Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za vse “MOŠKE”

za vse “MOŠKE”

Vsekakor se s teboj strinjam, vsak živi pač kakor želi.

Nekako sem si pa izdelala sliko o tebi in upam (?) trdit, da vseeno pa nisi moški, ki bi zaničeval in poniževal svojo žensko z “njenim” delom.

Pa brez zamere za moje mnenje! Saj samo debatiramo!

lp

No, s to tvojo ustavrjeno sliko o meni se pa s teboj strinjam, nikjer nisem omenjal, da ponižujem in zaničujem ženo, če kuha, pere, lika…. zato jo pa nagradim zvečer v postelji, no pa tudi ona mene… :)))

Sam, da ne boš rekla, da sem spremenil svoje mnenje, ker ga nisem. :)))
Ti si verjetno imela moškega v mislih, ki v glavnem poseda po gostilnah, pije in kadi…žena pa medtem doma “gara”. Med take pa jaz ne sodim in tudi nikoli ne bom. Prav tako tudi copata ne bom, sem raje pol sam. 🙂

😉 Sva se razumela!

Če jo nagradiš, potem že ceniš vse to kar dela zate in družino. In verjetno takrat, ko ona dela ti ne sediš na kavču in gledaš TV ali bereš časopis. Vidiš to sem imela v mislih.
Ker tudi moško delo je delo in ga jaz vsekakor cenim.

Bistvo vsega pa je, da si delo razdelita, pa kakorkoli ga že imenujeta.
Ker, da družina v celoti funkcionira, je potrebno opraviti različna dela. Si pač vsak par razdeli, kaj komu najbolj leži.

Zvečer pa oba zadovoljno hopa cupa….pa smo vsi :-))))

Pa lepe dni in še lepše nočiiiii !!!!!!

lp

Pravi moški,če drugega ne znaš kot kopirati ,raje pojdi na kak drug forum,še najbolj koristno bo ,da se umakneš!

Vso podporo in pohvalo ti dajem,da morata oba poprijeti za gospodinjska dela in tudi biti “fer” eden do drugega in si pomagati v vseh stvareh ,če se le da.Lep pozdrav Eni Predrzni:Alf

Kaja Zelo pohvalno in zrelo sodobno razmišljanje.Res si prava punca vredna spoštovanja.Alf

Alf, lepo da sva podobnega mišljenja. Verjamem pa, da toliko kot je moških različnih je prav tako žensk. To ni nobeno odkritje.

Samo moški imajo vedno pred seboj samo: Če bom copata me tudi ne bo marala. Malo moški pa moram biti, neka meja mora biti, …!!!

Ja, moških copat tudi ne maramo…ampak, zavedajo pa se ne, da malokatera ženska pa bi imela moškega, ki bi jo zaničeval, ne spoštoval, ji ne pomagal, popival s prijatelji, bil venomer odsoten, še huje telesno in fizično zapostavljal in izkoriščal…

Če bi le marsikateri moški pokazal “pravi obraz” že pred poroko oz. preden biženska zaživela z njim….bi verjetno ostal SAM. Ker ne poznam ženske in upam trditi, da je ni, ki bi zavestno šla v takšen odnos.

Prav tako pa naj potrdim tudi kontra situacijo. Če bi marsikatera ženska snela svojo masko in pokazala zobe že prej, bi verjetno prav tako ostala sama.

Ne prenašam in nisem zagovornik “skritih” obrazov!!!

Toliko z moje strani!!!

lp

Brez zamere!

pozabil si na posteljo- te namreč ” modre dame ” ne zanemarijo

hi, hi , hi

kar sanji. Zato so ljubice, ne pa žene!

Ajd neroda, ne da se mi ukvarjat še s tvojim mnenjem! Uživaj dokler lahko!

lp

Jao Iza, pa to sem imela jaz v mislih.

cerkev
kuhinja
postelja

ha, ha, ha

Moški kar mimo postelje! ?????

🙂

lp

Vidiš Johanus,pozabil si povdariti POSTELJO in je že vse narobe.Ženske se že pritožujejo.

ma sem ti že povedu. mimo tvoje postelje, pa k ljubici v posteljo, tam pa do jutra. ti pa vibrator pa v jok.

a je s tabo vse u redu? a ti to resno? alf je bil namreč lik iz drugega planeta!

Ti neroda si se pa zgleda pravilno pomenoval. Sorry!
Ampak, če nisi sposoben doma žene zadovoljit, da mora vibrator uporabit, si pa res….NERODA.

Pa uživaj pri ljubici, kjer si verjetno samo ena črtica.

🙂

lp

Ja kje si pa nerodo pobral!? Najprej “popravi” svoj nick, potem se delja norca iz drugih!

Saj to je samo zato, ker Alf drugače razmišlja kot ti. Zavidaš mu njegovo napredno razmišljanje in razvite možgane.

Malo se raje pri sebi potrudi!

lp

ja, ampak pokončna črtica! in samo to šteje.

nadimek “neroda” je zato, k so me že tri žene dobile pr lubici, kjer sem uporablu tist organ, ki ga ti malokrat vidiš doma, ne pa možgane. možgane uporabljam zato, da prepričam tebi podobne da mi dajo.

Tri so te dobile na delu? In ti se s tem hvališ?! Potem si SUPER neroda!

Ne da možganov ne uporabljaš, jih nimaš, sorry!

Jaz pa …jih imam VSAJ toliko, da se s takšnimi kot si ti, ne bi niti slučajno “družila”!

Upam samo ( v tvoje dobro), da tudi pri sexu nisi neroda!? 🙂

lp

Zenska moja sočustvujem s teboj ker moz tako ravna s teboj doma in ti daje take občutke.Drugače je pa vsak sam svoje sreče kovač,in vsak si srečo zasluzi.Upam da jo boš našla.

Davor!

Najprej preberi post od Žalostne, datum 31.05.2004. Pa komentar nekaterih moških, tudi pavletov…
Potem komentiraj mojega. Saj sprejmem kritiko mojega mnenja…ampak najprej preberi, da boš vedel za kaj gre.

Osebno imam super moža, srečen zakon in dva čudovita sina. Tako, da mi zaenkrat nič ne manjka.

Drži: vsak je svoje sreče kovač!

lp

Mah – ženske so kokoši in bodo to tudi ostale. Pa če serjejo iz treh riti naenkrat 🙂

sej to ni velik. druga številka je večja. in s temi ni blo nobenga problema. sem pa ke je kakšna zatežena tko k ti, ampak jebiga, to paše k lukni. in če ga čš na topl dat, vzameš lukno s takšno tečnobo v paketu. potem pa dalje.

Se vidi da si še nezemljan, z nerazvitimi možgani. Če bi bil dosleden, bi se verjetno že prej oglasil, ko je predrzna kopirala. Skratka ti sploh ne dojemaš, kaj se tukaj dogaja. Pišeš danes tako, čez uro drugače, skratka večkrat opravi osvežitev, copy in si po možnosti vse sprintaj, potem pa vse zloži in preberi.
Če pa ti še to ne bo pomagalo, si pa najemi strokovno pomoč! :)))

Ajd moški, jaz imam te teme dovolj. Se umikam!!!! Z veseljem!

Žal se najde le tu in tam kakšna pozitivna izjema med vami, sicer pa ….sama moška razvajenost.

Ne bom več izgubljala časa in energije za ta post, se bom raje posvetila svojemu možeku, ki mu nekateri ne sežete niti do k…..

😉

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close