za vse “MOŠKE”
Ah, punce…. Ja, tole je moški forum. Dovoljeno nam je vanj pokukati, ga prebrati, posredovati svoje mnenje, da pa bi udrihale čez njihovo mišljenje (oziroma mišljenje nekaterih od njih!!!). Ah, dajte no! Za to pa so ženski forumi, ženski čvek ob kavici… Spremenile jih ne bomo, lahko se jim porogljivo nasmihamo (kot se tudi oni gotovo nam) in si ob meprimernih postih rečemo:”Ah, pač eden, ki nima občutka komu se kaj in kdaj lahko reče!”
Lep pozdrav Ena Prdrzna in najlepša hvala za pozdrave.Naj ti bo v življenju in zakonu lepo in da bosta z možem skupaj reševala nastale probleme ali nejasnosti.Reševati jih je treba sproti z odkritim resnim pogovorom,zaupanjem in strpnostjo.Popuščati morata oba in tudi primeren čas si morata vzet .Glede opravljanja hišnih del pa si jih morata deliti,ne da je eden sam za vse ali “to so ženska dela”.To je izmikanje.V zakonu morata partnerja biti skupaj tudi pri domačih delih,si pomagati med seboj in biti pri tem enakovredna(gopodinjstvo…)Pa lep pozdrav in vso srečo”Ena predrzna”,javi se kaj.Lep dan.Alf
No, jaz sem prebral mnenje iste osebe(spodaj skopirano), sicer je to njegovo osebno mnenje, vendar je treba prebrati potem vsa njegova mnenja in ne samo tisto, kar tebi na dušo piha :))))
Copy
Avtor: Alf
Datum: 01-06-04 09:41
Ena predrzna počisti stvari pred svojim pragom,čudim se,da imaš taka negativna mnenja o moških.Ali si lezbika ali pa nisi storila nič,ko si bila v razmerjih z moškimi in so te zapustili vsi po vrsti.Zakaj?Ker niso bili zadovoljni s teboj,po tvojih reakcijah sodim,da so za vse krivi moški in si bila ti popolna.Razmisli malo in se zamisli,bodi malo bolj realna!Pa še to:kaj imamo moški v hlačah je naš problem,ti pa imaš v glavi bolj malo!
Joj, moški, kako daleč ste od dobre zveze…
Poglejte: nekoč je mož šel na delo in priskrbel denar za preživetje. Vse ostalo (otroci, gospodinjstvo, kuhanje, vrt…) je bila naloga žene. Danes niste več sposobni sami preživeti družine – v službo hodi tudi žena. Torej ima enak “šiht” kot vi. In vse ostalo ji kar prepustite, ker je tako bilo že stoletja nazaj… Pametno, dedci, pametno…
In kaj se zgodi? Žena vsega seveda ne zmore, otroke mora rihtat, kuhat je tudi treba, glavne stvari v gospodinjstvu še tudi porihta, potem se pa sesede. Zvečer bi pa vi radi popolno ljubico… Pa je ni, reče, da jo boli glava… Jasno, ko pa se je cel dan spotikala čez vaše iztegnjene noge in se sama ubijala z delom!
Pameten moški ve, kako bo čez dan prihranil ženi energijo, ki jo bo lahko zvečer občutil kot krepko masažo hrbta, nežno cmokanje svojega mednožnega ponosa ali pa kot divjo ježo čez široke prerije…
To, fantje, ni copata, to je sodoben moški, ki se je prilagodil času in razmeram in zna iz njih potegniti najboljše tudi ZASE!
Pa pamet v roke,
Kaja
Joj, moški, kako daleč ste od dobre zveze…
Poglejte: nekoč je mož šel na delo in priskrbel denar za preživetje. Vse ostalo (otroci, gospodinjstvo, kuhanje, vrt…) je bila naloga žene. Danes niste več sposobni sami preživeti družine – v službo hodi tudi žena. Torej ima enak “šiht” kot vi. In vse ostalo ji kar prepustite, ker je tako bilo že stoletja nazaj… Pametno, dedci, pametno…
In kaj se zgodi? Žena vsega seveda ne zmore, otroke mora rihtat, kuhat je tudi treba, glavne stvari v gospodinjstvu še tudi porihta, potem se pa sesede. Zvečer bi pa vi radi popolno ljubico… Pa je ni, reče, da jo boli glava… Jasno, ko pa se je cel dan spotikala čez vaše iztegnjene noge in se sama ubijala z delom!
Pameten moški ve, kako bo čez dan prihranil ženi energijo, ki jo bo lahko zvečer občutil kot krepko masažo hrbta, nežno cmokanje svojega mednožnega ponosa ali pa kot divjo ježo čez široke prerije…
To, fantje, ni copata, to je sodoben moški, ki se je prilagodil času in razmeram in zna iz njih potegniti najboljše tudi ZASE!
Pa pamet v roke,
Kaja
Ni bila kritika na to, da ne bi bil sposoben preživljat žene in otrok, gre za to, da je danes čas čisto drugačen in res vsi (če se le da in imamo službo) delamo tudi izven svojega doma.
Če me razumeš in se z mojim mnenjem strinjaš, potem spadaš med res prave moške in ti v življenju ni hudega…
Eni pač cel dan žulijo pivo in vrtijo gofljo, kako so pravi dedci in da oni pa že ne bodo mulcu obrisali riti, ker je to babje delo. Takim pa v zvezi verjetno ni vse z rožicami postlano. Ženska ne funkcionira na povelje in trdo roko, več se doseže s prijaznostjo in razumevanjem. Zelo smo si različni, moški in ženske, in če se tega zavedamo, smo zelo blizu raja.
Pa vse srečo še naprej, Pravi moški!
LP Kaja
Ej pravi moški, tudi ti si spremenil mnenje in postal “popuščati” v svojem trdnem moškem razmišljanju!
Pa vseeno, pozdravljam tvoje razmišljanje, vseeno pa dodam: poskušaj razumet žensko ! (vsak drugače doživlja glavobol in sex)
Pa še tole, da se spomniš:
Avtor: Pravi moški
Datum: 01-06-04 09:33
Mi tud ne mormo brez vas! Kdo nam bo pa kuhal, pa cunje pral, pa srajce lepo zlikal???
Zato smo pa mi moški tko dobri, ta take fejst žene vedno dobro nagradimo :)))
Avtor: ena predrzna
Datum: 07-06-04 09:41
Pozdravljam Kaja tvoje mišljenje!
Povedala si točno to, kar tudi sama mislim in se popolnoma strinjam s teboj!
Moški, vzemite tole mnenje pozitivno, saj vas le tako lahko čaka (oba) zvečer ali tudi čez dan veselo razvedrilo!
In krog dobrega zakona je sklenjen!!!
😉
lp
Nisem nič spremenil mnenja, jaz opravljam druga dela (moška) z veseljem. Kaj se bi mučil z likanjem pa kuhanjem, pa s pranjem perila, če gre to ženski bolje od rok.
Če misliš, da vsak moški, ki ne dela ženskih del, žuli pivo celo popoldne in gobca okrog, se motiš.
Zdej bo pa spet ena rekla, ti si nor, ker deliš opravila na ženska pa moška :)))
Ta problem se pojavlja predvsem v blokih, kjer ni tako imenovanih moških del. Če imaš pa hišo, ima pa vsak svojega dela dovolj. So pa tudi moški, ki z veseljem radi kuhajo in jim je to tudi hobi.
In zato tvojo skopirano mojo trditvijo še zmeraj stojim in je nisem spremenil!!!
Mi tud ne mormo brez vas žensk! Kdo nam bo pa kuhal, pa cunje pral, pa srajce lepo zlikal???
Zato smo pa mi moški tko dobri, ta take fejst žene vedno dobro nagradimo četudi smo še tako utrujeni zvečer :)))
Sej vem kaj sem jaz pisal, in kaj je Kaja pisala. Tam nisem nikjer negiral tistega kar vseskozi trdim. Edino kar sem naknadno še dodal, da ne maram popoldanskega pijačevanja in brezdelneža….
Skratka copata nisem in tudi ne bom bil. In večina normalnih žensk, kakor iz ženskih ust slišim, nobena nemara moža copate.
Forum je zaprt za komentiranje.