Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?

Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?

Oprosti ampak v svojem prizadevanju za dokazati svoj prav si pripravljen si izmišljevati cele neumnosti. To, kar je bilo med vojno, se res ne spreminja. To, kar pa ti (nekdo) o tistem veš (in med tem dvojim je lahko ogromna razlika), pa se lahko precej spremeni in to z novimi informacijami, ki jih lahko dobiš ali jih pa ne dobiš. Tako da, o pecanju pred 20 leti ti pač manjka še precej informacij. Seveda se ne boš dal prepričat, ker bi to pomenilo (bi priznal), da si nesposoben.
Jaz sem takrat (pred 20 leti) bil v svoji prvi zvezi, svojo zadnjo pa sem začel nedolgo nazaj in zadeve so, kar se mene tiče, enake. Punce imajo še vedno rade enake stvari, kot takrat.
Sicer pa še vedno nisi opisal razlik, ki jih opažaš. Sklepam, da govoriš nekaj na pamet, dokler jih ne napišeš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pa ni res, da se lahko poparčka vsa, ki si to želi. Jaz si res, ampak res želim partnerja pa ga ne najdem. Pa nimam nič previsokih kriterijev. Samo, kaj, ko me noben normalen moški noče.

Če bi kdaj kak faks od znotraj videl, bi vedel, da je tvoje mišljenje totalno zgrešeno. Še nisem srečala študentke, ki bi sanjala kako bi imela že pri 20ih otroka. Kaj misliš, da je zato šla na faks, da bo med študijem previjala otroke ali kaj?

Kako nimaš previsokih kriterijev?
Saj pišeš, da mora biti NORMALEN….

V čem je po tvoje glavni problem, da te nben moški ne šmirgla? Prenizka samozavest? Aja, poudarila si normalen moški:)).

Ja, seveda normalen.

Nekoč boš razumela da je Matkič dal samo suhoparni primer, bistvo si pa spet spregledala ker si se vpičla v dobesedne primere, ki so za razumevanje bistva, bistvo pa je, da ženske imajo kriterije, višje kot je repertoar lastne ponudbe, ali pa precenjujejo lastno vrednost….. pa saj pri moških je enako, razlika je samo v tem, da moški delajo to predvsem na področju lepote, ženske pa skorajda vsepovsod drugod……. Pa da povem še nekaj o avtu, imeti kakršenkoli avto je strošek, ki presega nekoga na socialki je tako? Že zavarovanja, pregledi, gume amortizacija presežejo 2-3 socialke letno, in kje naj nekdo brez službe fura avto pa četudi za 3000€? saj ni nakup avta glavni problem, problem je vzdrževanje, ki stane preveč če nimaš dokaj standardnega pritoka denarja. Pogodba za nedoločen čas je večja garancija, kot biti brezposeln cel čas…. ti seveda trdiš drugače, ker si valda brezposelna glede na količino prispevkov dnevno, pa samo 2 tedna sledim čveku, pa opazim to.

Dej no, za štos, kaj je zate “normalen”?

Kako nimaš previsokih kriterijev?
Saj pišeš, da mora biti NORMALEN….[/quote]

NORMALEN moški si vzame normalno žensko, in 20kg nad priporočeno težo pač ni normalno.

Dej no, za štos, kaj je zate “normalen”?[/quote]

A normalen samski moški srednje generacije?

Predvsem zrel, odprt, pošten, odkrit, razgledan in tako naprej.

Če bi kdaj kak faks od znotraj videl, bi vedel, da je tvoje mišljenje totalno zgrešeno. Še nisem srečala študentke, ki bi sanjala kako bi imela že pri 20ih otroka. Kaj misliš, da je zato šla na faks, da bo med študijem previjala otroke ali kaj?[/quote]
Daj, dolgočasen si že s tem trollanjem. Jaz sem te še isti dan prebral.

Dej no, za štos, kaj je zate “normalen”?[/quote]

Lažje je recimo napisati kaj ni normalno za moškega.
Recimo to, da cele dneve in noči visi na netu ter se prepira z monovci in jih žali. Sam pa ves čas zraven visi. To sigurno ni normalno.

Verjetno se v reali res redko srečaš s kakšno žensko, da take neumnosti tveziš.

Normalni se običajno izogibajo takšnih žensk, ki same sebe ponižujejo.

Normalni se običajno izogibajo takšnih žensk, ki same sebe ponižujejo.[/quote]

Jaz se ne ponižujem.

Normalni se običajno izogibajo takšnih žensk, ki same sebe ponižujejo.[/quote]

Jaz se ne ponižujem.[/quote]
Saj res..Debela starunklja je realnost, ni poniževanje. 🙂

Seveda. Naj napišem, da sem suha mladunklja, če pa nisem ne suha, ne mlada. Sem debela in pa izraz starunklja, ki ga uporablja enostavni bog, mi je res simpatičen. Torej z nikom povem vse o svoji postavi, starosti, statusu. V glavnem realnost.

To je poniževanje samega sebe. Daješ se v nič in drugi to opazijo.

Zakaj pa bi sploh morala to nenehno izpostavljati ?
Kaj imaš od tega ?

Še nisem spoznal ženske, ki bi sama sebi rekla “debela starunklja”, ali karkoli v tem stilu. Slab trollček si prjatu 😉

Kaj imaš od tega ?[/quote]

Ne bi izpostavljala, če se ne bi ti vpiknil v moj nik. Ker si se, sem ti razložila situacijo.

Kako pa ti veš? Jaz v reali bom tudi trdila, da sem samska, ker mi tako paše. Na netu pa si upam priznati, da sem zagrenjena, ker nikakor ne najdem tipa, da mi preseda biti samska, da si želim živeti v dvoje. V reali pa bom seveda veselo zatrjevala kako je fajn biti samska in kake so vse prednosti samskosti in tako naprej.

Kaj imaš od tega ?[/quote]

Ne bi izpostavljala, če se ne bi ti vpiknil v moj nik. Ker si se, sem ti razložila situacijo.[/quote]
Ti že izpostavljaš to skoraj v vsakem komentarju, pa če se kdo vpikne v tvoj nick ali pa ne. 🙂

Mene prav zanima koliko je ta debela starunklja debela in koliko je stara.
Ziher ni tolk grozen kolk se njej mogoče zdi :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Včasih si mislim, da se gre le za pretiravanje in provokacijo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close