Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za “en bebec poročen”

za “en bebec poročen”

Ali si to res ti na sliki res imaš simpatičen obrazek .Luštna simpatična ženska .
Si še samska .

Ali si to res ti na sliki res imaš simpatičen obrazek .Luštna simpatična ženska .
Si še samska .[/quote]

Videz vara, sem živa zlobica 🙂

Vsekakor si ne bi nakopal neke zabušantke, ki bi se prilepila name kot okužen klop. Tebe sem prej spraševal, če si na sliki res ti, če si bi te po vsej verjetnosti z veseljem povaljal (če nimaš telesa kot balon, hruška ali kaj podobnega Neni).[/quote]

povaljal…??? ti si pa res olikan in uglajen…

Vsekakor si ne bi nakopal neke zabušantke, ki bi se prilepila name kot okužen klop. Tebe sem prej spraševal, če si na sliki res ti, če si bi te po vsej verjetnosti z veseljem povaljal (če nimaš telesa kot balon, hruška ali kaj podobnega Neni).[/quote]

povaljal…??? ti si pa res olikan in uglajen…[/quote]

Se ne bi zelo sprevrženo slišalo, če se žensko vpraša, ej vi gospa, bi imeli spolni odnos z menoj?

Tako je, sem redkost med današnjo škrat ponudbo raznih vase zagledanih bedakov.

Si še samska .[/quote]

Videz vara, sem živa zlobica :-)[/quote]

Seveda, saj si ženska in ženske premorete poleg zabavnih telesnih značilnosti tudi zlobo.
Si kaj premislila glede valjanja? Razmišljam, da bi šel ta vikend do Kredarice naredit snežaka, potem bi ti ga lahko dostavil namesto šopka?

Si še samska .[/quote]

Si prav luštna ženska z simpatičnim obrazkom ali si še samska 🙂

Si prav luštna ženska z simpatičnim obrazkom ali si še samska :-)[/quote]

Fuj, kako pocukrano osladno! Zamisli se res. Tukaj si ves cukrast na zmenku bi jo pa takoj želel povaljati!

Ma dajte no, tole je bebčeva tema, nimate kaj spraševati mene, skriti za anonimne profile … A lahko ženska samo klepeta?

Z mano seveda, se pa najdejo slinatorji in verjemi, da bi tak slinator v reali slinjenje izvajal takoj in bil skrajno nadležen.

Ampak Pikainvseostalo, slikico, ki je bolj ali manj privlačna širšemu delu moške populacije si dala v profil popolnoma namensko. Želiš si odziv, zakaj sama najbolje veš, če ne bi želela takega odziva in reakcij bi namesto te slike dala npr. sliko želoda, morda divjega kostanja ali pa kake epruvete.

Tako je, sem redkost med današnjo škrat ponudbo raznih vase zagledanih bedakov.[/quote]

Ej prjatu ti si si pa hudo počen v glavo ,da nimaš kakih možganskih posledic morda 🙂
Tebe je morala pa ena baba hudo zjebati v žiljenju ,da imaš tako hud odnos do vseh ljudi ,
Ali so te samo prehmalu odstavili od mamine joškice ,ko si še vleku mleko in ti sedaj
škodje ker nisi dobil dosti vitaminov ahhahahahahah ehhehehehehe ihihihihihihih

Tako je, sem redkost med današnjo škrat ponudbo raznih vase zagledanih bedakov.[/quote]

Ej prjatu ti si si pa hudo počen v glavo ,da nimaš kakih možganskih posledic morda 🙂
Tebe je morala pa ena baba hudo zjebati v žiljenju ,da imaš tako hud odnos do vseh ljudi ,
Ali so te samo prehmalu odstavili od mamine joškice ,ko si še vleku mleko in ti sedaj
škodje ker nisi dobil dosti vitaminov ahhahahahahah ehhehehehehe ihihihihihihih[/quote]

Kako duhovit prispevek, sicer samo avtorju ampak duhovit.

Ah joj, moja slika je enaka, kot jo imam na fb profilu, kjer imajo ljudje svoje slike. Nisem vedela, da bom na tem forumu izpadla kot nekdo z določenimi nameni. Kakšne imate!

Za FB velja enako, vse to je oglaševanje, vse to je “želeti biti všečen drugim”…., če ti ni do pozornosti take in drugače uporabiš drugačno sliko. Zakaj se delaš, da nisi razumela?

Ko prebereš tele odgovore avtorja predvsem v tej temi, si si na jasnem, da gre za moškega z izjemno natripanim egom, ki je v resnici star 15 let na 20 izgubljene podlage….. Plenty of that kind of stuff arround…

kar je za nekoga jasno je za drugega nejasno in obratno, kako prisrčen komentar.

Seveda je oglaševanje, ja, še posebej, ker imam med fb prijateljicami le tiste, ki se aktivno ukvarjajo s problematiko zavrženih živali, kot se jaz. Sploh nisem pomislila, da je z dodajanjem slike v profil kaj narobe. Upam, da niso vsi na monu takega mnenja kot ti.

Jaz tudi rešujem živali, dosedaj sem rešil dva nasedla kita in ducat delfinov. Res sem se odlično počutil po teh dejanjih, baje delajo neke obliko samomora. Iste živali so potem nasedle ponovno in takrat me žal ni bilo blizu in so klavrno poginile.

Jaz nimam takega mnenja, pisal sem kako mislijo drugi, kar poglej unega slinača, ki ti piše…strahota res.

povaljal…??? ti si pa res olikan in uglajen…[/quote]

Se ne bi zelo sprevrženo slišalo, če se žensko vpraša, ej vi gospa, bi imeli spolni odnos z menoj?[/quote]

ti k si oh in sploh in ah in ih …..in ženske po forumih vabiš na valjanje. Bi pričakovala drugačen pristop, morda celo, da človeka najprej vidiš v živo in prej kakšen stavek ali dva…se ti ne zdi?? ali gremo nazaj v dobo neandertalcev?

Se ne bi zelo sprevrženo slišalo, če se žensko vpraša, ej vi gospa, bi imeli spolni odnos z menoj?[/quote]

ti k si oh in sploh in ah in ih …..in ženske po forumih vabiš na valjanje. Bi pričakovala drugačen pristop, morda celo, da človeka najprej vidiš v živo in prej kakšen stavek ali dva…se ti ne zdi?? ali gremo nazaj v dobo neandertalcev?[/quote]

Ne dopuščaš možnosti, da je bil vse skupaj hec? Sem kje navedel kak podatek, ki bi bil kontaktne narave? Seštej 1+1 in dobila boš odgovor…

Na tak način ne bi nikdar iskal ženske, prvič mi ni potrebno, drugič pa že v reali se lahko konkretno nasmoliš, kaj šele preko interneta.

ti k si oh in sploh in ah in ih …..in ženske po forumih vabiš na valjanje. Bi pričakovala drugačen pristop, morda celo, da človeka najprej vidiš v živo in prej kakšen stavek ali dva…se ti ne zdi?? ali gremo nazaj v dobo neandertalcev?[/quote]

Ne dopuščaš možnosti, da je bil vse skupaj hec? Sem kje navedel kak podatek, ki bi bil kontaktne narave? Seštej 1+1 in dobila boš odgovor…

Na tak način ne bi nikdar iskal ženske, prvič mi ni potrebno, drugič pa že v reali se lahko konkretno nasmoliš, kaj šele preko interneta.[/quote]

Ena fejst, temu, kar je napisal/a na zadnje pa verjamem. Sem že na začetku rekla, da je vse skupaj provokacija, za malo zabave. No, saj smo se zabavali, kajne?

Na tak način ne bi nikdar iskal ženske, prvič mi ni potrebno, drugič pa že v reali se lahko konkretno nasmoliš, kaj šele preko interneta.[/quote]

Ena fejst, temu, kar je napisal/a na zadnje pa verjamem. Sem že na začetku rekla, da je vse skupaj provokacija, za malo zabave. No, saj smo se zabavali, kajne?[/quote]

a potem z reševanjem delfinov in kitov nisem naredil tako dobrega vtisa, da bi prišlo do valjanja? Eh…:(

Ti kar pusti tematiko reševanja živali, z njo se ukvarjamo tisti, ki smo temu predani. Ti itak po svojem opisu blestiš na vseh drugih področjih 🙂

Ampak meni je tale mamika res simpatična pa čeprav me tukaj napadete z slinatorjrm in še nevem kaj
to delajo samo taki ,ki se počutijo ogoroženi ali jim manjka samo spoštovanja.
Res če si to ti na slipi Pika Nika Pika si res pravsimpatična ženska .In ne vrjamem ,da si zlobna
ženska duša .Morda rabiš samo enega poštenega moškega in bo vse vredu .
Meni osebno si simpatična in me res nezanima kaj drugiigovorijo tu in si nabijajo pozornost .
Z tem samo kažejo kako so čudni in ,da si nabijajo neki ego ,in v realnem svetu se takim ljudem drugi izogibajo ker nočejo nič imeti z njimi .

Ampak meni je tale mamika res simpatična pa čeprav me tukaj napadete z slinatorjrm in še nevem kaj
to delajo samo taki ,ki se počutijo ogoroženi ali jim manjka samo spoštovanja.
Res če si to ti na slipi Pika Nika Pika si res pravsimpatična ženska .In ne vrjamem ,da si zlobna
ženska duša .Morda rabiš samo enega poštenega moškega in bo vse vredu .
Meni osebno si simpatična in me res nezanima kaj drugiigovorijo tu in si nabijajo pozornost .
Z tem samo kažejo kako so čudni in ,da si nabijajo neki ego ,in v realnem svetu se takim ljudem drugi izogibajo ker nočejo nič imeti z njimi .[/quote]

Preresno jemlješ, tu smo zato, da se malo pohecamo in naklepetamo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close