Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je toliko žensk samih

zakaj je toliko žensk samih

Daj-dam sistem. Upostevajte 🙂

Matjažko, kako pa bi analiziral mene – jaz imam težave s tem, da bi me nek moški začel v razmerju “dušiti”, torej rabim nek svoj “space”. Se mi je že zgodilo, da je postal kak tip preveč posesiven, da mi je že na začetku postavil pravila igre ipd. To mojo svobodo nikoli ne bi izkoriščala v smislu varanja, nezvestobe, neodgovornosti, prav tako bi dopustila svobodo tudi partnerju v enakem smislu. Seveda pa v nobenem primeru ne gre brez kemije, žal tako je. Ne moreš biti v razmerju z nekom samo zato, da nisi sam.[/quote]

Samo po ZS, moja tarifa je znana, ti imaš popust, ker si “pridna”. :)))
Namreč letele so pritožbe čez moje analiziranje. Ne bi rad, da Alexis od razburjenja dobi srčni udar v tej vročini. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

antilopa, matjazko mi je pač smešen, ker vedno vse ve, v vsako žensko se spotakne, ve celo kako je rojevanje prijetno in ve kako se doji in vse ve. Vedno se vsako temo vpikne, tudi v vsako mojo, zato mu vračam. Fanus pa se ne vpikuje vame, ne žali tako, da nimam potrebe, da bi mu kaj vračala.

moski111, točno tako. To sem tudi napisala. Nikoli ne smeš zahtevat nekaj od partnerja, če tega ne moreš nudit.

Ne mores pricakovati da bos dobila tipa s kljukicami na tvojem seznamu, ce pa imas tudi sama napakice.

metka84, ja valda da Matjazko ve kako se rodi, saj je rodil najinega otročička kar povej Matjazko kako si imel krče:)) Dojiti sem pa jst morala ker je njemu mleka zmanjkal. Sem in tja ga še da za v koffe.

Saj vem, da sem že 100x napisala,a mpak nič ne iščem. Če se najde kdo se najde, če se ne pa se pač ne. Nisem še dolgo samska tako, da mi trenutno niti ni do veze.
In kot sem že tudi stokrat napisala: od moškega nikoli nisem zahtevala kaj takega, kar jaz ne morem nudit. Če sem bila jaz študentka, tudi nisem zahtevala, da mora imet on službo. Zdaj pa mi je to samoumevno, da ne bom gledala tipa brez službe. IZjema so seveda tisti, ki so mogoče ostali brez službe pa jo iščejo. To je druga. Tudi meni se lahko to zgodi.
Toliko kot nudiš, lahko pričakuješ.

Princess, to pa zato, ker imaš ti večja prsa kot on pa ni imel dovlj mleka :).

Ker sem prijazen clovek se bom uzdrzal komentarja 🙂

lol, ja samo veš metka84, Matjazko je imel v tistem času eno dojko tudi na hrbtu ampak ta je bila samo za čokoladno mleko.

Metka84, saj če ti je Matjažko smešen, potem je on dosegel svoj namen. Saj je zaradi zabave na tem forumu. :))). No vidiš, mene pa prej kak drug tip na tem forumu spominja na tisti komad od Balaševića – Strašan petao. :))

Napakice? Vedno ti je všeč nekdo, ki na to, na te (“napakice”) ne gleda kot na napakice ampak kot del tebe. V tem je velika razlika.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko koliko si star?
Ja ce ti je nekdo vsec potem kot prvic ne vidis napak in kot drugic ga SPREJMES. No to seveda se ne pomeni da je obratno res 🙂 Sexi bejbi je mogoce zate res the one, no upostevati moras se njen okus in lestvico 🙂

Kolk si pa ti? 🙂
Ženska se tako dolgo “dela” nedosegljivo, dokler se počuti nesprejeto. Ko ji nekdo pokaže, da jo sprejema z vsemi “napakicami”, se njena prepričanja hitro obrnejo. Saj se niti ne obrnejo, so nekako ves čas tam, le čakajo na pravega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Heh, spet se bom vate ‘vpiknila’ pa nikar mi ne zamerite gospod. 🙂

Iz enakega razloga, kot si ti vprašal sedaj Marka koliko je star, sem zadnjič jaz vprašala tebe.
Zdaj me zagotovo razumeš, čemu so me zanimala tvoja leta. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To je bilo retoricno vprasanje. Sestej: Japkica+Marko skupaj pa bosta blizu mojih let.

No končno. Retorično vprašanje. 🙂
Ravno zato mi pač dotični odgovor ni ‘pasal’ k tebi, ker je bil tako infantilen.

A to si japkico štel brez tiste podlage 20? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moj oče je tud že precej star, njegov pogled in razmišljanje pa sta ostala na istem nivoju kot pred 30 leti. In ni najbolj pozitivno in zaupljivo. Vsaj v mojem svetu ne. Seveda je prepričan v svoj prav. Kdo pa ni. Zato se jaz ne bi kitil samo z leti. 🙂

V backgroundu imam neko tvojo trditev ispred kar nekaj let nazaj ko si mi nekaj priporocila. Moski 111 takrat ni dojel kaj si zelela povedati (vedno vas prosim za direktne izjave), no ko mi je kapnilo mi je marsikaj postalo jasno. Ce ves o cem govorim (o ves, ves :)) Ok, ce ne pac cvekam. Saj to je cvek 🙂

Matjažko, kako pa bi analiziral mene – jaz imam težave s tem, da bi me nek moški začel v razmerju “dušiti”, torej rabim nek svoj “space”. Se mi je že zgodilo, da je postal kak tip preveč posesiven, da mi je že na začetku postavil pravila igre ipd. To mojo svobodo nikoli ne bi izkoriščala v smislu varanja, nezvestobe, neodgovornosti, prav tako bi dopustila svobodo tudi partnerju v enakem smislu. Seveda pa v nobenem primeru ne gre brez kemije, žal tako je. Ne moreš biti v razmerju z nekom samo zato, da nisi sam.[/quote]

Samo po ZS, moja tarifa je znana, ti imaš popust, ker si “pridna”. :)))
Namreč letele so pritožbe čez moje analiziranje. Ne bi rad, da Alexis od razburjenja dobi srčni udar v tej vročini. :))[/quote]

Kakšno razburjenje neki, ob takih psihoterapevtih tu na forumu je to nemogoče.

Huh, zelo samovšečno bi bilo iz moje strani, če bi zdaj trdila, da vem o kakšnem priporočilu je bilo govora. Pa še to praviš, da ti je kasneje postalo jasno, torej takrat že nisem dobila iz tvoje strani pozitivnega feedback-a. In zdaj me postavljaš na preizkušnjo ali vem o čem je bilo govora. Kot bi me dal pred zid in mi dal na izbiro; kuglja ali avtomat. :/
In ljudem se vtisnejo v spomin različni stavki določenih ljudji in ni nujno, da so se nama isti.

Obveze vidi tisti, ki išče služkinjo ali pa “mamico” 🙂

Ljudje vedno izbiramo na podlagi večjega ugodja oz. gremo po liniji manjšega odpora. Vsi smo bili kdaj samski in tudi v vezi. Če partnerstvo postane težje, kot je bilo samsko življenje, se nam začne tožiti po njem.
Zato je obojestranska pomoč pri opravilih nujna, za obstoj odnosa.

[/quote]

Če na vse gledaš z negativne strani, nezavedno daješ nezaupnico vsem moškim, ker si prepričana, da ni “pravih” zate, da je to razlog za tvojo samskost. Nem more biti drugi kriv za tvojo samkost! Najslabše je ravno to, da potem okrivite nasprotni spol za neuspeh v ljubezni, in se tako potegnete v trdo polžjo hišico razočaranj. Z ambivalentnim odnosom do moškim: imam jih rada – vsi so luzerji, ne morete žeti uspeha.[/quote]

matjazko…..jaz nisem napisala posta zato, da bi ga kdorkoli analiziral.
Samo žogico sem vrnila avtorju. Avtor je očitno tisti, ki vidi samo samske ženske okoli sebe….
Jaz nimam teh težav 🙂 🙂 🙂

Pozdravček…

Kaj emme? Rep med noge in tam bla bla? Kako predvidljivo!!
Tebe bo tvoje posploševanje na osnovi lastnih slabih izkušenj stalo tega, da ti bo življenje spolzelo med prsti. Škoda. Zate!

Moja neprofesionalna analiza, upoštevati, da nimam intuicije; strah te je bližine, ne veš ali pa nočeš vedeti, kaj je ljubezen, sicer je ne bi enačila s fizično bližino ali na drugo stran postavljala nezvestobo… dopuščam, da si pravzaprav “zakamuflirala” iskreno željo po vsem tem, da pa pač pravega ne najdeš, in pišeš, da rabiš neki “space”, seveda z nepravim, s takim itak ne moreš nič…
Ljubezen ni golob na strehi ali vrabec v roki, ampak kot rumenokljune planinske kavke, ki kraljujejo nad skalnimi vrhovi, in ti po drugi strani jejo z roke, če si dovolj vztrajen, slikati pa se ravno ne pustijo…
[sub]ampak one še ne vejo, kako sem jaz potrpežljiva ccc….[/sub]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Maček tudi ni skočil na cesto, da bi ga povozil avto, pa ga je ta vseeno povozil. 😉

Haha, a ti se dejansko s tem tolažiš? Zgleda, da res ne razumeš športa, kar se mi zdi malo grozno, ker vem koliko ti lahko ponudi. Brez skrbi, tudi s partnerko bi se z veseljem ukvarjal s športom.

Sicer pa če malo razpišem svoj komentar. Ja, ljubim svoje življenje, čisto vsak delčev, vsak element, vsak premagan problem, vse! Od življenja dosti pričakujem in tudi nič manj ne zahtevam oz. za nič manj se ne bom trudil. V zvezi pričakujem strast, nova obzorja, izzive in osebo, za katero ne bi okleval ubijati v obrambi ali žrtvovati življenje. Mogoče se sliši noro, ampak ej, nič manj mi trenutno ne bi spremenilo prioritet v življenju. Pač je moj stil bolj “živi strastno”, intenzivno in ljubi s celim telesom.[/quote]Ljubi se z dušo, ampak naj ti bo, glede na to, da imaš še sledove od nesreče ccccccc, sicer je pa to norost, žrtvovati življenje za punco, lepo te prosim kaj neki ti je, to naj bi oziroma moral samo za (svojega) otroka.
In tudi jaz nimam nič manj rada svojega življenja, čeprav včasih se sprašujem , če je vredno, in kaj je sploh tisto vredno….

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close