Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?
Tole pa moram komentirati. Draga moja, če imaš pri tej višini celo 81 kg, potem sigurno nimaš konfekcijske številke 42. Razen morda, če imaš zelo debel trebuh in nič bokov. Ženska, ki ima klasično postavo peščene ure, ima konfekcijsko številko od 38 pa tam do 42, pač odvisno od kroja. Tvoja kilaža pa precej presega dovoljene mere. Ženske s konfekcijsko številko 40-42, in če so tudi sicer lepo in skladno grajene, izgledajo zelo seksi.[/quote]
Dandanašnji je 42 že kar konkretna ženska cifra – moja mama je bila vse življenje izrazita suhica, pa je v mladosti nosila konfekcijsko cifro 38, danes ji je 34 prevelika in bi sodila bolj v 32, je pa res, da ima zdaj še manj kg kot prej. Tako da je današnja 36 enaka 38 pred 20, 30 leti in je ena standardna cifra za povprečje od 165 do 170 z okoli 55 do 60 kg. 38 nosijo visoke vitke ženske, potem se pa počasi že začne prekomerna teža – odvisno od konstitucije.
Dotična ima pri 81 kg komot takšno konfekcijsko cifro, to je namreč L oziroma XL.
Na račun mišic imamo menda lahko cca 20 do 30 procentov višjo težo kot nekdo, ki je nenatreniran. Se pravi, namesto 50 kg 60 kg, v skrajnih primerih 65.
Po mojih izkušnjah to kar drži – no, pri moških sploh, pri ženskah pa bolj spodnja meja, torej 20 procentov.
Tole pa moram komentirati. Draga moja, če imaš pri tej višini celo 81 kg, potem sigurno nimaš konfekcijske številke 42. Razen morda, če imaš zelo debel trebuh in nič bokov. Ženska, ki ima klasično postavo peščene ure, ima konfekcijsko številko od 38 pa tam do 42, pač odvisno od kroja. Tvoja kilaža pa precej presega dovoljene mere. Ženske s konfekcijsko številko 40-42, in če so tudi sicer lepo in skladno grajene, izgledajo zelo seksi.[/quote]
Dandanašnji je 42 že kar konkretna ženska cifra – moja mama je bila vse življenje izrazita suhica, pa je v mladosti nosila konfekcijsko cifro 38, danes ji je 34 prevelika in bi sodila bolj v 32, je pa res, da ima zdaj še manj kg kot prej. Tako da je današnja 36 enaka 38 pred 20, 30 leti in je ena standardna cifra za povprečje od 165 do 170 z okoli 55 do 60 kg. 38 nosijo visoke vitke ženske, potem se pa počasi že začne prekomerna teža – odvisno od konstitucije.
Dotična ima pri 81 kg komot takšno konfekcijsko cifro, to je namreč L oziroma XL.
Na račun mišic imamo menda lahko cca 20 do 30 procentov višjo težo kot nekdo, ki je nenatreniran. Se pravi, namesto 50 kg 60 kg, v skrajnih primerih 65.
Po mojih izkušnjah to kar drži – no, pri moških sploh, pri ženskah pa bolj spodnja meja, torej 20 procentov.[/quote]
Tega raje ne bom komentirala, ker je napisano po občutku.
Pa ti jih uspe dobiti? Če ne, imaš ti verjetno tudi manjke – ženske bolj gledajo na karaterne pomankljivosti pri moških! Namreč lep moški ima manj prednosti kot ne toliko atraktiven, ki pa je boljši partner, kakovostnejši vzgojitelj ali oče svojim otrokom.
Pa ti jih uspe dobiti? Če ne, imaš ti verjetno tudi manjke – ženske bolj gledajo na karaterne pomankljivosti pri moških! Namreč lep moški ima manj prednosti kot ne toliko atraktiven, ki pa je boljši partner, kakovostnejši vzgojitelj ali oče svojim otrokom.[/quote]
Ti pa ves čas pišeš, kot da je ženski edino poslanstvo na tem svetu najti očeta sovjih otrok in dokler ne najde kandidata, drži noge skupaj? Ti se kar tolaži, da boš super oče otrokom, ki jih boš imel s svojo bodočo ženo, samo preden se bo ona zasidrala pr tebi, bo probala par atraktivnih tipov. Če je v glavi normalna.
Hja, kot da je cilj vsake ženske dobit moškega, ki ji bo naredil par otrok.
Pa ti jih uspe dobiti? Če ne, imaš ti verjetno tudi manjke – ženske bolj gledajo na karaterne pomankljivosti pri moških! Namreč lep moški ima manj prednosti kot ne toliko atraktiven, ki pa je boljši partner, kakovostnejši vzgojitelj ali oče svojim otrokom.[/quote]
Ti pa ves čas pišeš, kot da je ženski edino poslanstvo na tem svetu najti očeta sovjih otrok in dokler ne najde kandidata, drži noge skupaj? Ti se kar tolaži, da boš super oče otrokom, ki jih boš imel s svojo bodočo ženo, samo preden se bo ona zasidrala pr tebi, bo probala par atraktivnih tipov. Če je v glavi normalna.[/quote]Če je pa nenormalna bi imela pa samo Matjazka….
Jao pajki potencialna “tvoja” bo morala, da ohrani svojo normalnost, vsak mesec parkrat na “izlet”? 😀
Spajdre “zmotilo” me je Če je v glavi normalna. Kod da tiste ki jim je vrednota bit nedolžne do poroke niso normalne :/
Imajo pač neko drugo prepričanje kot ga imaš ti, nam ga kažeš. Doživljajo drugače lepoto odnosa kot ga sam pojmuješ…itd
Za moje pojme so tudi to normalna dekleta.
Povprečje je pa varljivo in ne pove kaj veliko, je pa res da rojevajo vse starejše.
Da ne bi seksala do poroke? To je tako kot nakup mačka v žaklju. In pred poroko nobenega seksa po poroki pa ugotoviš,d a je tvoj partner zanič ljubimec, da recimo zna le not in ven pa konec.
Sicer pa poglejmo: študiraš, potem iščeš par let neko stabilno službo in si že 30, potem še urejaš stanovanje, greš na svoje in si že čez 30 in potem se šele lahko poročiš in če do 30tega nisi nikoli seksal… potem je verjetno nekaj narobe s tabo.
Tisti, ki prvič seksa, tako ali tako tudi sam ne ve, koliko je v redu in kako je fino in prav. Se pravi, da se lahko potem lepo skupaj učita. Razen, če si ti Majda (in še kdo) že pri prvem poskusu vse obvladala v nulo? :)) Prirojeno “znanje”. :))
Kaj pa če ti ne bi prej povedal in bi te najprej presenetil v postelji, pa bi ti šele potem povedal? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.