Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za večno samske ženske

Za večno samske ženske

Za tako igro morata biti dva. Samo ljubica ni dovolj, mora tudi on znati igrati ljubimca.

Za tako igro morata biti dva. Samo ljubica ni dovolj, mora tudi on znati igrati ljubimca.[/quote]
Pa ne da te je strah te naloge kako iz mladeniča naredit ljubimca? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Za tako igro morata biti dva. Samo ljubica ni dovolj, mora tudi on znati igrati ljubimca.[/quote]
Pa ne da te je strah te naloge kako iz mladeniča naredit ljubimca? :)[/quote]

Veliko deklic si je želelo, da bi bile učiteljice, jaz že kot otrok, nisem marala tega poklica. Zdaj še vedno ne. Pri mojih letih me zanimajo moški, ne fantki. Odrasli moški, ki vedo kako in kaj. Učiteljevanje rada prepustim katerikoli drugi ženski.

Veliko deklic si je želelo, da bi bile učiteljice, jaz že kot otrok, nisem marala tega poklica. Zdaj še vedno ne. Pri mojih letih me zanimajo moški, ne fantki. Odrasli moški, ki vedo kako in kaj. Učiteljevanje rada prepustim katerikoli drugi ženski.[/quote]
Aha, naj druge zate šolajo mladeniče? Ti želiš gotov izdelek? 🙂
No, tako enostavno pa to ne gre, ker ženska naredi iz fanta moža…. pa ne sedaj reč, da še tega nočeš počet? 🙂

Da nisi ti mal preveč razvajena? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Veliko deklic si je želelo, da bi bile učiteljice, jaz že kot otrok, nisem marala tega poklica. Zdaj še vedno ne. Pri mojih letih me zanimajo moški, ne fantki. Odrasli moški, ki vedo kako in kaj. Učiteljevanje rada prepustim katerikoli drugi ženski.[/quote]
No, tako enostavno pa to ne gre, ker ženska naredi iz fanta moža…. pa ne sedaj reč, da še tega nočeš počet? 🙂

Da nisi ti mal preveč razvajena? :P[/quote]

Ti pa kar pogosto ponavljaš, da mora ženska narediti iz fanta moža. Samo veš kaj, v mojih letih mene zanimajo moški, ne fantje. Tako, da ja, želim gotov izdelek. Ne pa fantka. Vem ja, da eni svoje partnerke kličejo mami, mamika, mamica, mama. Verjamem, da so to fantje, ki so našli za to partnerko, da dela iz njih moškega. Samo meni je to incestno.

Ti pa kar pogosto ponavljaš, da mora ženska narediti iz fanta moža. Samo veš kaj, v mojih letih mene zanimajo moški, ne fantje. Tako, da ja, želim gotov izdelek. Ne pa fantka. Vem ja, da eni svoje partnerke kličejo mami, mamika, mamica, mama. Verjamem, da so to fantje, ki so našli za to partnerko, da dela iz njih moškega. Samo meni je to incestno.[/quote]

Eh, ti bi spet rada krivdo zvalila na drugo stran in se “prisesala” na moškega, ki bi bil kriv in slok za vso tvojo slabo voljo, pms-je, lune, mene, tešo, strgane štunfe…itd.itd

Za odnos sta potrebna dva, si prej rekla, torej deklica draga, kaj bo tvoj prispevek?

On, jaz že dolgo nisem več deklica. Verjamem, da si ti fantek, samo jaz nisem deklica.

Pa kje jih ti najdeš… Boš res morala med šlosarje iskat…

Ti pa kar pogosto ponavljaš, da mora ženska narediti iz fanta moža. Samo veš kaj, v mojih letih mene zanimajo moški, ne fantje. Tako, da ja, želim gotov izdelek. Ne pa fantka. Vem ja, da eni svoje partnerke kličejo mami, mamika, mamica, mama. Verjamem, da so to fantje, ki so našli za to partnerko, da dela iz njih moškega. Samo meni je to incestno.[/quote]

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Je spet ven padlo: pa kje najdeš fantke te starosti. Boš morala malo zamenjat lovišče, zgleda…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Na portalih. Saj jih ne iščem, oni iščejo. Jaz iščem 40+ . Najdejo me pa 25-, 30- ali pa 40+, ki hočejo otroka. Samo ti zdaj že manj klikajo, ko sem bila pa mlajša pa na polno.

V reali pa srečam same oddane.

Srečuješ tudi samske, samo razkrijejo se ne…

Misliš, da ima potem žensko, ki jo objema, samo za kamuflažo ali pa prstan tudi samo za kamuflažo :)?

Ah, daj no… ne pretiravat, en kup jih hodi samih naokoli. Jih mogoče ne opaziš, če so brez ženske ob strani?

Mogoče bi jim pa lahko nastavila past samo za enega, da se samo
samski ujamejo?
Hm. Le kaj bi dala not za vabo?

Kar nekaj imam znancev med recimo 35-50 in samske so same ženske. Res pa je, da na ulici pa ne vem ali gre mimo mene samski ali ne. Govorim za ljudi, ki jih srečujem, s katerimi kdaj spregovorim pa tako. Dostikrat si mislim: glej ga, tale je pa super, potem pa ga slišim kako razlaga o svoji partnerki :(. Pa imam samo še enega vezanega znanca več.

In kaj narediš v tej smeri, razen da si že ene desetič napisala na MON, da te zanimajo moški in ne fantki v obdobju nekaj let? Mogoče pa “prave moške” ravno tako ne zanimajo ženske, ki na internet nenehno pišejo, da jih zanimajo moški in ne fantki. In spet smo tam – ženske, ki imajo težave z moškimi, so same težavne, sicer bi bile v zvezah.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matr… zdele me pa ima, da bi zanalašč šel na kakšnega od portalov, samo, da bi vam dokazal, da vas je sam jezik:-)))) Al je vseeno, če dam na MON oglas… Grem stavit, da ne bo niti ene. Mislim, da tista, ki je resna ga najde tista, ki pa ni resna, pa rajši jamra…

In kaj narediš v tej smeri, razen da si že ene desetič napisala na MON, da te zanimajo moški in ne fantki v obdobju nekaj let? Mogoče pa “prave moške” ravno tako ne zanimajo ženske, ki na internet nenehno pišejo, da jih zanimajo moški in ne fantki. In spet smo tam – ženske, ki imajo težave z moškimi, so same težavne, sicer bi bile v zvezah.[/quote]

In moški, ki ste samski, za vas velja isto. Saj sem ti že parkrat napisala. Zakaj se moraš vedno ponavljat :), da ti moram potem vedno znova isto ponavljat še jaz?

Kar nekaj imam znancev med recimo 35-50 in samske so same ženske. Res pa je, da na ulici pa ne vem ali gre mimo mene samski ali ne. Govorim za ljudi, ki jih srečujem, s katerimi kdaj spregovorim pa tako. Dostikrat si mislim: glej ga, tale je pa super, potem pa ga slišim kako razlaga o svoji partnerki :(. Pa imam samo še enega vezanega znanca več.[/quote]
Stvar je jasna- nimaš samskih znancev:-))

Ne, ne, jaz sem mislila, da si naredi nek testni profil, kjer se pretvarjaš, da si 28letnica :).

Kar nekaj imam znancev med recimo 35-50 in samske so same ženske. Res pa je, da na ulici pa ne vem ali gre mimo mene samski ali ne. Govorim za ljudi, ki jih srečujem, s katerimi kdaj spregovorim pa tako. Dostikrat si mislim: glej ga, tale je pa super, potem pa ga slišim kako razlaga o svoji partnerki :(. Pa imam samo še enega vezanega znanca več.[/quote]
Stvar je jasna- nimaš samskih znancev:-))[/quote]

Na žalost so nesamski tudi vsi tisti, ki še niso znanci, ampak, ki bodo v kratkem znanci :(.

In kaj narediš v tej smeri, razen da si že ene desetič napisala na MON, da te zanimajo moški in ne fantki v obdobju nekaj let? Mogoče pa “prave moške” ravno tako ne zanimajo ženske, ki na internet nenehno pišejo, da jih zanimajo moški in ne fantki. In spet smo tam – ženske, ki imajo težave z moškimi, so same težavne, sicer bi bile v zvezah.[/quote]

In moški, ki ste samski, za vas velja isto. Saj sem ti že parkrat napisala. Zakaj se moraš vedno ponavljat :), da ti moram potem vedno znova isto ponavljat še jaz?[/quote]

Seveda velja isto za moške. Ampak problem je v tvojih miselnih zamaških in predstavah.

Ja, matjaži in problem je tudi v tvojih miselnih predstavah in zamaških. Na istem si kot jaz. Zato bi bilo fajn, da najprej pri sebi počistiš :). potem pa svetuješ drugim.

Stvar je jasna- nimaš samskih znancev:-))[/quote]

Nikoli niso razlogi zunaj nas, ko gre za “ljubezenske težave”. Najslabše, kar lahko nekdo naredi v tej poziciji, pa je ravno to, da vse drugo krivi za svoje “kronično nesrečno ljubezensko stanje”, še posebej nasproten spol, samo pri sebi ni zmožen najti napak, ki zahtevajo ravno največ dela in so najtežje za spremembe.

Ne, ne, jaz sem mislila, da si naredi nek testni profil, kjer se pretvarjaš, da si 28letnica :).[/quote]
Adpade…. laže pa ne, ciciban…:-))) Pa tudi dedci me ne zanimajo. Zanimalo bi me kako bi reagirale ženske, ki se jim že celo življenje dogaja krivica, da me ne poznajo.:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close