Zakaj je Srbija po prvi svetovni vojni reševala Hrvate in Slovence?
Navajo, 09.08.2025 ob 20:23
monovka…
Najsvetlejša zvezda na mojem nebu, prisrčen angel, ki boža moje srce in greje mojo dušo…
OMG, pa ti si popolna v vsakem aspektu življenja hahahah. Naša vrla Zartrica, samohranilka in ločenka, ona je le popolna ženska v ljubezenskem smislu, po njenih besedah seveda hehe, ti pa si popolna na vseh življenskih področjih hahaha.
Si se kdaj vprašala, zakaj si tako maskulizirano tekmovalna in moraš vedno biti prva s svojim oholim in snobovsko nadutim načinom konverzacije?
Tvoji moški pač niso bili soy boy levakarski luzerčki ampak cuck-zervativni sposobni tipi, ki so znali nekaj narediti v življenju. Karakterno pa so bili beli vitezi, to je še bolj patetično kot so levuharski soy boyčki. Pa mislim monovka draga, daj no, kakšen moški si želi biti s tekmvalno možačo (karakterno) v razmerju. Saj ne rečem, mogoče si vizualno bila simpatična in si bila za eno noč ali za čez vikend, da bi te pa imel ob sebi, ahhhhhh ne hvala. Pravi moški ceni svoj mir in se ne podreja ukazovalni ženski. MIR je moškemu najpomembnejši v življenju. Za ženskami cepetajo le cuck-zervativni pusiji, ki klečijo pred žensko in častijo tla po katerih hodi.
Sej ni čudno, da si tako gospodovalna, nikoli še nisi imela pravega moškega ob katerem bi se počutila varno in ženstveno ter bi se mu prepustila z vso svojo bit. In ti trobiš o širokem spektru razmišljanja, ajoj.
Ne nič ne bi podaril nečakom kar tako. Naučil bi jih furati firmo, izdajati račune, naročevati robo, imeti rezervno robo vedno v skladišču. Če bi srkal znanje in se vsaj tri leta trudil brez preveč jamranja, takrat bi mu kupil kombi ali dva za firmo, če bi jo širil in zaposlil novo ekipo. Kupil bi mu komplete orodja in take reči. Audija pa naj si kupi sam s svojim trudom, jaz bi mu svetoval naj raje denar investira, nekaj naj ga ima na rezervi in se vozi vsaj do 30ega z avtom za max 10K.
Sestri sem kupil nov avto, ker si ga je želela, ni si ga pa mogla privoščiti na keš. Kredite pa ne dovolim članom mojega klana. Je pa stvar taka, da so moja mati, sestra in sestrična moja lastnina in jim moram izpolniti določene želje. Enako je moja bejba moja last in je del kroga žensk v mojem življenju. Sem za to, da se vam ženskam dovoli sloboda gibanja in življenja, ne pa svoboda glasa in odločanja, ker ste histerične, neracionalne, sebične, nezveste, podle narcisistke. Počnete bedarije in v veliki večini primerov niste sposobne konstruktivnega ter dolgoročno racionalnega razmišljanja, ampak podležete najneumnejšemu pranju možganov, ker propagandisti ciljajo točno na vašo oholost in sebičnost biološko prirojenega ženskega narcisizma. Težava je v tem, da realnost ženske biologije zmore sprejeti le majhen delež moških in delovati temu pravilno oz. dejstvom primerno.
Seveda si boš ti vse to napačno interpretirala, podobno kot skorajda vse do sedaj povedano. Pač ženske tiščite zgolj v to v kakšnem tonu je nekaj povedano in ne kaj je povedano. Pa smo zopet pri nezmožnosti racionalnega razmišljanja, tudi pri maskuliziranih in spropagandiziranih možačah današnjega sveta je tako, le bolj srborito se oklepajo svojih zasidranih prepričanj. Nezmožnost velikega dela ljudi (tu so vključeni tudi moški) za sprejemanje novih dejstev je še ena velika težava.
Nisem nabildan moja prisrčna draga monovka, sem močan, vendar športno atletske postave in ne lovim bejbe na svoje ”mišice” ali pleh ampak padajo kot domine na mojo karizmo, simpatičen videz in blebetanje. Vedno, ko se spoznavam z novo rečem, da nimam avta in službe ter tako hitro odpade plehko babovje, razen takrat, ko si zaželim kratke avanturice. Ja točno tako, vaše shit teste obrnem proti vam, vaše taktike uporabim v svojo korist. Ko moški pozna ženske in njihovo naravo vas je preprosto manipulirati, kot to ve počnete.
No monovka, saj stvar je le v tem, da smo nekateri genetsko superiorni v tem delu, da imamo določene centre v možganih aktivne, povprečni normiji pa tega nimajo. To so ugotovili, ko so spremljali delovanje možganov različnih ljudi. Že pri vas, NPC normijih so ugotovili, da imajo levuharji in desnuharji aktivne različne dele možganov. Pač NPC normiji niso sposobni soočanja z realnostjo in so pač bolj čustveni in neracionalni.
Zatorej boš vedno mislila, da te ne razumem in boš prepričana v svoj prav, seveda vse v okviru overtonovega okenca katerega meja ne boš upala nikdar prestopiti. The real good things happen outside overtons window.
? ti bo lažje spati, če se ti priklonim, priznam naštete napake in podpišem tvoj nezmotljiv instinkt za odkrivanje resnice?
Da ne boš potem užaljen, ker te obravnavam kot nevrednega debate…
Ko si že tukaj, a mi pojasniš, od kod nekaterim moškim ideja, da nekdo z njimi tekmuje in da se je treba nekomu dokazovati? Par takih sem srečala, pa nisem dobila smiselnega pojasnila in mi je še vedno smešno.
Tisto o lastnini matere, sestre in ženske bom raje preskočila, ker si domišljam, da imava resno izmenjavo mnenj.
Pa ne -nisem idealna. Z leti odkrivam vedno več področij, potrebnih izboljšave. Sem kje trdila, da sem super? Potrjeno sem pa zelo dobra na področjih, kjer se trudim in so mi pomembna. Saj ne boš verjel, eno od teh je popolna predanost mojemu moškemu, katerega mnenje je zame zakon.
Mimogrede, tudi on ne vidi smisla v tekmovanju, ampak v sodelovanju in medsebojni podpori, ne trativa energije za nesmiselno zaviranje drug drugega. On je tata mata na svojem področju, o katerem jaz nimam pojma, jaz sem top na svojem področju, o katerem se ne sanja njemu. Sva pa drug za drugega vesela, da stvari dobro tečejo in ponosna na dosežke. Nobene tekme nikjer, tudi na skupnih področjih ne. Veš, ko si dober, pač si in debata je nepotrebna.
nonovka… (nona, ker si stara in široka kot stopničaste piramide hehe)
Vila lepote, soj svetlobe v temi, prelestna dama…
Kot sem dejal je tvoja snobovska oholost enromna kot izbruh Krakatoe. Skrajna narcisoidnost, ki jo kažeš s tem, ko praviš, da sem zate ”nevreden debate” in nadutost tvojega vzvišenega odnosa, kaže kako neverjetno razvajena si ter kako močno si dislocirana od realnosti. V take osebe so se lahko razvili le boomerčki in potomci razvajenih nadutih levuharskih boomerčkov. Desnuharji so tako ali tako čudaški kvizlingi in so karakterno podrejeni ter zaradi tega vzkipljivo avtoritarni in odkrito brutalni nad lastnimi ljudmi.
Če bi bila sposobna logičnega razmišljanja bi razumela, da vsi neprestano tekmujemo, živimo v umetno ustvarjenem svetu pomankanja, ki je delo istih ljudi, ki te perejo z globalistično propagando. Si pa fajn, ker si globalistka le na račun drugih, ko pa pride to tebe bi pa bila kapitalistka. Hočeš svojo bolno ideologijo, zapitek pa naj plačamo vsi mi. Snobovska klasika dela prebivalstva, ki nima stika z normalno povprečno rajo in se ne zaveda posledic za njihova življenja, npr. bogatuni v hišah ne vedo kako negativen vpliv na kvaliteto življenja povprečnih meščanov ima prisilna Albanizacija Slovenije. Enako tudi drugod po Evropi, histerične sprane ostarele neprivlačne babe krulijo po ulicah za odprte meje, one žive v predmestjih v hišah na varnem, posledice pa naj čutijo navadni ljudje v mestih.
Pa niso ”balkanska posla”, ko nabijaš stroške firmi, da bi plačala manjši davek. Goljufa se povsod po svetu, tu se le zopet vidi vsa oholost in podcenjevanje ”ljudi z balkana”, ker se jih vse skupaj označuje kot neke ”prevarante”. Seveda samega sebe tisti, ki izjavlja to besedno zvezo postavlja v položaj ”bolj inteligentnega in poštenega”, obenem pa prizna, da ima popolnoma enake navade kot ”balkanci”. Ha!
Seveda, da nisi idealna, žalostno je le to, da si svoje primankljaje priznaš šele v pozni starosti in ne takrat, ko bi bilo to potrebno i.e. v mladosti ali srednjih letih. Torej si pozno dozorela kot osebnost. Bravo!
Da ne omenjam bizarne standardne ženske floskule o partnerstvu. Ženske v osnovi niti biološko niti racionalno ne iščejo sebi enakega moškega ampak moškega, ki je superioren v vseh pogledih in lastnostih. Kako sta lahko sposoben in manj sposoben človek ”enakovredna partnerja”??? To je le še ena od mnogih propagandnih floskul t.i. feminizma. Preprosto čista bedarija.
Mah, saj je brez veze, ker enostavno ne dojemaš realnosti, niti osnovne logike, kot velika večina žensk ter tudi v današnjem poženščeno politično korektnem svetu večina moških. Živa patetika, prav neverjetno je, da ste starejše šibke generacije dopustili, da je logika in realnost postala ”sovražni govor” in podobne nebuloze zatiranja svobode govora.
Ja ja, vsi vidimo kam nas je pripeljala ena nora generacija boomerk in njihovih zblojenih hčera, ko so popile dozo radikalnega ginocentrizma in so se moški poženščili. Noro babovje protestira po ulicah za splav in jim je najpomembnejše, da jim lahko ”zdravniki” legalno ubijajo lastne nemočne otročičke ter so meje na stežaj odprte za vdor podivjanih neprilagojenih plemen in so po ulicah ”parade LGBT+”, kjer se našemljeni, drogirani ter napol goli čudaki zvirajo vsem na očeh. V državi vlada nemorala in korupcija in propadamo ter se bližamo državljanskim vojnam v vseh državah kjer so ženske in moški popili propagando razuzdanega ginocentrizma.
Ehhhh važne so floskule in debilizmi kot je ”enakovredno partnerstvo”. Ma dej nehej, zveniš kot naša ljubka krejzika Dejzika.
Seveda boste potem, ko prideo do oboroženih spopadov zopet zahtevali, da mladi nedolžni fantje rešujejo vaše debele razvajene riti in vašo lastnino, ker ste vi vse zajebali z vašim prizadetim razmišljanjem o enakosti vseh i.e. parazitskem marksizmu. Seveda boste do takrat pljuvali po močnih mladih moških in jih obtoževali toksične moškosti, ko vam bo gorelo pod debelo razvajeno ritjo pa boste kričali naj vas ta toksična moškost zaščiti. In kaj bodo mladi moški dobili v zameno??? Nadaljevanje poniževanja in pljuvanja.
Ne ne bo šlo!!! BACK TO THE KITCHEN WOMAN AND BE SILENT! MAKE ME LUNCH AND MASSAGE MY FEET AFTERWARDS WITH A SMILE ON YOUR FACE!!! I OWN YOU!!! Hahahah…
Eeeee nonovka, sedaj se spomnim kje sem te srečal. V Londonu v muzeju, muc muc muc… Hahahaha…
Navajo, 09.08.2025 ob 22:32
nonovka… (nona, ker si stara in široka kot stopničaste piramide hehe)
Vila lepote, soj svetlobe v temi, prelestna dama…
Kot sem dejal je tvoja snobovska oholost enromna kot izbruh Krakatoe. Skrajna narcisoidnost, ki jo kažeš s tem, ko praviš, da sem zate ”nevreden debate” in nadutost tvojega vzvišenega odnosa, kaže kako neverjetno razvajena si ter kako močno si dislocirana od realnosti. V take osebe so se lahko razvili le boomerčki in potomci razvajenih nadutih levuharskih boomerčkov. Desnuharji so tako ali tako čudaški kvizlingi in so karakterno podrejeni ter zaradi tega vzkipljivo avtoritarni in odkrito brutalni nad lastnimi ljudmi.
Če bi bila sposobna logičnega razmišljanja bi razumela, da vsi neprestano tekmujemo, živimo v umetno ustvarjenem svetu pomankanja, ki je delo istih ljudi, ki te perejo z globalistično propagando. Si pa fajn, ker si globalistka le na račun drugih, ko pa pride to tebe bi pa bila kapitalistka. Hočeš svojo bolno ideologijo, zapitek pa naj plačamo vsi mi. Snobovska klasika dela prebivalstva, ki nima stika z normalno povprečno rajo in se ne zaveda posledic za njihova življenja, npr. bogatuni v hišah ne vedo kako negativen vpliv na kvaliteto življenja povprečnih meščanov ima prisilna Albanizacija Slovenije. Enako tudi drugod po Evropi, histerične sprane ostarele neprivlačne babe krulijo po ulicah za odprte meje, one žive v predmestjih v hišah na varnem, posledice pa naj čutijo navadni ljudje v mestih.
Pa niso ”balkanska posla”, ko nabijaš stroške firmi, da bi plačala manjši davek. Goljufa se povsod po svetu, tu se le zopet vidi vsa oholost in podcenjevanje ”ljudi z balkana”, ker se jih vse skupaj označuje kot neke ”prevarante”. Seveda samega sebe tisti, ki izjavlja to besedno zvezo postavlja v položaj ”bolj inteligentnega in poštenega”, obenem pa prizna, da ima popolnoma enake navade kot ”balkanci”. Ha!
Seveda, da nisi idealna, žalostno je le to, da si svoje primankljaje priznaš šele v pozni starosti in ne takrat, ko bi bilo to potrebno i.e. v mladosti ali srednjih letih. Torej si pozno dozorela kot osebnost. Bravo!
Da ne omenjam bizarne standardne ženske floskule o partnerstvu. Ženske v osnovi niti biološko niti racionalno ne iščejo sebi enakega moškega ampak moškega, ki je superioren v vseh pogledih in lastnostih. Kako sta lahko sposoben in manj sposoben človek ”enakovredna partnerja”??? To je le še ena od mnogih propagandnih floskul t.i. feminizma. Preprosto čista bedarija.
Mah, saj je brez veze, ker enostavno ne dojemaš realnosti, niti osnovne logike, kot velika večina žensk ter tudi v današnjem poženščeno politično korektnem svetu večina moških. Živa patetika, prav neverjetno je, da ste starejše šibke generacije dopustili, da je logika in realnost postala ”sovražni govor” in podobne nebuloze zatiranja svobode govora.
Ja ja, vsi vidimo kam nas je pripeljala ena nora generacija boomerk in njihovih zblojenih hčera, ko so popile dozo radikalnega ginocentrizma in so se moški poženščili. Noro babovje protestira po ulicah za splav in jim je najpomembnejše, da jim lahko ”zdravniki” legalno ubijajo lastne nemočne otročičke ter so meje na stežaj odprte za vdor podivjanih neprilagojenih plemen in so po ulicah ”parade LGBT+”, kjer se našemljeni, drogirani ter napol goli čudaki zvirajo vsem na očeh. V državi vlada nemorala in korupcija in propadamo ter se bližamo državljanskim vojnam v vseh državah kjer so ženske in moški popili propagando razuzdanega ginocentrizma.
Ehhhh važne so floskule in debilizmi kot je ”enakovredno partnerstvo”. Ma dej nehej, zveniš kot naša ljubka krejzika Dejzika.
Seveda boste potem, ko prideo do oboroženih spopadov zopet zahtevali, da mladi nedolžni fantje rešujejo vaše debele razvajene riti in vašo lastnino, ker ste vi vse zajebali z vašim prizadetim razmišljanjem o enakosti vseh i.e. parazitskem marksizmu. Seveda boste do takrat pljuvali po močnih mladih moških in jih obtoževali toksične moškosti, ko vam bo gorelo pod debelo razvajeno ritjo pa boste kričali naj vas ta toksična moškost zaščiti. In kaj bodo mladi moški dobili v zameno??? Nadaljevanje poniževanja in pljuvanja.
Ne ne bo šlo!!! BACK TO THE KITCHEN WOMAN AND BE SILENT! MAKE ME LUNCH AND MASSAGE MY FEET AFTERWARDS WITH A SMILE ON YOUR FACE!!! I OWN YOU!!! Hahahah…
Eeeee nonovka, sedaj se spomnim kje sem te srečal. V Londonu v muzeju, muc muc muc… Hahahaha…
?? o fak…
Malček, kam si ti zdaj celotno družbeno kritiko zmetal v en koš in naslovil name? Kar določil si me za krivo feminizma, lgbt podpore, albanizacije, … ni da ni. Vse to meni? Nisem tako vsemogočna, da bi vse to bilo moje delo. Ampak hvala, da mi take zmogljivosti pripisuješ.?
A po tvoje sem kar slepa za dogajanje? Uh, z veseljem bi bila! Bi bilo moje vsakdanje življenje bistveno bolj sproščeno.
Pojmovnikov nimava usklajenih midva. Oholost in vzvišenost je v mojih časih pomenila, da glumiš višji nivo, kakor ga imaš, ostale pa hočeš poniževati. Naduto je recimo, da kar po tvoji volji mene označuješ kot debelo, izkoriščevalsko in podobno, pa me sploh ne poznaš. Si pa očitno trdno prepričan, da imaš prav in to brez slehernega preverjanja dejstev.
Nekaj drugega je pa samozavest in ponos. Pomeni, da se ne mečeš ven, si pa tudi ne dovoliš, da bi ti kdo hodil po glavi, ko imaš prav, že sploh pa brez razloga.
“balkanska ekonomija” je izraz, star vsaj 40 let in smo ga tedaj uporabljali kot sopomenko od “znajdi se” ali “naredimo to športno po domače”. Čista interna besedna zveza v poslovnih krogih. Mutne posle in goljufanje si dodal ti, to ni iz mojega zelnika in tudi pod razno ni bilo mišljeno žaljivo do južnih bratov. Morda je sedaj. Ni šlo za goljufanje, ampak znanje in razumevanje možnosti v zakonodaji. Ni se ti treba zdeti osebno nagovorjen.
Tekmovala nisem nikoli z nikomer, tudi tedaj ne, ko dejansko razen glave in dveh rok nisem imela ničesar. Ni mi bilo treba in nimam s kom tekmovati razen s cilji, ki si jih sama postavljam, razen tega bi tekmo z nekom razumela le kot dodaten vzgon za še boljše delo in skupen napredek, verjetno hitrejši, ampak vsekakor koristen za vse. Tekmovati po tvoje pa pomeni, da moraš nekoga premagati, ga torej spraviti v slabši položaj od tvojega, kar je za moje pojme zlobno.
Ja, nisem slepa! Vidim, da se to počne, ampak meni se to gabi.
Mene nobeni mladi nedolžni fantje ne bodo branili, sama odlično streljam in ni nobene potrebe, da bi me kdo branil ali čuval. Sem velika punca in se znam pazit sama.
Bo pa bolj verjetno kak fant umrl, če bo moral braniti tisto tvojo disciplinirano gospo za štedilnikom, to pa ja. Ker se ona zaradi dresure sama ne zna, pa še preveč je vajena živeti v strahu in ubogljivosti. Ampak to je pa vaša odgovornost, sami ste si tako izbrali. Ona ni imela kaj za povedat, a ne?
Nehaj se jezit na boomerje, eni taki so te na svet spravili in poglej, kako super si ratal! ?
Mi nismo sami izbrali kraja in časa našega rojstva, malo neumno je nekomu očitati generacijsko pripadnost. Premisli. Ampak tole o razlikah in pogojih, v katerih katera od generacij živi in zakaj, je za danes predolga debata. Lahko naslednjič. Pa je že enako prežvečena tema, se mi zdi.
Ostale nesramnosti sem pozabila isti trenutek, kot sem jih prebrala. Si pa ti površno prebral moj zapis. Pojdi še enkrat pogledat moj drugi odstavek- “DA NE BOŠ UŽALJEN”. Ti si razumel točno obratno od zapisanega. Nalašč? Se rad prepiraš?
Mimogrede: zares izvrstno kuham in dolge dneve znam preživeti brez ene same besede. Le da ne na komando nekoga, ki ima slučajno med nogami en izrastek več od mene. ? Tole pa takoj priznam kot svojo tipično žensko lastnost. Pa ne moreš verjet, kako fajn se mi zdi ta tovarniška napaka!
Glavnina slovenskega dela avstroogrske vojske (2. armada) je poražena v Jadarski bitki, prvi zavezniški zmagi v Prvi svetovni vojni. Je pa 2. armada bila elitna, ena najboljših enot avstroogrske vojske. Popolni poraz Slovencev v Srbiji, pod vodstvom najboljšega generala avstroogrske vojske Slovenca Oskarja Potioreka.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Mačvanski_partizanski_odred
V mačvanskem partizanskem odredu je bilo več borcev kakor v celi Sloveniji leta ’41 🙂
Dihurčki smrdljivi imigrantski iz Hrvatski in Ukriji, kakšen Rus in Čeh ter Slovaki s šupkom v zraku na Kranjske in Steiermarku razširjenem za srbskega okupatorja. Ampak vi ste že od nekdaj tukaj. Kamor se Slivan naprdne je kar njegovo. Ameriko ste odkrili in Eifflov stolp je naše, naše , ki vodi Slovance v tatinski boj. Na Muslije me spominjate.
samski cinik, 08.08.2025 ob 17:56
Ni nobene logike, da je Srbija kot zmagovačka 1. svetovne vojne velikodušno sprejela v državo SHS luzerje Slovenc ein Hrvate kot odpadek razpadle Avstro-Ogrske. Lepo bi jih prepustili Avstriji in Madžarski, pa bi bilo rešeno. Srbi so kot narod to neumnost plačali z Jasenovcem in izbrisom v Sloveniji. V naslednji morebitni vojni mora Srbija modereje ravnati in ne več padati na vseslovanske limanice zanesenjakov, ki bi se vedno nekaj združevali, na srbsko škodo seveda.
Srbi so ratniki, a ne radniki! Kdo bi pa potem delal v agrikulturi, tudi vojaki mogočnih vojsk morajo jesti? 😀
Reševali so jih, ker je Srbija polna izdajalcev in tujcev, ki mešetarijo po Srbiji. V dokaz imaš protestnike, anarhiste. Močna Srbija je nezaželjena, kajti potem so lahko slovani združeni in močni. Cilj “vemokoga” je iztrebit slovane. Če pogledaš statistiko prve in druge svetovne vojne, lahko vidiš da je največ pobitih ravno slovanov.
Anonimno 7006, 13.08.2025 ob 14:49
Srbi se v Sloveniji pritepenci in tujci.
Nekoč okupatorji, zdaj mafijaši.
Na osebnem nivoju pa ali socialci ali pa kriminalci. Ali pa kar oboje hkrati.
Ko sem slišal iz srbskih usta izjavo, da tu kjer se srb nahaja, to je srbija, sem potegnil mejno črto za stike. Sledilo je spoznanje, da nekateri srbi ne ločijo kaj je narodna pripadnost in kaj je državljanstvo.
Forum je zaprt za komentiranje.