Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za vse “MOŠKE”

za vse “MOŠKE”

Neroda!

Definitvno bi ti bolj pasal nick “neandertalec”.

oj, ta predrzna,

pa si prepričana, da ni kdo od teh tukaj ravno tvoj možek?

Mah – ti pa si in boš vedno ostal nerazgledan butelj.

Spodobi se, da odgovorim, če me kdo kaj vpraša. Zato…

Boom, tudi če je kdo od teh tukaj moj mož ….se s tem ne obremenjujem.

Važno je kakšen je do mene v resnici, vsak dan, vsak trenutek…ker to je realnost.

Tukaj pa očitno nekateri živijo v nerealnem svetu!!!

Naj živijo oz. životarijo!

lp

draga maš ne daš!
Se strinjam. pol bi te lahk z gorjačo po glav, odvlekel v grmovje in ga dal na toplo, pa se ne bi nihče čudil

Aha ! Čeprav razumem, torej z drugimi besedami povedano je zate pomembno, kakšen je do tebe, le kadar sta skupaj, kar pa počne za tvojim hrbtom, pa sploh ni pomembno dokler ti ne zveš. Torej če te tvoj mož vara, se sploh ne obremenjuješ s tem, dokler ne veš in te ne prizadene. :)))

Ne odnehaš no!

Nisem napisala, da mi je vseeno.

Ampak, če na to nimam vpliva oz. ne morem preprečiti…kaj naj!

Saj zakon ni kletka, je razmerje, v katerem sva OBA enakopravna. Zaenkrat pa mu zaupam, tako da ni panike…

Če pa tega ne bi bilo, pa bolje da živiš sam, ker tega razmerja nisi vreden!

Upam, da ti kdaj v kakšnem razmerju uspe!

Prijetno spanje oz. “igranje”!!! 🙂

Prav veselje te je brati, tolikokokrat si se že poslovila od tega moškega čveka, pa se vedno znova rada vračaš nazaj!

Hmmmm….očitno brez moških ne gre in te pravi moški zlo privlačijo 🙂

In končno si nekaj lepega povedala, da ZAKON NI KLETKA. Torej kaj še čakaš? Naredi en kratek izletek iz te kletke, da še mal drugega sveta vidiš :)))

kako pa veš, da ne dela izletov? Lahko je samo bleferka. Veliko je takšnih.

Ne morem odnehat in se poslovit, če me pa znova in znova nekaj sprašuješ, ….pač moram odgovorit.

Prenehaj pa boš videl, da znam tudi jaz.

Torej…zakon ni kletka, ni. Vendar rada živim v zakonu in nimam potrebe po “izletkih”. Sicer pa …moja stvar, a ne?

Težko pa me ocenjuješ, saj me ne poznaš. Samo preko foruma in preko “ene vroče” teme….to ni nič. Torej ne si delat sliko o meni, če nimaš osnove za to…

To je bil samo moj “nasvet”, lahko pa še naprej “uživaš” v tem klepetu z menoj, ker odgovorila ti bom vedno, četudi se bom pred tem poslavljama…

🙂

lp

PS: Neroda, ti si pa na trenutke malo nesramen v tvojih izjavah, tako da mi ravno ni, da bi jih “brala”, …malo se ohladi….pa povej kakšno zrelo!!!

Brez zamere!

ker trenutek se ti zdi nesramen?

Ne trenutek, ti si včasih nesramen in zadirčen. Predvsem pa nespoštljiv….
(mislim poznaš me ne, pa se venomer “kregaš” z menoj).

Ej, dan je lep, življenje tudi, tukaj na forumu pa samo klepetamo. Torej…bodi odprt za mnejna drugih, čeprav so ženske.

;-))

lp

In kaj predlagaš, na kakšen način bi bil dobil pravo sliko o tebi? :)))

Nimam potrebe in želje po tem.

🙂

Mogoče v kakšni drugi debati oz. čez čas!

lp

No, sedaj sem pa le dobil pravo sliko o tebi. :)))

ti predrzna si SKORPION :))))

Ja, IN????????

Ti kaj ni jasno?
Te kaj moti?

Zgleda da je bit tip “enostavno” in “zakon”.

He-he niti najmanj me ne moti, le zakaj bi me pa motila ta ena predrzna ŠKORPION-ka :)))

Meni je vse jasno, kar se tebe tiče…

Lepo se mej, pa ne bodi huda…jezne ženske so prav grde za videt 🙂

Sorry, ker sem te razočarala. Sploh se ne jezim, nasprotno…se zabavam!

Ne vem pa kaj bi ti zaradi tega, ker veš da sem škorpijonka, več vedel o meni….

Razen tega, da sem škorpijonka, kar je OK… 🙂

Saj veš, kakšne so škorpijonke, a ne?

lp

He-he…tudi jaz se zabavam, kot se spodobi za pravega moškega :)))
…in interneta nisem nikdar jemal resno in ga tudi dedaj ne, kam bi pa prišel, če ga bi…

Pravilno!!!!!

Pa le uživaj in čim manj jeze ob emancipiranih ženskah!!! ha ha ha

Lep dan!

🙂

Jaz sem vedno nasmejan, ne se bat za mene :)))

V par postih si ti bruhala jezo, zdej si se pa nazaj potegnila, ko si razkrita :)))

Nisem razkrita, vsaj tako ne, da bi se mogla jeziti.

Da ne bo pomote, še zmeraj ostajam pri enakem mišljenju za odnose moški-ženska…

Ampak zmeraj, ko kakšnemu moškemu stopiš na “žulj” zacvili…upravičeno ali ne.

Upam, da sva se razumela. Ne zanima me tvoje privat življenje, kako imaš pošlihtano ti v tvojem partnerskem odnosu, tudi tvojega mišljenja ne mislim “popljuvat”, sva pač različnega …

Nisem pa zdaj razkrita, temveč sem se že enkrat nazaj oglasila kot skorpion (01.06.), ker pač sem… nisk sem pa spremenila, ker se mi je zdel primernejši za tole temo, kjer “moškim” pač nasprotujem s svojim razmišjanjem…samo toliko.

Da ne boš misli, da sem se hotela skrivati…zdaj pa če to verjameš ali ne. Mi je vseeno!!!

lp

Ha-ha pa si se spet razjezila 🙂
In tudi vedno zacviliš, ko ti stopim na žulj! 🙂

Sem opazil, da si se že enkrat prej zmotila. Res je , da je zdaj po razkritju vseeno, a maš tak ali drugačen nick.

Že tvoja trditev, da si spremenila nick zato ,da “moškim” nasprotuješ s svojim razmišljanjem, ne drži. Nekateri so se pač strinjali s teboj, nekateri pač ne, torej ne gre za “moške” in “ne-moške”, ampak samo za različna mnenja posameznikov ne glede na spol!

P.S. Jaz vedno ocenjujem mnenja drugih glede na vsebino, ne pa mnenje glede na to, kdo ga je napisal… pa ohladi se malo…ne si lepega popoldneva pokvart :)))

cmoooka

kje pa je kakšna?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close