Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Zadnje dni”

“Zadnje dni”

Kaj pa je to zadnje dni tako popularno govorjenje, kako da so vsi poprek brez pameti, neumni, prizadeti, slamnati?

Tukaj gor je od nekdaj bilo tko oz. od kar so prisli Sadni in podobni. Kaj imajo od tega pa ne vem 😀

Kmalu bo valentinovo, zato je zdaj čas, da si povedo kar mislijo:).

Verjetno zato, ker človek, ki nima v glavi slame, ni prizadet, ima pamet oz niti malo ni neumen, za ta čvek sploh ne ve 🙂 Temu primerno se poslužujemo izrazov…welcome on board 😀

ho ho ho ho ho

A ti exotic si tu že od nastanka mona da si verodostojna kak je blo prej in kak zdaj…. če kaj je z ”Sadnim in podobnimi” čvek pridobil na dimenzijah…. prej so vsi v en rog ”tulili” zdaj pa še kdo kaj pove ”pametnega” če pa ne to pa vsaj zabavnega 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Enim je norčevanje iz drugih največji socialni dosežek. Človek pa mora početi tisto, kar najbolje zna, saj je vse ostalo le še slabše. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Enako, kot jaz nevem kaj imate vi od tega, da cel čas provocirate. Btw, tebi sem že desetisočkrat omenil, da spokaš stran, pa se še kar spotikaš ob moja sporočila in omenjaš moj vzdevek.

NISI MI ZANIMIVA, RAZUMEŠ ? NIKOLI MI NE BOŠ.

Go away…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Frutko, to pa ni lepo, da se na vse zdiraš. Takoj se opraviči exotic in nam, ki te mormo brat:)).

Enako, kot jaz nevem kaj imate vi od tega, da cel čas provocirate. Btw, tebi sem že desetisočkrat omenil, da spokaš stran, pa se še kar spotikaš ob moja sporočila in omenjaš moj vzdevek.

NISI MI ZANIMIVA, RAZUMEŠ ? NIKOLI MI NE BOŠ.

Go away…[/quote]

kak si krut 😀 ne vidiš kak sem jaz ”prizadel” antilopo kar želela je da SPELJEM ….ti pa še zdaj exotic 😛 ona je vsaj mlada 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Neverjetno, kako smo usklajeni…v duhu, mislih, željah. Kakšni znalci svetovnega kova so že trdili (npr. N. Tesla), da telepatija ne obstaja. Imamo dokaz, da obstaja !!! 😀

Lahko bi me komot dale na ignore. Če je Calypso to uspelo, bi lahko tudi vam. Provociraš, potem se pa čudiš, ko ti napišem, da si zabita. Fak lol

Zakaj bi te kdo dal na ignore? Ti se boš začel lepše obnašat, a ne. Kaj si mislil, da lahko počneš, kar hočeš?:))) V svoji majhni sobici ja, med ljudmi ne. Kako je zdaj v ZOO?

Ma jaz se trudim dat folk na ignore samo pol preberem kako svetko markota al pa matjazkota pa ne morem kaj da nebi repliciral…. čakam samo še da vskoči Senza z enostavčnimi komentarji 😀

Jaz se pa sploh ne trudim s “svetkami”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz se pa sploh ne trudim s “svetkami”. :)[/quote]

ho ho ho ho 🙂

mi pa res ni jasno kak sem dal s namesto c 😀 epic!

Ma jaz se trudim dat folk na ignore samo pol preberem kako svetko markota al pa matjazkota pa ne morem kaj da nebi repliciral…. čakam samo še da vskoči Senza z enostavčnimi komentarji :D[/quote]
Mene to sploh ne moti. Moti me samo njihovo citiranje. Daj predstavljaj si kako bi to v živo izgledalo. Ko bi nekomu cel čas govoril, da si ne želiš pogovarjat z njim in naj te pusti pri miru, pa bi ti še kar skakal v besedo in te motil, ko bi se pogovarjal z drugim folkom. Ma zobje bi letel po tleh, veš kaj bi mu naredu model…

Ma jaz se trudim dat folk na ignore samo pol preberem kako svetko markota al pa matjazkota pa ne morem kaj da nebi repliciral…. čakam samo še da vskoči Senza z enostavčnimi komentarji :D[/quote]
Mene to sploh ne moti. Moti me samo njihovo citiranje. Daj predstavljaj si kako bi to v živo izgledalo. Ko bi nekomu cel čas govoril, da si ne želiš pogovarjat z njim in naj te pusti pri miru, pa bi ti še kar skakal v besedo in te motil, ko bi se pogovarjal z drugim folkom. Ma zobje bi letel po tleh, veš kaj bi mu naredu model…[/quote]

Fora je v tem ker v real lifu nebi bli tak ”glasni” ker bi jih blo ravno tega preveč strah 😀

to je tipično za take 😀

Internetni hrošči, ki jih v živo nihče ne jemlje resno, potem se pa na forumu trudijo izpasti smešni. Tako jih jaz vidim…

Saj Marko je že večkrat priznal, da bi v živo, take, kot sva midva, raje pustil pri miru. Kaj še rečt…

Frutko, pa ti si zadnji, ki bi o tem pravil…ti, ki nisi vzpostavil stika z realo…ti, ki ne zmoreš gledati punci v oči…ti, ki sopihaš pri teku na kratke proge…ti, ki nimaš humorja, čeprav meniš, da je to edino, s čimer se lahko pohvališ…ti, ki ne najdeš ženske, kaj šele da bi z njo vzpostavil trdnejši odnos. Dej bodi raje tiho in pojdi v kot.

Ubil me bo:)))).

Saj Marko je že večkrat priznal, da bi v živo, take, kot sva midva, raje pustil pri miru. Kaj še rečt…[/quote]

Ti bi ga na goberc…keri kmet si frutko.

Saj Marko je že večkrat priznal, da bi v živo, take, kot sva midva, raje pustil pri miru. Kaj še rečt…[/quote]

Ti bi ga na goberc…keri kmet si frutko.[/quote]

Včasih besede ne zaležejo… poglej BiH pa še kakšen primer… a so to sami ”frutkoti” ?

za žensko morda res… za mene in dosti moških pač ne!

Pravi ženska, ki si je kupila superge za 100 eur, 5 let nazaj, enkrat nošene, pa še to je bilo takrat, ko je šla do trgovine po nov kozarec hellmanns majoneze.

Mene to sploh ne moti. Moti me samo njihovo citiranje. Daj predstavljaj si kako bi to v živo izgledalo. Ko bi nekomu cel čas govoril, da si ne želiš pogovarjat z njim in naj te pusti pri miru, pa bi ti še kar skakal v besedo in te motil, ko bi se pogovarjal z drugim folkom. Ma zobje bi letel po tleh, veš kaj bi mu naredu model…[/quote]
Ti bi že prvi dan vse izgubil in bi izpadel iz igre. :))

Sadni zdaj pa sem se nasmejal!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close