Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Iza kje so moji paradajzi!!

JOHANUS

A, si vidla sem se mal razbu’ru

Sej bo Jala zrihtala !

lp iza

Jala sedežno puca.
prid pogledat

JOHANUS

a tisto v petem štuku, al drugo v prostorih za služinčad ?

lp iza

Draga M ( allias IZA )

Iza odkar imaš internet doma, niso moji paradajzi n’č zanimivi al KWA?

Stil te izda, saj veš.

JOHANUS

Tebe tud, sej veš !

lp iza

Johanusu se sploh ni potrebno izdajat, ste ga že ženske same.

J

Zelo zabavno!Še dobro,da Primož ne jemlje preresno vsega skupaj.Priznam-midva z Medotom se pošteno nasmejiva,ko bereva tole.

Johanus,lepo se imej na ribarjenju ( kakšno DOBRO RIBO ujemi ).

Pozravček od M & S!

P.S.Saj na tisto si že pozabil,kajne………?

Smejka, nič nisem pozabil. Recept za jetrca si dobila, kaj drugege pa nisi zahtevala….?

v priklonu,

JOHANUS

Kva je zdej to, kaki paradajzi???
Vsi neki hočjo od mene že navsezgodaj zjutraj!!!! Mož hoče zlikano srajco, tamala išče kovček za v glasbeno, ta micena hoče pa mlek pa svežo plenico. Zdaj pa še paradajz!

Johanus, mislim, da rabiš en bataljon žensk: eno za paradajz, eno za pucat, itd… :)))))))))))))))))))). Ampak mislim, da boš potem prehitro osivel.

LP
🙂

Jala jest se strinjam s tabo. En bataljun bo pa res zadost.

Aja, kdaj jih pripeljes?

Jala, kje so moje babe, dej zrihtej ze enkrat!

:-))))))))))))))))

V priklonu,

JOHANUS

Johanus, si omenil ribolov…kaj pa loviš?

Jaz se nisem nič prijavljala, da bom kaj zrihtala. Itak ti pa ne b bil en bataljon zadost, če dobro premislim. Tisti bataljon bi ti porabil za to, da ti pucajo grad! Če samo pomislim, koliko oken je to za spucat :(((((( Na koncu bi še zmeraj bila kakšna premalo. Meni je že banjo v kopalnici težko spucat, ne vem, koliko jih potem rabiš za pucanje bazena v gradu.
Kar sam si jih zrihtaj, da ne bom potem jaz kaj kriva… ker nikol zares ne veš… tiha voda bregove dere ipd.

En lep pozdrav!

PS: zame enga brancina, če bo ribarnica odprta ;)))))))))))

Madona Jala si pa dobro obveščena! Če se že okol voziš pohupaj bomo skupaj prešteli okna. N’č ne bo z brancinom, smo ga že požrli. :-))))))))

Milena zate!

Lovili bomo ščuke in krapovce (tolstolobike, amurje, krape) in se bomo režali do onemoglosti. Zdrava moška družba, se ve !!!!!

:o))))))))))))))))

V priklonu,

Johanus

Johanus jaz bi te pa imela, samo sem doma v Mariboru. Stara sem 47 let, visoka 168, teža 60, imam tudi dolg jezik, če ni kaj po moje, sem dobrega srca, moža nimam več, moj sin je preskrbljen, imam redno in lepo službo, polno kreditov, nov avto. Ja kaj naj še rečem – po horoskopu sem devica, to ti vse pove o meni. Imam že nekaj gub, sem naravna blondinka tudi v resnici malo pahjena, ker me vsak moški povozi, umsko mislim, ja pa še kadim, pijem nič, samo kavo in vodo, pa živim v hiši in ne v gradu, zato si za mene nedosegljiv. Pa čvek je čvek, hitreje mine služba.

Lep pozdrav tebi in vsem na forumu.

Pa kaj čeva, jaz sem pa cel teden nate čakal. Zdej sem pa ves razočaran. Ja, n’č gremo dalje. Kokice ! ko, ko, ko, ko, kooooo, ko….

Majda sam, da te dobim, GGrrrrrrrrrrrrrrrrrr….

V priklonu,

JOHANUS

Tale Johanus pa ni tako fejst dedec. Zna biti tudi žaljiv, čeprav ga ženska “nagovori” v šali. Gotovo je pričakovala simpatičen odziv, ne pa napihnjen v stilu “petelia na gnoju”.

Lp Muza

Sem nova na formu. Kdo pa je ta JOHANUS, da je taka panika?

JOHANUS – legenda, gentelmen, govoreči leksikon :))),…

Rozi 1, beri od začetka in ti bo vse jasno!

ČE DELA NAŠ PETELINČEK KO, KO, KOOO POTEM POTREBUJE VEČ PIPIK IN NE SAMO ENE.
PO MOJE JE TUDI ZATO PRI PETDESETIH SAM, PRAVI NAPIHNJENI PETELIN.

ŽENSKE NIMA SMISLA, DA SE TRUDITE IN UBADATE Z NJIM PO MOJE GA NI KAJ DOSTI PRIDA IN VERJETNO TUDI LEPEGA VIDEZA ALI VSAJ SIMPATIČNEGA NIMA.

DOTALNO ODŠTEKAN TIP.

GREMO DALJE. JE KAKŠEN BOLJŠI KANDIDAT?

JOHANUS je moj vzornik.

V priklonu,

JEBANUS

Cencika…se čisto strinjam s tabo. Drugače pa jest pravim z drugim imenom “napihnjenemu petelinu” pri 50-tih in naprej “star hropec”. To velja samo za napihnjence in ne za ostale gospode. Pa brez zamere!

JA SANGRIJA STAREMU HROPCU JE POTEKEL ROK TRAJANJA.

PRAVICO PA IMA ZIDAT GRADOVE AMPAK V OBLAKIH.

JEBANUS ME JE RAZOČARAL (VZORNIK), PA KAJ SI BOŠ ŠE ZMISLO?

JOHANUS je car, da mu ni para.

V priklonu,

JEBANUS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close