Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za večno samske ženske

Za večno samske ženske

Dokler me vlečejo samo za brke, ni panike..:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Samo slikca tvoja WD pa pravi, daj me pobožaj, lej kako sem srčkan, kako simpatičen in prijeten :).

Moja slikica pravi: kolk sem jest utrujen, lačen, zaspan…. in vsega sit…:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

He, he, poznam jaz mačkone :). Ne moreš, da jih nimaš rad tako simpatične živalce so to.

Zrele ne pišejo samskim, samo nezrele lahko to počnejo in tako potem dozorijo… :)[/quote]
Saj res… kaj nastopi potem, ko so preveč zrele, oz zrele že nekaj časa… podobno kot pri sadju…:-)??[/quote]

Takrat si jo privoščiš,
če se pa predolgo obiraš ti pa zgnije…če ti jo kdo drug ne zrabuta…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sej bi, z veseljem… ampak men tut predal šteka ;)[/quote]

Hahahaha o moj bog. Pa kaj so ženske tako zagnane ali kaj?[/quote]
Lej jst mam s stalnim strankam, čist zapolnjen urnik, novih si ne morem privoščit (čeprav me mika… :), da bi pa WD-ju lenobo podpiral pa niti pod razno! 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hahahaha o moj bog. Pa kaj so ženske tako zagnane ali kaj?[/quote]
Lej jst mam s stalnim strankam, čist zapolnjen urnik, novih si ne morem privoščit (čeprav me mika… :), da bi pa WD-ju lenobo podpiral pa niti pod razno! ;)[/quote]

Aha, sem mislila, da vam zmanjkuje prostora. Če bi se slučajno to kdaj pripetilo, da vesta, jaz se z veseljem odpovedujem vseh gigabajtov, ki jih imam na računu v vajino korist, ker jih nič ne nucam :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lej jst mam s stalnim strankam, čist zapolnjen urnik, novih si ne morem privoščit (čeprav me mika… :), da bi pa WD-ju lenobo podpiral pa niti pod razno! ;)[/quote]

Aha, sem mislila, da vam zmanjkuje prostora. Če bi se slučajno to kdaj pripetilo, da vesta, jaz se z veseljem odpovedujem vseh gigabajtov, ki jih imam na računu v vajino korist, ker jih nič ne nucam :)))[/quote]
Dej piš Primožu, men bi prav prišlo….. 🙂

Lahko dobiš tudi mojih nekaj….. Jaz pošto dobivam še po dimnih signalih:-))

Aha, sem mislila, da vam zmanjkuje prostora. Če bi se slučajno to kdaj pripetilo, da vesta, jaz se z veseljem odpovedujem vseh gigabajtov, ki jih imam na računu v vajino korist, ker jih nič ne nucam :)))[/quote]
Dej piš Primožu, men bi prav prišlo….. :)[/quote]

Pa kaj ti misliš, da je on moja zlata ribica ali kaj :)))

Joj, nočeš vedeti kako si jaz to predstavljam (mam pač bujna domišljija) :))

Jaz pa se, ko gledam to debato, sprašujem, ali bo On_ v samskih letih šel s takrat samsko Margotko na randi, ali pa bi jo vnaprej obtožil, da je nemoralna?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Emmm, kako prosim? :))

Joj, nočeš vedeti kako si jaz to predstavljam (mam pač bujna domišljija) :))[/quote]
Mogoče pa hočem:-))) Dimni signali so čist kul. Samo če so drva preveč vlažna lahko do kurcšlusa pride…
Potem so pa golobi na vrsti:-))

Dej piš Primožu, men bi prav prišlo….. :)[/quote]

Ti namignem, koliko časa to potem traja, ko hočeš enkrat poradirat, za vsak slučaj? Ti bom na ZS 🙂

Seveda je packa, kaj pa drugega? Saj ne hodi k maši, da bi slišala za moralo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda je packa, kaj pa drugega? Saj ne hodi k maši, da bi slišala za moralo. :D[/quote]

Matjažko, še enkrat: ni pack in nepack. Jaaa? Jaz sem samo mogoče malenkost bolj odkrita od drugih. Ne vidim torej razloga, da bi hodila k maši in spovedi, ker kot vidiš se spovedujem sproti.:)) Zdaj, če želiš, mi lahko daš odvezo, ali pa ne, kakor hočeš. Seveda bi mi zelo veliko pomenilo… :DD

He, he, kar se tiče zs tu gor. Če imaš registriran nik, se ti predal hitro hitro polni. Večinoma pa pišejo taki, ki nimajo nič objav tu gor, vsaj ne pod nikom s katerim ti pišejo.
Se pa najdejo tudi stalno pišoči in eni so ok, eni pa vse, kar se meniš prek zs potem zvelečejo na javni forum. Žal so tudi taki.

Seveda je packa, kaj pa drugega? Saj ne hodi k maši, da bi slišala za moralo. :D[/quote]
Spider se vsaj hodi z župniki pogovarjat tako da bo že vedel kaj je morala in kaj ni… 😉

Drgač pa zakaj ne bi še danes šel z Margotko na…. kavo? Celo večkrat, ko tako dobro skuha… 🙂

Veš, da takšne moške potem tudi zanimajo ženske in ne (nezrele) punce in moški želijo gotov izdelek in ne čustveno nezrele punce, ki se smilijo sebi.
In to pišem na splošno, ker sklepam po sebi, kaj si sam želim v svojih letih. 🙂

Veš, da takšne moške potem tudi zanimajo ženske in ne (nezrele) punce in moški želijo gotov izdelek in ne čustveno nezrele punce, ki se smilijo sebi.
In to pišem na splošno, ker sklepam po sebi, kaj si sam želim v svojih letih. :)[/quote]

Vsekakor. Samo zanimivo mi je, da vezan moški, ki preživi preveč časa tu gor, piše, da to po sebi sklepa :).

In to pišem na splošno, ker sklepam po sebi, kaj si sam želim v svojih letih. :)[/quote]

Vsekakor. Samo zanimivo mi je, da vezan moški, ki preživi preveč časa tu gor, piše, da to po sebi sklepa :).[/quote]
Kako pa ti veš, koliko časa preživim tu in da je to preveč ? 🙂

Ker sem ves čas tu gor in vidim, da si tudi ti ves čas tu gor.

Tega ti ne moreš videti, ker nisi zraven mene. 🙂

Zato pa tudi v tem primeru postane očitno to, da si fokusirana prdvsem le na napake pri moških in zato vedno najdeš neko pomanjkljivost. Ali ni dovolj pameten ali je preveč časa za računalnikom ali ni dovolj lep ali zrel….Ali si preveč želi otroke…..
Pa saj o tem je že pisal Matjažko in bolj ali manj vsi…

Podobno, kot če greš v trgovino s čevlji, pa pri vsakem najdeš samo napake. Ali ni dovolj velik in te tišči spredaj ali zadaj ali ob strani…Ali ni prave barve…..In zato raje greš bosa iz trgovine. 🙂
Ko pa te kdo vpraša, zakaj hodiš bosa, pa se začneš pritoževati nad trgovino, da nimajo nič pametnega in dovolj dobrega zate.
Za tisto trgovino, kjer pa bi imeli boljšo robo in kvalitetno ter več možnosti, da najdeš kaj primernega, pa ti nimaš dovolj denarja in zato sama nimaš dovolj za ponuditi.

Seveda to ne pomeni, da te v karkoli prepričujem in de se moraš za kaj odločiti. Samo povem svoje mnenje in se ne obremenjujem s tabo.:)

He, he, Robi, potem pa kdo drug piše s tvojim nikom, če ne ti :). Predvsem pa te vlečejo teme o samskih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close