Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Zadnje dni”

“Zadnje dni”

Pravi ženska, ki si je kupila superge za 100 eur, 5 let nazaj, enkrat nošene, pa še to je bilo takrat, ko je šla do trgovine po nov kozarec hellmanns majoneze.[/quote]

Ojoj, kolk gneva je v tebi, da imaš celo mojo virtualno fotko:). Preveč misliš name, čist too much no:)). Sprosti se…kaj če bi zdaj odlaufal tistih skromnih 5 km?:) Torej te ne bo kakšne pol ure:))).

Mene Frutko tut nasmeji…tolk mu pridemo pod kožo, da začne opletat z rokami vsepovsod:))).

In zdaj če samo pomislim da je za vse to krivo to da sem odpisal antilopi….. :O

oprosti antilopa če bi vedo da se bo to izcimilo bi se raje 1x focno 😛 (in ja vem da to še zmeraj lahko nardim!)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Marko se je iznenada sprelevil v k1 fighterja. Tok nevaren, da bi se ga še Ivan drago prestrašil.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Matkic in Frutko, če ni očetov (prisotnih pri vzgoji), ki bi sinovom postavili meje, včasih tudi kakšno zaušnico za “posebne primere”, ne pa da jih mamice še razvajajo, starši zagovarjajo, dajejo potuho, se ne naučijo nobene odgovornosti, takšnim je potem težko v življenju, ker odrasli svet ni več prirejen po njihovem otroškem, ko so bili “glavni”, potem jim v njihovi nemoči preostanejo samo še “mišice” v nasprotju z zdravo odraslo pametjo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Izpasti odrasel na forumu, waw, cel dosežek v lajfu.

njegov edini 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Frutolino, odlaufaj par krogov, se boš bolje počutil.

Sem že, zjutraj 🙂

Ni neki dosežek, ampak enim niti to ne rata.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa ni videt, zato ponovi vajo:). Po moje je čas, da prerasteš 5 km:).

Saj se niti ne trudim, da bi mi ratal. Kaj niti tega nisi sposoben poštekat ?

itak da ni 🙂

Kako si smešna, joj 🙂

A ful nisi hehe

Kako si smešna, joj 🙂

A ful nisi hehe[/quote]

Hočem ti le dobro, ker ti gre na slabše:). Ful neki ni dobr s tabo:)).

Ma ni to. Ti si se premalo naseksala v zadnjih 10ih letih. Potem moramo pa še drugi trpet to tvoje nezadovoljstvo. Noge narazen večkrat pa bo bolj veselo 🙂

Ojoj, zdaj te še za to mojo plat skrbi:))). Jst ne furam safra tako kot ti:)). Meni je lepo:).

Že nekaj časa berem ena dva, ki zapenjata na vsako besedo, kako bosta en drugega puščala na mir…pa ne vem al je tolk težko to?
čeprav se moram poglobit..al je več takih…

Enako, kot jaz nevem kaj imate vi od tega, da cel čas provocirate. Btw, tebi sem že desetisočkrat omenil, da spokaš stran, pa se še kar spotikaš ob moja sporočila in omenjaš moj vzdevek.

NISI MI ZANIMIVA, RAZUMEŠ ? NIKOLI MI NE BOŠ.

Go away…[/quote]

hahaha lupcka :*

ja, sam res, kako je sedaj v ZOO?

ho ho ho ho ho

A ti exotic si tu že od nastanka mona da si verodostojna kak je blo prej in kak zdaj…. če kaj je z ”Sadnim in podobnimi” čvek pridobil na dimenzijah…. prej so vsi v en rog ”tulili” zdaj pa še kdo kaj pove ”pametnega” če pa ne to pa vsaj zabavnega :D[/quote]

No sen pravm, zebljica na glavico 😀

Mene to sploh ne moti. Moti me samo njihovo citiranje. Daj predstavljaj si kako bi to v živo izgledalo. Ko bi nekomu cel čas govoril, da si ne želiš pogovarjat z njim in naj te pusti pri miru, pa bi ti še kar skakal v besedo in te motil, ko bi se pogovarjal z drugim folkom. Ma zobje bi letel po tleh, veš kaj bi mu naredu model…[/quote]

Fora je v tem ker v real lifu nebi bli tak ”glasni” ker bi jih blo ravno tega preveč strah 😀

to je tipično za take :D[/quote]

pomoje k pride do cesa tazga zafarba pa v jok pa na drevo 🙂

Bravo!

hahahaa in potem ufura K1 fighter. Eni tud ce treniramo k1 bjj mma boks nima veze bilokaj se ne pomeni da se mecemo vn kdo bo koga lako pretepu in koga ne 🙂 sicer se pa ne sme teh naucenih elementov uporabljat v praksi k se gre zares ker te lahko tozjo.

Mogoče iščeš tisto, kar ti manjka.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda je takih več. 🙂
Takšni poskušajo na silo odstraniti vse zunanje dejavnike, ki v njih prebujajo slabe občutke.
In bolj kot poskušajo to prikriti, bolj se poglabljajo v v sam postopek in prepričevanje.

Povzetek te teme je, bad mi je, ker se Sadni ne zmeni zame.

Uporabnice, ki jim je bad :

– lucky me
– Exotic
– Goldfish

Hvala za vso pozornost, ki mi jo namenjate, ampak je ne rabim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close