Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je Srbija po prvi svetovni vojni reševala Hrvate in Slovence?

Zakaj je Srbija po prvi svetovni vojni reševala Hrvate in Slovence?

Odgovor na objavo uporabnika
monovka, 09.08.2025 ob 00:15

Krajiška srbska zmaga pri Sisku, 08.08.2025 ob 23:53

monovka, 08.08.2025 ob 22:55

Krajiška srbska zmaga pri Sisku, 08.08.2025 ob 22:37

monovka, 08.08.2025 ob 22:26

Krajiška srbska zmaga pri Sisku, 08.08.2025 ob 20:54

monovka, 08.08.2025 ob 20:25

samski cinik, 08.08.2025 ob 19:37

Slovence je najbolje preprustiti njihovi naravni usodi – izumrtju. V Trstu ne marajo Slovencev, na avstrijskem Koroškem še manj, v Sloveniji je vedno več tujcev..

To je pač usoda naroda brez zgodovine.

Uh, zoprnega napihovanja! Srbija bi bila še danes v srednjem veku brez slovenskega znanja, ustvarjalnosti in denarja.
Samo njihove moške pogledaš-nizka čela, štirioglata glava, kratki vratovi, čeljust kot pri buldogu, ohola drža, vsiljiva enosmerna komunikacija…. Miselnost pa si tako ali tako ti predstavil.

Zakaj si zasidran tu med nami? Pojdi med svoje.

Monovka, bila si mi zelo prijetna oseba, vse do zdaj, do tega komentarja, imela sva nekaj skupnega in to je ljubezen do muc. Od slej naprej si moja sovražnica.

Niti najmanj me ne zanima, če sem komu všeč ali ne. Pač mi preseda večno godrnjanhe nad mojim narodom in mojo domovino in zavestno vračam nesramnost.

Moje mnenje-če si nekdo izbere živeti pri nas, naj nas spoštuje in ne vzganja nesramnosti, ali pa naj gre nekam, kjer mu bodo domačini pogodu. Sem priti in nas žaliti je zame nesprejemljivo.

Če nimaš ti kaj pametnejšega za počet, si pa ustvarjaj sovražnike. Ne razumem smisla tega hobija, ampak izvoli.

Slovensko znanje ključno za napredek Srbije? Ne bi rekel. Spomni se kako je najboljši general avstro-ogrske vojske Slovenec Oskar Potiorek v nekaj mesecih štirikrat popušil v Srbiji. Toliko o slovenskem znanju.

Bolano mi je preigravati neke bitke. Prav tako ne gojim nobenih simpatij do ničesar, kar bi bilo povezano z boji, klanjem, vojnami, sovraštvom, orožjem… ali poveličevanjem in slavljenjem zločinov nad ljudmi.
Slovenci smo graditelji in ustvarjalci. Krvi željni obsedenci nimajo kaj iskati med nami.

Če pa že govorima o nacionalnih značilnostih, Srbi so ratnici, ne radnici, tako se od nekdaj radi pohvalijo.  Zato imam apriori odpor do vnašanja in reklamiranja bojnega razmišljanja. Antipatično do konca.  Če se hočete klati, počnite to med enako mislečimi, pri nas tega ne maramo in si ne dovolimo, da se nam vsiljuje.

Razumeš?

Daj zapri gobec smrdljivi. Ti kot Slovenka, se nimaš kaj proseravati o glavah in obraznih potezah. Samo poglej si Hoivika, Mahniča in Lisca. Tipične incestne slovenske face. Vsi izgledajo kot da imajo posebne potrebe.

No, evo! Točno zaradi takega komuniciranja nimaš tu v civilizaciji kaj iskati. Tako se mogoče lahko obnašate do vaših žensk. Imajo vaše ženske gobce? Potem se ne čudim, da so vse na botoksu in silikonu s pol kile kozmetike. Taman za vas.

Pravkar si dodatno pokazal,  zakaj vas ne maram.

Koga boli kurac koga ti maraš in koga ne. Verjetno nas ne maraš zato , ker so tvoji predniki gnojili po Balkanu v Prvi svetovni vojni 🙂  Namesto da serješ po spletu, raje skrbi za mačke, da ti jih kakšen aligator ne požre.

Trializem, 09.08.2025 ob 11:48

Zaščitnico? Ravno Srbi so prodali Koroško in Primorsko v zameno za priznanje SHS. Brez nas SHS a ne bi bilo.

Boljše bi bilo ostati Avstrija. Tako je predvideval Karlov manifest.

Nehaj uporabljati prekleto besedo Srbi , a je prav poslovenjeno govedo?

Srbi so strahopetci, 09.08.2025 ob 19:16

Srbska vojska so kljuseta in đukele. Kako so samo bežali na Krf ter l. 1941 ter 1991 iz Slovenije.

A je  tvoj deda (dunajski hlapec) mogoče zagnojil Srbijo v jadarski bitki leta 1914?

Vladolfu Putlerju

Moje muce so odlično preskrbljene.? Bo se pa tvoj skrbnik moral precej potruditi okoli tebe.

@Monovka,

oprosti za tisto glede muc in aligatorjev. Brez tvojih anti-južnjaških izpadov, sicer boš postala moja sovražnica in to zate ne bo  dobro. Veš kaj se je zgodilo z Veselim očetom, ki je bil sovražnik številka ena na tem omrežju? Zgodilo se je to, da je bil odstranjen s spleta za vse večne čase.

The Art of War, 18.08.2025 ob 21:32

@Monovka,

oprosti za tisto glede muc in aligatorjev. Brez tvojih anti-južnjaških izpadov, sicer boš postala moja sovražnica in to zate ne bo  dobro. Veš kaj se je zgodilo z Veselim očetom, ki je bil sovražnik številka ena na tem omrežju? Zgodilo se je to, da je bil odstranjen s spleta za vse večne čase.

Bodi resen, no! Moji “izpadi” so nežni dregljaji, da nehajte opletati s slovenčki, nehajte žaliti slovenske punce in se začnite obnašat okolju primerno.
Ali pa si misliš, da lahko tukaj nenehno taki žaljivi zapisi krožijo? Tole je moja domovina in nihče je nima pravice blatiti. Še manj si domišljati, da se lahko tukaj po svoje šopiri brez pripomb. Kdor si je izbral priti k nam, bo moral sprejeti naša pravila, sicer naj izvoli drugam, pa urno!

Kdo je Veselega kam pospravil, ne moreš tukaj debatirat, vsekakor pa se jaz prav nič ne bojim tvoje jeze. Že sploh si pa ne privošči groziti.
Opravičilo sprejeto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close