Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !
Kva je zdej to, kaki paradajzi???
Vsi neki hočjo od mene že navsezgodaj zjutraj!!!! Mož hoče zlikano srajco, tamala išče kovček za v glasbeno, ta micena hoče pa mlek pa svežo plenico. Zdaj pa še paradajz!
Johanus, mislim, da rabiš en bataljon žensk: eno za paradajz, eno za pucat, itd… :)))))))))))))))))))). Ampak mislim, da boš potem prehitro osivel.
LP
🙂
Jaz se nisem nič prijavljala, da bom kaj zrihtala. Itak ti pa ne b bil en bataljon zadost, če dobro premislim. Tisti bataljon bi ti porabil za to, da ti pucajo grad! Če samo pomislim, koliko oken je to za spucat :(((((( Na koncu bi še zmeraj bila kakšna premalo. Meni je že banjo v kopalnici težko spucat, ne vem, koliko jih potem rabiš za pucanje bazena v gradu.
Kar sam si jih zrihtaj, da ne bom potem jaz kaj kriva… ker nikol zares ne veš… tiha voda bregove dere ipd.
En lep pozdrav!
PS: zame enga brancina, če bo ribarnica odprta ;)))))))))))
Madona Jala si pa dobro obveščena! Če se že okol voziš pohupaj bomo skupaj prešteli okna. N’č ne bo z brancinom, smo ga že požrli. :-))))))))
Milena zate!
Lovili bomo ščuke in krapovce (tolstolobike, amurje, krape) in se bomo režali do onemoglosti. Zdrava moška družba, se ve !!!!!
:o))))))))))))))))
V priklonu,
Johanus
Johanus jaz bi te pa imela, samo sem doma v Mariboru. Stara sem 47 let, visoka 168, teža 60, imam tudi dolg jezik, če ni kaj po moje, sem dobrega srca, moža nimam več, moj sin je preskrbljen, imam redno in lepo službo, polno kreditov, nov avto. Ja kaj naj še rečem – po horoskopu sem devica, to ti vse pove o meni. Imam že nekaj gub, sem naravna blondinka tudi v resnici malo pahjena, ker me vsak moški povozi, umsko mislim, ja pa še kadim, pijem nič, samo kavo in vodo, pa živim v hiši in ne v gradu, zato si za mene nedosegljiv. Pa čvek je čvek, hitreje mine služba.
Lep pozdrav tebi in vsem na forumu.
ČE DELA NAŠ PETELINČEK KO, KO, KOOO POTEM POTREBUJE VEČ PIPIK IN NE SAMO ENE.
PO MOJE JE TUDI ZATO PRI PETDESETIH SAM, PRAVI NAPIHNJENI PETELIN.
ŽENSKE NIMA SMISLA, DA SE TRUDITE IN UBADATE Z NJIM PO MOJE GA NI KAJ DOSTI PRIDA IN VERJETNO TUDI LEPEGA VIDEZA ALI VSAJ SIMPATIČNEGA NIMA.
DOTALNO ODŠTEKAN TIP.
GREMO DALJE. JE KAKŠEN BOLJŠI KANDIDAT?
Forum je zaprt za komentiranje.