Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Bravo Primož, odličen psiholog si !

Pomembna je pozornost a ne ?

iza

Vidiš Johanus, da sem prav razmišljal,

če se ti ne pritožuješ…..

Srečno

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zdravo Primož!

Zdej že skoraj vse vem, tipkale so moje babe ( ker vem kako se rezijo lisice), mail je šel iz naše lokalne mreže in to od zunaj (sramota). Katera je bila pa noče nobena priznat, sem jih tepel do poznega popoldneva, pa nič. 391 udarcev z brezovo vejo po nagi ritki, pa nič. So trmaste kot hudič. Na grmado s čarovnicami !!! Pa maile so mi brale!!? Ja, hodoo!

V priklonu,

Johanus

Jaz sem poštudirala,da je JOHANUS najbrž gorenjec-ni mi pa jasen tale opis …..osebek živi na gradu….Tja k jezeru bi tudi jaz prišla pogledat “LABODA”-seveda s svojimi otroci…ha,ha,ha

Punce niste pa pomislile na to: Kaj pa če je JOHANUS peder?

Julija, na vsa vprašanja, vabila, ponudbe,etc…. ki so prišla na moj mail sem odgovoril.

Julija tudi tebi bom. Ne želim pa biti turistična atrakcija, ali zanimiva destinacija za samske dečve.

V priklonu,

JOHANUS

Johanus, upam, da ti bo uspelo spoznati sorodno dušo. Držim pesti!

Ja, se pustim sprovocirati, ni kaj. Ste s hudičem!!

Ivana, specialno zate.

JOHANUS je Slovenske matere in očeta sin !!!

Pa še to! Modra kri mi ni tuja!

Ivana, a bo zadosti!?

V globokem priklonu,

JOHANUS

Ej Johanus KAR TAKO NAPREJ!

LP:)))))))))))))))))))))))))PINK

Meni se zdi tale tema prav hecna :)))))
Kot da so ljudje čisto pozabili, da je pot v pekel tlakovana z dobrimi nameni… Pa še en pregovor pravi, da preveč kuharjev pokvari župco.

No ja, lahko pogledamo na problem množičnega iskanja ženske še z druge strani – v slogi je moč, he he.

LP

PS: Johanus, nujno rabim en nasvet. Kako naj iz usnjene sedežne spravim stran madež od kemičnega svinčnika? Škarje ne pridejo v poštev ;))))))) Tenks.

Jala, s čudežnim izo- propyl alkoholom. Ta ti ne bo uničil barve usnja. Rahlo pa topi barvo kemičnega svinćnika.

Je pa še ena stvar. to je topilo za tiskarske barve, bolje rečeno odstranjevalec barv iz tiskarskih sit in rakljev.

To je: HM, XVS, VERDUENNER, ta očisti 100% pa običajno ne naredi škode.
Prodaja firma GREC d.o.o., v (ne morem se spomnit kraja) no, ja tam ko je včasih ISKRA televizorje delala.
Tu pa bodi previdna, ker ne vem, kako bo reagirala barva usnja. probaj prej na enemu skritemu koščku.

V priklonu,

Johanus

kako ste vsi skupaj dolgocasni.. to ni res….

Saj te nihče ne drži tu. Lahko greš zalivat rože ali pa kvačkat prtičke.

JOHANUS, Kunigunda je zaljubljena vate! Stoposto!

johanus, za izo- propyl alkohol imamo slovenci lepo besedo: izopropanol. ce si kemik, potem to ves :))

Se strinjam, uporaljajo pa ta termin samo farmacevtke.
;-)))))))))))))))))))))))

Johanus

No, kje ze zdej tista ženskica ?????

Cel kup grmenja, pa nič!

v priklonu

JOHANUS

Ja,danes mora grmeti in deževati-izgleda pa,da tudi “TA USCANA ZOFKA”ni več to,kar je bila………….ko smo bili še mi mladi.Lepo nedeljo vsem skupaj,pa jutri je Janez “fižolar”,ZATOREJ GA LE VTAKNITE V ZEMLJO(((((

Ej, JOHANUS. Ne zmeni se za ženske in ženski čvek. Ti si pravi macho zame, še posebej, če si kosmat. Vabim te na pir, da se spoznava. :)))

.
.
.
JULČI, take sile ni, “Tapravi dec”, ja veš za moške čare mi pa ni. Mario odpade!!!

Z moškimi gremo v torek liviti ribe in me nekaj dni ne bo.

Pozdrav vsem,

Johanus

Kam pa grete ribe lovit? Bi se še jest kaj oglasu med sam fejst dece… Mogoče bi še men uspelo ujet kakšnga ribaka :)))

Lep pozdrav, pa hvala za informacijo!

Jala, kwa je z mojimi paradajzi???

V priklonu,

JOHANUS

Ej Johanus, svaka ti čast. 50 let star, pa še vedno optimist.

Občudujem te.

V priklonu,

Jebanus

zanimivo…))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close