Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse se me izogibajo

Vse se me izogibajo

Odgovor na objavo uporabnika
Podobno Pri Meni, 11.11.2021 ob 19:54

Tudi pri meni je podobno kot pri OP, le da jaz že dolgo nisem več študent. Nikoli nobene punce, nobene še poljubil, niti seksa še ni bilo. Jasno mi je, da nisem lep, vendar tudi ne iščem neke hude lepotice. Potem je prišla korona in sem probal spoznavat preko interneta. Tu je šlo še slabše, ker sem za razne članarine porabil nekaj denarja, učinek pa je enak.

Dejansko vidim, da če ne izstopaš, je lažje priti do lastne nepremičnine (je težko, ampak počasi se pride) kot pa do punce (čeprav so okoli mene, nisem še niti blizu).

Ne sekiraj se! Pomisli na naslednje. Nekdo dela na temu, da iz sebe nekaj naredi, pride do neke kariere, premozenja, nepremicnine, whatever. Njegov “vrstnik, ki je zadel genetsko loterijo, medtem skace iz punce na punco, zanje zapravlja svoj cas in denar, pa sem pa tua pridela kaksno bolezen, pa… Morda za razliko od tebe nekaj let tako uziva. Tako kot to pocnejo sodobne mladenke, ki se gonijo iz kurca do kurca, iz dopusta na dopust, whatever. Vedi pa, da je zivljenje DOLGO.Zivljenski obrestno obrestni racun dela svoje. In tisti, ki ravno v mladosti svoje karte dobro odigra si lahko obeta presenetljivo dobro nadaljevanje zivljenja.

Pa, da smo si na jasnem, ne solim pameti tistim, ki zivijo na Filipinih ali kje ze. Ceprav tudi tam velja vecina napisanega. Le da je ze slovenski povprecnez v taksnih okoljih znotraj top 10% atraktivnezev in vse skupaj dozivlja seveda precej drugace kot njegov vrstnik v Sloveniji. Vsekakor ne bo odpiral tem, da ga nobena noce. Ampak bog ne daj, da se preseli v Miami. Tam bo sele videl kaj pomeni, da si za zenske neviden,

Samo frajer velja, 09.11.2021 ob 22:12

Sem študent, dokaj dobro zgledam, tudi simpatičen, nisem piflar, niti luzer ne, sem prijazen in zabaven. Ma kaj več mi še te punce rade? Vsi, ki jih poznam so imeli že kakšno punco in tudi resne zveze, jaz pa, kot da sploh ne pridem v poštev. Doživel nisem niti kakšne večje simpatije, kaj šele prvega poljuba in seksa, kar vsi počnejo že v srednji. Imam samo kake prijateljice, ko pa kaj keri  namignem, mi točno dajo vedeti, kje mi je mesto. In ne, nisem nek zagrenjen tip tu kle ko se neki pritožuje, ampak res nevem, kje sem  ga polomil. Očitno nisi dovolj dober, če nisi frajer v paketu.

Ne streljaš kozlov, ne znaš se sprostiti, mogoče preveč analiziraš. A pod alkotom si tudi tak?

DrY, 11.11.2021 ob 20:27

Pa, da smo si na jasnem, ne solim pameti tistim, ki zivijo na Filipinih ali kje ze. Ceprav tudi tam velja vecina napisanega. Le da je ze slovenski povprecnez v taksnih okoljih znotraj top 10% atraktivnezev in vse skupaj dozivlja seveda precej drugace kot njegov vrstnik v Sloveniji. Vsekakor ne bo odpiral tem, da ga nobena noce. Ampak bog ne daj, da se preseli v Miami. Tam bo sele videl kaj pomeni, da si za zenske neviden,

No vidiš, že druga pesem…

In, kdaj boš omenil še uvoz❓

Bistvo je, da se tisto kar sodi med privlačno od okolja do okolja spreminja. Torej, zakaj po tvojem, se ne bi nek, kot praviš (pod)povprečen Slovenec, ki nima sreče z dekleti na sončni strani Alp, preusmeril v iskanje priležnic tam kjer bo “zablestel”❓

Če že, je problem v zaplankanosti in zastarelemu sistemu izbire partnerke v radiusu nekaj vasi, no v zadnjem obdobju se je območje sicer nekoliko razširilo, a vseeno to še zdaleč ni to. Po domače, tako kot dekline, bi tudi vaški Jožeki lahko razširili domet in drugod iskali avanture…

donporleone, 11.11.2021 ob 22:49

No vidiš, že druga pesem…

In, kdaj boš omenil še uvoz❓

Bistvo je, da se tisto kar sodi med privlačno od okolja do okolja spreminja. Torej, zakaj po tvojem, se ne bi nek, kot praviš (pod)povprečen Slovenec, ki nima sreče z dekleti na sončni strani Alp, preusmeril v iskanje priležnic tam kjer bo “zablestel”❓

Če že, je problem v zaplankanosti in zastarelemu sistemu izbire partnerke v radiusu nekaj vasi, no v zadnjem obdobju se je območje sicer nekoliko razširilo, a vseeno to še zdaleč ni to. Po domače, tako kot dekline, bi tudi vaški Jožeki lahko razširili domet in drugod iskali avanture…

To je v bistvu ze tema zase. In to dosti bolj kompleksna kot si vecina predstavlja. Moje prepricanje je, da je uvoz zenske v Slovenijo (oz. na zahod) predvsem tempirana bomba. Pogojno okay, ce si zahodnjak, ki npr. zivi in dela na Japonski, uvozi Filipinko. To je potem malo drugacna dinamika. Nahaja se v tretji drzavi in zato ga se ne drzi v takem sahu. Na zahodu pa se se tako nedolzne zenske iz podezelja v parih letih skoraj zagotovo dramaticno spremenijo. To morajo biti res prav posebne okoliscine, da se clovek temu uspe izogniti. Ker ni vse v osebi. Se pa se je v okolju, stikih, zakonodaji, … Poleg tega taksni stosi za nekega (pod)povprecnega Janeza niti pod razno niso poceni. Vse stavi na eno in temu primerna ga tudi drzi za jajca. In, ce ne prej, ko gre lahko brez omejitev kamorkoli po Evropi, zna spoznati cisto en tretji obraz svoje “izvoljenke”. Po mojem prepricanju je boljsa varianta, da se sam preselis. Ampak koliko (pod)povpecnih Janezov pa lahko kar tako dvigne sidro in zazivi na drugem koncu sveta? Po vecini razni kvazi upokojenci. Sicer pa, ce tip nekaj pojerba, proda, … Mlajsi se po vecini zajebejo. Glavni problem je slej kot prej denar. Ampak, okay, recimo, da to naredi. Uspesno. Glej, ze to, da se moski zavolje neke konkretne zenske, katerekoli!, ne vem kam seli, ponavadi v okolje, selendro, od koder le ta je, in ji “vse” servira na kroznik je kr neki. Poglej… Svet je velik in vec kot smiselno je, da clovek razmisli o temu kje dejansko zeli ziveti oz. bi mu bilo najbolje. In blagor taksnim, ki to uspejo uspesno udejaniti. Ne govorim v 3pm. Sev serijski imigrant. Ampak ne zavolje ene in edine. V njeno selendro, itd, itd. Moski, katerega zivljenje se vrti okoli zenske, vse njej podredi, ze v osnovi fali celotno igrisce. Ampak, okay, vsak ima pac svoj domet. In ne bi rad rekel, da take reci, predvsem izvoz samega sebe, niso za dolocen profil ljudi dobra ideja. Se je pa pametno zavedati, da se tipi v to pogosto podajo iz perspektive zahodnega nedojebanca z velikimi okami brez dobrega zavedanja kako drugacne bodo v novem okolju njegove moznosti, ce/ko se tam malo prilagodi. In ze si je smiselno postaviti vprasanje, ce ni precej bolj smiselno, da si tam sele po letih zivljenskih izkusenj najde partnerko, ki mu zares ustreza. Ne pa na vrat na nos, ko o tistem okolje se pojma nima. No, kot receno, kompleksna tema.

Poglej, poglej, pa sva si že bližje po stališčih.

Sam sem sicer podobnega mnenja, da (pod)povprečni Janezi preveč stavijo na eno, medtem ko bi lahko v določenih deželah prepognili praktično katerokoli (avtohtono) gospodično in bili vselej potešeni.

Težki frajerji na kupu sanjajo o prepognjenih ženskah iz tujine, ker tu ne dobijo od lastne žene. A ne bi raje podelali malo na sebi, da bi bili boljši za svoje boljše polovice, ki bi se vam tako raje prepognile ali počepnile? Lol. Ko razočaraš vse ženske s katerimi si bil, pa ti ne ostane več izbire, saj slab glas seže daleč naokoli, je pa res edina rešitev oditi na drugi konec sveta, v odročne vasi, kjer se za “upanje na boljše življenje v tujini” ženske brezplačno razdajajo. To je vaš domet. Bolj luzerskega razmišljanja nisem prebrala še nikoli nikjer.

Pojdite se raje cepit. Takih ne bo nihče pogrešal.

Ahahaha, 12.11.2021 ob 10:05

Težki frajerji na kupu sanjajo o prepognjenih ženskah iz tujine, ker tu ne dobijo od lastne žene. A ne bi raje podelali malo na sebi, da bi bili boljši za svoje boljše polovice, ki bi se vam tako raje prepognile ali počepnile? Lol. Ko razočaraš vse ženske s katerimi si bil, pa ti ne ostane več izbire, saj slab glas seže daleč naokoli, je pa res edina rešitev oditi na drugi konec sveta, v odročne vasi, kjer se za “upanje na boljše življenje v tujini” ženske brezplačno razdajajo. To je vaš domet. Bolj luzerskega razmišljanja nisem prebrala še nikoli nikjer.

Pojdite se raje cepit. Takih ne bo nihče pogrešal.

V bistvu si luzerka ti s tvojim razmisljanjem. Namrec, pameten clovek ni sobni fikus, ki zivi tam kjer ga postavis. Zaveda se, da niso vsepovsod po svetu enaki pogoji za delo, sluzenje, zivljenje, odnose, …, karkoli. In tudi to uposteva pri svojih zivljenskih odlocitvah.

Cemu bi delal za drobiz nekje kjer so place nizke? To pocni ti. Pa se cim veckrat se cepi, da te bo prej pobralo od kaksnega raka ali autoimune bolezni. Toliko neumna si ze.

In cemu bi pameten clovek fural ne vem kaksno resno zvezo v okolju, ki temu ni naklonjeno? Ce mu ze je tako zelo do druzine, se je tega precej bolj smiselno iti kje drugje.

To je tako kot ko jaz recem, da cemu bi se moski ukvarjal s prepotentnimi vrstnica, ce pa lahko neprimerno bolj uziva z njihovimi hcerami.

Problem s katerim se ljudje srecamo pa je, da ni nikjer vse idealno. Se pravi, da moramo sklepati razne kompromise. Medtem, ko Slovenci danes strasite okoli s svojimi QR kodami, nam kje drugje tega (se) ni treba. Sobni fikusi teh zivljenskih dilem seveda nimate. Tudi prav. Vsak stil zivljenja ima svoje pluse in minuse. Mislim pa da je neumno, ce cez vse kar presega sirino sobnega fikusa clovek naredi kriz.

Pa to nima veze s fukom. Seliti se nekam zavoljo neke konkretne zenske, ki si jo npr. spoznal kot si bil ves potreben, je loosing proposition.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close