Vprašanje za Matiasa
Kokoši ??????, 04.09.2022 ob 00:57
Ej zaostali, 04.09.2022 ob 00:24
Kokoši ??????, 04.09.2022 ob 00:22
Upm, 04.09.2022 ob 00:13
Kokoši ??????, 04.09.2022 ob 00:05
mira625, 03.09.2022 ob 17:25
Pa dobr no, 03.09.2022 ob 16:52
matias, 03.09.2022 ob 16:47
daj povej, 03.09.2022 ob 14:31
Matias, daj nam zaupaj zakaj je Kokoš tako obesedena s tabo?
Vsakič, ko odprem kako temo, je notri tudi Kokoš in piše o tebi. Me zanima od kje taka nora obsedenost s tabo? Zatrapan vate pa noče dojeti, da nisi homo?
Kokodajsu so všeč kleni štajerski moški, ki izžarevamo fizično moč in seksualno energijo. Za te feminilne gejevske pičkeže smo kot kokain, en poteg testosterona skozi nosnice, pa že ne more brez nas. 🙂
Meni deluje on kot duševno neuravnovešen kronični brezdelnež in lenuh s pretenzijami igranja večne žrtve, ker je gej. Verjetno leze že proti 50-tim, čeprav obnašanje nakazuje, kot da se je njegov duševni razvoj ustavil ali zamrznil točno tam nekje, kakor njegovo šolanje, torej na koncu osemletke, čeprav v svojem svetu po pameti prekaša znanstvene doktorje na področju sociologije, biologije pri preučevanja spolnosti.
Mislim, da je čas, da se spet spravi z bogom in vrne nazaj k svojim koreninam, ker mu njegov hlačni kljukec ne služi več dobro, obišče minaret, poklekne pred mošejo, se pokori in vse svoje težave položi na srce Alaha, ker normalen človek ga ima že za 5 min vrh glave. 😀
Na eni strani je tudi blagoslov za družbo, da je odljuden gej, da nima družine in ne partnerja, ker bi jih zafural, čeprav po moje še sam sebe ni sposoben preživljati, ga moramo mi in predvsem delavci, ki delajo za mizerne plače, da mu vsak mesec kapne socialna, tako da se fizično zdrav moški lahko igra z lopatkami in frustracijsko izživlja na MON peskovniku, namesto bi šel kam na gradbišče jezik vrtet, kjer bi 1. dan omagal revež. 😉
Kaj pišeš ti, a si bolan? Oziroma ali si bolj bolan od Kokoši?
na temu forumu so sami bolniki z dvema možganskima celicama. Matijesev humor je tako briljanten, da ti polepša dan. Že dolgo se nisem tako nasmejala kot danes, ko sem ga brala. Seveda kokoši lezejo po tleh in ne razumejo veličine genijev. Matias, ti si car!
Tako pa si jaz posrana zaostala kokoš pišem sama s sabo❗Vedno zmagam , zmagam, zmagam❗ Ne moreš vrjeti, vrrrrjeti❗ ??????
A boli?
Ne, ne boli. Zato, ker jaz nikoli ne napišem “vrjeti” ampak vedno napišem vErjeti! Od mnogih slovničnih napak, ki jih grešim to ni ena izmed njih. Če nekdo pod vzdevkom “Kokoši” napiše “vrjeti” potem obstaja velika verjetnost, da to nisem jaz.
Ej zaostali, ti si edini na monu, ki piše vrjeti brez e. Poglej za sabo. Če si zaostal, ni čudno.
Veliko jih piše verjeti brez E, poglej naprimer tiste registrirane(tako boš vedel da to ne pišem jaz) uporabnike, ki pišejo pogovorno, sploh Ljubljančane. Bi moral slišati kako se šele po Ljubljanskih ulicah se izražajo. Tako, da še meni rečejo, da jaz pa gotovo ne morem biti ljubljančan, ker se tako lepo izražam. ?
Včasih sem tudi sam delal to napako dokler si nisem na list papirja pred tedni v dnevni sobi nalepil verjeti z odebeljenim E. Kot dislektik rabim takšno opozorilo. Verjeti brez E je pogost pri tistih, ki pišejo pogovorno. Sicer pa ti povem, da ko opazujem nek tekst, da vidim od koga je, so slovnične napake zadnja zadeva na listi na katero sem pozoren. Tudi če bi jaz slovnico dobro poznal(pa je ne) se ne bi preveč ukvarjal z njimi. Saj se zgodijo mimogrede in tisti, ki pišejo pogovorno so pogoste. Ko želiš določiti od koga je nek tekst so slovnične napake zadnje po pomembnosti, vse ostalo je bolj važno. A amaterji ravno to počnejo, da najprej gledajo za slovničnimi napakami. Zato mi je osebno najbolj smešno in zabavno, ko nekdo, ki piše slovnično in potem, ko se noče izdati kdo je in piše neprijavljen poskuša zakriti indetiteto tako, da piše neslovnično in namerno dela napake. Ne gre to tako.
Poznaš angleško besedo “mindset”? Ne pade mi na pamet zdajle primerna slovenska različica. Beseda “miselnost” mi ne zveni dovolj povedno. Kakorkoli že, če nočeš, da te prepoznajo po pisanju moraš prvo spremeniti svoj “mindset”. Tega pa ljudje s povprečno inteligenco nezmorejo.
Zaostali ne bluzi. Če bi to držalo potem ti tako ne bi nič pisal in ne bi bil na forumu. Po vrjeti brez e si najbolj prepoznaven, imaš to skoraj v vsakem postu.
Ej zaostali, 04.09.2022 ob 01:10
Zaostali ne bluzi. Če bi to držalo potem ti tako ne bi nič pisal in ne bi bil na forumu. Po vrjeti brez e si najbolj prepoznaven, imaš to skoraj v vsakem postu.
Sploh ne vem kaj si hotel povedati, z drugim stavkom. Slovnica ti morda gre, izražati se pa ne znaš. Ampak dobro. Vidim, da sem s teboj začel neko temo, o kateri nič ne veš in je ne moreš razumljivo komentirati ti preprosti človeček tako, da me ne znaš niti dobro zabiti. Včasih pozabim, da moram biti manj kompleksen v debatah s takimi kot si ti. Pri vas je vse osnovno kot za šankom v vaškem baru.
koliko sta pa, 03.09.2022 ob 14:59
Koliko sta pa stara ta dva tipa?
Matias verjetno tam okrog 40.
Matiasa redko zasledim tu gor. Je pa vedno olikan, ni žaljiv in prostaški pa ne napada ljudi kar povprek.
Kokoš pa ne vem, pamet na nivoju pubertetnika, samo verjetno je tudi tam okrog 40. Nesramen, žaljiv. V vsako temo vlači svoje spolne fantazije pa matiasa. Pa kar prileti v temo in te začne zmerjat z najbolj vulgarnimi besedami. Kar tako. Pikne ga nekaj in te začne vulgarno zmerjat. Tako, da sumim, da je pač en bolnik s kako psihozo ali kaj takega. Obsedenost z Matiasom je pa itak bolna.
Zakaj se pa najbolj spravlja ravno nanj pa nimam pojma. Pač obseden motenec.
No naprimer to sporočilo zgoraj citirano, ki ga je napisala ena izmed treh motenih oseb, ki je norela tudi v uni temi “Kater uporabnik vam gre na živce,jetra(ali nekaj takega) kjer se je začelo z teženjem Zatrose. Ničvredna gnojnica od osebe, smrad, ki so mu bolj malo pozornosti v življenju namenili in zdaj tu utruja.
Glede na to, da sem bil obtožen od Modrega vraga, da sem jaz napisal sporočoilo od “IRINE”(obtožil me je s tem, da je nanj odgovoril pod mojim vzdevkom), bi bil takoj obtožen, da je tudi zgornje sporočilo moje, če bi mi bilo nakljonjeno. Glede na to, da je to sporočilo 100% usmerjeno proti meni(in tudi ni bolano in pretirano kot od Irine) ampak relativno normalno veste, da tega nisem napisal jaz.
No če bi mi bilo to sporočilo naklonjeno bi Modri vrag takoj težil, da sem ga jaz napisal, ker dela odstavke za vsak stavek, ker uporablja mašilo “pač” (enkrat je Modri vrag ali pa Matias(ni bilo razpoznavno kdo) začel težiti nekomu, ki me je branil, da je jaz ker je kot mašilo uporabljal besedo “PA”, ki pa JO PREVEČKRAT UPORABLJA VEČINA UPORABNIKOV!) Pa napiše tudi “ta dva tipa” in “itak”. Danes ko sem malo odpiral teme sem takoj našel registriranega uporabnika(torej ni jaz), ki je pisal “vrjamem” brez E. Naprimer., že če kdo kakšno vejico pozabi je takoj obtožen, da je jaz. 🙂 Pa veliko uporabnikov piše pogovorno.
Otročje uglavnem. In po teh stvareh se, da sklepati, kdo je kdo? Ste dost glupi, da to mislite. Če sklepaš po takih stvareh je to 50 – 50. Nič drugega kot ugibanje.
Tako, da “MODRI VRAG”, če bi se kaj zmedel bi tudi samega sebe obtožil, da je sem jaz nekaj napisal, če bi se zmedel kaj. No pričakujem to kmalu. 🙂
In upam, da si raumel namig, kreten!
A ni tema o meni!? Jaz bi moral biti v središču pozornosti, ne spet ti Kokodajs! Mazohistično uživaš v mojih diagnozah, ki te lepo opišejo, ker v nasprotnem primeru se te ne bi čustveno dotaknile in bi (mi) dal mir. Pa naj bo, če si prišel še po eno porcijo resnice o sebi, ki je tako ne peneseš in potem noriš po forumu in me vlačiš notri v vsako svojo temo, ker pri temeljih pretresem tvoje komplekse.
Paranoik kot si, spoštovani Kokodajs 🙂 , se postavljaš v center pozornosti raznih forumskih zarot, ker s svojo sumičavostjo povzdiguješ iluzijo, češ, kako pomemben si, da te drugi preučujejo, da prežijo na vsak tvoj post, štejejo tvoje vdihe in izdihe, kaj boš naredil, kaj boš napisal, kako dolgo si na WC-ju rit brišeš, in da ti kao povsod sledimo pod anonimnimi niki, ker si tako “nevaren” in “zanimiv” za FBI. 🙂
To doživljanje drugih je paranoičnost z GRANDIOZNOSTJO v zakamuflirani narcisoidni preobleki, ki jo kot samovšečni paranoik s šibkim egom rabiš, da ohraniš sliko pomembnosti in za ustvarjanje umetno napihnjene, izsiljene vrednosti o sebi, čeprav si po objektivnih merilih zguba na javnem (komaj zaključeno OŠ šolanje, brez službe, brez delovne dobe) in na zasebnem področju (brez partnerja, brez družine, brez pravih prijateljev, odtujeno nepriljuden čudak in samotar).
Zaostala Kokoš, kako pa sicer, kdo zate skrbi in kdo ti daje denar, verjetno imaš rento po starših ali kako se preživljaš, ker z nastavljanjem stare zdelane zadnjice in resno duševno zmešnjavo v glavi bo vse težje v tvojih abrahamskih letih potegniti kak cvenk od “ritnih mecenov”? 😉
Če pa kot zabit vse diagnoze zgrešiš. Vse simptome HISTORIČNE in PARANOIČNE si napisal. Pri historični sploh nisem našel nič, pri paranoični pa tri stvari (premalo da bi jo imel).
Kakšno rento? Pa si ti debil, pa sej ti imaš luknjo v betici. NAJEMNINE, stokrat povedano, službo pustil ker je preveč časa šlo zanjo. Brez partnerja in prijateljev? Ne pač pa veliko partnerjev in prijateljev.
matias, 05.09.2022 ob 12:02
A ni tema o meni!? Jaz bi moral biti v središču pozornosti, ne spet ti Kokodajs! Mazohistično uživaš v mojih diagnozah, ki te lepo opišejo, ker v nasprotnem primeru se te ne bi čustveno dotaknile in bi (mi) dal mir. Pa naj bo, če si prišel še po eno porcijo resnice o sebi, ki je tako ne peneseš in potem noriš po forumu in me vlačiš notri v vsako svojo temo, ker pri temeljih pretresem tvoje komplekse.
Paranoik kot si, spoštovani Kokodajs 🙂 , se postavljaš v center pozornosti raznih forumskih zarot, ker s svojo sumičavostjo povzdiguješ iluzijo, češ, kako pomemben si, da te drugi preučujejo, da prežijo na vsak tvoj post, štejejo tvoje vdihe in izdihe, kaj boš naredil, kaj boš napisal, kako dolgo si na WC-ju rit brišeš, in da ti kao povsod sledimo pod anonimnimi niki, ker si tako “nevaren” in “zanimiv” za FBI. 🙂
To doživljanje drugih je paranoičnost z GRANDIOZNOSTJO v zakamuflirani narcisoidni preobleki, ki jo kot samovšečni paranoik s šibkim egom rabiš, da ohraniš sliko pomembnosti in za ustvarjanje umetno napihnjene, izsiljene vrednosti o sebi, čeprav si po objektivnih merilih zguba na javnem (komaj zaključeno OŠ šolanje, brez službe, brez delovne dobe) in na zasebnem področju (brez partnerja, brez družine, brez pravih prijateljev, odtujeno nepriljuden čudak in samotar).
Zaostala Kokoš, kako pa sicer, kdo zate skrbi in kdo ti daje denar, verjetno imaš rento po starših ali kako se preživljaš, ker z nastavljanjem stare zdelane zadnjice in resno duševno zmešnjavo v glavi bo vse težje v tvojih abrahamskih letih potegniti kak cvenk od “ritnih mecenov”? 😉
“MATIAS”,
TOREJ ČE SEM JAZ PARANOIČEN, POTEM SO VSI PARANOIČNI, KER PAČ VSI MENIJO ENAKO KOT JAZ???
Očitno si čisto izgubil stik z realnostjo. Vsi opazijo, razen tebe.
A ti ni bilo vse razloženo DEBIL FUKNJEN počen betico? VEDNO JIH OKOLI DESET MISLI TAKO KOT JAZ! (Tudi registriranih) A si ti psihotičen ti debil in si domišljaš? Si glup in pozabljaš?
Se ti rabi spomin osvežiti? Na tule maš debilček:
.https://forum.zurnal24.si/forum/tema/sem-defektna-kokos%E2%98%9D%EF%B8%8F-22872301/
No kaj zdaj, boš pobegnil? Ali se boš še malo osramotil in dokazal kaki debilko si?
9 uporabnikov ga je prepoznalo(jaz deseti) !!!
Tudi registriranih! (GRENIVKA)
Pred tem v podobni situaciji napada name in druge osebe so ga prepoznali DARVIN, YRAM, REPLIKA.
Ampak ne MATIAS je DEBILČEK, malo omejen in revček ne more dojeti tega KAR JE VSEM JASNO.
Enako temo lahko poiščem. Kjer piše, da sem ne vem kakšna kokoš že (druga beseda namesto defektna uporabljena). Ljudje prepoznajo MODREGA VRAGA ne da bi jaz sploh pisal v temo.
Kokoši ??????, 05.09.2022 ob 16:36
Če pa kot zabit vse diagnoze zgrešiš. Vse simptome HISTORIČNE in PARANOIČNE si napisal. Pri historični sploh nisem našel nič, pri paranoični pa tri stvari (premalo da bi jo imel).
Kakšno rento? Pa si ti debil, pa sej ti imaš luknjo v betici. NAJEMNINE, stokrat povedano, službo pustil ker je preveč časa šlo zanjo. Brez partnerja in prijateljev? Ne pač pa veliko partnerjev in prijateljev.
Zaostali, dobro te je zadelo. Tako dolgih epizod še Šnela nima.?
@Kokoši pusti ti Matiasa, saj je vedno je bil malo poseben. Človek živi v neki vzporedni resničnosti, kjer on kraljuje in mu monklje ležijo pred nogami. Prepričanega ne boš prepričal.
Modrc, 05.09.2022 ob 19:12
@Kokoši pusti ti Matiasa, saj je vedno je bil malo poseben. Človek živi v neki vzporedni resničnosti, kjer on kraljuje in mu monklje ležijo pred nogami. Prepričanega ne boš prepričal.
Ja to razumem, samo ne gre se samo za to, da je poseben, ampak je tudi zelo neumna oseba. Dejansko eden najmanj inteligentnih tu. Se pa najbolj od vseh trudi, da bi to prekril. Da še kar ponavlja to neumnost glede moje paranoje, ko pa je že v večih temah po deset uporabnikov(tudi registriranih) menilo enako kot jaz. Pa kaj so pol vsi paranoični? Ampak on je toliko sfuzlan in zmeden tip, da drugih sploh ne opazi.
Ampak to je tako bolano in glupo bitje, da ne šteka, da če vsi mislijo drugače kot on, da so morda nekaj opazili za kar je on preglup, da bi dojel. Ker mene veliko ljudi podpre(tudi registriranih) njega pa zelo redko kdo. Večinoma le Modri vrag. Ampak tega Modrega vraga cel forum takoj prepozna, le MATIAS, ki je tako zaostal ne.
Sicer mi je pa jasno, da imate MATIASA vsi za debila. Se mi MATIAS, kar malo smili zaradi tega.
Misliš da če mu boš dovolj dolgo to ponovljal, da se mu bo razblinil njegov odsev v vodi? Saj sam praviš, da veš vse o njegovi motnji. V vseh teh letih na monu še nisem videl, da bi matjazko priznal svojo zmoto. Ko imam jaz opravka s takšno osebo se ji samo nasmehnem in prikimam. Zadeva rešena, ker je škoda živcev.
Modrc, 06.09.2022 ob 11:24
Misliš da če mu boš dovolj dolgo to ponovljal, da se mu bo razblinil njegov odsev v vodi? Saj sam praviš, da veš vse o njegovi motnji. V vseh teh letih na monu še nisem videl, da bi matjazko priznal svojo zmoto. Ko imam jaz opravka s takšno osebo se ji samo nasmehnem in prikimam. Zadeva rešena, ker je škoda živcev.
“MODRC”,
Ja saj to razumem, ampak sem sam napisal, da nisem imel lahkega življenja in da sem se moral boriti. In glede pomembnih stvari in krivic nisem nikoli tiho. In tudi ne bom prenašal, da me kdo napada zato ker izpostavljam hinavščino in krvičnost v družbi. Tega ne bom tolerilal ne od MATIASA ne od koga druzga.
Poleg tega pa kako koristimo nekemu samovšečnemu NARCISTIČNEMU motencu in sociopatu kot je MATIAS, ki živi v svoji iluziji večvrednosti, če smo tiho? Takšni ljudje so sranje našega sveta in treba je poskrbeti, da telebnejo iz oblaka ob trda tla.
Ker morda res ni nikoli priznal svoje napake in vem, da je neinteligentna oseba, ampak tako glup, da se mu ne dozdeva vsaj malo, da nekaj ne štima z njim pa tudi ni. Saj zato pa, ko se tudi ostali opogumite(predvsem registrirani) in mu poveste kar si v resnici mislite o njemu se strahopetno skrije v svojo luknjo. Ker malo pa mu potegne. In zato sem res vesel, da sem mu potegnil z njegove ogabne face njegovo masko lažnega šarma in opogumil ostale, da mu končno poveste kaj si mislijo o njemu. Hvala vsem. Tako lahko zdaj ko je brez maske vsi vidite malo ostudno spako, ki se skriva zadaj.
resno, 04.09.2022 ob 22:42
Kokoši zalezuje matiasa? Jaz vidim, da se teme le o kokoši odpirajo, ne o matiasu. Kokoši tudi matiasa na najgrše načine žali pa vedno matias prileze za njim in začenja pogovor.
Ja se ne, da tega spregledati a ne? Saj se se te teme odpirajo množično vsakič, ko razburim Modrega vraga. Glede drugega pa tudi drži.
Forum je zaprt za komentiranje.