Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse se me izogibajo

Vse se me izogibajo

Sem študent, dokaj dobro zgledam, tudi simpatičen, nisem piflar, niti luzer ne, sem prijazen in zabaven. Ma kaj več mi še te punce rade? Vsi, ki jih poznam so imeli že kakšno punco in tudi resne zveze, jaz pa, kot da sploh ne pridem v poštev. Doživel nisem niti kakšne večje simpatije, kaj šele prvega poljuba in seksa, kar vsi počnejo že v srednji. Imam samo kake prijateljice, ko pa kaj keri  namignem, mi točno dajo vedeti, kje mi je mesto. In ne, nisem nek zagrenjen tip tu kle ko se neki pritožuje, ampak res nevem, kje sem  ga polomil. Očitno nisi dovolj dober, če nisi frajer v paketu.

Oh, če vidiš, da se tale fronta ne premakne nikamor, zamenjaj bojišče. Preklopi na starejše, nepotešene, seksa željne dame in vrata se ti bodo odprla tudi pri vrstnicah… boš videl, čas bo že opravil svoje.

Koliko si star?

Tisti, ki zase govorijo da dokaj dobro izgledajo so rugobe ali pa narcisisti. Oboje zelo neprivlačno.

Odgovor na objavo uporabnika
Indikacije, 09.11.2021 ob 22:44

Tisti, ki zase govorijo da dokaj dobro izgledajo so rugobe ali pa narcisisti. Oboje zelo neprivlačno.

Najbolj neprivlačni so negativci, ki imajo za vsakega kaj slabega za povedat.

Zdrava mera samozavesti je vedno dobrodošla. Če znaš samokritično oceniti svoj izgled, ni s tem nič narobe

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 22:53

Najbolj neprivlačni so negativci, ki imajo za vsakega kaj slabega za povedat.

Zdrava mera samozavesti je vedno dobrodošla. Če znaš samokritično oceniti svoj izgled, ni s tem nič narobe

Da sebe opisuješ z zabavnim, dober izgled, simpatičen, prijazen… ni samokritika. Samohvala je pravilna beseda. Tisti z zdravo mero samozavesti ne rabijo drugim oznanjat kako so dobri. Obenem pa še naznanjati kako nefer je to da se tebi ne da tistega kar zaslužiš je egoizem in narcisizem.

Kva pa teb ni jasn? Odvisno za kaj reces da je nefer da se tebi ne da oz da ne dobis oz kakorkoli ze, tistega kar bi si naj zasluzil…

Le kdo se je udaril??? Brezveze…

Takole je. – Umjerenost u svemu.

Indikacije, 09.11.2021 ob 22:58

Da sebe opisuješ z zabavnim, dober izgled, simpatičen, prijazen… ni samokritika. Samohvala je pravilna beseda. Tisti z zdravo mero samozavesti ne rabijo drugim oznanjat kako so dobri. Obenem pa še naznanjati kako nefer je to da se tebi ne da tistega kar zaslužiš je egoizem in narcisizem.

Kaj pa ti veš kakšen je? Lahko da je res točno takšen kot se opisuje. A ti bi pa zato da izpade skromno napisal/a da pa nisi vse to? Zakaj? Če je nekdo 10/10 pa to pove, to ni samovšečno, je realno. Če je 5/10 in pravi da je izredno lep, e to je nezdrava ocena. Sploh pa je v temi to omenil zato, da bralci razumemo njegov problem, ki očitno ni v izgledu. Torej ima smisel.

Če ne znaš pomagati, lahko tudi preskočiš temo bdw

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 23:08

Kaj pa ti veš kakšen je? Lahko da je res točno takšen kot se opisuje. A ti bi pa zato da izpade skromno napisal/a da pa nisi vse to? Zakaj? Če je nekdo 10/10 pa to pove, to ni samovšečno, je realno. Če je 5/10 in pravi da je izredno lep, e to je nezdrava ocena. Sploh pa je v temi to omenil zato, da bralci razumemo njegov problem, ki očitno ni v izgledu. Torej ima smisel.

Če ne znaš pomagati, lahko tudi preskočiš temo bdw

Da je sam sebi nekdo všeč, še ne pomeni da bo drugemu. Zato je že iz štarta izjava da dobro izgleda, nič drugega kot otročji narcisizem. Da dobro izgledaš ne odločaš ti, to odločajo drugi.

Meni so moje zelene oci zelo vsec in zeeeelo dobro izgledajo!

Narcis? Ok…

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:17

Da je sam sebi nekdo všeč, še ne pomeni da bo drugemu. Zato je že iz štarta izjava da dobro izgleda, nič drugega kot otročji narcisizem. Da dobro izgledaš ne odločaš ti, to odločajo drugi.

Nekdo, ki je lep, ki lepo izgleda, to zelo dobro ve. Ni to presenečenje od danes na jutri. Zakaj skušaš obrniti na glavo nekaj kar je očitno? Konec koncev smo vsi nekomu lepi, če bi se mene vprašalo, ima čisto vsak pravico napisati, da je lep. Nekomu je že. Nekomu celo najlepši.

In skrajno nefer ter nepošteno če bi se mi ponudilo drugačne kot jih imam sam!!!

bi bilo*

A si jih ne zaslužim?

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 23:23

Nekdo, ki je lep, ki lepo izgleda, to zelo dobro ve. Ni to presenečenje od danes na jutri. Zakaj skušaš obrniti na glavo nekaj kar je očitno? Konec koncev smo vsi nekomu lepi, če bi se mene vprašalo, ima čisto vsak pravico napisati, da je lep. Nekomu je že. Nekomu celo najlepši.

Piše lahko tudi da je mister universe, če hoče. Pač povem da je narcisistična samohvala neprivlačna in to z dobrim razlogom.

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:27

Piše lahko tudi da je mister universe, če hoče. Pač povem da je narcisistična samohvala neprivlačna in to z dobrim razlogom.

..sam to ni narcistična samohvala v tem primeru, temveč realen opis stanja za plastičen prikaz situacije

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 23:29

..sam to ni narcistična samohvala v tem primeru, temveč realen opis stanja za plastičen prikaz situacije

In kako veš da je realen opis situacije?

Tebe je pa ekstra zmotilo to, da se je poba oklical za dokaj lepega. Če prebereš še enkrat, ubistvu sploh ni reku, da je nekaj pretirano lep, samo to, da zgleda normalno. Dokaj vredu.

Kako si drzne imeti neko samospoštovanje, če ga pa ti nimaš, a je tako?

Daj fukni si tablete v vinčka, baba nora. Ne moreš verjet kaj se zbira na tem forumu.

Forum za freake, 09.11.2021 ob 23:33

Tebe je pa ekstra zmotilo to, da se je poba oklical za dokaj lepega. Če prebereš še enkrat, ubistvu sploh ni reku, da je nekaj pretirano lep, samo to, da zgleda normalno. Dokaj vredu.

Kako si drzne imeti neko samospoštovanje, če ga pa ti nimaš, a je tako?

Daj fukni si tablete v vinčka, baba nora. Ne moreš verjet kaj se zbira na tem forumu.

Kakor je tebe zmotilo resnično opazovanje, kajneda? In nisem ženska.

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:30

In kako veš da je realen opis situacije?

Če bi bil vase zagledan, bi nerealen zapis prav izstopal na kilometer. Superlativi, pretiravanje v opisu, hvalisanje, … vsega tega ne zaznam v prvem postu. Celo si upam trditi, da je zapis precej skromen. Pač en normalen dečko. Jaz to razumem kot izločanje vseh možnih dejavnikov, ki bi lahko vplivali na njegovo težavo. Torej pretirano grd ni, ni nek čudak, ne izstopa v ničemer posebej, ni konkretnega razloga zakaj ne bi imel sreče s puncami. Pa je nima.

Zakaj? Prej se opazi ekstreme v eno in drugo smer. Povprečne ljudi se v množici hitro spregleda. Jaz bi mu svetovala naj poudari kakšno svojo dobro lastnost, talent ob naslednji priložnosti. Morda zna zaigrati na inšteument, morda je dober govorec, lahko da dobro razlaga snov, zna z lesom ipd. Take stvari bi kot ženska zagotovo opazila, bi si ga zapomnila po tem. Tako lahko pritegne pozornost, ne da bi se mu bilo treba spremeniti.

Moja misel328, 09.11.2021 ob 23:44

Če bi bil vase zagledan, bi nerealen zapis prav izstopal na kilometer. Superlativi, pretiravanje v opisu, hvalisanje, … vsega tega ne zaznam v prvem postu. Celo si upam trditi, da je zapis precej skromen. Pač en normalen dečko. Jaz to razumem kot izločanje vseh možnih dejavnikov, ki bi lahko vplivali na njegovo težavo. Torej pretirano grd ni, ni nek čudak, ne izstopa v ničemer posebej, ni konkretnega razloga zakaj ne bi imel sreče s puncami. Pa je nima.

Zakaj? Prej se opazi ekstreme v eno in drugo smer. Povprečne ljudi se v množici hitro spregleda. Jaz bi mu svetovala naj poudari kakšno svojo dobro lastnost, talent ob naslednji priložnosti. Morda zna zaigrati na inšteument, morda je dober govorec, lahko da dobro razlaga snov, zna z lesom ipd. Take stvari bi kot ženska zagotovo opazila, bi si ga zapomnila po tem. Tako lahko pritegne pozornost, ne da bi se mu bilo treba spremeniti.

Preberi še enkrat. Ni napisano da ni čudak, da ni grd, ipd. Ravno obratno. Dobro izgleda baje. Nobene samokritike, samo samohvala.

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:41

Kakor je tebe zmotilo resnično opazovanje, kajneda? In nisem ženska.

Ja potem pa še toliko bolj žalostno. Da moriš modelu glede tega kako on zgleda.

A si ziher, da si moški?

A si pogledal kaj ima kej http://www.merkur.si v ponudbi? Mogoče najdeš kaj zase ?

“Sem študent, dokaj dobro zgledam, tudi simpatičen, nisem piflar, niti luzer ne, sem prijazen in zabaven.”

Sredina sredina. Kot v kinu. Še skromni se potrudijo in dodajo kakšen sočen pridevnik zraven. Dej dej. Če je to samovšečno potem bolje da ne veš kaj si jaz o sebi mislim. Pa se imam za skromno!

Forum za freake, 09.11.2021 ob 23:50

Ja potem pa še toliko bolj žalostno. Da moriš modelu glede tega kako on zgleda.

A si ziher, da si moški?

A si pogledal kaj ima kej http://www.merkur.si v ponudbi? Mogoče najdeš kaj zase ?

Ne morim mu zaradi tega kako izgleda ti nepismenec. Vprašanje, če je sploh realna tema. Morim zato ker je celotna tematika debilna do konca, današnja družba je pa res polna takšnih narcisističnih bedakov, ki dejansko razmišljajo tako. Dober primer tega na forumu je Darwin.

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 23:54

“Sem študent, dokaj dobro zgledam, tudi simpatičen, nisem piflar, niti luzer ne, sem prijazen in zabaven.”

Sredina sredina. Kot v kinu. Še skromni se potrudijo in dodajo kakšen sočen pridevnik zraven. Dej dej. Če je to samovšečno potem bolje da ne veš kaj si jaz o sebi mislim. Pa se imam za skromno!

Točno to, sebe imaš za nekaj kar morda nisi.

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:56

Točno to, sebe imaš za nekaj kar morda nisi.

Jaz sebe izredno dobro poznam in vem kaj in kdo sem. Zelo skromno se pa opišem, celo preskromno, na podlagi tega kar znam in zmorem. Kar pa sploh ni v redu. Večinoma se opisujem za potrebe dela in 99% svojega znanja in izkušenj enostavno ne napišem. To ne pomeni, da se premalo cenim, ampak prilagodim opis delovnemu mestu. Kaj briga kadrovsko moje znanje iz kvantne fizike ali izkušnje v restavraciji, če potrebuje prevajalca za nemščino. Je tako? Če bi napisala kaj vse znam, bi ti rekel da se hvalim, ona pa verjetno pomislila da lažem in pretiravam, jaz pa vem da je res in moram to skrivati, da ne bom izpadla “preveč” za nekoga. E vidiš, v tem je keč. Če sem preveč, pa vzemi “manj”. Rešen problem.

Tale naš fantič tudi hodi po prstih, da ne izpade točno to česar ga opazuješ. Dokler se bo skrival, da bo drugim udobno ob njem, ne bo napredka pri puncah, žal. Zdrava samozavest oziroma to da zna nositi kar je, odigrati s kartami, ki so mu dane, ni narobe. Narobe bi bilo, če bi bilo nerealno. Če bi se precenil, a ne bi bil sposoben tega dostaviti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close