Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za večno samske ženske

Za večno samske ženske

Misliš, da imam raje moške in sem z moškim? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mhm. Si kar predstavljam njegovo zavzetost. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Trd kot Widia… samo kaj, ko v napačen konec…:-))[/quote]

Se pravi, da je tebe treba mehčat? No, to pa še nkol nisem počela :))

Mhm. Si kar predstavljam njegovo zavzetost. :))[/quote]
Ne se hecat… tako že nisem v luft skakal, odkar… odkar…. so šli Backstreet boys narazen:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Trd kot Widia… samo kaj, ko v napačen konec…:-))[/quote]

Se pravi, da je tebe treba mehčat? No, to pa še nkol nisem počela :))[/quote]
Vprašaj svojo drugo polovico….:-)) Po moje pa že…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pa še skoraj vsaka te ima doma na polici, da pošprica, če kaj zarjavi :).[/quote]
Sej… vse me jemljejo kot nekaj samoumevnega……:-))[/quote]

Samo nekaj pa je, za ketno mazat pa WD res ni ok :). Mogoče bolje olje vzeti.
Hm, WD ima poln zs predal, samo je kavalir pa ne izda tu gor :9.

Ja, itak, zdaj je pa še moj predal kriv:-)))))

Vsak vrt rabi vrtnarja, če pa nekdo samo od strani gleda kaj v vrtu raste, želi pa le rožce brez plev…. je potem vrt kriv al vrtnar(ica)? ;)[/quote]

Vem, da ti ne boš verjel, ampak najlepše cvetje raste izven vrtov, na travnikih, v gozdu. Brez vrtnarja, vrtnark.[/quote]
To se samo tebi tako zdi, da tam ni vrtnarja… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa daj potrpi, saj ti bo odpisal. Ima pač čakalno vrsto.

Saj, če je predal zarjavel, kar malo pošpricaj pa bo šlo :).
Jaz, če bi bila ženska (tu na monu sem zvedela, da nisem ženska), bi ti ziher pisala, če bi bi bila zrela seveda.

Ni ji več za trpet…ne zdrži več…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz, če bi bila ženska (tu na monu sem zvedela, da nisem ženska), bi ti ziher pisala, če bi bi bila zrela seveda.[/quote]
Zrele ne pišejo samskim, samo nezrele lahko to počnejo in tako potem dozorijo… 🙂

Samo tačko je pa odmaknil, ni več tako sramežljiv, zdaj manj sramežljivo zre v svet :).

Ni ji več za trpet…ne zdrži več…. :)))[/quote]

Kaj pa če bi ti malo prijatelju priskočil na pomoč? Vidiš da ne folga revež..

Ni ji več za trpet…ne zdrži več…. :)))[/quote]

Kaj pa če bi ti malo prijatelju priskočil na pomoč? Vidiš da ne folga revež..[/quote]
Sej bi, z veseljem… ampak men tut predal šteka 😉

Jaz, če bi bila ženska (tu na monu sem zvedela, da nisem ženska), bi ti ziher pisala, če bi bi bila zrela seveda.[/quote]
Imaš srečo:-))

Samo tačko je pa odmaknil, ni več tako sramežljiv, zdaj manj sramežljivo zre v svet :).[/quote]

Jaz bi ga za brke cukala. Bi videl on hudiča :))

Samo tačko je pa odmaknil, ni več tako sramežljiv, zdaj manj sramežljivo zre v svet :).[/quote]

Mal otožen se mi zdi 🙂
Bi rabil malo razvedrila…. 😉

Jaz bi ga za brke cukala. Bi videl on hudiča :))[/quote]

A misliš, da drži to, če mu porežeš brke, da se začne zaletavat okrog :)?

Kaj pa če bi ti malo prijatelju priskočil na pomoč? Vidiš da ne folga revež..[/quote]
Sej bi, z veseljem… ampak men tut predal šteka ;)[/quote]

Hahahaha o moj bog. Pa kaj so ženske tako zagnane ali kaj?

Mal otožen se mi zdi 🙂
Bi rabil malo razvedrila…. ;)[/quote]

Veš, ko mačkon kaj ušpiči in ga hočeš okregat ima tak otožen pogled, da ga moraš koj pobožat :).

Zrele ne pišejo samskim, samo nezrele lahko to počnejo in tako potem dozorijo… :)[/quote]
Saj res… kaj nastopi potem, ko so preveč zrele, oz zrele že nekaj časa… podobno kot pri sadju…:-)??

Jaz bi ga za brke cukala. Bi videl on hudiča :))[/quote]

A misliš, da drži to, če mu porežeš brke, da se začne zaletavat okrog :)?[/quote]

Tako, tako. Dedc mora izgubit kompas :)))

Zrele ne pišejo samskim, samo nezrele lahko to počnejo in tako potem dozorijo… :)[/quote]
Saj res… kaj nastopi potem, ko so preveč zrele, oz zrele že nekaj časa… podobno kot pri sadju…:-)??[/quote]

Gniloba :).

A misliš, da drži to, če mu porežeš brke, da se začne zaletavat okrog :)?[/quote]

Tako, tako. Dedc mora izgubit kompas :)))[/quote]

WDju se slaba piše, bo ob brke :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close