedelo (če je to, se zaveda, da bo partnerko prizadel, torej ni brez vesti)? -da ne bi zadovoljil ljubice (močno dvomim)? -da se boji žensk (potem tudi doma ne bi imel ene)?
Torej kaj pomeni, da je pussy?
To razumem, da je odvisno od situacije in prilike. Podobno, kot prilika dela tatu. 🙂
Vendar pa ne moremo nekoga prej obtožiti za neko dejanje, ki ga (še) ni storil. Kar pa ne pomeni, da ga nikoli ne bo. In ko (če) ga bo, potem se sprejmejo določeni ukrepi.
Ja, to že. Ampak še vedno je takšen strahopetec zvest. Ali ne upa, ali se boji, da bi ga pekla vest…To ni pomembno. Dejanja ni storil.
Če ima po drugi strani uničen ali mrtev zakon, ga strahopetnost ne naredi nič boljšega. Je pa to spet druga stvar, kakšen je njegov zakon.
So jim pač sodili za naklep, ne pa za storitev kaznivega dejenja. In kazen je bila potem temu primerno manjša.
Če razmišljaš o tem, kako bi položil neko žensko, ki jo vidiš na cesti in to poveš ženski, te prav tako ne bo tako obtožila in se čutila prevarano, kot če bi jo res položil.
Rangiram kako?
jaz rangiram moške pod
ZVEST
NEZVEST
NETESTIRAN (glede zvestobe)
”pussy” pomeni marsikaj in je odvisno od konteksta kjer dodaš to besedo.
Saj jaz nikogar ne obtožim da je ”nezvest” …. jaz samo trdim da če ni imel ”prilike” niti ni zvest…. ampak samo pač je
Če že želiš da ponazorim, on je za mene ”siv” medtem ko je zvest belina, nezvest pa črno….. ko bo pa moral na ”razpotju” izbirat med dvema smerena pa se bo komaj odločilo ali je zvest ali ne…..
potem ko se tu odloči, pa se je še potrebno vprašat najtežjo stvar ki je ni lahko izmerit… to je ozadje te odločitve.
Ozadje razmišljanja ki pripelje do odločitve med ”zvestobo” ali ”nezvestobo” je temelj po kateri lahko komaj daš pravilno in končno oceno o moškem….
Se pa strinjam da je to najtežje izmed vsega ker bodisi moraš poznat človeka zelo dobro ali pa mora bit pošten kar pa so zelo zelo redki.
Ene bi se počutle še bolj ”prevarane” 🙂
Tudi že videno.
Ne razumeš Klepatra….
v ”Netestirane” padejo vsi ki niso varali, po drugi strani pa tudi niso meli PRILIKE varat….. nema veze ali si upajo al ne…..
Torej
primer A: Če je tip s svojo punco 2 leti skup in nikoli ni mel opcije varat potem je netestiran…..
primer B: Če je tip s svojo punco 2 leti skup in je mel opcijo varat PA NI je ZVEST
primer C: Če je tip s svojo punco 2 leti skup in je mel opcijo varat PA JE je NEZVEST
Vidiš razliko?
Medtem ko Robi, Marko in še kdo trdijo da je tudi primer A primer ZVESTOBE se jaz pač ne morem strinjat
Tisto o čemer govoriš ti se vprašam komaj ko taka ”prilika” ostane neizkoriščena ali izkoriščena…. to je čist drugi del te teme.
Sivost lahko pripišemo edino tistemu, ki bi rad varal, pa trenutno ne najde priložnosti.
Ne pa nekomu, ki ne upa ali pa niti ne išče priložnosti.
Ker bi se počutil kot “pussy”. 🙂
Zame je to nemoralno dejanje, ki izvira iz šibkosti in nesposobnosti se soočiti z realnostjo in ženski priznati kaj čutim.
Če v odnosu vse štima in če obstaja ljubezen, pa niti ne vidim razloga za varanje.
Ne ne, čist vredu jaz razumem, ti si se malo izgubil.
Ti govoriš tukaj o pussyih, ki ne spadajo v tvojo skupino A, B ali C.
V primeru A: Če je tip s svojo punco 2 leti skup in nikoli ni mel opcije varat potem je netestiran…..takšen moški načeloma ne more bit pussy, ker niti nima šanse, da se odloči.
V primeru B so samozavestni moški.
V primeru C – ah o tem je škoda besed 🙂
Torej, mene zanima
primer Č: Če je tip s svojo punco 2 leti skup in ima opcijo, pa ne upa.
Kaj je razlog, da ne upa?
primer D: Če je tip s svojo punco 2 leti skup in je mel opcijo varat PA JE je NEZVEST, a jo je uspel prepričat, da je zvest je nartaveči frajer, taprav dec, a ne Matkic? Taki se danes cenijo… cccccc
Poglej…. če si on v ”srcu” ali glavi ŽELI nategnit ”drugo” zraven svoje, pa ne UPA ko je opcija je pač za mene ”pussy” ker nekaj želi nardit pa ne naredi… ni zato zvest…. oziroma strogo teoretično gledano je zvest ampak v resnici ni, ker v mislih se mu skoz podi kako bi drugo ”nategnil”
boldano sem dodal notri v tvoj citat
kaj pa je razlog da ne upa pa ne bi vedo…. dostikrat je ”kriva” vzgoja, ker nam skoz nabijajo kako je to slabo itd…. in pol ga popade nek ”strah” ki je priučen in ne naraven.
Če ti take ceniš, pol bo že držalo 😉 Jaz jih ne cenim, ampak za razliko od koga tukaj gori jih tudi ne ”obsojam” ker vem da imamo samo eno življenje….
Saj jaz nisem ”sodnik” da bi določil… Jaz govorim, da tako lahko VSAK PRI SEBI določi ali je ”zvest” ali pa vbistvu sploh ni mel opcije ”dokazat” zvestobe.
Briga mene če je kdorkoli tukaj ali kjerkoli ”zvest” ali ”nezvest” ali nič od tega….
Saj pravim, imaš črno bel pogled na te zadeve kar pa je neumno…. Za tebe je dokler se ne dotakneš namerno druge osebe, vsak ”zvest” za mene pač ne…. Ampak če se ti s tem tolažiš pa tudi dobro 😀
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-jebite-se-svi.png[/img]