Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Jaz imam hišo ob mlaki, v mlaki so žabe, nisem carica imela pa bi carja, grad, labode, psa, jezero……………

halooo, grem na dopust k tebi, kje si? Menda ne na Bladu, Bohinju, pa kaj se mečem za tabo, saj nisi resen.

Kunigunda vse si zasrala, tak sem zaljubljena. Poznaš pravljico o pepelki?

Nisem princ na belem konju, sem pa konj in špricam belo, kar je tudi nekaj.

V priklonu,

JEBANUS

Mislim tok se hvališ da je to že too much. Ja kok pa imaš dolgega in kolikokrat v eni uri lahko?

Nisem ga še meril. Kolikokrat lahko v eni uri pa je odvisno od partnerja.

V priklonu,

JEBANUS

Zakaj pa nisi prej povedal, da rabiš partnerja ne partnerico? Ti vse prav pride kaj?

Se popravljam, odvisno je od partnerice.

Imam se pravico zmotiti.

V priklonu,

JEBANUS

Mile Madone, Vrnil sem se z ribolova,

tako, da lahko nadaljujemo, pa brez prerivanja, prosim

V rahlem priklonu,

JOHANUS

Hey, dobrodošel nazaj!

Življenje je res lepo, če si znaš postlati…

Kar nekaj stvari sem že slišala, ampak toliko vode, kolikor pa o vas, g. Johanus preteče…. kapo dol.

Saskia, na vso moc sem se trudil, da me vase blagorodje nebi cakalo predolgo!!!

V priklonu,

JOHANUS

zdaj je najbrž že poročen po vseh teh postih.:-)))

Megica!

Nisem poročen !

V priklonu,

JOHANUS

A nas, a nas ne?

Vse nas firbec matra….pameten človek veliko sprašuje, a čmo še mi?

Kaj je Johanus, kaj je ? Tukaj lezeš Primožu v rit da bi te rešil, malo nižje pod drugim prispevkom pa zafrkavaš in lajaš nanj.

Pa res si na ona-on in si nasedel provokaciji ! Odprl sem en nick pod ženskim imenom in samo še cajt si moram vzet pa bom vso tvojo pošto skopiral sem ! Da se bomo malo smejal vsi skupaj !

Pederčina stara, ti se boš komu klanjal ? Ma te bomo že spedenal tukaj in se boš priklanjal lahko samo še sebi pred špeglom !

Mile madone,

le vprašajte, vam bom nareč odgovoril, če bo le v moji moči!

V globokem priklonu, vam poljubljam snežno bele ročice !!!

JOHANUS

Kaj, Hrpa, te zavist razjeda?

Človek je star, ko se starega počuti, ne?
Tudi ti boš (če že ne) leta odšteval in babam lagal, a veš kaj, kljub temu si as.

Ma kakšna zavist, lepo te prosim ! Kaj pa naj bi mu zavidal ? In zakaj naj bi “babam” (tvoja navedba” lagal ? In kaj ? Če nisi “opravilno sposoben”, pač nisi. Formalno smo vsi od polnoletnosti naprej, seveda v pravu poznajo tudi delno opravilno sposobnost. In tudi kako nižjo stopnjo, seveda za osebe, katere niso sposobne samostojnega lajfa. In v tem primeru…

Prednost interneta je v tem da lahko sediš pred ekranom in nekaj pišeš, pa pri tem ostajaš anonimen (kar misili si ja, da je tako !!!). Drugi pa naj tvojo logiko, razum, blesavost, nedorečenost, sebičnost, zavrtost, omejnost, posesivnost, motenost in še kaj – sprejemajo ali pa ne.

Pisanja tega osebka so vse prej kot sprejemljiva. Je normalno da dedec piše kako bi ti ejakuliral v tvoja usta ? Tebi, ki te ne pozna ? In se ti globoko priklanja ? Daj no ! Pa saj je že toliko stvari napisal da je že čisto jasen njegov profil. Me pa moti da se forum s strani administratorjev ne obdeluje tako da bi taka pisanja brisali.

“Blagor ubogim na duši, saj ne vedo kaj delajo…! Pa še res je.

Forum je zato, da ljudje sproščajo svojo domišljijo ali pa da preganjajo dolgčas.
Marsikaj neumnega se je že pisalo, pa ne samo tukaj.
Te še nikjer nikoli ni nihče presenetil s kakšno bebavostjo, četudi te ne pozna? Npr. na delovnem mestu? Te pošlje tja, od koder si prišel, pa si verjetno tudi ne pustiš, da s****** po tebi?
No, tu pa pač vsak pove svoje mnenje, vsem je vse dovoljeno (no, do ene normalne meje).

En priklon še z moje strani….

hrpa, ti si zamešal johanusa in jebanusa – to nista isti osebi!!! johanus ni bil nikoli žaljiv do primoža, kar pa za jebanusa ne mormo rečt.

Nevednost ni opravičilo…

Ja Hrpa,zamenjala si popolnama različni osebi in to je za JOHANUSA žaljivo.Prav bi bilo,če bi se opravičila.
Alenka

Čakam Hrpa !!! So ti drugi povedali kaj.

v priklonu,

JOHANUS

A seveda gre za pomoto, nicka sta malo podobna. Navedeno gre za JEBANUSA, tebi pa seveda sorči !

no, dej povej nam, zakaj se je šlo 🙂

“”””, za skromno opravičilo, ki sem ga pravkar prejel.

Razumem pomoto, saj je bil moj nick in stil asociativno kopiran. In kdor je samo na hitro preleti tekst ga stil in nick pripeljeta na napačno sklepanje.

Zato je šlo!

Sprejmem opravičilo Hrpa !

V priklonu,

JOHANUS

Sorry, Johanus, ne gre za to, da bi pomagala iskat partnerko zate. Gre za Iso-propil.alkohol. Ne boš verjel, po ljubljanskih lekarnah ga zastonj iščem, odgovor je vedno, da imajo samo metil alkohol. Mi nemara lahko namigneš, kje ga lahko ipak dobim? LP in uspešen besedni boj še naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close