Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Waldorfska šola

Waldorfska šola

Haha, malo provociraš, a ne?
Kapo dol za polomljeno slovnico, jaz se nikdar ne bi mogla tako potrudit, da toliko zgrešim 🙂
[/quote]

Me zanima, kako brezhibno ti odtipkaš na telefonski tipkovnici, kot verjetno na telefonski tole dekle…… Res brez napak, vedno? Jaz priznam, da ko tipkam po telefonski tipkovnici so napake- ker se mi včasih pa res ne da skakat nazaj v besedilo in popravljat še kolikortoliko razumljivo napako. Sploh pa se ne ubadam s šumniki, jih na telefonski tipkovnici ne uporabljam.

Na klasični tipkovnici prenosnika ali stacionarnega računalnika, pa brez napake…..

Pri nas je ena punca prišla iz walfdorske šole in bo ponavljala. 5. razred.

Ta šola je za take, ki ne zmorejo navadne osnovne šole, niso pa za ‘pomožno’ šolo ter se bolj moderno sliši…

Nemorete soditi vse sole po eni ucenki . Razlicni smo.

Tako nad vsemi, ampak mon pa vseeno berejo…

Cenjena šola.

Mene po opisanem spominja na kanadski sistem sol. Veliko druzenja, veliko ustvarjanja (crafts), malo znanja.

Strinjam se. V javnih osnovnih šolah se morajo učenci naučiti polno balasta, ki ga takoj pozabijo. V Waldorfski šoli pa se učijo bistvene stvari. To znanje utrjujejo tako, da imajo včasih isto snov pri tujih jezikih, pri slikanju, kombinirano s praktičnimi ogledi. In tako si res zapomnijo.

Bravo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close