Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?

Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?

Potem pa ne omenjaj savane:))). Tovrstna frizura ni pogoj za vstop v klavzuro. Testiranje, pogojevanje je veliko zahtevnejše:).

Savana… Lej če bi direkt napisal plešast sem, stavim prhljaj, da bi mi zabila, da se baham:-)Glede pogojev- vsaj glede celibata ni problem:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Po moje ne bi nič rekla (če verjameš haha). Ampak ne razumem zakaj stopiti v celibat, če ti ni treba?:) A to je ena izmed oblik mučenja, zavestne odločitve, gneva pred drugimi? Nekaj mora biti v ozadju, a ne. No, saj ne rabiš povedat:)). Samo tako, če ni neke višje sile, potem se človek ne bi prostovoljno odločil za celibat:).

Nobenega gneva, naveličal sem se raznih igric. Tudi nobenega mučenja ni. :-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kr neke teorije izumljate tukaj. Kolikor jaz vidim okoli sebe, je polno tipov in žensk kr lepo poparčkanih, pa niso v nobenem oziru nič posebnega. Vsak, ki ima interes biti poparčkan, najde kaj zase.

No čisto vsak mogoče ne, ampak ogromna večina pa sigurno.

To o neskončnih kriterijih so samo akademske razprave ljudi, ki so samski, prostovoljno, ali neprostovoljno.

V resnici se poparčka praktično vsak, ki se hoče..

Če bi to bilo res, bi bilo 90% Slovencev neprostovoljno samskih…

Imaš tudi take, ki so bolni tako ali drugače… ampak to je že dlakocepstvo.

Meni je bolj zabavno, ko te samske ženske na mon-u prepričujejo v nujnost prilagajanja babi in skupno življenje. Kot da jim je nerodno napisat: jaz sem samska, ker mi paše. Raje si izmišljajo: nihče ni po mojem okusu, moški ne dosegajo mojih višav…Bla bla bla…

Ne vidim neke razlike med tema dvema razlogoma. Oboje je lahko razumljeno kot izgovor za samskost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja je mogoča, globalno gledano, na tem forumu pač ne….. nenazadnje je to bil point začetka tega, da ne more nekdo kot je recimo On_ danes govorit kako je osvajat današnje 19-24 letnice, če je že XY let izven tega………….

To je bistvo vsega…. zaradi česar se meni zdi parameter ”čas” najpomembnejša sestavina ko gre pri stvareh ki so družbeno povezane……..[/quote]Aja?
Danes pa ženske palijo na druge stvari kot so včasih?
Moraš met nov mobi, pa avto, pa….. Joooj res ne vem kaj je danes in…..ccccc

Matkic ti si plitki kot lavor…. :/
Princip je isti danes, včeraj al pred 1.000 leti, vse ostalo so (nepomembne) nianse.
Čudi me, da so nap. ljubezenske pesmi še vedno “uporabne” (vsem razumljive) pa čeprav so bile napisane že pred x leti. Daj nam brihta razloži še ta fenomen.[/quote]

Ja pa seveda……… a ni ena tu gor glih pravla, kak smo moški ”nesrečni” ker ni več tako kot NEKOČ, ko si si eno zbral, jo z palco vdaro po glavi pa odvleko za lase v jamo in opravo kar si hoto?

Kaj bluziš da je enako kot vedno, ja oploditev poteka enako, oz IDENTIČNO, to ti dam prav, vse ostalo pa je čist različno!

Kere ljubezenske pesmi, a to misliš one skenirane s pismi izpred 100 let? Kdo pa še to uporablja lepo te prosim, kere ti prbijaš, takrat mogoče pred ŽNJ leti ko si ti osvajal, oz se trudil osvajat je blo tak ja……. veš takrat v zlatih 80tih, saj muzika od tam je zmaga, samo osvajanje pa je takrat blo X danes pa Y veš……. da te opomnim!

Saj zato pa ravno izpadeš smešno, ker ti še danes trdno verjameš, da je osvajanje enako, kot nekoč, samo si mečeš pesek v oči, ker če bi blo osvajanje enako, to pomeni da ti trdiš, da lahko greš eno soboto ven in odideš s par številkami ven, od tistih 18 letnic? Tale film še doživim pa lahko umrem reče moj foter včasih 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa a veš, da tud ti izpadeš smešno, ko govoriš o tem, kako je bilo pred 20 leti vse drugače. Kolk si bil star, 6 let? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa a veš, da tud ti izpadeš smešno, ko govoriš o tem, kako je bilo pred 20 leti vse drugače. Kolk si bil star, 6 let? :))[/quote]

čakaj malo, kak pol izpade smešno On_ ko je govoril da je že 1000 TISOČ let enako? – 955 let?!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa a veš, da tud ti izpadeš smešno, ko govoriš o tem, kako je bilo pred 20 leti vse drugače. Kolk si bil star, 6 let? :))[/quote]

čakaj malo, kak pol izpade smešno On_ ko je govoril da je že 1000 TISOČ let enako? – 955 let?![/quote]
Problem je v tem, kako si ti to argumentiral. Ker On_ danes (po tvoje) ne peca, ne more govorit. A ti pa si pecal pred 20 leti, da lahko? On_ ima drugačen argument za svojo trditev, zato mu dajem na nek način prav.
Če si pa že tako sveto prepričan, pa boš ja znal z lahkoto opisati razlike med včasih in danes.

krepostneži smo boljši v zbujanju slabe vesti. tako da – požrite se nekrepostneži pa k spovedi vsi!

Človek, ki misli, da se danes živi od zraka in ljubezni, je naiven ali idiot. In žal mi je, da več žensk, ko si izbira življenjskega partnerja, ne razmišlja tudi o teh “praktičnih” zadevah – kot npr., če si bosta enkrat lahko privoščila neko stanovanje, če bosta lahko plačevala položnice in če razmišljata o otrocih – ali jima bo to finančno zneslo.

Če biti keš pička pomeni, da nočeš ob sebi človeka, ki bo o financah razmišljal po principu – zaslužim zase in zapravim za šankom, vse drugo itak ni moja stvar – potem upam, da je takih čim več.

čakaj malo, kak pol izpade smešno On_ ko je govoril da je že 1000 TISOČ let enako? – 955 let?![/quote]
Problem je v tem, kako si ti to argumentiral. Ker On_ danes (po tvoje) ne peca, ne more govorit. A ti pa si pecal pred 20 leti, da lahko? On_ ima drugačen argument za svojo trditev, zato mu dajem na nek način prav.
Če si pa že tako sveto prepričan, pa boš ja znal z lahkoto opisati razlike med včasih in danes.[/quote]

Aha, zdaj ni več pomembno kolko je on bil star (tako kot pri meni) ampak kako je povedal, kako hitro se kriterij odvisno od pisca spremeni v tvojih očeh 🙂

Ja danes po moje on ne peca, ker sta potem samo dve opciji (če peca) torej da je hipokrit prve klase, (ker nenazadnje bi naj mel zvezo in baje celo otroke (nisem ziher za drugo) ali pa je največji lažnivec daleč okrog kaj jih poznam….. če bi moral sicer zbirat bi izbral drugo, ker če se laže ”nam” je to vseeno bolje za njegovo dejansko integriteto kot če peca in ima doma ženo in otroke……… sicer pa mi je vseeno.

Poglej Marko, za nazaj lahko marsikdo ve in govori kako je bilo, zato se temu reče, ZGODOVINA 🙂 Moja babica je tudi živela v času Hitlerjevega napada na Poljsko, pa jaz vem več o bitkah na Westerplatte platoju kot ona, pa je takrat živela….. ker je to pač bilo se ne SPREMINJA, to kar pa JE, pa je podvrženo nenehnim spremembam, in še to, če bo On_ govoril o tem kako je bilo žicat pecat ali karkoli pred xy leti, bom mu prisluhnil, če bo(sta/te) govorili kako je treba to delat danes, se vam bom smejal in vas podjebaval, ker saj On_ sam dobro ve, kdaj je blo nazadnje na žuru, kjer so ble punce večinsko mlajše od 25 let….. in ne govorilna ura, kjer so mogli bit zraven otroci ne šteje kot žur mlajših od 25 let……………………

Skratka ti nimaš pojma kako je osvajat danes v diskoteki ali v lokalu, pa hočeš pametovat in govorit kako je treba, tistim ki to dejansko počnejo/mo…. zaradi tega izgubiš kredibilnost in si tarča posmeha 🙂

Večina, če ne kar vsi Monovci (mene lahko kar izključite) ste v reali tarča posmeha. Marko in On, sta dva šalabajzerja, ki si na Monu filata baterije, zunaj pa folk hodi po njiju, kot po rdeči preprogi. Jst vsaj tu pa tam kdaj kiri pritisnem kakšno neumno izjavo, ali pa se dejansko spustim v flirt zono, poberem kako cifro sproti, potem pa karkoli se izcimi iz tega, nima veze. Point je, da jst vsaj delam nekaj, sem aktiven na tem področju. Valda to počnem iz čiste zabave, ker če bi mi bil cilj skočit v resno zvezo, bi že zdavnaj imel žensko, sicer verjetno ne točno takšno kot bi si jo želel met (karakterno gledano), bi pa vseeno bla boljša od tistih internetark, ki jih no liferji pobirate iz spletnih portalov. Če ne drugega vsaj vizualno, kar je pa v bistvu ves point, da dejtaš privlačne ženske, ne pa ene average in below average, potem se pa hvalit, da si zrel, resen, odgovoren, ker že 5 let furaš resno zvezo s šugetino.

Človek, ki misli, da se danes živi od zraka in ljubezni, je naiven ali idiot. In žal mi je, da več žensk, ko si izbira življenjskega partnerja, ne razmišlja tudi o teh “praktičnih” zadevah – kot npr., če si bosta enkrat lahko privoščila neko stanovanje, če bosta lahko plačevala položnice in če razmišljata o otrocih – ali jima bo to finančno zneslo.

Če biti keš pička pomeni, da nočeš ob sebi človeka, ki bo o financah razmišljal po principu – zaslužim zase in zapravim za šankom, vse drugo itak ni moja stvar – potem upam, da je takih čim več.[/quote]

kako fino in elegantno si skrila problematiko pod preprogo ki je celo smiselna, ampak problem je drugod draga Pandora…… Namreč, največji problem je v tem, da so pričakovanja ženske (pa tudi moških kdaj, ampak tu v manjši meri) neenakovredne njeni lastni ponudbi! Verjetno se sliši pretežko za razumet (vsem) pa da dam primer:

Ženska, stara 25, soliden izgled (povprečje za svoja leta, nič ultra vrhunskega) falirana študentka, zadnja končana šola oz stopnja je gimnazijski maturant, dela v trgovini prek študenta od 21 leta, (kvazi samostojna) živi doma, brez avta, redko športa, nezdravo prehranjevanje, povprečen smisel za humor in logiko….

No zgoraj opisana ženska (podobne primere dejansko poznam, ne identičnega) je/bo ob naštevanju lastnosti ki jih pričakuje želi ali morda celo ”zahteva” od svojega bodočega dragega resnega fanta, imela nekaj v tem stilu:

-služba (seveda redno zaposlen, za določen ali še bolje nedoločen čas)
-avto
-nekaj smisla za humor
-samozavesten
-zanimiv
-soliden izgled
-vsaj nekaj ukvarjanja s športom
-pol na koncu pa še po sreči da živi na svojem, ne doma

No zdaj pa če daš na stran žensko pristranskost, pa poveš realno, se ti zdi, da je to kar ona NUDI enakovredno temu, kar ona pričakuje, ali celo zahteva?

No pa dajmo še en malo boljši primer:

Ženska stara 29 let, 1 leto delovne dobe, končan faks, pogodba za določen čas, 1 leto, vzgojiteljica/učiteljica osnovna šola itd. (kot njen faks oz končana šola) plača cca 750€ neto, spet soliden izgled (nobenih presežkov) redko športanje, slab smisel za humor (kot večina žensk) anti gledalka športa

No tak primer bo v svojih željah in pričakovanjih napisal kaj takega:

-služba (po sreči za nedoločen čas, plača tam blizu 1000€ še bolje če več)
-avto
-da živi na svojem
-dober izgled
-smisel za humor
-športnik(ne hardcore, ampak redno parkrat tedensko po kako urco pa pol)
-počiščeno zgodovino
-perspektiven (se pravi solidna šola, z perspektivo naprej za morda boljšo plačo, ne da je glih električar ki ma 1000€ ker dela v avstriji cel teden za vikend pa pride domov)

In spet je evidentno opazit razliko v pričakovanjih od ponudbe

In o tem ravno jaz govorim(in dater), da večina žensk pričakuje od svojih bodočih moških bistveno več, kot same dejansko nudijo……… tu s(m)o moški dosti manj izbirčni v povprečju, ker velika večina, če je že kje neenakomerno ”zahtevna” proti temu kar nudijo je v večini izgled….. za ostalo nam je bistveno manj mar, pa četudi mi ”preživljamo” do določene mere (zaradi recimo trenutne brezposelnosti(daljše obdobje) ali zaradi slabše plače ženske)

Joj Matkic, ti si še tako zelen:).

Avto imaš lahko za 3.000€ ali pa 50.000€.
Pogodba za nedoločen čas ni nobena garancija.
Smisel za humor je zelo različen. Ne sede vsakemu vse.
O kakšnih športnikih govoriš? Saj niso vsi profiji, zakaj bi bili? Zmernost ob vseh ostalih obveznostih je čisto ok.

Mislim bz na kakšen način si se lotil tega.

no no bogec umiri se mal glede mnenja o posameznikih

če si res taki nešalabajzar, pol nam-jima kakšno evico prepusti…po možnosti tisto, ki te je zapustila..

lp

Tako kot sem že napisal zgoraj, nam moškim je več ali manj vseeno za vašo izobrazbo, poklic, hobije, bla bla, nam je bistveno, da je ženska privlačnega videza. Kot da je povprečnemu 25 letniku cilj se v roku enega-dveh let poročit in imet otroke lol Sorry, ampak jaz niti enega takega primerka ne poznam. Tako da, mogoče se pa ravno v tem razlikujemo moški istih let now & then. Mlajša generacija mi deluje ful neki proti poroki, ustvarjanju familije, bolj se jim gre za zabavo, fitnes, šiht itak, ampak ne da bodo potem za zraven še koga finančno vzdrževali. It’s nothing wrong, če živiš pri mtki, važno da imaš svoj keš, za proteine, cote, koncerte, bencin itd, da ti ni treba več starcem težit. Kaj se bo dogajalo z nami potem pri 30ih, ne vem, niti ne razmišljam o tem. K

To se vam ženskam kar nekaj mudi, ene bi že kar pri 20ih imeli otroka, ko še fax nimate dokončan, kar se vsaj meni osebno zdi skrajno neodgovorno. Potem mora pa mat otroku previjat planice, ga futrat, ona pa hodi na študentske žure in ga pije na vsak petek večer…

Ne vem kaj imam tu za prepustit ? Saj je svobodna, sama odloča o svojem življenju. Zaradi mene jo lahko vsi Monovci zgangbangate, pa vam čisto nič ne bi zameril. V bistvu bi se še režal ob tem 😀

Daj ti raje vprašaj še babico kako se peca, ker zgleda da samo veliko veš in bolj malo narediš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close