Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za “en bebec poročen”

za “en bebec poročen”

samo sem te hitel očarat, da sem rešil ducat delfinov in dva kita, ker vidim da je slinator spet udaril!!!

Drugače pa, vidva bi me morala oba Vikat, vaju nesem kar za nekaj let:-) Tko da ne bit preveč domača 🙂

Vsekakor si ne bi nakopal neke zabušantke, ki bi se prilepila name kot okužen klop. Tebe sem prej spraševal, če si na sliki res ti, če si bi te po vsej verjetnosti z veseljem povaljal (če nimaš telesa kot balon, hruška ali kaj podobnega Neni).[/quote]

S to izjavo si se pa dokončno zasral. Škoda zate!

A res? Ne deluješ ravno ovela stara baba, koliko let nazaj so tvoji starši imeli nezaščiten spolni odnos (ali pa zaščiten pa se je kaj zalomilo, kak zjeban kondom…, ni pazil …)?

Vsekakor si ne bi nakopal neke zabušantke, ki bi se prilepila name kot okužen klop. Tebe sem prej spraševal, če si na sliki res ti, če si bi te po vsej verjetnosti z veseljem povaljal (če nimaš telesa kot balon, hruška ali kaj podobnega Neni).[/quote]

S to izjavo si se pa dokončno zasral. Škoda zate![/quote]

Kaj sem zasral? Ker ne maram pijavk, ker ne maram preveč baročnih oseb?

S to izjavo si se pa dokončno zasral. Škoda zate![/quote]

pozabil sem dodati, da ne prenašam tudi umetnih strašil ala Nena…

Preveč grdo govoriš, res

Nisem poženščen zmene kot uni slinavec. Sicer pa nisem zaznal grdega govorjenja.

Če nisi, potem ti pač ni pomoči. Si mi pa popestril/a tale petek …

Me res ne zanima uni ropotavnik je res malo počen .
Me zanima Moni koliko si pa ti mlada .;-)

In še to te bo kar vprašu javno pa četudi me kdo prepozna odkolegov.
Ali so ti všeč motoristi in ali bi se peljala z motoristom kam daleč
brez hecov če boš rekla me ne zanimajo ti ne bom več težil tu čeprav
si mi po obrazku simpatična 😉 🙂

A se okužen klop kaj bolj prilima kot neokužen?

prednisone 100 mg prednisone 5 mg tablet without a prescription over the counter prednisone medicine
https://prednisonet.online 400 mg prednisone
prednisone 60 mg prednisone 50 mg tablet cost prednisone cream rx

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close