Zakaj je Srbija po prvi svetovni vojni reševala Hrvate in Slovence?
M688, 09.08.2025 ob 08:29
samski cinik, 08.08.2025 ob 17:56
Ni nobene logike, da je Srbija kot zmagovačka 1. svetovne vojne velikodušno sprejela v državo SHS luzerje Slovenc ein Hrvate kot odpadek razpadle Avstro-Ogrske. Lepo bi jih prepustili Avstriji in Madžarski, pa bi bilo rešeno. Srbi so kot narod to neumnost plačali z Jasenovcem in izbrisom v Sloveniji. V naslednji morebitni vojni mora Srbija modereje ravnati in ne več padati na vseslovanske limanice zanesenjakov, ki bi se vedno nekaj združevali, na srbsko škodo seveda.
Le zakaj? Srbi so pač bili na strani zmagovalcev prve svetovne vojne. Res da na račun izdatne pomoči drugih držav antante, brez katere bi verjetno do konca vojne vedrili na Krfu, pa vseeno. To je v povezavi z njihovo prirojeno aroganco povzročilo, da so Slovenijo ves čas obravnavali kot nek vojni plen in kot sužnje, ker pa so bili 500 let pod muslimani (Turki), so se od njih nalezli tudi takije, torej navidezne prijaznosti in igranja žrtve (kar poslušajte jih, koliko jokajo, da je za njihovo Brdo kriva Amerika, čeprav so se sami pustili sprovocirati v dejanja v 90. letih), dokler razmere niso v njihovo korist in pokažejo prave namene.
In kljub osamosvojitvi ima njihov lobi v Sloveniji še močne lovke. Verjetno je bil to del dogovora, da so nas leta 1991 hitro pustili pri miru.
Lobi? Otrevili so dežele,etnična preganjanja, genocid, prisilno slavizirali, okupurali, pokradli uradne in šolske objekte. Samo še vam migrantskim Hrvatom in Ukrijem mira balonček v glavi počiti, ker nikoli ni bilo entitete Slicenec. Slovenec je laž za prvo krajo ravitega ozemlja. Kdor je imel možnost, se je rešil z volitvami. In ne Koroške nisi izgubil – ker ni tvoja. Kako ploskate zgodbicam. 2025, vse uničeno, poseljeno s tujimi balkanci. Dokler si priden in verjameš v lažen jezik nižjega sloja migrantov, jezik ki nikoli ni obstajal in se nikoli ni govoril, boš ceselo ploskal jugookupatorju z ritnicami. Debil, ki ne vidi 5 cm pred nosom in iz svojega krožnika ali vere. Tu ni ne pravoslavamsko, be muslimansko. Namen je bil pomešati ljudi in uničenje deželne indentitete.
Ker je lažje zgodbico naplest v katero po 3 generacijah jugopranja začneš verjet. Ker ti drugega tako ali tako ne preostane. Lažje kot vojaška jugookupacija ko oride prava priliźnost pa etnocid in anšlus Srbiji 😉 debil si. Poglej kako prisno lažni imigrantski fakestinci že verjamejo. Samo prave pogoje ustvariš in sovraštco do x in do resnice. Isto so Britanci počeli in profitirali.
Trializem, 09.08.2025 ob 11:48
Zaščitnico? Ravno Srbi so prodali Koroško in Primorsko v zameno za priznanje SHS. Brez nas SHS a ne bi bilo.
Boljše bi bilo ostati Avstrija. Tako je predvideval Karlov manifest.
Trializem…
Propagandne floskule, ki si jih bruhnil lahko izhajajo iz dveh grezničnih virov.
Prva greznica je lahko nepoznavanje zgodovine in si posledično lahek plen propagandistov. To je en način kako priti do takega lažnega konstrukta.
Druga in sicer bolj verjetna izvorna greznica tvoje nebuloze pa je, da zavestno ter namerno lažeš, ker v srcu nosiš bolestno sovraštvo do Srbov, ker se pač ob njih počutiš majhnega in si kvizlinški kolaborant psihotičnih Germanskih plemen iz temačnih Bavarskih in Saških gozdov, ki imajo še dandanes za posledico narod, ki je brez humorja.
To drugo si potrdil, ko si izrazil željo biti ponemčen sluga. Ahhh žalostno.
Kot je legendarni Francoski Kralj Karel V dejal; špansko govorim z Bogom, italjansko z ženskami, francosko z moškimi in nemško z mojim konjem.
Slovani smo šizofrena divja germanska gozdna plemena poimenovali Niemci, kar je pomenilo nemega in čudaškega gozdnega človeka. Torej smo jih vsi imeli za neprilagojene in nesocializirane čudake.
Trentino, Sud-Tirol, Z. Slovenijo in Istro so Lahom obljubili Angleži ter Francozi v zameno, da so Lahi prestopili na drugo stran in napadli AO.
Avstrija si je prilastila Koroško na način, da so imeli dobro razvito propagandno mrežo in so Slovence strašili s tem kako zlobna tvorba je KSHS ter s tem, da so oni šteli glasove. Verjeti slepemu črevu Germanov, katere pravi Niemci nimajo za narod, da bodo pravično šteli glasove je enako kot verjeti Lahu, Hrvatu ali Turku, da so iskreni.
Kot je Visarjonivičev Joško dejal; ni pomembno kdo glasuje, pomembno je kdo šteje glasove.
Torej, kje je tu krivda Srbov za dejanja velikih narodov? Krivda Srbov je lahko le v glavah maloumnih spropagandiziranih NPCjev in v glavah kvizlingov.
Navajo, 09.08.2025 ob 14:53
monovka…
Srce moje zlato, draga moja mončica, veš dobro, da si pomagam kar sam in mi gre dobro od rok.
Tudi, če bi le ležal in lenaril po cele dneve, gre ETH tako strmo navzgor, da sem razmišljal, da bi si z zaslužkom zadnjega tedna kupil novega Audija. Da ne omenjam profita drugih investicij hehe.
???? ja pa srčkano!!!
Kaj točno pa zdaj želiš od mene? Da ti ploskam za balkanski okus pri nakupu pleha? Audije sem jaz podarjala sorodnikom, ko si ti še z dudo okoli letal. Ali si mi hotel imponirati s tvojim finančnim ozadjem? Tu ti slabo kaže, nisem prava za tak kič. Denar in pleh ti potegneta pri kaki tvoji zemljakinji najbrž.
Vidiš, temu jaz rečem huda revščina. Ob tolikšnem vlaganju v samoizobraževanje, svetovljanstvu in modrosti, kot se ti tukaj predstavljaš, imaš ti nujno potrebo popolni neznanki poročati o svojih financah in nabavah?
Zakaj že? Kje te je mati narava najbolj prikrajšala? Pod popkom ali nad vratom?
monovka…
Veš te tvoje nenehne pritlehne provokacije, ko si soočena z moškim, katerega kvalitete si si vedno želela pri partnerju, pa jih nikoli imela v svojih moških, kaže le na tvojo enormno praznino, v kateri se je skozi nešteta dolga in prazna desetletja nabral potenten strup. Sedaj, ko si ostarela, osivela, gubasta in neprivlačna za mladce, pa si to sposobna kompenzirati le s temi praznimi insinuacijami, da meni ali komurkoli drugem, katerega mnenje oz. povedana dejstva ti niso po godu nekaj ”manjka”. Klasične prozorne sramotilne taktike frustrirane ostarele ženičke katero je svet pozabil.
No priznam, si vsaj malce bolj sofisticirana v svojih provokacijah kot večina NPC zombificiranih normijev, ki znajo kruliti le tiste o incelih ipd. ko niso sposobni racionalno sprejeti dejstev, ki se ne skladajo z njihovo indoktrinacijo.
Jaz sem ti le lepo odgovoril, da bi si tudi ob celodnevnem lenarjenju bil sposoben ustvariti dobro gmotno življenje in bi lahko več časa namenil osebni rasti. To je nekaj, kar ti nikoli ne boš mogla razumeti, kajti tvoja biologija te je ustvarila tako osebnostno neprijetno, da si edino sposobna nenehnega napadanja tistih, ki ne verjamejo v tvojo miopično sliko propagandne realnosti.
No, kaj pa bi drugega pričakovali od razvajene osebe, ki se je prisesala možu privatniku na ovratnik. Si ostarela razvajena snobovka, ki si želi družbe mladca kot sem jaz, zato taka pikrost in nenehno zaničevanje s tvoje strani. Pač razvajenka, ki je bile malokrat v življenju soočena z nedosegljivim hehe.
Tvoje namigovanje, da so Srbkinje plehke in so Slovenke nekaj posebnega ter jih gmotno stanje moškega ne interesira je le še en pokazatelj ženske biološke miopičnosti. Ni pomembno s katerega konca Evrope je ženska, vzhodnjakinje so vsaj bolj iskrene v svojih namenih, zahodnjakinje pa igrajo pantomimo in so politično korektne. Torej zahodnjakinje bolj lažejo.
Ženske ljubijo oportunistično, moški ljubijo idealistično. Potem smo pa tu tisti redki moški, ki razumemo ženske in njihovo naravo, ker ob nas ženske izgubijo edino moč i.e. sposobnost manipulacije se ženskam, še posebej starejšim popolnoma zmeša in postanejo v konverzaciji zajedljive neznosne trogloditke.
No kot je povedal Robert Briffault;
https://imguh.com/image/cUeyD
BTW so moje resne bejbe bile večinoma Slovenke. Tudi sedanja je Slovenka hehe 😉
OOoooho, ste se pa razpisali. Lepo.
Navajo vsaj malo vec pove o zgodovini. Super. Da se pa spravlja na nivo monovke, pa ne razumem… morda razume on?
Matr, ejga, kaj vas tale kvazi samski vozi in dresira okoli prsta.
Vsake toliko, ko mu postane dolgcajt, vam vrze eno kost za glodanje in velika vecina vas zgrabi to kost how how, kot prestradani cucki. haha
Navajo
Se ti ne zdi, da tu glodava preglodano kost? Brezplodno, kot vedno doslej.
Moje zasebno življenje je zelo zelo zasebno in le trije ljudje na svetu ga zares poznajo, jih je pa mnogo, ki ugibajo in postavljajo neke svoje teze, večinoma stereotipne. Kot tudi ti.
Moji moški so bili redki, a so bili veličine in Ljudje z veliko začetnico. Svetlobna leta daleč od copat ali sfeminiziranih šlev, kot želiš ti tukaj trditi. Mi ni najbolj razumljivo, kaj imaš od tega in kaj je namen tega. Ja, tudi fizično zelo atraktivni, aktivni in zmogljivi moški, predvsem pa značajsko močni, samozavestni in spoštovanja vredni. Pa vsi zelo vedri, razposajeni, adrenalinsko nabiti in vedno polni presenečenj, ki so mi bila dobrodošel izziv in popestritev. Manj od tega zame sploh ne šteje za moškega. Denar? Sploh ga ne potrebuje, da bi me navdušil, imam ga dovolj za oba. Avto? Težko bo imel boljšega od mojega. Brez veze tudi.
Meni nekaj dokazati bi zahtevalo precej več od tvojega modrovanja na blef. Me skušati ponižati ali užaliti ali utišati, to pa je zgolj tragikomično in veliko več pove o tebi, kakor o meni. Stopiti na kako mojo šibko točko? Za kaj takega bi mi moral biti zelo blizu, pa še takrat bi morala najprej videti logično pojasnilo za tako akcijo, sicer se me take traparije ne dotaknejo.
Razvajena? Ja, ampak razvajam se sama in sicer s svojimi dosežki. Moji starši mi niso razen vzgoje mogli dati ničesar. Ponosna sem na to, kar sem naredila s svojim znanjem, svojo voljo, svojimi napori in absolutno brez suporta kogarkoli v materialnem smislu. Sem pa globoko hvaležna najbližjim za moralno podporo in razumevanje mojega ustvarjanja in visoko cenim njihovo ljubezen in bližino.
Nikakor si ne znam predstavljati, da bi mi imponiralo našpanano mišičasto telo nekega mladiča, to sem imela v temu primernem času in sem se naužila vsega, kar se mi je zaluštalo. Zdaj cenim druge kvalitete in mi je ciljanje na telesne atribute banalno in površno.
Da bi pa me lahko kdo navdušil s svojim zaslužkom ali plehom, bi pa morala pred tem imeti lobotomijo. Imam svojega več kot dovolj, tisto je po mojem okusu in izbrano za moje ugodje, ničesar mi ne moreš dodati, ker imam vse, kar želim.
Prav res, naše službene audije sem po amortizaciji podarila nečakom, ki so takrat komaj izpite naredili. Ne misli, da sem te hotela žaliti. Sem pač menjala vozni park in hkrati naredila še veselje tamladim. Ti nebi, če bi imel možnost? Pač nisi mogel vedeti, kako pri meni pohištvo stoji.
Tvoja ugibanja o meni so mimo. Bi rekla, da veljajo za katero, niso niti tako zgrešena v osnovi. Je pa nekaj drugega, kar ti ni v čast: apriori vse vtakniti v isti predal je žaljivo in precej neumno, zate pa avtomatsko zmanjša lovni revir in izloči najkvalitetnejše. Bedasto precej, kaj praviš?
Niso vse Slovenke maloumne in lačne južnjaškega temperamenta med rjuhami, tudi na denar in pleh se vse ne lepijo. Tvoje posploševanje kaže na tvoj zožen horizont, ne na poznavalsko širino.
Fino, da si zadovoljen s svojimi Slovenkami, kar uživaj! Če si mlad, kot praviš, da si, imaš še čas nadgraditi zadeve v svoj užitek, katerikoli že to je. Osebno bi ti svetovala malček več kulture in malo manj predsodkov.
cornicello, 09.08.2025 ob 17:57
OOoooho, ste se pa razpisali. Lepo.
Navajo vsaj malo vec pove o zgodovini. Super. Da se pa spravlja na nivo monovke, pa ne razumem… morda razume on?
Matr, ejga, kaj vas tale kvazi samski vozi in dresira okoli prsta.
Vsake toliko, ko mu postane dolgcajt, vam vrze eno kost za glodanje in velika vecina vas zgrabi to kost how how, kot prestradani cucki. haha
A ti ni zdaj polepšan dan, ko imaš pomočnika? Vidiš, kako malo rabiš, pa si zadovoljen! Skromnost je lepa čednost, pravijo.
Tudi meni ste vi troedini zabavni, sicer se ne bi hecala z vami. ? Danes imam viška časa in sama s sabo sklepam stave o nadaljevanju tega prepucavanja. Morda pa le pridemo etažo višje, sicer je dolgčas.
monovka, 09.08.2025 ob 00:15
Krajiška srbska zmaga pri Sisku, 08.08.2025 ob 23:53
monovka, 08.08.2025 ob 22:55
Krajiška srbska zmaga pri Sisku, 08.08.2025 ob 22:37
monovka, 08.08.2025 ob 22:26
Krajiška srbska zmaga pri Sisku, 08.08.2025 ob 20:54
monovka, 08.08.2025 ob 20:25
samski cinik, 08.08.2025 ob 19:37
Slovence je najbolje preprustiti njihovi naravni usodi – izumrtju. V Trstu ne marajo Slovencev, na avstrijskem Koroškem še manj, v Sloveniji je vedno več tujcev..
To je pač usoda naroda brez zgodovine.
Uh, zoprnega napihovanja! Srbija bi bila še danes v srednjem veku brez slovenskega znanja, ustvarjalnosti in denarja.
Samo njihove moške pogledaš-nizka čela, štirioglata glava, kratki vratovi, čeljust kot pri buldogu, ohola drža, vsiljiva enosmerna komunikacija…. Miselnost pa si tako ali tako ti predstavil.
Zakaj si zasidran tu med nami? Pojdi med svoje.
Monovka, bila si mi zelo prijetna oseba, vse do zdaj, do tega komentarja, imela sva nekaj skupnega in to je ljubezen do muc. Od slej naprej si moja sovražnica.
Niti najmanj me ne zanima, če sem komu všeč ali ne. Pač mi preseda večno godrnjanhe nad mojim narodom in mojo domovino in zavestno vračam nesramnost.
Moje mnenje-če si nekdo izbere živeti pri nas, naj nas spoštuje in ne vzganja nesramnosti, ali pa naj gre nekam, kjer mu bodo domačini pogodu. Sem priti in nas žaliti je zame nesprejemljivo.
Če nimaš ti kaj pametnejšega za počet, si pa ustvarjaj sovražnike. Ne razumem smisla tega hobija, ampak izvoli.
Slovensko znanje ključno za napredek Srbije? Ne bi rekel. Spomni se kako je najboljši general avstro-ogrske vojske Slovenec Oskar Potiorek v nekaj mesecih štirikrat popušil v Srbiji. Toliko o slovenskem znanju.
Bolano mi je preigravati neke bitke. Prav tako ne gojim nobenih simpatij do ničesar, kar bi bilo povezano z boji, klanjem, vojnami, sovraštvom, orožjem… ali poveličevanjem in slavljenjem zločinov nad ljudmi.
Slovenci smo graditelji in ustvarjalci. Krvi željni obsedenci nimajo kaj iskati med nami.
Če pa že govorima o nacionalnih značilnostih, Srbi so ratnici, ne radnici, tako se od nekdaj radi pohvalijo. Zato imam apriori odpor do vnašanja in reklamiranja bojnega razmišljanja. Antipatično do konca. Če se hočete klati, počnite to med enako mislečimi, pri nas tega ne maramo in si ne dovolimo, da se nam vsiljuje.
Razumeš?
Daj zapri gobec smrdljivi. Ti kot Slovenka, se nimaš kaj proseravati o glavah in obraznih potezah. Samo poglej si Hoivika, Mahniča in Lisca. Tipične incestne slovenske face. Vsi izgledajo kot da imajo posebne potrebe.
No, evo! Točno zaradi takega komuniciranja nimaš tu v civilizaciji kaj iskati. Tako se mogoče lahko obnašate do vaših žensk. Imajo vaše ženske gobce? Potem se ne čudim, da so vse na botoksu in silikonu s pol kile kozmetike. Taman za vas.
Pravkar si dodatno pokazal, zakaj vas ne maram.
Ko že omenjaš botoks in silikon, raje prvo poglej slovensko cipo Melanijo Trump in se ne oglašaj več.
Penicilin, 09.08.2025 ob 18:36
Ko že omenjaš botoks in silikon, raje prvo poglej slovensko cipo Melanijo Trump in se ne oglašaj več.
Kaj pa imam jaz z njo? Ne maram Trumpa in še nikoli nisem hvalila Melanije. Morda je čisto fajn pupa, le zeeeelooo napačnega moža si je našla in ji točno to znižuje rating.
Je pa še vedno gospa v primerjavi s srbskimi divami. Eno je eleganca, drugo pa kič.
monovka, 09.08.2025 ob 18:46
Kaj pa imam jaz z njo? Ne maram Trumpa in še nikoli nisem hvalila Melanije. Morda je čisto fajn pupa, le zeeeelooo napačnega moža si je našla in ji točno to znižuje rating.
Je pa še vedno gospa v primerjavi s srbskimi divami. Eno je eleganca, drugo pa kič.
Eleganca? Preden je Trump postal predsednik (prvi mandat) se je oblačila kot poslednja kurba.
Srbi so strahopetci, 09.08.2025 ob 19:02
V prvi sv. vojni so Slovenci Lahe gnali do francoskih položajev Piave, v drugi pa nagnali iz Slovenije.
Srbe so v prvi rešili Francozi, v drugi pa Rusi (Tolbuhin).
Slovenci so poraženi s strani Italijanov v obeh svetovnih vojnah. Slovenci so bili topovska hrana na vseh frontah, vključno z rusko, italijansko in balkansko.
Srbi so rešili Francoze na Solunski fronti, zahodni zavezniki so popušili vse bitke, v katerih ni sodelovala srbska vojska 🙂
Srbi so strahopetci, 09.08.2025 ob 19:16
Srbska vojska so kljuseta in đukele. Kako so samo bežali na Krf ter l. 1941 ter 1991 iz Slovenije.
Slovenci so kar štirikrat pobegnili iz Srbije v Prvi svetovni vojni. Številni so se med begom utopili v reki Drini. Vodil pa jih je Slovenec Oskar Potiorek, ki je pred vojno veljal za najboljšega generala. Leta 1941 so Slovenci pobegnili v Srbijo, namesto, da bi branili svojo domovino pred agresorji. V Srbiji je bilo 8-krat več partizanov kakor v Sloveniji. Da niti ne govorimo o slovenski bežaniji na Bleiburg.
Izbris iz regirstra za tiste, ki niso uredili dokumentov (za katere se bi lahko varno domneva da so tudi šli kamorkoli drugam v Jugi) ali pa Jesenovac nima primerjave.
Sam so pa Srbi sploh v vojni s hrvaško precej neumnosti nareidili. Svoje prostovoljce so pustili same proti profesionalni vojski. Zakaj vedo samo tisti politiki v Srbiji. 200’000 profesionalnih vojakov s polno bojno opremo in logistiko celega naroda je potem brez problema uničilo 30’000 prostovoljcev ki so imeli poleg obveznosti na fronti še redne poklice. Zakaj Srbija ni šla noter ne more biti jasno nikomur.
monovka…
Najsvetlejša zvezda na mojem nebu, prisrčen angel, ki boža moje srce in greje mojo dušo…
OMG, pa ti si popolna v vsakem aspektu življenja hahahah. Naša vrla Zartrica, samohranilka in ločenka, ona je le popolna ženska v ljubezenskem smislu, po njenih besedah seveda hehe, ti pa si popolna na vseh življenskih področjih hahaha.
Si se kdaj vprašala, zakaj si tako maskulizirano tekmovalna in moraš vedno biti prva s svojim oholim in snobovsko nadutim načinom konverzacije?
Tvoji moški pač niso bili soy boy levakarski luzerčki ampak cuck-zervativni sposobni tipi, ki so znali nekaj narediti v življenju. Karakterno pa so bili beli vitezi, to je še bolj patetično kot so levuharski soy boyčki. Pa mislim monovka draga, daj no, kakšen moški si želi biti s tekmvalno možačo (karakterno) v razmerju. Saj ne rečem, mogoče si vizualno bila simpatična in si bila za eno noč ali za čez vikend, da bi te pa imel ob sebi, ahhhhhh ne hvala. Pravi moški ceni svoj mir in se ne podreja ukazovalni ženski. MIR je moškemu najpomembnejši v življenju. Za ženskami cepetajo le cuck-zervativni pusiji, ki klečijo pred žensko in častijo tla po katerih hodi.
Sej ni čudno, da si tako gospodovalna, nikoli še nisi imela pravega moškega ob katerem bi se počutila varno in ženstveno ter bi se mu prepustila z vso svojo bit. In ti trobiš o širokem spektru razmišljanja, ajoj.
Ne nič ne bi podaril nečakom kar tako. Naučil bi jih furati firmo, izdajati račune, naročevati robo, imeti rezervno robo vedno v skladišču. Če bi srkal znanje in se vsaj tri leta trudil brez preveč jamranja, takrat bi mu kupil kombi ali dva za firmo, če bi jo širil in zaposlil novo ekipo. Kupil bi mu komplete orodja in take reči. Audija pa naj si kupi sam s svojim trudom, jaz bi mu svetoval naj raje denar investira, nekaj naj ga ima na rezervi in se vozi vsaj do 30ega z avtom za max 10K.
Sestri sem kupil nov avto, ker si ga je želela, ni si ga pa mogla privoščiti na keš. Kredite pa ne dovolim članom mojega klana. Je pa stvar taka, da so moja mati, sestra in sestrična moja lastnina in jim moram izpolniti določene želje. Enako je moja bejba moja last in je del kroga žensk v mojem življenju. Sem za to, da se vam ženskam dovoli sloboda gibanja in življenja, ne pa svoboda glasa in odločanja, ker ste histerične, neracionalne, sebične, nezveste, podle narcisistke. Počnete bedarije in v veliki večini primerov niste sposobne konstruktivnega ter dolgoročno racionalnega razmišljanja, ampak podležete najneumnejšemu pranju možganov, ker propagandisti ciljajo točno na vašo oholost in sebičnost biološko prirojenega ženskega narcisizma. Težava je v tem, da realnost ženske biologije zmore sprejeti le majhen delež moških in delovati temu pravilno oz. dejstvom primerno.
Seveda si boš ti vse to napačno interpretirala, podobno kot skorajda vse do sedaj povedano. Pač ženske tiščite zgolj v to v kakšnem tonu je nekaj povedano in ne kaj je povedano. Pa smo zopet pri nezmožnosti racionalnega razmišljanja, tudi pri maskuliziranih in spropagandiziranih možačah današnjega sveta je tako, le bolj srborito se oklepajo svojih zasidranih prepričanj. Nezmožnost velikega dela ljudi (tu so vključeni tudi moški) za sprejemanje novih dejstev je še ena velika težava.
Nisem nabildan moja prisrčna draga monovka, sem močan, vendar športno atletske postave in ne lovim bejbe na svoje ”mišice” ali pleh ampak padajo kot domine na mojo karizmo, simpatičen videz in blebetanje. Vedno, ko se spoznavam z novo rečem, da nimam avta in službe ter tako hitro odpade plehko babovje, razen takrat, ko si zaželim kratke avanturice. Ja točno tako, vaše shit teste obrnem proti vam, vaše taktike uporabim v svojo korist. Ko moški pozna ženske in njihovo naravo vas je preprosto manipulirati, kot to ve počnete.
No monovka, saj stvar je le v tem, da smo nekateri genetsko superiorni v tem delu, da imamo določene centre v možganih aktivne, povprečni normiji pa tega nimajo. To so ugotovili, ko so spremljali delovanje možganov različnih ljudi. Že pri vas, NPC normijih so ugotovili, da imajo levuharji in desnuharji aktivne različne dele možganov. Pač NPC normiji niso sposobni soočanja z realnostjo in so pač bolj čustveni in neracionalni.
Zatorej boš vedno mislila, da te ne razumem in boš prepričana v svoj prav, seveda vse v okviru overtonovega okenca katerega meja ne boš upala nikdar prestopiti. The real good things happen outside overtons window.
Forum je zaprt za komentiranje.