Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !
Vidiš Johanus, da sem prav razmišljal,
če se ti ne pritožuješ…..
Srečno
primož
Zdravo Primož!
Zdej že skoraj vse vem, tipkale so moje babe ( ker vem kako se rezijo lisice), mail je šel iz naše lokalne mreže in to od zunaj (sramota). Katera je bila pa noče nobena priznat, sem jih tepel do poznega popoldneva, pa nič. 391 udarcev z brezovo vejo po nagi ritki, pa nič. So trmaste kot hudič. Na grmado s čarovnicami !!! Pa maile so mi brale!!? Ja, hodoo!
V priklonu,
Johanus
Meni se zdi tale tema prav hecna :)))))
Kot da so ljudje čisto pozabili, da je pot v pekel tlakovana z dobrimi nameni… Pa še en pregovor pravi, da preveč kuharjev pokvari župco.
No ja, lahko pogledamo na problem množičnega iskanja ženske še z druge strani – v slogi je moč, he he.
LP
PS: Johanus, nujno rabim en nasvet. Kako naj iz usnjene sedežne spravim stran madež od kemičnega svinčnika? Škarje ne pridejo v poštev ;))))))) Tenks.
Jala, s čudežnim izo- propyl alkoholom. Ta ti ne bo uničil barve usnja. Rahlo pa topi barvo kemičnega svinćnika.
Je pa še ena stvar. to je topilo za tiskarske barve, bolje rečeno odstranjevalec barv iz tiskarskih sit in rakljev.
To je: HM, XVS, VERDUENNER, ta očisti 100% pa običajno ne naredi škode.
Prodaja firma GREC d.o.o., v (ne morem se spomnit kraja) no, ja tam ko je včasih ISKRA televizorje delala.
Tu pa bodi previdna, ker ne vem, kako bo reagirala barva usnja. probaj prej na enemu skritemu koščku.
V priklonu,
Johanus
Forum je zaprt za komentiranje.