Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za “en bebec poročen”

za “en bebec poročen”

Koliko let imaš in iz kje si? Tko me zanima za zabavo če te kje srečam :))))

Kaj pa vsi ostali ? A bomo na suhem?

Prestolnica, 35 let, ne vem kako bi me po tem prepoznala. Mogoče po Astonu…

Kje se te pa da srečat? Verjetno nisi skoz doma :))

Doma me praktično sploh ni več, observatorij je priljubljen (ljubiteljski astronom), sicer pa ti povej kje se lahko tebe sreča in morda se srečava.

Prestolnica, 35 let, ne vem kako bi me po tem prepoznala. Mogoče po Astonu...[/quote]

Kaj da ne !

Prestolnica, 35 let, ne vem kako bi me po tem prepoznala. Mogoče po Astonu...[/quote]

Kaj da ne ![/quote]

Nisem vedno z avtom, lhako je tudi parkiran drugje in ne moreš na podlagi tega ugotoviti kdo je lastnik.

Imaš otroke?

Imam otroka in ne otrok.

Se mi zdi da imaš tle nekaj oboževalk pa nam pusti kontakt, da ne bomo tko javno 🙂

Nikdar nisem nikjer puščal svojih kontaktnih podatkov, lahko jih pusti katera “izmed vas” , po pravici povedano tudi nisem nikdar nobene osebe spoznal preko interneta. Ampak mislim, da zna biti zanimivo.

hahaha, zdaj pa res še pretiravaš, “en poročen bebec” bejba:-)

Za zainteresirane: ne pozabite, da morate biti lepe, pametne, s svojim stanovanjem, s svojo službo, z dovolj denarja itd. Za njega je dovolj, da ima Ashtona 🙂 🙂 🙂

Vsekakor si ne bi nakopal neke zabušantke, ki bi se prilepila name kot okužen klop. Tebe sem prej spraševal, če si na sliki res ti, če si bi te po vsej verjetnosti z veseljem povaljal (če nimaš telesa kot balon, hruška ali kaj podobnega Neni).

Hvala, bom zavrnila to prijazno ponudbo 🙂

Ti si pa simpatična mamika.A je to res tvoja slika .
A si še samska .

Saj to sem tudi pričakoval veš, povaljanje lahko pomeni tudi povaljanje v moki, jajcu in drobtinah preden greš v fritezo, le kako si takoj pomislila na spolno združitev? Packa si.

Ti si pa simpatična mamika.A je to res tvoja slika .
A si še samska .[/quote]

Parklje stran, trenutno sem jaz v igri in ne ti!

tjsdva2afnagmailpikacom
Tko za zabavo :))

Ej ti ‘bebec poročeni’, si zato da jaz tebe povaljam?

P.s.: Imam obraz angela in telo sinjega kita.

Po vzoru pikenikepike zelo prijazno zavračam ponudbo kjer bi bil sploščen in uporaben za metat žabice na bližnjem jezeru.

Z vsakim odgovorom si nasprotuješ. Če me želiš spohat, potem je pa res bolje, da sem okrogla, kajne, da bo kaj za v usta dat? 🙂 V glavnem, nasmejal/a si me, zdaj pa te prepuščam zainteresiranim kandidatkam. Lep dan!

Imaš telo kot Nena? Uh, me kar zmrazi sredi belega dne.

Samo primer sem dal kaj vse bi se lahko razumelo pod povaljal. Ker sedaj bežiš sem ti več kot očitno všeč in bi se res lahko povaljala na kakem grušču v hribih a?

Ti si pa zelo razgledan. Prijazen družinski človek. Z vsemi vrednotami.

Ja zdele boš imel pa tok ponudb, da boš rabiv tajnico.

913 🙂 Pa ne pozabi, da pozna samo kite in take kot nena. Zgleda, da po svetu hodi z zaprtimi očmi, ker ne vidi še vmesnih variant:-) :-). Moram pa povedati, da me je danes tale tema res v super voljo spravila, pa še sonček se prikazuje v Ljubljani in peeetek je!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close