zakaj je toliko žensk samih
No, tole nekako ne gre skupaj. Tako zelo obožuje to delo, da bi ga zamenjal zaradi te ženske??? Naj jo potem raje “brcne” v rit, če je pripravljen službo pustiti zaradi nje.
No, tole nekako ne gre skupaj. Tako zelo obožuje to delo, da bi ga zamenjal zaradi te ženske??? Naj jo potem raje “brcne” v rit, če je pripravljen službo pustiti zaradi nje.[/quote]
Marko, a se ne strinjaš, da o teh stvareh, kaj je kdo pripravljen narediti/spremeniti zaradi druge osebe, ne smemo mi kot “gledalci” soditi, vsak se odloča po svoji presoji in potrebah in da je vredno upoštevati navado, da ljudje marsikaj blebetajo, ker niti sami ne vedo kakšno je stanje in kaj bi in česa ne bi.
Kot gledalec nisem sodil o tem, kaj je on pripravljen naredit in kaj ne, pač pa sem le povedal, da je tisto zgoraj dost nerazumno in nelogično.
Če je res to rekel, potem res ne ve prav, kaj želi. Ljudje marsikaj blebetajo, res je. In to jim je treba povedat, pokazat. Naj potem sami sodijo o svojih dejanjih in razmišljanjih.
Princess28, saj nihče ni mislil nič slabega v zvezi s tvojim pisanjem. Normalno je, da mi ne poznamo situacije tako natančno kot ti, ampak povsem jasno je, da on mora potegniti črto, tako bo lahko naprej v miru opravljal delo. Reči ji mora direktno, še vedno pa je lahko pri tem diplomatski :)). Očitno, da gre za tak tip ženske, ki ne razume namigov. Veš, imaš tudi take ženske, ki samo, če jim tip uslužno odpre vrata, mislijo, da so jim všeč in potem skačejo okoli njih.
Teme pa s tvojim primerom nismo zasmetili, temveč smo ji dali dušo.
Če bi bil potreben podpis s pravim imenom in priimkom, pod vsakim oddanim komentarjem, bi se kar od enkrat vsi fantastično razumeli medsabo. V bistvu dovolj bi bilo že, če bi se neprimerni komentarji brisali in da bi se uporabnike opozarjalo, če se le ti ne bi obnašali v skladu s pravili foruma, tako, kot recimo na moji strani od fakultete.
Sam sebe pa ne motiš ? Nisi ravno ti tisti, ki napiše največ nekih offtopic postov, pa provokativnih ?[/quote]
Haha, priznam, takšnega odziva pa nisem pričakoval od tebe, kot en 5 letni froc si se zdaj odzval. Glej Robi, lahko me tudi napadaš, žališ, če želiš, samo to še vedno ne bo spremenilo dejstva, da svojega dela tu gor ne opravljaš dobro in da si kot moderator čista nula 🙂
Primer offtopic komentarja iz teme Definicija kvalitetne ženske : “No ob tej priliki naj se zahvalim vsem navijačem (moškega spola, a ne!), ki so neutrudno stali in nas vzpodbujali ob trasi, kar je imelo za posledico, da sem sigurno imela 2 minuti boljši čas, ker si nisem upala it lulat :))))”
Do takšnih pogovorov je že ogromnokrat prišlo in vedno se gre za ene in iste osebe : katenjka, zmedena_samica, princess28. Skoraj vsako temo pošljejo v čist X smer. Samo glede na to kok si ti kot moderator nesposoben tega pač ne boš opazil, ali se boš pa samo delal neumnega, da neveš kaj se dogaja. Primož bi že zdavnaj vse pobrisal in opozoril uporabnike naj se držijo teme.
Pač sorry, zame si amater, vsaj kar se tiče moderatorstva lol
Forum je zaprt za komentiranje.