Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?

Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?

Jebela, zdaj bo pa počasi začelo še mene zanimat, kam pašem:-))[/quote]

Če ti ne veš, potem jst še manj vem:).[/quote]
Če pa včasih dobim vtis, da nekateri veste več o nas samih, ko pa mi sami. 🙂

Spet ne.
Je pa fajn, da je rentabilen, ja.
Ne vem no….na stotine let so se moški poročali glede na to, kok dote je mela punca…kaj so
bli pa oni pol?[/quote]

Ja, ampak tudi foter ni dal hčere z obilno doto kar enemu klošarju, da bi si ta opomogel z njo. Je moral biti tudi ženin dobro situiran, da je fasal nevesto z orenk doto. Kastna pravila. Denar je šel vedno k denarju, žulji pa k žuljem.

Če ti ne veš, potem jst še manj vem:).[/quote]
Če pa včasih dobim vtis, da nekateri veste več o nas samih, ko pa mi sami. :)[/quote]

Čaki, niso vse zgodbe identične:). O tebi smo zvedeli že marsikaj. Nekaj časa si imel celo objavljen svoj profil kot moderator, cel CV.

Hecam te no:))).

Če pa včasih dobim vtis, da nekateri veste več o nas samih, ko pa mi sami. :)[/quote]

Čaki, niso vse zgodbe identične:). O tebi smo zvedeli že marsikaj. Nekaj časa si imel celo objavljen svoj profil kot moderator, cel CV.

Hecam te no:))).[/quote]
Pa saj smo vsi enaki, nekateri bolj, nekateri manj:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Spet ne.
Je pa fajn, da je rentabilen, ja.
Ne vem no….na stotine let so se moški poročali glede na to, kok dote je mela punca…kaj so
bli pa oni pol?[/quote]

Ja, ampak tudi foter ni dal hčere z obilno doto kar enemu klošarju, da bi si ta opomogel z njo. Je moral biti tudi ženin dobro situiran, da je fasal nevesto z orenk doto. Kastna pravila. Denar je šel vedno k denarju, žulji pa k žuljem.[/quote]

Ja. Al pa je mel ženin kakšne druge “kvalitete”…recimo (drugje po svetu) plemiški naslov,
vplivne sorodnike, veliko bajto potrebno kapitala….ali kasneje fabrko, ki je potrebovala
priliv svežga keša….
Ampak dejstvo je, da so punco vzel zarad denarja.
Keš ….kaj?

Točno tako.:))))

Hecam te no:))).[/quote]
Pa saj smo vsi enaki, nekateri bolj, nekateri manj:-))[/quote]

What?:) Vsi se uvrščamo pod človeško raso. To je edino, čeprav sem pri nekaterih v dvomih, da niso spečani s samim hudičem ali kakšno živalsko raso, ker jim butajo ven nemogoče kombinacije.

Pa saj smo vsi enaki, nekateri bolj, nekateri manj:-))[/quote]

What?:) Vsi se uvrščamo pod človeško raso. To je edino, čeprav sem pri nekaterih v dvomih, da niso spečani s samim hudičem ali kakšno živalsko raso, ker jim butajo ven nemogoče kombinacije.[/quote]
Mišljeno je na moški del človeške rase, ki smo menda vsi glih:-)) In ne zaslužimo imena ljudje, dokler ni poleg še ženske:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, ampak tudi foter ni dal hčere z obilno doto kar enemu klošarju, da bi si ta opomogel z njo. Je moral biti tudi ženin dobro situiran, da je fasal nevesto z orenk doto. Kastna pravila. Denar je šel vedno k denarju, žulji pa k žuljem.[/quote]

Ja. Al pa je mel ženin kakšne druge “kvalitete”…recimo (drugje po svetu) plemiški naslov,
vplivne sorodnike, veliko bajto potrebno kapitala….ali kasneje fabrko, ki je potrebovala
priliv svežga keša….
Ampak dejstvo je, da so punco vzel zarad denarja.
Keš ….kaj?[/quote]

In dejstvo je, da punca z doto ni zbežala z nekim revnim pesnikom. Tudi danes ni nič drugače. Tisti iz premožnih familij se praviloma ne poročajo z onimi iz nižjih socialnih stanov. Tako kot se ti ne bi odločila za smetarja, pa če je še tako dober po srcu, duhovit, pozoren, pošten in podobne babje sprenevedave klamfe. Vzela bi si tistega, ki bi ti bil “na nivoju”. Če bi imela priložnost, seveda.

To je za razne “elitneže” poniževalna misel. 🙂

To je za razne “elitneže” poniževalna misel. :)[/quote]

Robi, povej mi, v čem vse sva si enaka. Imaš luliko? Mislm ne mi s takimi bučami. Lahko smo si v marsičem podobni, predvsem kar se tiče razmišljanja, enaki pa zelo težko.

“Elitneži” imajo nos tako visoko, da takih misli sploh ne zaznajo. Se pa včasih spotaknejo ob lasten ponos.:-)

“Elitneži” imajo nos tako visoko, da takih misli sploh ne zaznajo. Se pa včasih spotaknejo ob lasten ponos.:-)[/quote]

Očitno sta vidva oba “neelitneža”, sicer se ne bi toliko spotikala. Damn, kako je svet krut, a ne?:))

“Elitneži” imajo nos tako visoko, da takih misli sploh ne zaznajo. Se pa včasih spotaknejo ob lasten ponos.:-)[/quote]
Poglej si GF, kolikokrat se je že spotaknila. :)))

Mdva se ne spotikava. Samo opazujeva kako se drugi spotikajo. 🙂

Kdo pa naj bi se v Sloveniji lahko sploh štel za nekakšno elito in zaradi česa?

Očitno sta vidva oba “neelitneža”, sicer se ne bi toliko spotikala. Damn, kako je svet krut, a ne?:))[/quote]
Pušuš- jest sm proletarc:-))

Poglej si GF, kolikokrat se je že spotaknila. :)))

Mdva se ne spotikava. Samo opazujeva kako se drugi spotikajo. :)[/quote]

Kere besedne premetanke:). Robi, zaplezal si se ti:).

Očitno sta vidva oba “neelitneža”, sicer se ne bi toliko spotikala. Damn, kako je svet krut, a ne?:))[/quote]
Pušuš- jest sm proletarc:-))[/quote]

Jst pa blond, ampak intenzivno razmišljam o drugi barvi:).

Pušuš- jest sm proletarc:-))[/quote]

Jst pa blond, ampak intenzivno razmišljam o drugi barvi:).[/quote]
No glede na to, da je jesen imaš navdih kakorkoli se obrneš-

Torej vsi odtenki rjave, če pa upoštevaš še gnitje listov, lahko tudi črna:). Hvala, ful mi nisi pomagal:).

Pa rdeče, ornažne, rumene, pa sive:-)) Je pa še nekaj zelene, samo ta je pa bolj za oči:-))

Nč od tega šavja ne bi rada videla na svoji glavi:). Ti zase po želji:).

Trenutno imam pol savansko, pol puščavsko, se pa zgledujem po Kalahariju, brez bušmanov in raznih domačiih živali, seveda:-))

Bere se zapleteno:). A se ni dal z eno besedo povedat, da ratuješ plešast:))). Matr sm žleht,

Kaj ratujem, sem:-)) Povedano drugače, s to frizuro, grem lahko komot med menihe, čeprav so nune bol kul;-)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close