Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !
Kaj je Johanus, kaj je ? Tukaj lezeš Primožu v rit da bi te rešil, malo nižje pod drugim prispevkom pa zafrkavaš in lajaš nanj.
Pa res si na ona-on in si nasedel provokaciji ! Odprl sem en nick pod ženskim imenom in samo še cajt si moram vzet pa bom vso tvojo pošto skopiral sem ! Da se bomo malo smejal vsi skupaj !
Pederčina stara, ti se boš komu klanjal ? Ma te bomo že spedenal tukaj in se boš priklanjal lahko samo še sebi pred špeglom !
Ma kakšna zavist, lepo te prosim ! Kaj pa naj bi mu zavidal ? In zakaj naj bi “babam” (tvoja navedba” lagal ? In kaj ? Če nisi “opravilno sposoben”, pač nisi. Formalno smo vsi od polnoletnosti naprej, seveda v pravu poznajo tudi delno opravilno sposobnost. In tudi kako nižjo stopnjo, seveda za osebe, katere niso sposobne samostojnega lajfa. In v tem primeru…
Prednost interneta je v tem da lahko sediš pred ekranom in nekaj pišeš, pa pri tem ostajaš anonimen (kar misili si ja, da je tako !!!). Drugi pa naj tvojo logiko, razum, blesavost, nedorečenost, sebičnost, zavrtost, omejnost, posesivnost, motenost in še kaj – sprejemajo ali pa ne.
Pisanja tega osebka so vse prej kot sprejemljiva. Je normalno da dedec piše kako bi ti ejakuliral v tvoja usta ? Tebi, ki te ne pozna ? In se ti globoko priklanja ? Daj no ! Pa saj je že toliko stvari napisal da je že čisto jasen njegov profil. Me pa moti da se forum s strani administratorjev ne obdeluje tako da bi taka pisanja brisali.
“Blagor ubogim na duši, saj ne vedo kaj delajo…! Pa še res je.
Forum je zato, da ljudje sproščajo svojo domišljijo ali pa da preganjajo dolgčas.
Marsikaj neumnega se je že pisalo, pa ne samo tukaj.
Te še nikjer nikoli ni nihče presenetil s kakšno bebavostjo, četudi te ne pozna? Npr. na delovnem mestu? Te pošlje tja, od koder si prišel, pa si verjetno tudi ne pustiš, da s****** po tebi?
No, tu pa pač vsak pove svoje mnenje, vsem je vse dovoljeno (no, do ene normalne meje).
En priklon še z moje strani….
Forum je zaprt za komentiranje.