Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za NNN

za NNN

Živjo, Mavrični, kako gre?

Vse najlepše zate v novem letu!!!

hvala enako

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

:)))

si kaj nagajiva?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

kukr kdaj :))

Vse se vrača, vse se plača….

Mislim, da je hotela Nekočsembilaljubica povedati, da zadeve s prej poročenimi moškimi delujejo in da ni nujno, da te prevara tako kot je svojo prvo ženo. Nekateri so si pač usojeni, pa četudi je treba preplezati marsikatero oviro.

In ne delamo ljubice gorja. Da se lahko v zakon vrinemo, mora biti v njem že precej gorja. Sicer se za nas sigurno ne bi prostor našel. In kaj si hotela meni povedati, sploh ne razumem?? Česa nočem videti in zakaj sem ga jaz osvojila druge pa ne?? Daj bolj razumljivo napiši, kaj si hotela reči.

In kdo je kriv v ostalih nezadovoljnih/razpadlih/alkoholnih/prepirov polnih družinah, kjer pa niso ljubice zraven in potem ne morejo biti strelovod za vse gorje v družini??

Seveda nisem srečna. Sicer ne bi tukaj gor visela.

Bom poskušala prekiniti vse skupaj in upam, da mi uspe. Danes drugače kot s tabletko Lexaurina ne bo šlo :(.

Mislim pa, da je bilo vse tisto blefiranje. Menda sta prav lepo novo leto pričakala, oba pod vplivom alkohola. Ona je menda kar skakala in cvilila od radosti/pijanosti??

No, ji ga prepuščam. Odhajam iz te zgodbe.

pa-pa :))

prav imaš!

Prav imam že, samo da mi še uspe. Zdaj se naj pa vsi princi na vogale postavijo, da čimprej kakšnega srečam :).

Uf, NNNN, kapo dol. Spelji do konca do zgodbo, tako ali drugače.

Bi lahko film po tej zgodbi posneli, kaj :). Sem si od nekdaj želela knjigo napisati, morda jo pa nekoč zares bom.

Javi, če ti bo uspelo zdržat en sam mesec!

lepo te prosim, zakaj pa taka napadalnost? ženska je napisala svojo zgodbo in ne vem kaj je v tem slabega. vsak ima svojo zgodbo in nobene ne gre obsojati. saj ne veš kaj se tebi še lahko zgodi?

NNNN, ne računaj preveč na to, da tale nekočbilaljubica zdaj ni sama v vlogi prevarane žene. Zelo verjetno njen že veselo skače okoli.

Za gibl pa tudi ostale!

Na vašo žalost moj se ne kurba okrog, ker ima v vseh teh desetih letih z mano vse kar si je želel. Tiste pa ki ste tako nečmirne glede zgodb after samo nazujetete na to, da svojih moških ne znate zadovoljit dovolj, da ne bi okrog skakali. MOj je zadovoljen v vseh pogledih, za vaše pa ne bi bila tako sigurno, ker ste itak vse super mamice oh in sploh!!! Kje maste pa čas????

pa pa

Naj še povem, da se je moj ločil
od bivše že po 4mesecih našega razmerja. V nedogled jaz ne bi čakala. Pogoj je bil jaz ali ona. Odgovor sem dobila takoj na dlan. Tko da moja draga NNN dolgo jaz ne bi čakala.

tako je bila prepričana tudi oseba, kateri sta s tem tvojim lubijem tako z veseljem uničila življenje

le kdaj je bila lahko prepričana v to= Ko si je dan za dnem gradila kariero?
Dvomim……

kaj,če bi to vprašali tvojega moža? mislim,da te je sama hvala resnica je pa mogoče drugačna.kajti ni človeka na zemlji,da bi imel vse kar si želi in da bi imel človeka,ki bi mu 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v vsem zadostoval!rada bi ga slišala v moški družbi – ne ko si ti zraven.

Ja, tega se tudi jaz bojim :(.

Sploh ne bom več čakala niti dan. Če do zdaj ni mogel priti, in včeraj z mano biti, tudi prav. Danes pa klici in sms-i. Se ne oglašam. Naj mi da moč kdorkoli je že tam gor nad nami.

Drži se…………in zdrži!

Naj ti bo od zdaj naprej vodilo lasten ponos in dostojanstvo, ne pa užitki z njim. Za užitke bo poskrbel drugi takoj, ko boš s ponosno in dvignjeno glavo temu načinu lajfa dokončno rekla adijo.

Kdo ve, kateri moški se sekira ker je sam ta trenutek in še ne ve, da se bosta že letos srečala:))))

Mi je že zvonil na vratih. In prosil in prosil in … jaz bom umrla. Danes sem ga še vrgla ven, jutri… Jaz bom kar umrla :(.

Lepo, da si tako prepričana v svoje sposobnosti in čare. Iz česa razbiraš, da ti kdo kaj zavida? Nekater tu gor poskušajo samo vključiti malo zdrave pameti ali pa govorijo iz svojih izkušenj – ki pa vsak trenutek lahko postanejo tudi izkušnje drugih.
Pa še to: koliko vas je bilo v razmerju? Trije, pet, deset? Aja, mogoče samo slovensko ne znamo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close