Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?
[/quote]
Kaj me briga koliko žensk so ti luzerji že zamenjali in koliko let so zapravili z vsako ? Bistvo ste pa izpustili – Kakšne so bile te njihove ženske in kje so jih spoznali. Jaz se grem stavit, evo 500 eur, z vsakim izmed vas plešastih kmetov, da je moja bivša bila privlačnejšega videza, kot vse vaše babe skp. Da o karizmi, razgledanosti, dobrem humorju niti ne začnem…[/quote]
Če te je pustila, potem sem siguren, da je bila vsaj pametna. Vse ostalo je vprašljivo. 😉
Tako je. Ampak zakaj potem vsiljujete ljudem recepte, kaj naj bi bilo prav?[/quote]
Pa, mislim, da hočejo pač vam dopovedat da je izkušnja (življenja) kot ga imajo bolj osrečujoča kot vaša. Mislim, vsak je bil včasih samski, niso pa vsi (še) bili v zadovoljujoči zvezi. Naprimer.
Oni vedo, kako je to biti samski, vi pa ne veste, kako je biti to srečen in zadovoljen v odnosu. 🙂
Tako nekako. Recimo.
Zdaj, koliko pa je res… ;)[/quote]
Za zacetek, “oni” pojma nimajo komu pamet solijo, kaj je bolje. Lahko da imam in z enim in z drugim vec izkusenj in??
Drugo pa, poglej samske, ki vsake toliko na forumu tocejo solze nesrece, ker si zelijo partnerke, pa jim ne gre in ne gre. Ti bodo prisegali na supersonicno sreco v resnem partnerstvu, kot jim to koncno uspe. Ker so kot samski nezadovoljni.
Definitivno pa ne manjka samskih, ki morda uzivajo v svojem zivljenju, tudi raznih avaturah, bolj ali enako kot v dolgoletnem odnosu.
Vse ti je to individualno. In ne le zaradi vrednot. Tudi zaradi posameznikovih sposobnosti, zmoznosti.
Pac, si pristranska kot krepostnezi. Ker so ti pacmiselno blizu.
V bistvu pa se vsi forumski zupniki imajo za nekaj vec od neresnih, nezrelih in nezposobnih resnega/odgovornega/… odnosa. Itd, itd. Gre za vse, ki ne opevamo resne zveze kot edine zvelicave. Ne spomnim se, da bi kdorkoli sploh kdaj omenjal tip ljudi o katerem pises.[/quote]
Se motiš. Eden od najbolj razvpitih slovenskih playboyjev je bil dolga leta moj zelo zelo dober prijatelj. In edino jabolko spora, ki sva ga imela na področju seksa in razmerij je bilo to, da svobode, ki jo je sam užival, ni privoščil tudi svojim partnericam.
Z njimi je bil zelo iskren, nobena ni živela v utvari, da bo/je zvest. Vedno je za svoje punce dobro skrbel, bile so crkljane in oboževane. In vendar – vsaki je enkrat po nekaj letih dosadilo, da sedi za isto mizo s prijatelji, ki vedo za take in drugačne avanture njene boljše polovice. Ko so bile te avanture predmet pogovora, jim je bilo itak … mimo. Meni pa žal za njih, saj je bilo očitno, da jim ni lahko – in si na obrazu razbral vse od nelagodja do občutka ponižanja. Ni bilo bilo žal za to, ker to ni bila klasična veza, kjer bi oba prisegala na zvestobo. Ampak zato, ker je bila tako enostransko neuravnotežena.
Ne vem, kaj točno mislijo forumski krepostneži ali župniki, kot jim praviš. Vendar argumenti, ki jih navajaš, imajo na tem forumu enako močne protiargumente. “Ne tako krepostni” pa večkrat razlagajo, da so itak vse resne veze zgolj maske, v globini gnile, da se vsi varajo, da so vsi nesrečni, da so vse veze le nek (nezadovoljiv) kompromis, iz katerega vse življenje bežiš.
Jaz se držim načela – live and let live. Zase poskušam izbrati življenje, ki mi ustreza, ne glede na to, kaj drugi menijo o njem. Mislim pa, da se lahko odločiš za skoraj kakršnokoli življenje in si pri tem načelen – imaš itegriteto in poskušaš svoje želje izpolnjevati na takšen način, da ne prizadaneš in izkoriščaš drugih ljudi.[/quote]
Ne vem kaj si sploh zelela povedati. Okay. Si pac imela takega prijatelja. In, okay, njegove punce so vedele vse kar je za vedeti in pocasi jih je to motilo. Okay. In v kaksnem nasprotju je to z mojo trditvijo, da se imajo zupniki za vec, jaz pa sem npr. neresen, nesposoben, bla bla?
Osebno ne trdim, da imajo resnezi slabo zivljenje, ipd. Mislim, da sem ze veckrat direktno napisal, da verjamem, da je sploh Marko v svoji vezu precej zadovoljen. Tak sveze zaljubljene, zasanjani, prej nedojebani decko se mi zdi. Mi gre pa na kura.c, ko mi vedno znova nabijajo na nos neresnost, nesposobnost in se drzijo kot pavi, ker so v resni zvezi. Jebala jih vojska, a dobro vem, da vecina tipov brez resne zveze ne bi enkrat letno seksala.
To kar nam govorijo, je najlepše povedano v enem stavku na tej slikici:
http://www.demotivation.us/newest/all/immature-1286875.html
Nekako tako je v 99% primerov 🙂
edini namen ( če ti je ljubše lahko temu rečeva smisel) življenja je nadaljevanja vrste ,tako žal vsi , ki niso (hote ali nehote) dosegli tega namena, spadajo v kategorijo suhih vej na drevesu življenja…seveda zahajaš v protislovja , ko enačiš smisel življenja s smrtjo….smrt je žal (zaenkrat)pač edini način, da končaš življenje, nič več in nič manj kot to…seveda če ima človek zdrav odnos do življenja dojame, da je pač smrt pravzaprav užitek in končni zmagovalec dirke…
tako pač je…
1000x prežvečena tema….
Tebi iskrenost ni vrlina, ti nič ne pomeni, v tvojem svetu štejejo več prevare, laži, prikrivanje in na tej osnovi temeljijo tudi vse tvoje veze/razmerja, zato ti je nedoumljivo kaj nekateri počnemo celo življenje z eno osebo ob sebi in da nas to celo osrečuje…
Nima smisla ti karkoli razlagat, niti tega zakaj se počutiš manjvrednega ob tem, ko nekdo drug pripoveduje o iskrenosti.
edini namen ( če ti je ljubše lahko temu rečeva smisel) življenja je nadaljevanja vrste ,tako žal vsi , ki niso (hote ali nehote) dosegli tega namena, spadajo v kategorijo suhih vej na drevesu življenja…seveda zahajaš v protislovja , ko enačiš smisel življenja s smrtjo….smrt je žal (zaenkrat)pač edini način, da končaš življenje, nič več in nič manj kot to…seveda če ima človek zdrav odnos do življenja dojame, da je pač smrt pravzaprav užitek in končni zmagovalec dirke…
tako pač je…[/quote]
To boldano bi bilo celo res, če bi še danes veljalo načelo ”survival of the fittest” ampak dandanes sem nožijo bedaki in idioti, in tako postaja Svet tudi bolj butast, zahvalite/mo pa se lahko čutu za človečnost, karitasu, socialni ipd………. nekoč so taki ljudje pomrli kot tudi njihovi otroci, zato je človeštvo napredovalo (pustimo tehnično plat)
Torej še par desetletij in pametni ne bodo imeli več nobenga otroka, idioti pa praktično vse….. in iz dveh idiotov na socialki lahko pride ven samo idiot na socialki in drogi v 90%…………. praktično ljudstvo degenerira samo sebe 🙂
1000x prežvečena tema….
Tebi iskrenost ni vrlina, ti nič ne pomeni, v tvojem svetu štejejo več prevare, laži, prikrivanje in na tej osnovi temeljijo tudi vse tvoje veze/razmerja, zato ti je nedoumljivo kaj nekateri počnemo celo življenje z eno osebo ob sebi in da nas to celo osrečuje…
Nima smisla ti karkoli razlagat, niti tega zakaj se počutiš manjvrednega ob tem, ko nekdo drug pripoveduje o iskrenosti.[/quote]
Ja, saj vem, da se imas za nekaj vec, ker zivis z eno osebo. Zakaj ze?
V svoji neizkusenosti si preprican, da ima (samski) clovek lahko precej avantur le ce vara, laze, itd. Nabijas, da se pocutim manjvrednega, ko nekdo drug govori o iskrenosti. A res?
Si en navaden pussy, ki bi celo zivljenje drkal, ce se ne bi porocil. Sedaj ti gre pa v nos, da meni ni treba.
tako pač je…[/quote]
To boldano bi bilo celo res, če bi še danes veljalo načelo ”survival of the fittest” ampak dandanes sem nožijo bedaki in idioti, in tako postaja Svet tudi bolj butast, zahvalite/mo pa se lahko čutu za človečnost, karitasu, socialni ipd………. nekoč so taki ljudje pomrli kot tudi njihovi otroci, zato je človeštvo napredovalo (pustimo tehnično plat)
Torej še par desetletij in pametni ne bodo imeli več nobenga otroka, idioti pa praktično vse….. in iz dveh idiotov na socialki lahko pride ven samo idiot na socialki in drogi v 90%…………. praktično ljudstvo degenerira samo sebe :)[/quote]
Ja, umirali so tudi invalidi, danes pa jim nogometaši podarjajo svoje drese, potem pa fantje s sixpacki jokajo!
A ne bi potem ti nekaj prispeval za višjo kvaliteto človeštva? Predvidevam, da si se uvrstil med ta pametne. Da ne bo zgledalo kot, da jamraš nad nekvaliteto, raje kaj naredi za kvaliteto.
A ne bi potem ti nekaj prispeval za višjo kvaliteto človeštva? Predvidevam, da si se uvrstil med ta pametne. Da ne bo zgledalo kot, da jamraš nad nekvaliteto, raje kaj naredi za kvaliteto.[/quote]
zakaj že? Jaz ne privoščim mojim potencialnim otrokom, da bi morali živet v tako bednem Svetu in v taki bedni projekciji prihodnosti….
zakaj bi kaznoval nič krivega otroka, ko bi ga poslal v bedno prihodnost naproti, ko bo manjkalo vode, ko bodo vojne, ipd….. nima smisla, da mučim še eno bitje….
Se motiš. Eden od najbolj razvpitih slovenskih playboyjev je bil dolga leta moj zelo zelo dober prijatelj. In edino jabolko spora, ki sva ga imela na področju seksa in razmerij je bilo to, da svobode, ki jo je sam užival, ni privoščil tudi svojim partnericam.
Z njimi je bil zelo iskren, nobena ni živela v utvari, da bo/je zvest. Vedno je za svoje punce dobro skrbel, bile so crkljane in oboževane. In vendar – vsaki je enkrat po nekaj letih dosadilo, da sedi za isto mizo s prijatelji, ki vedo za take in drugačne avanture njene boljše polovice. Ko so bile te avanture predmet pogovora, jim je bilo itak … mimo. Meni pa žal za njih, saj je bilo očitno, da jim ni lahko – in si na obrazu razbral vse od nelagodja do občutka ponižanja. Ni bilo bilo žal za to, ker to ni bila klasična veza, kjer bi oba prisegala na zvestobo. Ampak zato, ker je bila tako enostransko neuravnotežena.
Ne vem, kaj točno mislijo forumski krepostneži ali župniki, kot jim praviš. Vendar argumenti, ki jih navajaš, imajo na tem forumu enako močne protiargumente. “Ne tako krepostni” pa večkrat razlagajo, da so itak vse resne veze zgolj maske, v globini gnile, da se vsi varajo, da so vsi nesrečni, da so vse veze le nek (nezadovoljiv) kompromis, iz katerega vse življenje bežiš.
Jaz se držim načela – live and let live. Zase poskušam izbrati življenje, ki mi ustreza, ne glede na to, kaj drugi menijo o njem. Mislim pa, da se lahko odločiš za skoraj kakršnokoli življenje in si pri tem načelen – imaš itegriteto in poskušaš svoje želje izpolnjevati na takšen način, da ne prizadaneš in izkoriščaš drugih ljudi.[/quote]
Ne vem kaj si sploh zelela povedati. Okay. Si pac imela takega prijatelja. In, okay, njegove punce so vedele vse kar je za vedeti in pocasi jih je to motilo. Okay. In v kaksnem nasprotju je to z mojo trditvijo, da se imajo zupniki za vec, jaz pa sem npr. neresen, nesposoben, bla bla?
Osebno ne trdim, da imajo resnezi slabo zivljenje, ipd. Mislim, da sem ze veckrat direktno napisal, da verjamem, da je sploh Marko v svoji vezu precej zadovoljen. Tak sveze zaljubljene, zasanjani, prej nedojebani decko se mi zdi. Mi gre pa na kura.c, ko mi vedno znova nabijajo na nos neresnost, nesposobnost in se drzijo kot pavi, ker so v resni zvezi. Jebala jih vojska, a dobro vem, da vecina tipov brez resne zveze ne bi enkrat letno seksala.[/quote]
Kaj sem želela povedati? Da nisem pristranska. Da se ne strinjam, da vsi “krepostneži” gledajo na samske tvojega kova kot neresne. (Da se marsikateri samski počuti ogroženega od vezanih in zato ima potrebo, da pove, kako je bolje, če si samski – torej tega šnfanja ljudi na drugem bregu ne najdeš zgolj med krepostneži, ampak tudi med samskimi.
In da večkrat jabolko spora med krepostneži in samskimi ni v stilu življenja, temveč v “Underlying values”. In ne glede na to, kaj si želiš (dala sem primer nekoga, ki hoče ob sebi resno punco, zraven pa ga namakat še povsod), se ponavadi lahko najde način, da to izpelješ kolikortoliko pošteno do soudeleženih.
Ti kar ostani pri tvojem samskem stanu … kaj drugega dvomim, da ti preostane[/quote]
Haha, pravemu si šla to napisat 😀
Samo to bom napisu. Prej si jst poiščem babo, kot si ti tipa. Še isto minuto pokličem eno, s katero sva se btw že večkrat dobila na pijački, ji rečem, da bi bila dobra ideja, če bi postala par, in voila, že sem v zvezi, in ravno toliko srečen, kot ti bebavi tradicionalisti, ki jih tu zagovarjaš :)[/quote]
Taki domišljavi petelinčki kot si ti enkrat padejo takooo orng na nos, da je joj … 😛
Uživaj naprej v svojem prepričanju …
Forum je zaprt za komentiranje.