Za ženske ki rade spoznavate nove ljudi
Saj če boljše pogledaš, lahko vidiš da je to vse ena in ista ženska. :)[/quote]
No, tu pa nisi bolje pogledala, če se že osredotočimo. 🙂
Saj če boljše pogledaš, lahko vidiš da je to vse ena in ista ženska. :)[/quote]
No, tu pa nisi bolje pogledala, če se že osredotočimo. :)[/quote]
Če pa misliš obleke kot obleke, jaz ne vem kaj se tvoja Petra oblači. Meni in mojemu življenjskemu stilu predvsem, ustrezajo vsa navedena oblačila razen krilo št. 3, ki ga ne bi oblekla niti za na pogreb.
Seveda to ne pomeni, da bi bila skozi tako oblečena, bi pa bila TUDI tako oblečena. Meni je to kul in dosti bolj stylish in manj ceneno kot tista oprijeta “elastič na”zeleno-modra obleka z ene slike prej.
Bikini, jaz sem te razumel, da si želela povedat, da je na sliki ena in ista ženska. Torej, da ne gre za dve različni. :))
Prvi stajling je klasika. To bi pasalo marsikateri ženski, tudi s krajšimi nogami. 🙂 Blazer mi je celo zelo všeč zaradi zanimivega ovratnika. To je čisto solidno oblačilo “za v službo”.
Styjling št. 2. je pač nek plašček, ki malce spominja na vojaško uniformo. To je zelo moderno. Prav tako oprijete hlače in visoki škornji (dobro te bi morda zamenjala za akkšne malo manj “plastične”). Bi imela. Ne bi pa celo zimo nosila samo ta plašč. Plašč je malce širše krojenv bokih, kar pomeni, da bi se dobro podal tudi “nesuhicam”.
Stajling št. 3 “pustmo stat”. 🙂 Če že, bi vzela samo majčko, morda pa mi pride prav. Definitivno pa to krilo lahko nosijo tudi ženske z obilnejšo postavo.
Stajling št 4 je prav tako klasika. Mala črna koktajl obleka je nepogrešljiva v vsaki ženski garderobi. To je že Coco Chanel vedela. 🙂 Za takšno obleko je treba imet še kar šlang postavo, dolge preklaste noge pa niso obvezne.
Ej ampak te so zate že milf…… 😀
Je takrat pa bi že lahko vedele kako se obleč :)[/quote]
Mene je zmotil spodvit rob krila pri temnolaski. Ampak ok, tega itak noben ne bo opazil, ker bodo vsi gledali njen dekolte. :)[/quote]
O jej…Tele dve lepotički sta mi tko zelo všeč:)) Obe.Ne morem se odločiti katera mi je bolj…no morda pa vendarle izpostavim ta svetlo..mi je lepša,ampak pri temnejši dami,so mi lepše nogice:))))
In ja…spodaj je še en model priliman,oz bolje rečeno obešalnik za v koruzo.Grozno ogabno kaj delajo s temi deklicami.Bog pmagaj no,ni ne nog,ne obraza ,ne telesa,ne piz…mat.. ama ništa! Ženska? ja! ko bo rodila in se bo znebila tega svinjskega modnega glamurja.
Misliš? Meni se pa ne zdita nič posebnega. Tudi takšne trendovske oblekice se dobijo vsepovsod za 10 everov, tako da jaz kakšnih sponzorskih presežkov tukaj ne vidim. :)[/quote]
Se strinjam.. za takšno urejenost ne rabiš veliko denarja.. samo nekaj smisla in želje 🙂
Ja vidim kar drugi ne vidijo :)… mucko ima sicer lepo urejeno, vendar če se barva potem naj dlačic ne bo. Naj gredo … :)[/quote]
Si ti tudi brez dlačic oz dlak? Diskirminatorno, da mora biti ženska gola, tip pa ponosno goji pragozd 😛
Se strinjam.. za takšno urejenost ne rabiš veliko denarja.. samo nekaj smisla in želje 🙂
Ja vidim kar drugi ne vidijo :)… mucko ima sicer lepo urejeno, vendar če se barva potem naj dlačic ne bo. Naj gredo … :)[/quote]
Si ti tudi brez dlačic oz dlak? Diskirminatorno, da mora biti ženska gola, tip pa ponosno goji pragozd :P[/quote]
Ne sklepaj o meni po drugih… 🙂
Rad imam pragozd vendar v pravem smislu besede…
Da sta te dve dami mečkeno predebeli z zalitimi rokami,je komentar ,ki veje nevoščljivost.Ga ni moškega,ki na cesti za takšno lepotico ne pogleda.No…pustimo mulce ki ga še niso v življenju namočili in vidijo opcijo nabijanja tudi v luknjo na sobnih vratih.
Ženske nalijte si čistega vina in priznajte sebi,da si te dve zaslužita poljub na prečudovito nožico..seveda ,tudi vsak krempelj od babe pa spet ne pride v poštev:)))
Meni sta tiste dve v svetlih oblačilih nekoliko predebeli, že roke imate pošteno zalite 😛
Kaj bo enTip, če ves čas išče načine, da mi lahko oponira…no comment.[/quote]
Ma nista predebeli, samo preozki obleki imata oziroma preveč elastični. 🙂 Tudi razmerje bokov in ramen in ozek pas je všečno, je pa res, da takšne obleke zelo poudarijo obline. Meni osebno so bolj všeč podobne oblekice z manj elastičnih materialov, ki so potem tudi pri kolenih manj ozke.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/the_best_way/54897628/4370/4370_900.jpg[/img]