za NNN
k vidim, da si na netu in da te boš to sigurno prebrala. Ne vem zakaj me je povlekla tvoja zgodba, toda tudi jaz sem bila pred desetimi leti nekomu ljubica, nekomu sem iztrgala iz rok očeta. Ta nekdo je danes moj mož, srečna sva kakor prvi dan. Otrok je zrastel, žena pa je itak skozi še preden je mene spoznal delala rada samoumore. Žal ji do danes ni uspelo. Žal zato, ker je vseskozi blefirala in tudi nekaj časa bila zato na prisihiatriji. Tko da jaz ti verjamem. Bila sem pa tudi v obratni vlogi, varala sem bivšega, pa se moj zaradi tega ni skozi okno metal, ko je izvedel. Bila sem tudi v prevaranem položaju, bila sem prevarala, bolelo je nekaj časa ,pa sem vseeno preživela. Vse sem probala in evo me tu z dvemi malimi mulčki, srečna ….
bom pa jaz podokumentiral
zaradi tega, ker eni sedijo na dveh stolčkih in imajo dva ali še več zmanjka za poštene ljudi, da bi imeli priložnost nekoga imeti rad
in tako je vedno več osamljenih ljudi, ki nikoli ne bodo doživeli vsaj kanček ljubezni
ob tem novoletnem času se spomnimo tudi njih, ki nimajo nikogar s katerim bi se lahko veselili
to še nič ne pomeni
vse je v njenih rokah
moški velikokrat mislijo, da so oni lovci in da so oni neko osebo osvojili
resnica pa je, da prav ženske vodite igro in odločite ali se boste pustile osvojiti
Joj, to ali so otroci zakonski ali ne mene prav eno figo briga. Očka je očka, pa če je župnik ali občinar dal svoj blagoslov ali pa ne. In mamica mamica, pa če je ljubica ali pa gospa Pomembneževa, ali zakaj ste že rade poročene?? Je milijon drugih pomembnejših stvari od tega. V katerem stoletju res nekateri še živite…
Pa ne pomeni, da jaz kot bivša ljubica ne bom prav tako dobra mama kot ti? Morda celo boljša, ker si otroka že toliko časa želim, razmišljam o vzgoji, tebi je bil pa morda dan takoj? Ali da bom zato, ker se ne bi nikoli poročila, kaj slabša mama?? Meni poroka pač ne pomeni nič. Nimaš kaj, nekateri smo realisti, drugi pa romantiki.
Nekoč ljubica-da je šla njegova bivša žena na psihiatrijo imaš velik del krivde vmes tudi ti!
Hočeš povedati,da si pametna,ker si ga spipala iz rok drugi in otroku,kateremu je oče.Deluje,kot,da se hvališ in kot,da je to tako normalno kot beli dan.
NNNN-Pa kaj potem,če je bil poročen,saj občinar in duhovnik nista nič drugega,kot neka maskota in hec poročnega dne (tvoje razmišljanje).Vse drugo nočeš videti,ker se tolažiš,da je tvoja pravica enaka vsem ostalim ženskam,ki bi mu prišle na proti,ti si pa ga s svojim “orožjem”le osvojila.
Tiste,ki ste bile nekoč ljubica poročenemu,a hočete reči,da je bilo takrat najbolj krasno,preden ste prišle k sebi in si uredile življenje?Ne pozabite,koliko gorja delate,ko ga sploh ne bi bilo treba.Ni čudno,da jim na psihiatriji ne zmanjka dela!
Forum je zaprt za komentiranje.