“Zadnje dni”
Na, da ti ne bo dolgčas :
Če čutim potrebo po citiranju, absolutno. In ne samo tebe, to si pozabil omeniti:). Ti pa vidiš LE MENE, kako citiram TEBE:)): Je razlika Frutko:).[/quote]
Pa na pvt me tudi klikaš. Želiš si penis, druge ni :)[/quote]
To si pa ti želiš. Na pvt je bila le enkrat debata na temo “get a life” in vse to si javno objavil, torej ne vem o katerih pvt spet sanjaš?? Dej…get a life:)).
Avtorica, ki je odprla temo :
Se strinjam. Največji razvoj in napredek je naredil kolega Sadni. 🙂 Ko učenec prvič podvomi v svojega učitelja ali pa si upa izreči mnenje, ki je drugačno od njega :)… Juhej ;), na mladih svet stoji.[/quote]
Sadni, ti hočeš, da jim je bad, ker od njih zahtevaš, da te naj ignorirajo.
[/quote]
Temu se reče prikrito klicanje pozornosti. :)) Ženske niso rade nonstop zavračane (saj tud moški ne). Sprejmi jih in bodo šle, če te res moti njihova pozornost. 🙂
Sadni, ti hočeš, da jim je bad, ker od njih zahtevaš, da te naj ignorirajo.
[/quote]
Temu se reče prikrito klicanje pozornosti. :)) Ženske niso rade nonstop zavračane (saj tud moški ne). Sprejmi jih in bodo šle, če te res moti njihova pozornost. :)[/quote]
Tako ja, naj nas sprejme široko odprtih rok, da mu lahko podarim veeeelik šamar:))). Marko, z enimi se pač ne da, saj tudi sam vidiš:).
Nevem zakaj smo se rodili ….. jaz ko sem se rodil nisem dobo nobenga papirja kaj je moj ”quest” v tem lajfu 🙂 tako kot ga recimo dobim v PC igrah :)))))
Nevem zakaj smo se rodili ….. jaz ko sem se rodil nisem dobo nobenga papirja kaj je moj ”quest” v tem lajfu 🙂 tako kot ga recimo dobim v PC igrah :)))))[/quote]
Življenje enačiš s PC igrico? Ja, dobr :)[/quote]
Point je bil drugje…. ampak ok….
jaz nevem zakaj sem se rodil…. ker mi tega noben ni povedal… ti pa si očitno seznanjena z nekim skrivnim dejstvom zakaj smo se VSI rodili ki je meni zakrito….
Razumem pa da je življenje kratko in da ga moram čimbolj uživat 😛
Življenje enačiš s PC igrico? Ja, dobr :)[/quote]
jaz nevem zakaj sem se rodil…. ker mi tega noben ni povedal… ti pa si očitno seznanjena z nekim skrivnim dejstvom zakaj smo se VSI rodili ki je meni zakrito….
Razumem pa da je življenje kratko in da ga moram čimbolj uživat :P[/quote]Point je bil, da se menda ni nihče rodil pameten in ima vsak polno manjkov v glavi, ki naj bi jih nekako zapolnil, tudi če ti tega nihče ne pove, bi lahko sam pogruntal…. razen v primeru, da je manjko v glavi tolikšen, da niti tega ne skapiraš ali pa, da si se že rodil z polno glavo…..
Rabiš še kak “quest” al se gremo “new game”? :))
Uauuu…si rabil do zdaj, da si to sklanfal skup:))).
Fruktoza, naporen si, loteva se me sladkorna. Tvoja pozornost je pasja in bom vesela, če je bo čim manj. Kaj bom jst delala in kdaj…pa veš…moj problem, a ne:).[/quote]
Če Sadni ne zmore niti ene od vas, jaz z vsemi tremi opravim brez problemov! 😀
Bravo!
hahahaa in potem ufura K1 fighter. Eni tud ce treniramo k1 bjj mma boks nima veze bilokaj se ne pomeni da se mecemo vn kdo bo koga lako pretepu in koga ne 🙂 sicer se pa ne sme teh naucenih elementov uporabljat v praksi k se gre zares ker te lahko tozjo.[/quote]
Skoraj bi spregledal tvojo pohvalo, predvsem to famozno besedo “bravo, bi mi zamerila? 😀
Razumem pa da je življenje kratko in da ga moram čimbolj uživat :P[/quote]Point je bil, da se menda ni nihče rodil pameten in ima vsak polno manjkov v glavi, ki naj bi jih nekako zapolnil, tudi če ti tega nihče ne pove, bi lahko sam pogruntal…. razen v primeru, da je manjko v glavi tolikšen, da niti tega ne skapiraš ali pa, da si se že rodil z polno glavo…..
Rabiš še kak “quest” al se gremo “new game”? :))[/quote]
ti bi lahko pogruntal da si omejen v glavi in bi probal nehal izpadat pametno in smešno ker nisi 🙂
Point je bil, da se menda ni nihče rodil pameten in ima vsak polno manjkov v glavi, ki naj bi jih nekako zapolnil, tudi če ti tega nihče ne pove, bi lahko sam pogruntal…. razen v primeru, da je manjko v glavi tolikšen, da niti tega ne skapiraš ali pa, da si se že rodil z polno glavo…..
Rabiš še kak “quest” al se gremo “new game”? :))[/quote]
ti bi lahko pogruntal da si omejen v glavi in bi probal nehal izpadat pametno in smešno ker nisi :)[/quote]
Nekega povoda mu pa ravno ne daš, če se mu še sam režiš. :))
Forum je zaprt za komentiranje.