Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za vse “MOŠKE”

za vse “MOŠKE”

Eh, ne da se mi več ukvarjat z vami, “pravi moški”, uh!!!

ha ha ha

🙂

Mejte se fajn!

lp

Evo sem vedel da bo predrzna škorpionka hotela doseči 100-ico, pa smo jo le dočakali, jo gremo kar zalit :)))

Živjo!

Super napisano!!! :-))) Itak so moški en planet, ženske drugi in naivno je razmišlati, da bomo kdaj na enaki valovni družini.
Treba si ga je vzeti na eassy. Moški so kot avtobus, ko eden odpelje, za njim vedno pripelje novi.

Pozdrav iz morja,

Tanja

Točno tako. Moški smo kot avtobus. Ko ženska vstopi na avtobus, jo popelješ v nebesa, na prvi sledeči postaji pa lahko izstopi. Na naslednji pa te že čakata celo dve brhki dekleti, ki ju spet popelješ v nebesni raj na malce daljši vožnji….
Skratka prijetne dogodivščine si sledijo ena za drugo… :)))

NO,no frajer neandertalski brzdaj se malo,tvoja zakrnela glava razmišlja o ženskah zelo zelo zaostalo in primitivno daleč od razmišljanja PRAVEGA MOŠKEGA.Zamisli se malo kaj pišeš ti,to je forum na katerega lahko repliciraš na vsako mnenje,štekaš ?Drugih vrednot nimaš kot strupeno predolg jezik in bolna razmišljanja.

Tale Pravi moški pa res pozno kapira,da je ENA PREDRZNA-škorpion.Spoštovana škorpionka ali pa ENA PREDRZNA :Ne pusti se provocirati “PRAVEMU MOŠKEMU,ker je on en zakompleksno težek tip in ima razmišljanja kot kakšen žigolo,doma ob svoji partnerki je pa priden in zvest kot kužek. LP:ALF

Kakšna avanturistična,nestanovitna načela!?Me prav zanima,če imaš stalno partnerko in kako se vedeš do nje.Verjetno ne tako junaško,kot tukaj na forumu.Vedi,da vsi moški niso avanturisti in ne meči vse v isti koš.Delaj in razmišljaj tudi z zgornjo glavo,da ti čez leta ne bo mogoče žal.

Pozdravljen Alf,

svetovala bi ti eno: ne izgubljaj energije za pravega moškega, ker je ni vreden. Vidiš, kdaj sem jaz že nehala. Se ne obnese, enim pač ni pomoči.
Vztrajajo in vztrajajo pri svojem mnenju…kakršnokoli že je…

Ali pa to sploh ni njihovo mnenje…in samo provosirajo…pa naj …
Saj poznaš tisto: Vsako t… ima svoje veselje!

Naj mu bo v življenju lahko!

🙂

Lep dan še naprej!

Hvala lepa škorpionka,lepo je,da še drživa skupaj in pač bova replicirala .Po dolgem času sem zopet na tem forumu in ti želim lep in prijazen dan.Moram te pohvaliti,da razmišljaš zelo zrelo in resno,Pravi moški je pa res en “ta pravi”,provocira in žali in se norčuje iz resnih tem.Prav imaš vsak otrok ima rad sladkarije.Tudi jaz te prav lepo pozdravljam,cao.ALF

Ti si zrel za Begunje ali pa za Ljubljana Polje,mislim,da veš kdo se tam nahaja.Sprejet bi bil le,če bi imel veze,ker zelo hudih primerov ne sprejmejo.Še enkrat ne vedi se tako NEANDERTALSKO! ALF

Ja, kje pa sta bla tko dolgo? Vidva sta pa sigurno za skupi, ko se tok dobr zastopta :))) Sta resna, zrela…

Oprostita, ampak kar se tiče nickov… je dejstvo da vajin “Alf” in “SKORPION – en predrzen alias ena predrzna” veliko bolj potegne na otročje in nezrelost :)))

Če bi dobro prebral, je bil to odgovor na prejšnji post od Tanje-Jan.

Tanja je opisala kako vidi moške kot avtobus z ženske strani, jaz pa iz moške :)))

Če pa ti ne razumeš štosa, je pa tvoj problem.

Seveda, vse moške ne mečem v isti koš, saj sem že v enm prejšnjem postu povedal (spet si se spozabil….) da se delimo moški na “prave moške” in “copate” :)))
In midva vsekakor nisva v istem košu. :)))

P.S. Jaz razmišljam samo s zgornjo glavo, delam pa s spodnjo glavo.
Če ima pa ti možgane samo v spodnji glavi(to je tam kjer jih sploh ni), ti pa jaz žal ne morem pomagati 🙂

Človek ne more verjet, kako se eni spreobrnejo in začnejo takoj plesati kot jim ženska reče…čeprav samo ena predrzna :)))

Seveda sem doma priden, ampak kot pravi moški, opravim vsa moška dela, ona vsa ženska dela in na koncu žensko zadovoljim(ona pa mene) tko kot treba in njej in meni paše. Seveda tudi kašne druge mlade bejbe ali zrele gospe padejo vmes za spremembo, saj se le enkrat živi in ne vem zakaj ne bi užival???
Nisem pa kot eno polizano ščene, ki uboga ženo na ukaz, tko kot ti.

Življenje imaš tako kot si ga sam urediš, če pa sam v glavi pa v mislih filozofiraš kaj bi naredil, storiš pa nič, ne boš nikoli nič doživel. Če bi imel ti vse pošlihtano pr seb v glav in doma, me ne bi nikdar zmerjal z enim zakompleksanim tipom brez kakršngakoli razloga in se klanjal in prilizeval vsakemu postu predrzne…spreminjal svoja stališča…skratka najprej pri sebi razčisti, kaj sploh hočeš in pol napiši svoje mnenje, ne pa nekaj v tri dni blebetat..tko ne boš nikdar posta pravi moški amapk boš vedno ostal eno poscano ščene, ki si ga ne bo nobena ohranila v lepem spominu :)))

In kaj jaz počnem drugega kot repliciram??? Spet sam sebe negiraš. Najprej trdiš, da je forum namenjen za repliciranje, ko to storim me pa napadeš z neprimernimi izrazi za forum!!!???

V tem postu nisi navedel niti enega samega argumenta za svoje trditve (oziroma lajanje in pljuvanje) :)))
Naj te podučim kaj sploh je replika, ki jo omenjaš. “Replika je v glavnem kratek, jedrnat, navadno zavrnilen odgovor na razpravo, seveda podprta z argumenti…” In kaj si ti napisal??? :)))

Kaj češ, eni se ne morjo doma sprostit, morjo pa se anonimno na forumu sprostit svojo energijo…če ne drugače pa z laježem 🙂

Jaz sem iz Ljubljane Šiška, tko da ne bo pomote.
Ne vem, kaj imaš proti ljudem iz Ljubljana Polje pa iz Begunj? Tam živi okol 50000 ljudi, pa tud prav fejst bejbe se dobijo tam. Ene so take ta kar dol padeš. Če bi se pustu kakšni dobri zreli babi obdelat iz Lj- Polja, ne bi nikdar govoril čez Ljubljana Polje.

A je mogoče tvoja žena od tam doma, da se ti je ta kraj tolk zameru???
:)))

Daj pojdi predavat kam drugam in komu drugemu…

Ok me veseli,da so v Šiški dobre bejbe,sori,če sem kakšno besedo čez tebe rekel.Odprimo kakšno zanimivo temo,si za Pravi moški?

Zelo lepo domiselno,ampak s”poscanim ščenetom “pretiravaš.Si za premirje?Vse ti je oproščeno.

No razmišljaš že ampak ,če je tvoje mišljenje “resno in zrelo”potem bi se po tvoje vsi zakonci razšli in ženske bi bile po tvoje sužnje moškim,tega pa žal ni v resni partnerski zvezi.

Jaz raje kar tebi, si kar fant od fare. Sicer prebereš vse, tukaj si zelo priden, le razumevanje je bolj slabo, vendar je še zadovoljivo. Tvoje izražanje pa zasluži grajo…no vendar ti bom malo skoz prste pogledal, tako da boš izdelal razred :)))

He-he res sem pretiraval, mal pa tud moram kdaj 🙂 No, tvojga kužka sem preimenoval v ščeneta .)

Sej nisem rekel, da morjo bit sužnje. Ampak naj svoja ženska dela opravljajo tko kot treba, moški pa svoja….

Kolikokrat slišim kje v družbi, ko ženska reče, tko zaničevalno, kaj mu bom kuhala, če pride domov, naj si kar sam odpre hladilnik, ne bom mu prala, naj si kar sam, če je zamazal… ampak zanimivo, to večinoma slišiš iz ust samskih ali ločenih žensk. Taki bi tudi jaz takoj vrata pokazal, oziroma, do tega niti ne bi prišlo, ker zelo hitro ugotoviš ali je kaj sposobna narediti ali ne, ali dela z veseljem ali ne…
V tem primeru bi bil raje sam, ne bi mi bilo treba preživljati ene tečnobe pa mir bi imel doma, pa lumpal bi lahko okrog kadarkoli in s katerokoli bi se mi zahotelo…
Tko pa imam srečo in imam doma tapravo žensko :)))

tapravi moški

ko ženska ljubi svojega moškega, ji NIKOLI ni težko KARKOLI storiti zanj,

on je center vesolja,

pa ne zaradi stereotipov ali družbenih norm, ki nažalost vladajo v obstoječi družbi,

ampak preprosto, ker je ON središče , znotraj katerega ona živi in diha,

se prilagaja brez spon, z mnogo svobode in odgovornosti , spoštovanja in zaupanja,

veš moški in ženske nismo sovražniki,

smo le bitja , z različno spolno usmeritvijo, ki težimo k popolnosti !

Le ZNOTRAJ takšnega odnosa je možna tista prava svoboda, za katero vsi tako hlepimo !!!!!!

lp iza

Hval za obetavne želje,me veseli,da sva našla skupen jezik.Se zopet “srečava” v kakšni zanimivi temi.LP,Alf.

Se strinjam in te razumem,kako ti je.Ženske so ene takšne,druge drugačne,kot vreme.Tudi jaz sem slišal že marsikaj iz ženskih ust:od neupravičenega poniževanja do raznih pripomb na račun moških.Nekatere ženske so res vsemogočne v svojih besedah,ali ni res?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close