Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

…saj njih je nebeško kraljestvo…

ubogi, ubogi….

pozdravček!

vi ste prav pojave s tem prepucavanjem,upam da to ne delate iz službenih stolov?pozdrav

No Maja zdaj veva kdo je kdo.

Poglej posto tudi drugje ! Če se boš še kitila s pobarvanim perjem, bom objavil tvoje ime in priimek ter povedal kje delaš gospa “doktor” in tvojim sodelavcem poslal pretekle poste. Režalo se ti bo staro in mlado. Ni čudno, da te je dedec v rit sunil !!!

o, johanus a zdaj mi pa že groziš? tako gromiš, da se ti bo še grad sesul v prah. smo tudi v ljubljani čutili potres na gorenjskem :))

ti kar objavi, če ti bo primož dovolil. glede na to, da je na malo višjem nivoju kot ti, pa dvomim. mogoče je pa moj nick pretveza (tako kot nekateri tvoji, naprimer) in sva pod njim dve osebi. si že pomislil na to možnost? seveda si, saj si pameten gospod. en malček razcepljena osebnost, vendar imaš tudi svetle trenutke. vem, da resnica boli in da se nikakor ne moreš sprijazniti, da smo ženske pravzaprav pametna bitja, ki včasih moškim malo popustimo, da se počutijo pomembne :)) seveda takšnim tvojega ranga, ne bom metala vseh v isti koš, tako kot to delaš ti.

moj dedec se me pa še vedno prav veselo drži za rit. tudi danes zvečer, po takšnem lepem dnevu, se me bo. za razliko od tebe, ki ti ritke samo migljajo pred očmi, prijeti se pa ne pusti nobena.

ne obupaj, johanus. življenje je v resnici lepo in preprosto. če dobro pogledaš naokoli boš videl, da se ljudje v resnici smehljajo in objemajo. ne mrši no tako obrvi, glavo gor, saj veš: upanje umre zadnje!

lep preostanek sončnega dneva!

Ha ha, pa te je lepo umirila, dedec užaljeni !

A, misliš umiril, ker tale Maja je Jebanus, tega pa ignoriram. Zato pa nima pojma o stvari. Je pač prepotentna budala!

V priklonu,

JOHANUS

POTEM PA KAR BODI Z NJIM!! NA INTERNETU JE LAHKO VSAK PRIJAZEN,NIKOLI PA NE VEŠ KDO SE SKRIVA ZA RAČUNALNIKOM! A SI PRTEGNJENA ALI KAJ?? POTEM SI KAR NABAVI NJEGOVO ŠTEVILKO IN NAM JAVI KAKO JE ŠLO!

ne morem verjeti, na kakšni ravni so tile pogovori! kao uglajeni johanus se v trenutku iz galantneža spremeni v zelo nesramnega možaka, ki z užitkom žali vse, ki mu na kakršen koli način oporekajo. upam, da imaš od tega vsaj kakšno zadoščenje. in tudi če ga imaš, si samo za k zdravniku. kak bolnik!

Ja Johanus,zdaj smo pa kar vse ženske ki ti lahko pariramo z posti Jebanusi.
Se strinjam z *majo*.
Bogi, bogi.
Očitno si razcepljena osebnost. Eno minutko tako prijazen, spet drugič tako vulgaren.

ja, kaj bi se pa mislit dalo o njem drugačnega? Tip, ki takole glasno išče žensko po netu, nima vse pošlihtano v…kjerkoli že. In to ob vseh dobrinah in atributih, o katerih naj bi povprečni slovenski fantje le sanjali!

Drage ženskice, ne tako zlobno. Nekaj dni me ni bilo, pa že perje leti po zraku.
Naš JOHANUS, je mnogo boljši, kot si pa sploh upate pomisliti. Ne samo znanja, ki jih obvlada, tudi srce ima plemenito. Malo sem zdajle poškilila tja nekam, pa vas moram pohvalit, da mu prav pridno pišete.

Tale naš JOHANUS ne mara arogantnih, samovšečnih, neotesanih,nevoščljivih in nergačastih punc. Takih tudi jaz ne maram.

Resnicno ga spravite s tira, če postavljate napačno trditev, neumnosti res ne prenese. *Maja * zato ti je pa nasedel na provokacijo. Ne razumem zakaj si ga provocirala, saj si vedela, da ima prav. Haaaaaa, malo ženske zlobe včasih res ne škodi. Prav dobro dene. :-)))))

JOHANUS veliko ve in zna, bil je v goščavi in puščavi. Tako dobrovoljnega moža si vsaka želi. To vam povem iz ženskih ust, zato ga ne sekirat. Je pravi sonček!

Drage ženskice zato preberite moj prvi post. Kar sem napisala tam, to tudi drži

Kunigunda

mislim, jaz si ga predstavljam kot nekega rdečeličnega kao dobrovoljneža z epruveto v roki. pa staromodnega in nesramnega. “Tako dobrovoljnega moža si vsaka želi.” Mislim, folk, treba je iti naprej, v 21. stoletje! Kunigunda, tebi pa priporočam, da se ločiš in postaneš ga. Graščakova, ne pa da vztrajaš s svojim nepopolnim možkom. če te On hoče…

Mislim, da Johanus promovira sam sebe pod nikom Kunigunde!!!

P a zakaj na ž. čveku ?

mars1

Jaz si ga pa predstavljam kot rahlo ostarelega gospoda v drugi (ali tretji) puberteti, ki mu je moralo neko dolgoletno razmerje razpasti in zdaj išče izgubljeno mladost tako, da oponaša najstniško vedenje (npr. piše na ženski čvek v navezi s sodelavkami ali celo sam uporablja več nickov). Bogsigavedi, ali tudi najstnice obletava? Vsekakor pa verjetno mlajše, kot pa so njegovi otroci.
No, ja ….to so zgolj moje predstave ob vsem prebranem…morda se pa motim?

Draga Kunigunda, če si resnična…dobro blago se SAMo hvali….za ostalo pa delamo reklamo;))))

Naj se kdorkoli ne repenči, če tolčemo po temle gospodu…medtem je tule po svoji volji postal javna oseba…o njih se pa lahko debatira, kajne?

Mogoče bi bil že čas, da zaključimo to temo?

zanimivo, zanimivo…:))

glede na to, da imam konigundo na sumu, da je doma nekje v moji bližini……mi verjetno tudi JOHANUS ni daleč….

he he……..

lp zarja

Bogi Jahanus, upam, da boš najdu sorodno dušo.

Lep dan

++++ ++++

Jep, imaš že štiri križe :-))), Sicer se pa strinjam s tabo. Vse kar pišeš drži! Le ne vem, zakaj se tele moje pubertetnice, vedno lotevajo mene? A sem jaz prišel na ta ženski cvek al’ ste vedno ženske zaćele, pa kdo je ta, pa kje je ta , pa a, kdo pozna, pa dedec gor in dol………Pa, kwa ima, pa s katero hodi……ja, halooooo.
Pol pa pišete budalaštine, jasno, da ne morem ostat tiho. In se seveda neizmerno zabavam. Če lahko pomagam, to storim, sem vprašan odgovorim, al pa me kdo izziva! :-)))))))))))))
Kdo zdej tuki izzivan, ti ki si za zaveso ++++, al jest. No, če človeka mladenke obletavajo…., menim, da se bolje počutim z mlajšo damo, kot s kakšno starejšo, ki ima neskončne probleme in frustracije s celulitom , traumami okrog gubic, sosedami ali kolegicami, čevlji, kubiki cunj, premajhnimi omarami., .., ….. alkoholom !!!!!!!!!!!!!!!!(Rugelj je zakon)

Okrog sebe imam družbo mlajših ljudi, delamo, se nasmejimo in zabavamo, ter zabavljamo vsak dan. Življenje je lepo! Le v virtualnem svetu se najde kakšen starejši ++++, ki nam to neizmerno zavida. (Majda ubit, ću te….) 🙂
Pijemo sadne sokove, če kdo časti!+

V globokem priklonu,

JOHANUS (javni)

hehe……johanus…..prmejdun, da bi te mela……….sam mal si mi u letih……..men tut paše mlajša družba……..:))

lp zarja

no punce, pa smo ga spregledale, a ne?

res, kako malo manjka od gentlemana do užaljenega in netaktičnega moškega, ki mu zmanjka manir, sladkih besed in priklonov, ko mu pride ena ženskica ven s črno na belem :))

draga kunigunda (alias…), mogoče bi mu pa mogla kakšno žensko iz mesa in krvi pripeljat, namesto, da mu jih iščete po forumih. glede na to, da pišeš kako sploh in oh je, mu sigurno privoščiš kakšno samsko prijateljco, ki je fejst. ampak se bojim, da tale johanus le ni tako zelo pozoren in prijazen tipček…ali pa tudi…kadar je njegova sogovornica pohlevna ovčka…drugače je, joj, arogantna, samovšečna, neotesana,nevoščljiva in nergačasta punca…hudo, kakšne provokatorke so lahko pametne ženske…pa še priklonila se mu nisem…jej, jej, ogenj v strehi! sicer ga pa lahko dr. rugelj pogasi (prav zanimivo, kako vidva z johanom zvenita podobno kot on :))

še enkrat, ženske smo v resnici zelo pametna bitja in takšne petelinčke prav kmalu spregledamo, le včasih jim še malo dovolimo, da se nakikirikajo…

lep in prijazen vikend

:))

Takole zdej bom pa še jaz neki povedala………

Johanus…je en fajn dedc….me je presenetu… ne povem kako (naj vas firbec)…….hehe

….dedc je u glavnem na mestu……….

lp zarja

“maja,”
kako pa kaj mož odreagira,če ga tako provokativno obdelaš v javnosti?
Alenka

Johanus ,

jest bi pri 28 tudi enga tolk fejst gospoda……..

zarja dej povej no……

Ooooo me en teden ni in moj Johanus je zopet na tapeti, lep vikend, tebi Johanus še posebej,cmoka:))

al, svojega moškega nikoli ne obdelujem provokativno v javnosti. tudi svojih moških prijateljev ne. so prijazni, pametni, zabavni in cenijo svoje in druge ženske ter se znajo o ˝perečih˝ temah pogovarjati s stilom in na nivoju :)) pa tudi, če se ne strinjamo vedno drug z drugim in ne pihajo besno kot razjarjen bik pred rdečo rutko :))

draga al, moji posti niso bili provokacija, le johanusu se je strgal film, ko je ugotovil, da ni vse kar napiše vzeto za sveto in da tudi ženskice (celo za skoraj polovico mlajše!) kot o gospodinjskih opravilih :)) da poleg vsega tega tudi razmišljajo.

ker zapuščam to temo, naj vam še enkrat zaželim sproščujoč vikend. imejte se rade in radi naj vas imajo drugi!

čav, mačkice!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close