Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse se me izogibajo

Vse se me izogibajo

Odgovor na objavo uporabnika
Indikacije, 09.11.2021 ob 23:55

Forum za freake, 09.11.2021 ob 23:50

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:41

Forum za freake, 09.11.2021 ob 23:33

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:27

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 23:23

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:17

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 23:08

Indikacije, 09.11.2021 ob 22:58

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 22:53

Indikacije, 09.11.2021 ob 22:44

Tisti, ki zase govorijo da dokaj dobro izgledajo so rugobe ali pa narcisisti. Oboje zelo neprivlačno.

Najbolj neprivlačni so negativci, ki imajo za vsakega kaj slabega za povedat.

Zdrava mera samozavesti je vedno dobrodošla. Če znaš samokritično oceniti svoj izgled, ni s tem nič narobe

Da sebe opisuješ z zabavnim, dober izgled, simpatičen, prijazen… ni samokritika. Samohvala je pravilna beseda. Tisti z zdravo mero samozavesti ne rabijo drugim oznanjat kako so dobri. Obenem pa še naznanjati kako nefer je to da se tebi ne da tistega kar zaslužiš je egoizem in narcisizem.

Kaj pa ti veš kakšen je? Lahko da je res točno takšen kot se opisuje. A ti bi pa zato da izpade skromno napisal/a da pa nisi vse to? Zakaj? Če je nekdo 10/10 pa to pove, to ni samovšečno, je realno. Če je 5/10 in pravi da je izredno lep, e to je nezdrava ocena. Sploh pa je v temi to omenil zato, da bralci razumemo njegov problem, ki očitno ni v izgledu. Torej ima smisel.

Če ne znaš pomagati, lahko tudi preskočiš temo bdw

Da je sam sebi nekdo všeč, še ne pomeni da bo drugemu. Zato je že iz štarta izjava da dobro izgleda, nič drugega kot otročji narcisizem. Da dobro izgledaš ne odločaš ti, to odločajo drugi.

Nekdo, ki je lep, ki lepo izgleda, to zelo dobro ve. Ni to presenečenje od danes na jutri. Zakaj skušaš obrniti na glavo nekaj kar je očitno? Konec koncev smo vsi nekomu lepi, če bi se mene vprašalo, ima čisto vsak pravico napisati, da je lep. Nekomu je že. Nekomu celo najlepši.

Piše lahko tudi da je mister universe, če hoče. Pač povem da je narcisistična samohvala neprivlačna in to z dobrim razlogom.

Tebe je pa ekstra zmotilo to, da se je poba oklical za dokaj lepega. Če prebereš še enkrat, ubistvu sploh ni reku, da je nekaj pretirano lep, samo to, da zgleda normalno. Dokaj vredu.

Kako si drzne imeti neko samospoštovanje, če ga pa ti nimaš, a je tako?

Daj fukni si tablete v vinčka, baba nora. Ne moreš verjet kaj se zbira na tem forumu.

Kakor je tebe zmotilo resnično opazovanje, kajneda? In nisem ženska.

Ja potem pa še toliko bolj žalostno. Da moriš modelu glede tega kako on zgleda.

A si ziher, da si moški?

A si pogledal kaj ima kej http://www.merkur.si v ponudbi? Mogoče najdeš kaj zase ?

Ne morim mu zaradi tega kako izgleda ti nepismenec. Vprašanje, če je sploh realna tema. Morim zato ker je celotna tematika debilna do konca, današnja družba je pa res polna takšnih narcisističnih bedakov, ki dejansko razmišljajo tako. Dober primer tega na forumu je Darwin.

Ne, točno to te moti. Ne sprenevedaj se. Moti te, da avtor sam sebe vidi kot dokaj lepega. Najraje bi videl, da napiše, da je grd kot prasec.

Ajde popuši.

Drugače je postavil vprašanje o tem, kako naj dobi bejbo, ne pa o tem, kako ti misliš, da on zgleda, če se je precenil ali ne, itd… Nepismenec frdamani

Forum za freake, 10.11.2021 ob 00:10

Ne, točno to te moti. Ne sprenevedaj se. Moti te, da avtor sam sebe vidi kot dokaj lepega. Najraje bi videl, da napiše, da je grd kot prasec.

Ajde popuši.

Drugače je postavil vprašanje o tem, kako naj dobi bejbo, ne pa o tem, kako ti misliš, da on zgleda, če se je precenil ali ne, itd… Nepismenec frdamani

O o… voham dramo.

Adios

In rešitev je naj bo manj narcisoiden.

Samo frajer velja, 09.11.2021 ob 22:12

Sem študent, dokaj dobro zgledam, tudi simpatičen, nisem piflar, niti luzer ne, sem prijazen in zabaven. Ma kaj več mi še te punce rade? Vsi, ki jih poznam so imeli že kakšno punco in tudi resne zveze, jaz pa, kot da sploh ne pridem v poštev. Doživel nisem niti kakšne večje simpatije, kaj šele prvega poljuba in seksa, kar vsi počnejo že v srednji. Imam samo kake prijateljice, ko pa kaj keri  namignem, mi točno dajo vedeti, kje mi je mesto. In ne, nisem nek zagrenjen tip tu kle ko se neki pritožuje, ampak res nevem, kje sem  ga polomil. Očitno nisi dovolj dober, če nisi frajer v paketu.

Smiliš se sam sebi in misliš, da ti ženska pripada. O sebi pišeš kot incelski morilec Elliot Rodger, on se je skoraj identično opisoval, pa sicer res ni bil grd, ampak tako lesen in vsiljiv med pogovori, da je ženske spreletaval srh ob njem.

Kar ti jaz svetujem, je to, da postani bolj sproščen in flegmatičen, ne pa obupan in napet. Sprijazni se, da mogoče nikoli ne boš našel ljubezni in da s tem tudi nič ni narobe, je veliko takih ljudi. Upaj na najboljše in pričakuj najslabše, skratka. Potem boš mogoče lahko začel sproščene prijateljske odnose s katero in ne bo čutila pritiska od tebe.

Folk, kaj vam res se ni jasno, da danasnje zenske 80% moskih dozivljajo kot GRDE?

Kaj vam res se ni jasno, da je danasnjim zenskam zares privlacnih le zgornjih 5-10% najboljsih tipov? Ne nujno najlepsih. Fizicni izgled je zgolj en izmed kljucnih atributov. Enim se “dogaja”, ker so super “face”. Drugi premozni, vplivni, whatever, … nekaj. V taksnem svetu pac zivimo. In, ce te zenska ne “vidi” kot izrazito izstopajocega po “necem”, si ji nezanimiv. Sedaj pa je na tebi kako dalje. Vecina drugace kot z glavo skozi zid tako ne zna.

Jaz bom tako rekla: sama se podobno opisujem; hkrati vem koliko ljudi se laže, da je takšnih npr. Rad berem = nazadnje sem bral v OŠ za bralno značko.

Nekaj narobe delaš (tako kot jaz) – ali ne znaš dovolj diskretno in direktno namigniti interes, in/ali si zabaven samo z večletnimi znanci.

Kar se pa zagrenjenosti tiče – imam določeno mero tolerance do tega; meni se tudi zdi za malo, ko vidim kakšni ? so v zvezah, samo zelo jasno vem, da ni problem v mojem značaju ampak pristopu.

Pa, da obrazložim kaj mislim:

Si simpatičen, prijazen, zabaven, pa greš na študentski žur in tiho visiš v kotu 4h z istimi 3 frendi, ki jih poznaš od OŠ… Pa pride ena reči živjo in se je ne vključi v skupinski pogovor;… Potem pa ji rečeš “ej meni pa paše iti na burek” in te gleda kot tele v vrata, reče OK, ti pa na forum “mi pokaže kje mi je mesto”.

Če bi ena rekla, ej, moški so vsi geji, grem v diskoteko, stopim do šanka zraven ene skupine tipov in jih gledam dokler en ne opazi, se namršim in užaljeno stran pogledam, pa mi niti en ne ponudi, da bi plačal pijačo – ja…

Preveri do kakšnih pristopaš, kako pristopaš in svojo dostopnost.

Moja misel328, 09.11.2021 ob 23:44

Indikacije, 09.11.2021 ob 23:30

Neprivlačno, 09.11.2021 ob 23:29

..sam to ni narcistična samohvala v tem primeru, temveč realen opis stanja za plastičen prikaz situacije

In kako veš da je realen opis situacije?

Če bi bil vase zagledan, bi nerealen zapis prav izstopal na kilometer. Superlativi, pretiravanje v opisu, hvalisanje, … vsega tega ne zaznam v prvem postu. Celo si upam trditi, da je zapis precej skromen. Pač en normalen dečko. Jaz to razumem kot izločanje vseh možnih dejavnikov, ki bi lahko vplivali na njegovo težavo. Torej pretirano grd ni, ni nek čudak, ne izstopa v ničemer posebej, ni konkretnega razloga zakaj ne bi imel sreče s puncami. Pa je nima.

Zakaj? Prej se opazi ekstreme v eno in drugo smer. Povprečne ljudi se v množici hitro spregleda. Jaz bi mu svetovala naj poudari kakšno svojo dobro lastnost, talent ob naslednji priložnosti. Morda zna zaigrati na inšteument, morda je dober govorec, lahko da dobro razlaga snov, zna z lesom ipd. Take stvari bi kot ženska zagotovo opazila, bi si ga zapomnila po tem. Tako lahko pritegne pozornost, ne da bi se mu bilo treba spremeniti.

Primer na forumu je Zartrose

mah klinc, a veš kaj?

najprej moraš biti všeč sam sebi

jaz se bližam 50, pa sem si končno všeč, ko se pogledam v ogledalu. verjetno tebi ne bi bila, ampak veš kaj? who the f*** cares????? jaz sem tista, ki se gledam vsak dan. ostali lahko grejo nekam.

avtor, pojdi na spletne strani in začni tam navezovat stike, za druženje, za kavice, gre samo za to, da povečaš število opcij. slej ko prej bo kaj kliknilo in boš našel osebo, kjer bo privlačnost obojestranska.

čekdisout, 10.11.2021 ob 09:38

mah klinc, a veš kaj?

najprej moraš biti všeč sam sebi

jaz se bližam 50, pa sem si končno všeč, ko se pogledam v ogledalu. verjetno tebi ne bi bila, ampak veš kaj? who the f*** cares????? jaz sem tista, ki se gledam vsak dan. ostali lahko grejo nekam.

avtor, pojdi na spletne strani in začni tam navezovat stike, za druženje, za kavice, gre samo za to, da povečaš število opcij. slej ko prej bo kaj kliknilo in boš našel osebo, kjer bo privlačnost obojestranska.

Jeb.emu sunce kako ste zenske samo “trde”. A res niste sposobne na svet gledati se kako drugace kot iz svoje perspektive??
Una zgoraj pise, da tip morda dovolj jasno ne “namiguje”. WTF? Od kdaj tipi tako “pristopajo”? Namigneje? Potem pa cakajo? Tako kot ona? Pri tebi pa se zgodba ponovi, le da gre za online verzijo. Ker kot prava butara se niti pri 50ih ne zavedas, da danes vecina tipov lahko magari kontaktira vse zenske na portalih pa ne bodo dobili enega odgovora. Marsikateri ne zato, ker bi bil tako zelo slab, grd, nikakvi. Zakaj torej? Si se sposobna sploh vprasati? Seveda ne.

Tipi, popolnoma ignorirajte kar vam 99% zensk govori, ker vse kar boste slisali so popolne neumnosti. Danes se do zensk pride tako, da te “opazijo” v kontekstu necesa v cem izrazito izstopas. Verjetno zato, ker imajo tudi same vsaj bezni interes.
Razumite ze enkrat, da je konec casov, ker so bili domet vaske deklice pobje iz te vasi. In je najbolj atraktivna sla z glavnim vaskim frajerjem, ostale pa pac s povprecnezi. Danes se vaske frulice dol dajejo s frajerji iz oddaljenih mest, medtem ko jih vaski Jozeki zanimate le za morebitni prevoz do avtobusne postaje bliznjega mesta, ko se odpravljajo k svojemu fukacu. In poslusate pravljico kako gre pridna puncka bolni stari mami. Medtem, ko ji pisete romanticna sporocilca, pa jo po dolgem in pocez ta “frajer” razturava. Vi pa jo sodite po tistem obrazeku, ko mimo okna vase sobice sprehaja svojega kuzka. In niti sanja se vam ne kako danes zadeve tecejo.

težava je verjetno le v tem, da pikiraš na ženske, ki so ti nedosegljive, ženske ki te uvrstijo v frend zone.. poglej za primernejšo, zagotovo kakšna pogleduje za tabo. Ampak ti jo ne vidiš.. enako te ki bi jih imel ne vidijo tebe. Sicer po opisu nisi slab, tak da bo problem najverjetneje v zgornjem..

Drugače pa-ne padamo vse na frajerje, da ne boš to še dalje imel za izgovor. Nekatere nas zanimajo pošteni zvesti moški ki svoji ženski stojijo ob boku in ji dajejo vso svojo oporo-frajer pa jo bo odvzel takoj ko bo kako zanimivo meso prišlo naokoli in bo oporo dal tej za sex namesto svoji ženski. le katera zares hrepeni po frajerju??

Ko una Zartrose, 10.11.2021 ob 07:27

Primer na forumu je Zartrose

o glej glej a spet misliš name.. pa se mi je res malo preveč kolcalo danes.. anojing!!

Zartrose izven profila, 10.11.2021 ob 19:58

težava je verjetno le v tem, da pikiraš na ženske, ki so ti nedosegljive, ženske ki te uvrstijo v frend zone.. poglej za primernejšo, zagotovo kakšna pogleduje za tabo. Ampak ti jo ne vidiš.. enako te ki bi jih imel ne vidijo tebe. Sicer po opisu nisi slab, tak da bo problem najverjetneje v zgornjem..

Drugače pa-ne padamo vse na frajerje, da ne boš to še dalje imel za izgovor. Nekatere nas zanimajo pošteni zvesti moški ki svoji ženski stojijo ob boku in ji dajejo vso svojo oporo-frajer pa jo bo odvzel takoj ko bo kako zanimivo meso prišlo naokoli in bo oporo dal tej za sex namesto svoji ženski. le katera zares hrepeni po frajerju??

Danes vec NOBENE ne privlaci tip, ki ga zenska dojema kot podpovprecnega. To pa je kar f…..g 80% tipov. Stekate?? V postev pridejo za pomoc pri prevoz do fukaca, za popravilo racunalnika, zamenjavo gume, whatever. Sicer pa jih zenske niti registrirajo ne. To vam je resnica. Danes! Nehajte ze prodajati stose, ki so morebiti veljali v vasi mladosti. Cas vas je povozil.
Sicer res, da gre vsake toliko kaksna tudi s taksnim tipom na brezplacno vecerjo ali kaj ze. In si domislja, da mu dela uslugo, ker mu je “dala priloznost”. Naslednji dan pa bo naivnez slisal, da “ni bilo kemije”. Skratka, golo izkoriscanje.

Se enkrat vam povem kako se danes “povprecnezi” poparckajo. Ce se… Eni zenski v enem trenutku pac izpadejo frajerji. Mogoce ga vidi kako storasto se nekje razleti in se ji zdi cute. Whatever. Za tako bedne fore gre, ja. V pravem trenutku je na pravem mestu, pravi splet okoliscin, in… morda iz tega kaj nastane, ce se tip dovolj opogumi, ona pa je dovolj desperado. Potem pa si ze zenska laze, da ga je izbrala po nekem sofisticiranem kljucu. Tipu pa je se manj jasno. Kar ga sicer ne ovira, da si vse skupaj razlaga kot mu pase.

Skratka, tipi, nehajte ze sanjati, da boste z oglasevanjem tega, da ste za zenske nevidni, online kaj dosegli. Svojo energijo raje vlozite v delo na sebi, da boste vsaj v necem pozitivno izstopali. In v razumevanje zensk, da vas ne bo prva, ko boste slednjim koncno zanimivi, zapeljala okoli kot sajtrgo. Pozabite na to vase desperado trmoglavljenje z glavo skozi zid. Jebat ga, casi si kakrsni ze so. Zenske so postale adijo pamet prepotentne. Pac, whatever. Prilagodite se. To pa ni “jaz sem povprecen, kako do zenske?”.

DrY, 11.11.2021 ob 03:47

Danes vec NOBENE ne privlaci tip, ki ga zenska dojema kot podpovprecnega. To pa je kar f…..g 80% tipov. Stekate?? V postev pridejo za pomoc pri prevoz do fukaca, za popravilo racunalnika, zamenjavo gume, whatever. Sicer pa jih zenske niti registrirajo ne. To vam je resnica. Danes! Nehajte ze prodajati stose, ki so morebiti veljali v vasi mladosti. Cas vas je povozil.
Sicer res, da gre vsake toliko kaksna tudi s taksnim tipom na brezplacno vecerjo ali kaj ze. In si domislja, da mu dela uslugo, ker mu je “dala priloznost”. Naslednji dan pa bo naivnez slisal, da “ni bilo kemije”. Skratka, golo izkoriscanje.

Se enkrat vam povem kako se danes “povprecnezi” poparckajo. Ce se… Eni zenski v enem trenutku pac izpadejo frajerji. Mogoce ga vidi kako storasto se nekje razleti in se ji zdi cute. Whatever. Za tako bedne fore gre, ja. V pravem trenutku je na pravem mestu, pravi splet okoliscin, in… morda iz tega kaj nastane, ce se tip dovolj opogumi, ona pa je dovolj desperado. Potem pa si ze zenska laze, da ga je izbrala po nekem sofisticiranem kljucu. Tipu pa je se manj jasno. Kar ga sicer ne ovira, da si vse skupaj razlaga kot mu pase.

Skratka, tipi, nehajte ze sanjati, da boste z oglasevanjem tega, da ste za zenske nevidni, online kaj dosegli. Svojo energijo raje vlozite v delo na sebi, da boste vsaj v necem pozitivno izstopali. In v razumevanje zensk, da vas ne bo prva, ko boste slednjim koncno zanimivi, zapeljala okoli kot sajtrgo. Pozabite na to vase desperado trmoglavljenje z glavo skozi zid. Jebat ga, casi si kakrsni ze so. Zenske so postale adijo pamet prepotentne. Pac, whatever. Prilagodite se. To pa ni “jaz sem povprecen, kako do zenske?”.

Pa daj že nehaj s temi ameriškimi blodnjami ali pa vsaj povej parametre statistike!

Ta cifra 80% je na Tinderju, ne v real life – kdaj pa je tebe zanimala 20let starejša 100kg škrbasta baba z brki? Ja muuu. Za kateri K* pa bi ti ena bežna znanka dala ključe od avta pa rekla “registriraj mi ga?”. Če nisi mehanih, ti živ Bog ne bo dal kar tako ključe od avta in rekel “gume mi zamenjaj!” Norec! Tudi okoli brezplačne večerje – ja, glih bo pa dec kar častil 40€ za večerjo, medtem ko se že za eno K* kavo P*, da so plačali seks na parkirišču!

Se pa strinjam s:

Skratka, tipi, nehajte ze sanjati, da boste z oglasevanjem tega, da ste za zenske nevidni, online kaj dosegli. Svojo energijo raje vlozite v delo na sebi, 

Hej diksi ne tako žešče spet..

Sodobni svet ni zdrav in ce ne podpiramo teh svinjarij to ne pomeni, da prodajamo pravljivce. Fant se je zagledal v napacne, primernih pa ne opazi.. primerne ne nastavlajo riti na instagramih itd… sodobne zenske ki jih ti opisujes pac niso celotna zenska populacija, ce pa te hocejo zgolj tisti 5% fukaskih frajerjev pa tudi okej. Vprasanje je samo zakaj avtor na take pada… ker zagotovo je kaksni vsec.

Online osvajat je pa res ena sodobna bedarija.. sexlovilcev imas na njemu se pa jos, babe pa kot babe padajo na sladke besedice in so na prvem zmenku zgolj crtica na njegovi steni.

Spet ne dela citiranje, za DrY

Sorry, folk. Tu sem eden redkih, ki ve koliko je ura in v teoriji in iz prakse. Ostalih le bluzite neumnosti. Vem, ker znam brati. Vas problem, ne moj. Zaradi mene kar bluzite naprej. Verjamite v svoje pravljice. To, da se vas vecina ne zmore soociti z realnostjo, ne glede na podrocje, mi je ze dolgo znano.

Vasi argumenti so navadne domisljijske neumnosti. Nimate ne prakse, niti teorije. Le bluzite. Prepricani pa ste kot da ne vem kaj veste. Ne, nic ne veste. Pojma o pojmu nimate.

ker je ena stran prepucavanja o tem, kako se tip hvali, kakšen je (jst ne mislim, da se hvali, čist normalen opis z očividno željo po ženski, to je taprav moški nagon pri zdravem mladeniču). Bom  napisal, kako sem dobil na samozavesti kot mulc.. To, da sem se stalno še kot otrok s sosedo igral za mamo pa ata je tud nekaj pripomogli k temu…

Pol pa.., ko sem začel trenirat en moštveni šport je bilo tako…., mi reče soigralec, ej, moja soseda se zanima za tebe, te je videla na treningu in res, je prišla še parkrat na trening kasnej, jst sem bil pa preveč sramežljiv, da jo bi ogovoril, pa je bila ta boljša kot tista v katero sem bil zaljubljen v o.š., ki me ni šljivila pet posto.  Kasnej,  recimo v zrelih mladostniških letih, odbojka na mivki je odlična varianta, fajtanje na igriščih, punce se ponavad malo ustavijo in gledajo, tud igrat se da mešano… in med temi, ki gledajo ali igrajo opaziš, da je kakšna malo bolj prijazna do tebe, samo moreš ločit, ali je to do vsakega ali samo do tebe.., če je do tebe si ji padel v oči, če ne prvič pa stotič, ko se vidita in to je to, ali ena recimo xy stota bejba, ki se muva v bližini.. V današnjem času pa svetovni splet, kaj ti pa drugega preostane, saj ni več nikjer zabav v živo.

Deluješ gej?

Boljse sam ko locenec z otroki si na boljsem od vecine!

Evo, to je to kar sem tudi sam povedal. Zenske sicer nezanimivo sivo misko od tipa opazijo, ko ta miska izpade frajer, zmaguje, izstopa, … pa ce se tip tega zaveda ali ne.

In glede na to, da je specifika danasnjega casa spoznavanje na spletu, pac mora tip na spletu v nekem kontekstu izpasti “frajer”, izrazito zanimiv, poseben, uspesen, lep, whatever, … pac nekaj. Portali za zmenkarije so zgolj eno taksno mesto za “oglasevanje”. Tega je se pa se. No. 1 dating aplikacija je… Instagram! Kdor se niti tega ne zaveda, je brez tovrstnih izkusenj, pa bi vseeno drugim o zmenkarjenju leta 2021 pamet solil, se naj zamisli nad svojo prepotentnostjo.

Sedaj pa, da se razumemo, pri tem ne gre za fejkanje cesarkoli. Jaz npr. nic ne “oglasujem”. Preprosto zivim. In, ker je moje zivljenje vse kaj drugega kot brezvezna dolgocasna patetika, ki jo zivi velika vecina, in v okolju zivljenja izrazito izstopam, nimam problemov s katerimi se ukvarja 80% moske populacije. Imam drugacne, lol.

Tu pa vedno znova svoje bucke prodaja folk, ki nima blage veze o posebnostih danasnjega casa. Ne zaveda se sodobne medspolne dinamike. Potem pa rine z glavo skozi zid in se cudi zakaj ne gre. Velja tako za moske kot zenske. Vecina moskih niti ene voljne zenske, da ji placajo/senkajo/… ne more najti. Zenske pa si VSE domisljajo, da je zanje dovolj dobra le pescica naj-naj tipov. Potem pa se razocarane sprasujejo zakaj nikakor, da se z njimi ne vezejo. In ze smo pri pras.cih, raje sem sama, bla bla. Potem se pa piz.dite, ker vas vidim kot nedonosene vrtickarje.

DrY, 11.11.2021 ob 07:57

Vasi argumenti so navadne domisljijske neumnosti. Nimate ne prakse, niti teorije. Le bluzite. Prepricani pa ste kot da ne vem kaj veste. Ne, nic ne veste. Pojma o pojmu nimate.

Vseeno pa tvoja teorija zataji na ključni točki.

Pozabljaš namreč razlike širom sveta, ki se kažejo v kulturi, razmerju moških in žensk (od države do države se spreminja), BDP-ju,… in tako lahko prideva do zaključka, da zakonisti tako ženitno-partnerskega kakor tudi seks trga jemlješ preveč posplošeno.

Ce se opisuje z vsemi temi vrlinami…ja kako pa naj?Mora se opisati, saj ga ne poznate vi, kritiki.Kar nekaj.

Tudi pri meni je podobno kot pri OP, le da jaz že dolgo nisem več študent. Nikoli nobene punce, nobene še poljubil, niti seksa še ni bilo. Jasno mi je, da nisem lep, vendar tudi ne iščem neke hude lepotice. Potem je prišla korona in sem probal spoznavat preko interneta. Tu je šlo še slabše, ker sem za razne članarine porabil nekaj denarja, učinek pa je enak.

Dejansko vidim, da če ne izstopaš, je lažje priti do lastne nepremičnine (je težko, ampak počasi se pride) kot pa do punce (čeprav so okoli mene, nisem še niti blizu).

donporleone, 11.11.2021 ob 17:49

Vseeno pa tvoja teorija zataji na ključni točki.

Pozabljaš namreč razlike širom sveta, ki se kažejo v kulturi, razmerju moških in žensk (od države do države se spreminja), BDP-ju,… in tako lahko prideva do zaključka, da zakonisti tako ženitno-partnerskega kakor tudi seks trga jemlješ preveč posplošeno.

Ce kdo zataji, ste to mone, ker si niti misliti ne morete kako zelo sirok (in globok) je ravno moj vpogled v to kar si vi domisljate, da prav jaz ne razumem. Ogromna vecina vas dejansko ne zmore drugega kot gledati iz lastne smesno omejene situacije na svoji lokaciji, pa se to prodajate indoktrinirane dinozaverske bucke, ki z danasnjo realnostjo vec nimajo veze. Medtem, ko sem prav jaz dal ze toliko tega skozi, na toliko lokacijah in to iz celotnega spektra perspektiv, poleg razumevanja “teorije”, statistike, tehnologij, kaj obstaja, … da se mi z vami niti pod razno ne da karkoli debatirati, ker z aviona vidim, da ne bi mogli biti bolj za luno. Saj se vam niti sanja ne kaj vse na teh podrocjih na spletu sploh obstaja, kaksne raziskave so vse delane, kaj sele da bi imeli omembe vredne izkusnje. Ce pa jih ze imate, so slednje smesno omejene, pa se na te gledate skozi prizmo indoktriniranih neumnosti v katere ze vse zivljenje verjamete. In namesto, da bi imeli interes, da se dejansko izobrazite, zadeve bolje razumete, zanjete boljse rezultate, ce se greste zmankarij, je vse kar vas zanima egotisticno pumpanje ega, magari za ceno nadaljnega lupanja z glavo skozi nerazumljeni zid. S tem, da vam vecina tako nima ne izkusenj, ne znanja, na zmanku ze 10 let niste bili, niti imate zeljo, bluzite pa kot da sta sami Einsteini.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close