Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Devičnik bi presenetil ja, v negativnem smislu.
Enim ženskam je fajn, da so učiteljice neizkušenim in menda tudi najstniki norijo za 30+letnicami, ker se želijo kaj naučit.
Jaz pa nisem taka. Ne želim se ukvarjat z neizkušenimi.

Kaj pa če ti ne bi prej povedal in bi te najprej presenetil v postelji, pa bi ti šele potem povedal? :)[/quote]

Nič seksa pred poroko? To naj bi bilo normalno?
In potem uboga ženka ugotovi, da je njen možek impotenten recimo.

To je itak nesmiselna debata, vedno manj ljudi se poroča, kaj šele da bi bili nedolžni do poroke. Ampak eni na tem forumu imajo radi take nesmiselne debate.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Iz tvojega zornega kota je res nesmiselna, tistim, ki si zadajo za “nalogo” še kakšno drugo spoznavanje partnerja, ne samo seksualno, pa verjetno ni nesmiselno 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Poznam nekaj parov, ki so se odločili počakati do poroke. Res je to izjemno izjemno redko, ampak z njimi ni nič narobe. To jim je pač bila vrednota. Vsak po svoje.

On, Spider ima več kot prav.
Le kje še najdeš koga, ki se špara do poroke?
DOmnevam, da hočeš povedat, da si se ti šparal do poroke in da je tvoja žena kupila mačka v žaklju, reva uboga.

Jaz pa še nisem slišala za nobenega takega.

Tudi, če se je šparal, njegova žena je še vedno z njim. Torej, nekaj že mora delati v redu. :))

Ja, tudi take se ne ločijo, katere možje tepejo tako, da…

Tudi, če se je šparal, njegova žena je še vedno z njim. Torej, nekaj že mora delati v redu. :))[/quote]

Tudi, če se je šparal, njegova žena je še vedno z njim. Torej, nekaj že mora delati v redu. :))[/quote]Tile pubi bi rekli, da je prej kaj narobe, da sva še skupaj…… 😉
Eni moji vrstniki so se v tem času že dvakrat ločili…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, ON_, ločili so se, ker niso hoteli živet v mrtvem zakonu. IN zakon, kjer en partner ves čas visi na MONu in soli pamet samskim, je verjetno vse prej kot kvaliteten.

Saj ni nujno ravno do poroke, lahko je to neko daljše obdobje spoznavanja in se zadeva ne zgodi že na prvem, drugem zmenku… :/ Potem pa jamra kako jo je samo izkoristil, da mu je šlo le za seks,…itd,itd
Nekaj več medsebojnega spoznavanja kot le ugotavljanja spola, je pa lahko, se ti ne zdi?

Je kdo omenjal, da se morata na prvem zmenku poseksat, kolikor vem si ti začel nabijat glede poroke.

Saj ni nujno ravno do poroke, lahko je to neko daljše obdobje spoznavanja in se zadeva ne zgodi že na prvem, drugem zmenku… :/ Potem pa jamra kako jo je samo izkoristil, da mu je šlo le za seks,…itd,itd
Nekaj več medsebojnega spoznavanja kot le ugotavljanja spola, je pa lahko, se ti ne zdi?[/quote]

Če si na mon-u imaš mrtev zakon?
Kdor pa ni ima pa živega.

Eh, če se poročiš z nekom, ker (le) dobro seksa ti lahko hitro crkne zakon….. 😉

Boga žena, ki ima moža, ki je obseden s soljenjem pameti samskim.
Namesto, da bi se več z njo ukvarjal pa visiš tu gor iz dneva v dan.
In misliš, da ti bo kdo verjel, da si srečno poročen. Bla bla bla.

Eh, če se poročiš z nekom, ker (le) dobro seksa ti lahko hitro crkne zakon….. ;)[/quote]

So še vedno skupaj, ja. Srečni 🙂
Drugače pa sem ženska, če je bil meni ta komentar namenjen, pubec.

Za ločitev je treba imeti pogum.

Glej, ti lahko tukaj nas farbaš o svojem super zakonu, resnico pa poznaš itak samo ti.

Eh, če se poročiš z nekom, ker (le) dobro seksa ti lahko hitro crkne zakon….. ;)[/quote][/quote]Najprej je treba imet nekaj kar lahko drugi solijo,
drugič moraš imet željo trosit sol (jaz želje nimam),
tretjič če imaš ženo, ki te ima rada, te spoštuje, razume…itd ti ni treba ves čas viset na njej,
četrtič ni treba verjet, ker te nič ne prepričujem….. 😉

On_, vsak, ki te bere tule gor pa daleč od tega, da preberem vse tvoje, samo delček preberem… pa mi je takoj jasno, da je tvoj zakon hudo v slabem stanju.

Glej, ti lahko tukaj nas farbaš o svojem super zakonu, resnico pa poznaš itak samo ti.[/quote]

Pravzaprav je zdanje čase ločitev nič drugega, kot stisniti rep med noge in oditi. To je najlažje. Pa pustimo zdaj razna psihična in fizična nasilja, tam je treba imeti pogum, da odideš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če bi imel super zakon, ne bi bil kuhan in pečen na MONu :)))))))))))))))))))

Glej, ti lahko tukaj nas farbaš o svojem super zakonu, resnico pa poznaš itak samo ti.[/quote]

Ne, ni najlažje, ampak pogumno in pametno. Ljudje se zavedajo, da imajo samo eno življenje.

Smisel življenja verjetno ni trpljenje v srednje slabi zvezi.

S katerimi pa se želiš ti ukvarjati? Z izkušenejšimi od tebe, da bi se od njih kaj naučila? Si predstavljaš, da bi se oni vedli do tebe, tako kot se ti do neizkušenih? Smo malo dvolični? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, ti lahko tukaj nas farbaš o svojem super zakonu, resnico pa poznaš itak samo ti.[/quote]Spider pokaži mi koga, ki ima super zakon, po tvojih merilih!
Ga ni! Ker tvoja merila “super zakona” so nerealna.
In zakonci nismo skupaj LE zato ker bi bilo venomer in vseskozi samo super. To smo vedeli že takrat, ko smo nekomu (in sebi) dali obljubo in se nam ni zdelo tako “pogubno” kot se to tebi zdi, ki si precej razvajen za tako reč . 😉

Marko, le zakaj te je to tako vrglo s tira, če je meni človek, ki je pri 30+ še nedolžen, čuden?
Zakaj te ta moja trditev tako meče s tira? Se čutiš tako zelo prizadetega?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close