Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za ženske ki rade spoznavate nove ljudi

Za ženske ki rade spoznavate nove ljudi

Ej ampak te so zate že milf…… 😀

Je takrat pa bi že lahko vedele kako se obleč :)[/quote]

Mene je zmotil spodvit rob krila pri temnolaski. Ampak ok, tega itak noben ne bo opazil, ker bodo vsi gledali njen dekolte. 🙂

Mene je pa zmotl, da ima bjonda temne dlačice na mucki 🙂

Tisti dve tipici iz slik za takšno urejanje absolutno rabita sponzorja/e in še po možnosti ne živeti v Sloveniji 🙂

Res da je več kot očitno, da si barva lase, ampak vseeno, a ti vidiš kaj kar ostlai ne? 🙂

Mimogrede, nič nimam proti blondinkam, mi je všeč ta brava las, če deluje naravno. Peroksidni izgled izgornjenih blond las brez vsakega življenja, s čisto belimi in uničenimi konicami, pa po možnosti z vidnim temnim narastkom, mi je pa nekaj najgršega pri ženskih laseh.

Tisti dve tipici iz slik za takšno urejanje absolutno rabita sponzorja/e in še po možnosti ne živeti v Sloveniji :)[/quote]

Misliš? Meni se pa ne zdita nič posebnega. Tudi takšne trendovske oblekice se dobijo vsepovsod za 10 everov, tako da jaz kakšnih sponzorskih presežkov tukaj ne vidim. 🙂

Tisti dve tipici iz slik za takšno urejanje absolutno rabita sponzorja/e in še po možnosti ne živeti v Sloveniji :)[/quote]

Misliš? Meni se pa ne zdita nič posebnega. Tudi takšne trendovske oblekice se dobijo vsepovsod za 10 everov, tako da jaz kakšnih sponzorskih presežkov tukaj ne vidim. :)[/quote]

Ok, ti ne, jaz pa 🙂
Morda zato ne, ker oblačila za 10€ ne bi nase navlekla 😉

Hahahah entip 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Imam enako mnenje.

Misliš? Meni se pa ne zdita nič posebnega. Tudi takšne trendovske oblekice se dobijo vsepovsod za 10 everov, tako da jaz kakšnih sponzorskih presežkov tukaj ne vidim. :)[/quote]

Se strinjam.. za takšno urejenost ne rabiš veliko denarja.. samo nekaj smisla in želje 🙂

Ja vidim kar drugi ne vidijo :)… mucko ima sicer lepo urejeno, vendar če se barva potem naj dlačic ne bo. Naj gredo … 🙂

Ženska, ki nekaj da na svoj videz se ne rabi non stop lepotičit. Če ima v redu postavo, zdravo kožo, lase in nohte, tudi urejanje frizure, makeupa itd. vzame manj časa kot pri tistih, ki se malce zanemarijo. Ampak to ni odvisno samo od nekega lepotičenja. Je odvisno tudi recimo od prehrane, od življenjskega stila. Jaz imam samo sebe za urejeno žensko, pa nikoli v življenju nisem bila v kozmetičnem salonu, pri frizerki pa si tudi na daljše obdobje večinoma strižem samo konice las.
Po mojih izkušnjah pa videz človeka ni vedno povezan s kulturo in izobraževanjem. Pravzaprav obstaja tudi nekaj čemur se reče kultura oblačenja. In marsikdo, ki zanikrn hodi naokorg, čeprav mu to ne bi bilo treba recmo glede na njegovo službo, ima velik manko tudi pri kulturi, da o športu niti ne govorimo. Zanemarjen fahidiot še ni nujno tudi kulturen človek. Bi ap takšnemu človeku verjetno res vzelo ogromno časa, da se spravi v red.[/quote]

Ja to je moja simpatija urejena mačka mjawwww :)))

Ok, ti ne, jaz pa 🙂
Morda zato ne, ker oblačila za 10€ ne bi nase navlekla ;)[/quote]

Bi, ampak bi ga kupila v trgovini po višji ceni, ne vedoč, da ni vredno več kot 10 evrov. 🙂

Ok, ti ne, jaz pa 🙂

Ja vrlo važno po koliko so obleke. Kot, da se ne moreš lepo obleči poceni. Jaz dobim npr. belo srajco po 12 eurov pa je glih taka ko ona za 70 morda je malo material slabši drugega pa prav nič.

Ok, ti ne, jaz pa 🙂

Bi, ampak bi ga kupila v trgovini po višji ceni, ne vedoč, da ni vredno več kot 10 evrov. :)[/quote]

Vem kakšne so marže v trgovinah s krpicami…npr Sportina, Gary Weber, Intersport,…. in kakšne so nabavne cene, za 10€ nabavne cene je razpon artiklov zelo majhen, toda ne vem pa po kolikšni ceni jih dobi dobavitelj.
A vseeno, že iz psihološkega vidika ne bi navlekla nase nekaj cenenega – oblačila lahko dvignejo ali zbijejo samozavest, vsaj meni.

Se strinjam.. za takšno urejenost ne rabiš veliko denarja.. samo nekaj smisla in želje 🙂

Ja vidim kar drugi ne vidijo :)… mucko ima sicer lepo urejeno, vendar če se barva potem naj dlačic ne bo. Naj gredo … :)[/quote]

Hahaha entip 😀

Bi, ampak bi ga kupila v trgovini po višji ceni, ne vedoč, da ni vredno več kot 10 evrov. :)[/quote]

Vem kakšne so marže v trgovinah s krpicami…npr Sportina, Gary Weber, Intersport,…. in kakšne so nabavne cene, za 10€ nabavne cene je razpon artiklov zelo majhen, toda ne vem pa po kolikšni ceni jih dobi dobavitelj.
A vseeno, že iz psihološkega vidika ne bi navlekla nase nekaj cenenega – oblačila lahko dvignejo ali zbijejo samozavest, vsaj meni.[/quote]

Glede tega se strinjam. Je pa tudi tako, da oblačilo lahko na nekom zgleda ceneneno ne glede na to koliko je zanj plačal. Pa tudi obratno. Treba se je znat obleči predvsem okusno in svoji postavi primerno. Ne nujno po zadnji modi in ne nujno za velik denar. Žal danes ni več tako, da cena vedno odraža tudi visoko kvaliteto oblačila, v smislu kvalitetnih materialov in odbrega krojenja.

A vseeno, že iz psihološkega vidika ne bi navlekla nase nekaj cenenega – oblačila lahko dvignejo ali zbijejo samozavest, vsaj meni.[/quote]

Glede tega se strinjam. Je pa tudi tako, da oblačilo lahko na nekom zgleda ceneneno ne glede na to koliko je zanj plačal. Pa tudi obratno. Treba se je znat obleči predvsem okusno in svoji postavi primerno. Ne nujno po zadnji modi in ne nujno za velik denar. Žal danes ni več tako, da cena vedno odraža tudi visoko kvaliteto oblačila, v smislu kvalitetnih materialov in odbrega krojenja.[/quote]

Znati se tako oblačiti je umetnost, škoda da ne poznam nobene stilitske 😉

Glede tega se strinjam. Je pa tudi tako, da oblačilo lahko na nekom zgleda ceneneno ne glede na to koliko je zanj plačal. Pa tudi obratno. Treba se je znat obleči predvsem okusno in svoji postavi primerno. Ne nujno po zadnji modi in ne nujno za velik denar. Žal danes ni več tako, da cena vedno odraža tudi visoko kvaliteto oblačila, v smislu kvalitetnih materialov in odbrega krojenja.[/quote]

Gospa, moj poklon… 🙂

http://ic.pics.livejournal.com/the_best_way/54897628/4370/4370_900.jpg

Tole sem dobil ko sem v brskljalnik vpisal low cost moda se pravi da je poceni.

Vse 4 ženske so urejene vsaka na svoj način. Edino pri drugi punci bi zamenjal škornje to pa je več ali manj vse.

Škoda, ne vidim jih 🙂

Znati se tako oblačiti je umetnost, škoda da ne poznam nobene stilitske ;)[/quote]

Malo stilistk je res dobrih, takšnih da, ne le poštekajo postavo človeka, ampak tudi njegov karakter in počutje. Večina je nagnjeih k esperimentiranju, se pa najdejo tudi izjeme.
Po mojem je bolj koristno kot da nekdo pozna kopco stilistov, ki te povabijo v Emporium in ti tam izberejo same drage kose oblačil, to, da dobro pozna samega sebe in svojo postavo. Dobro je poznat tudi svojo garderobo in kupovat takšne kose oblek, ki se podajo k že obstoječim. Je pa res, da nekateri ljudje imajo nek smisel za recimo kombiniranje barv in vzorcev, drugi ne. Ampak v takšnem primeru lahko priskoči na pomoč tudi kakšna prijateljica.

Tisto kar ima 4. na sebi, bi še poskusila obleči, ostalo ne. Hvala za predloge 🙂

To si ti iskal tisto srnico na verigi se meni zdi. Daj se malo bolj potrudi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz bi “ponucala” vse razen krilo št. 3. Tisto mi pa res ni ok. 🙂
Tudi drugače mi je všeč ta barvna kombinacija.

urejene so. sam pa bi vse 4 zamenjal za eno “konkretno” žensko. meni so absolutno prešlank.

Nič ni prešlank….že kakšna kilica več in kot da je ni za moški svet 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close