Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za večno samske ženske

Za večno samske ženske

Če ne bi imela “miselnih zamaškov”, ki niso nič drugega kot predsodki in zacementirana mišljenja, bi bila z moškim, a ne? Glede na negativistični pristop, ki ga ubiraš, pa se ne boš premaknila z mrtve točke “kronično nesrečne samice”, za katero pod svobodnim soncem ne obstaja pravšnji moški, ker za vse krivi zunanje okoliščine.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

WD, daj osreči ženske na portalih, da bo malce več zrnja med plevelom. Zdaj so redki fajn dedci gor, boš kar precej dvignil povprečje.

Matjažko, posebej zate:

Če ne bi imel “miselnih zamaškov”, ki niso nič drugega kot predsodki in zacementirana mišljenja, bi bil z žensko, a ne? Glede na negativistični pristop, ki ga ubiraš, pa se ne boš premaknil z mrtve točke “kronično nesrečnega samca”, za katerega pod svobodnim soncem ne obstaja pravšnja ženska, ker za vse krivi zunanje okoliščine.

Če bi bila res ženska ne bi bila več samska, tako pa….. 😉

Težko človek razume, da od vseh tistih, ki so se zanimali zate, ni bil niti eden primeren za “gnetenje”, da bi iz njega naredila karkoli užitnega.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zrnje med plevelom postane plevel.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Al hočeš morda povedat, da si ti Mrs. Prfect in pri tebi ni nič več takega kar bi bilo za dodelat?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Težko človek razume, da od vseh tistih, ki so se zanimali zate, ni bil niti eden primeren za “gnetenje”, da bi iz njega naredila karkoli užitnega.[/quote]

Uf, sem ravno dol pogledala, če mi ni slučajno kaj med nogami zraslo, ker praviš, da nisem ženska pa nič ne vidim. Kaj bo še zrastlo ali kako? Vsaj mislila sem, da si ženska, če ti nič ne binglja tam spodaj, zdaj pa ti trdiš, da nisem ženska.
Veliko sreče ti želim pri tvoji mami, ki te oblikuje v moškega.

Zrnje med plevelom postane plevel.[/quote]
Vsak vrt rabi vrtnarja, če pa nekdo samo od strani gleda kaj v vrtu raste, želi pa le rožce brez plev…. je potem vrt kriv al vrtnar(ica)? 😉

Misliš? Kaj pa če vzklije? Saj nisi edino zrno, zrna so redka, so pa. Ne dvomim v to, da bodo ženske vesele, če se pojaviš na trgu :).

Težko človek razume, da od vseh tistih, ki so se zanimali zate, ni bil niti eden primeren za “gnetenje”, da bi iz njega naredila karkoli užitnega.[/quote]

Uf, sem ravno dol pogledala, če mi ni slučajno kaj med nogami zraslo, ker praviš, da nisem ženska pa nič ne vidim. Kaj bo še zrastlo ali kako? Vsaj mislila sem, da si ženska, če ti nič ne binglja tam spodaj, zdaj pa ti trdiš, da nisem ženska.
Veliko sreče ti želim pri tvoji mami, ki te oblikuje v moškega.[/quote]
A lahko še mi pogledamo, če res ni nič?
Torej če bi ti pa bingljalo bi bila pa moški? Kaj pa fantki?

Vsak vrt rabi vrtnarja, če pa nekdo samo od strani gleda kaj v vrtu raste, želi pa le rožce brez plev…. je potem vrt kriv al vrtnar(ica)? ;)[/quote]

Vem, da ti ne boš verjel, ampak najlepše cvetje raste izven vrtov, na travnikih, v gozdu. Brez vrtnarja, vrtnark.

Od kod pa ta hec, o vezanih atraktivnicah in samskih debeluškah? Si ti kdaj pogledal-a okoli sebe, kolk vizualno podpovprečnih žensk ima partnerje..?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Misliš? Kaj pa če vzklije? Saj nisi edino zrno, zrna so redka, so pa. Ne dvomim v to, da bodo ženske vesele, če se pojaviš na trgu :).[/quote]
Plevel zaduši vse ostalo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Misliš? Kaj pa če vzklije? Saj nisi edino zrno, zrna so redka, so pa. Ne dvomim v to, da bodo ženske vesele, če se pojaviš na trgu :).[/quote]
Plevel zaduši vse ostalo.[/quote]

Ne bo držalo. Včasih vseeno kaj zraste :). A zdaj bom pa jaz morala prepričevati, da pa so vseeno ok samski moški :), če sem pa zgoraj pisala kako se jih ne da spoznati. Zdaj te moram pa kontra prepričevat :).

A sem lahko odkrit. za samske moške bi tako dol visi, da tudi binglja ne več:-))) To je tvoj resor:-)

Saj bi rekla, da je to super, samo nekaj je zmanjkalo. Nič nisi pripisal, da te zanimajo samske ženske :).

Aja, to je problem… Bi moram napisat zakaj že toliko časa soliram…

Po mojem to sploh ni tako pomembno, vsaj ne za javnost, dejstvo pa je, da močno izstopaš med samskimi moškimi tu gor. V pozitivno smer. Daješ upanje, da je še kaj ok samskih moških. Saj veš, tule en, na kakem drugme forumu spet en, pa tam na onem izletu en… ni veliko, nekaj pa vas je in to je lepo videt.

Mnja…. pa še redim ne…. 😉

Pa še skoraj vsaka te ima doma na polici, da pošprica, če kaj zarjavi :).

Nič ne bo iz te moke. Wd se ne da, pa če ga je…. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Saj ga bom zdajle v roke vzela in pošpricala 🙂

Pa še skoraj vsaka te ima doma na polici, da pošprica, če kaj zarjavi :).[/quote]
Sej… vse me jemljejo kot nekaj samoumevnega……:-))

Kaj pa veš, mogoče pa sem že zapomnila zs predal od WDja in sva se že zmenila za par randijev :).

Trd kot Widia… samo kaj, ko v napačen konec…:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close