Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje za Matiasa

Vprašanje za Matiasa

Odgovor na objavo uporabnika
nevem no, 03.09.2022 ob 21:57

matias, 03.09.2022 ob 20:45

mira625, 03.09.2022 ob 17:25

Pa dobr no, 03.09.2022 ob 16:52

matias, 03.09.2022 ob 16:47

daj povej, 03.09.2022 ob 14:31

Matias, daj nam zaupaj zakaj je Kokoš tako obesedena s tabo?

Vsakič, ko odprem kako temo, je notri tudi Kokoš in piše o tebi. Me zanima od kje taka nora obsedenost s tabo? Zatrapan vate pa noče dojeti, da nisi homo?

Kokodajsu so všeč kleni štajerski moški, ki izžarevamo fizično moč in seksualno energijo. Za te feminilne gejevske pičkeže smo kot kokain, en poteg testosterona skozi nosnice, pa že ne more brez nas. 🙂

Meni deluje on kot duševno neuravnovešen kronični brezdelnež in lenuh s pretenzijami igranja večne žrtve, ker je gej. Verjetno leze že proti 50-tim, čeprav obnašanje nakazuje, kot da se je njegov duševni razvoj ustavil ali zamrznil točno tam nekje, kakor njegovo šolanje, torej na koncu osemletke, čeprav v svojem svetu po pameti prekaša znanstvene doktorje na področju sociologije, biologije pri preučevanja spolnosti.

Mislim, da je čas, da se spet spravi z bogom in vrne nazaj k svojim koreninam, ker mu njegov hlačni kljukec ne služi več dobro, obišče minaret, poklekne pred mošejo, se pokori in vse svoje težave položi na srce Alaha, ker normalen človek ga ima že za 5 min vrh glave. 😀

Na eni strani je tudi blagoslov za družbo, da je odljuden gej, da nima družine in ne partnerja, ker bi jih zafural, čeprav po moje še sam sebe ni sposoben preživljati, ga moramo mi in predvsem delavci, ki delajo za mizerne plače, da mu vsak mesec kapne socialna, tako da se fizično zdrav moški lahko igra z lopatkami in frustracijsko izživlja na MON peskovniku, namesto bi šel kam na gradbišče jezik vrtet, kjer bi 1. dan omagal revež. 😉

Kaj pišeš ti, a si bolan? Oziroma ali si bolj bolan od Kokoši?

na temu forumu so sami bolniki z dvema možganskima celicama. Matijesev humor je tako briljanten, da ti polepša dan. Že dolgo se nisem tako nasmejala kot danes, ko sem ga brala. Seveda kokoši lezejo po tleh in ne razumejo veličine genijev. Matias, ti si car!

Hvala, hvala, res sem genijalec v zabijanju raznih perjadi in drugih nižjih živalskih vrst, ki se jih lotim na suho brez dvocevke, ko jih poharam in pokosim verbalno. 😀 Tako da ne vem, če ji bila to sedaj najbolj pametna poteza, zdaj me bo ta tečna driskava nadloga, ki nima v glavi pet čistih, v čisto vsaki temi omenjal, ko mu je razburjen ego ranjen, ker ga psihološko zadenem v nulo, saj v nasprotnem primeru bi mi dal mir, če ne bi držalo, kar sem napisal o njem. 😉

Berem in mi ni jasno o čem govoriš. Blamaži ki si jo tu naredil sebi, bi težko rekli dobra poteza. Začela sem vrjeti, da si res nor.

Jaz se težko blamiram pred komer koli, si bi tudi upal pisati pod pravim imenom in priimkov, ker sem zadovoljen s tem, kar (na)pišem, zato sem tudi registriram in nikoli ne oddajam postov kot anonimec. 🙂

Začasa Primoža, ko je forum ohranjal nek nivo in bil moderiran, bi takšni moteni osebki tipa Kokoš odleteli kot gumbi od gat, ker brez ohranjanja nivoja komunikacije, pade temu primerno kvaliteta foruma, še posebej, ker je na njem sodelovalo tudi veliko ljudi iz (medicinske) stroke. Sedaj je ta forum bolj kot en divji lasvegaški poligon izmišljenih nabijaških klik tem in magnet za razne čuri-muri osebke, ki jim to ni jasno. 😉

Maslow's Hierarchy of Needs

Matias? Bmw?

“nevem no”,

Lej ni važno kaj ti verjameš ali ne. Pomemebno je v kaj verjame “MATIAS”.

On plava v neki svoji iluziji, kjer je simpatičen, očarljiv, prezenten in karizmatičen moški, ki ga ženske ljubijo in mu moški zavidajo. Da je ljudem ta njegov način bolj ostuden kot moja vulgarnost se ne zaveda.

Ker poglej kaj je napisal nazadnje. Se opravičujem ampak ali ima to veze s čimorkoli? Kje je sploh kontekst?

To je bilo sporočilo nekoga, ki živi v zanikanju. Cel forum se mu reži, no oziroma vsi, ki berejo to temo. Ker, da si nekdo naredi tako blamažo kot si lepo ugotovila je moral na neki točki zgubiti stik z realnostjo. Ne razume, da ga bojo ljudje spregledali in se bo osmešil. Pri narcistih je tako, da zaradi tega občutka večvrednosti mislijo, da so pametnejši od vseh ostalih in potem tako lahkomislno manipulirajo(kot MATIAS prej z v tej temi z ženskimi vzdevki) in mislijo, da jim boste ljudje kar na besedo verjeli.

Ne ljudje ga imajo za bebca in se mu smejijo. In zdaj ker je realnost pretežka zanj si je kar zanikal vse skupaj in napisal neumesno sporočilo kjer se nekaj zahvaljuje in govori da je neko dobro potezo naredil in se posmehuje meni. Uglaunem kot, da ne bi bil čisto pri sebi.

Ne, ne opazi kako bedasto je v resnici izpadel. Ti kot normalen človek, (ki ga sprašuješ o čem govori, če si pa je tako blamažo naredil) to opaziš. On pa zaradi svoje motnje tega nezmore. Verjame v svojo superornost.

Vem, da ti zgleda nor. Samo pri temu se motiš. “MATIAS” ni nor. Narcistična osebnostna motnja se šteje kot motnja. Lahko bi rekli, da je to kar njegova osebnost. In to je še huje od norosti, če mene vprašaš.

nevem no,

03.09.2022. ob 21:57

Berem in mi ni jasno o čem govoriš. Blamaži ki si jo tu naredil sebi, bi težko rekli dobra poteza. Začela sem vrjeti, da si res nor.

…………………………………………

………………………………………..

“nevem no”,

Lej ni važno kaj ti verjameš ali ne. Pomemebno je v kaj verjame “MATIAS”.

On plava v neki svoji iluziji, kjer je simpatičen, očarljiv, prezenten in karizmatičen moški, ki ga ženske ljubijo in mu moški zavidajo. Da je ljudem ta njegov način bolj ostuden kot moja vulgarnost se ne zaveda.

Ker poglej kaj je napisal nazadnje. Se opravičujem ampak ali ima to veze s čimorkoli? Kje je sploh kontekst?

To je bilo sporočilo nekoga, ki živi v zanikanju. Cel forum se mu reži, no oziroma vsi, ki berejo to temo. Ker, da si nekdo naredi tako blamažo kot si lepo ugotovila je moral na neki točki zgubiti stik z realnostjo. Ne razume, da ga bojo ljudje spregledali in se bo osmešil. Pri narcistih je tako, da zaradi tega občutka večvrednosti mislijo, da so pametnejši od vseh ostalih in potem tako lahkomislno manipulirajo(kot MATIAS prej z v tej temi z ženskimi vzdevki) in mislijo, da jim boste ljudje kar na besedo verjeli.

Ne ljudje ga imajo za bebca in se mu smejijo. In zdaj ker je realnost pretežka zanj si je kar zanikal vse skupaj in napisal neumesno sporočilo kjer se nekaj zahvaljuje in govori da je neko dobro potezo naredil in se posmehuje meni. Uglaunem kot, da ne bi bil čisto pri sebi.

Ne, ne opazi kako bedasto je v resnici izpadel. Ti kot normalen človek, (ki ga sprašuješ o čem govori, če si pa je tako blamažo naredil) to opaziš. On pa zaradi svoje motnje tega nezmore. Verjame v svojo superornost.

Vem, da ti zgleda nor. Samo pri temu se motiš. “MATIAS” ni nor. Narcistična osebnostna motnja se šteje kot motnja. Lahko bi rekli, da je to kar njegova osebnost. In to je še huje od norosti, če mene vprašaš.

Tudi mene zanima kdaj in kako se je začela ta moniada. Zakaj je začel Kokoš zasledovat Matiasa? A to se vleče že več let ali kako?

Se osebno poznata?

Nikakor ne štekam Kokoši pa podobnih monovcev, ki tako obsedeno zalezujejo neznance z mona. Prav bolno je to zalezovanje.

Kokodajs, če ne bi držalo, kar sem napisal o tebi, se ne bi vedno cmeravo emocionalno odzival in usajal v vsaki temi, ki nima blage veze z mano.

Tako da bodi dedec in ne gejevski poženščen pezde in prenesi po moško, ko jih dobiš po prazni neizobraženi betici, na svojo srečo samo verbalno, ker nisem samo emocionalno in intelektualno v precejšnji prednosti pred tabo (ti še službe nimaš, kaj šele, da bi lahko preživljal sebe in družino, kot jaz, pa to z lastno glavo, ki je pa je nekoliko drugačno sedenje pred računalnikom, kakor tvojo zblojeno pisanje na MON, kjer ne rabiš misliti), temveč sem tudi fizično višji (> 180 cm) in močnejši (> 80 kg) od tebe.  😉  Fight ! 😀

imej samospoštovanje, 03.09.2022 ob 17:57

nič ne bo. Je doživel živčni zlom. Kokoši če si matjažko kaj naredi ga boš imel na vesti.

“imej samospoštovanje”,

ne veš kok si me nasmejal. Orginalen si. Dobro si okaraktiziral celo zadevo s svojima komentarjema. Uglaunem s dal si piko na “i” z tema dvema komentarjoma.

Uglaunem svašta, tip je čisto fuknjen.

Jaz sem sem prejle šel spati ker me je glava bolela in ko sem zdaj pogledal v to temo in jo bral, še sam nisem mogel vrjeti svojim očem. Od “MATIASA” pričakujem marsikaj, ampak, da bo šel pa takole bebca iz sebe narediti si pa tudi jaz nisem mislil. Očitno mu nič od nič ni jasno 5 posto.

Upm, 03.09.2022 ob 22:50

Matias? Bmw?

BMW, ne , na avte pa nimam fetiša, 🙂 , pa baje potem keš-pichke gredo nate? Najraje se poslužujem prevoznega sredstva, ki mu pravimo hoja in tudi kolesa, vsaj to možnost imam v Ljubljani, ko je vse na dosegu roke. Se je potrebno gibat in malo zadihat na “svežem” ljubljanskem zraku. Če te smog ne ubije, te samo ojača. 😉

Kaj pravite, za koga navijate, a pretepem tega zaležanega bureka? 😀 Imam dovolj privržencev, ki boste stavili velike denarce name in žensko moralno podporo, ki bo me spodbujala, da mu malo popravim obraz s štajerskimi pozdravčki ta mehka gejevska lička in zoprno faco? 🙂

matias, 03.09.2022 ob 23:14

BMW, ne , na avte pa nimam fetiša, 🙂 , pa baje potem keš-pichke gredo nate? Najraje se poslužujem prevoznega sredstva, ki mu pravimo hoja in tudi kolesa, vsaj to možnost imam v Ljubljani, ko je vse na dosegu roke. Se je potrebno gibat in malo zadihat na “svežem” ljubljanskem zraku. Če te smog ne ubije, te samo ojača. 😉

Matias? Ti si žabar? Pa ne no. Zdaj si me pa razočaral. A nisi omenjal, da si Štajerc? In zdaj pa si v zatohli, jankovičevi greznici?

matias, 03.09.2022 ob 23:01

Kokodajs, če ne bi držalo, kar sem napisal o tebi, se ne bi vedno cmeravo emocionalno odzival in usajal v vsaki temi, ki nima blage veze z mano.

Tako da bodi dedec in ne gejevski poženščen pezde in prenesi po moško, ko jih dobiš po prazni neizobraženi betici, na svojo srečo samo verbalno, ker nisem samo emocionalno in intelektualno v precejšnji prednosti pred tabo (ti še službe nimaš, kaj šele, da bi lahko preživljal sebe in družino, kot jaz, pa to z lastno glavo, ki je pa je nekoliko drugačno sedenje pred računalnikom, kakor tvojo zblojeno pisanje na MON, kjer ne rabiš misliti), temveč sem tudi fizično višji (> 180 cm) in močnejši (> 80 kg) od tebe.  😉  Fight ! 😀

@Matias
mislim, da si jih tokrat ti dobil po betici. Preberi znova celo temo in razmisli. Samo ti izpadeš psihič. Psihič težkega kalibra.

zdaj si me pa, 03.09.2022 ob 23:27

Matias? Ti si žabar? Pa ne no. Zdaj si me pa razočaral. A nisi omenjal, da si Štajerc? In zdaj pa si v zatohli, jankovičevi greznici?

Moja lahko voli Jankovića, jaz ga ne morem, ohranjam stalni naslov, tako da se vsako poletje lahko hodim kopat in lovit v Dravo brez posebne prepustnice. 😀

Preveč sem naiven in zaupam ženskam, ni me izučilo, kar je pisal Modri Vrag, kaj če se loči, bo njeno stanovanje v LJ? Ampak od takšnega štajerskega tigra, katera ženska bi se ločila, ko ji je sekirca v med padla. 😀

zapuščinski postopek, 03.09.2022 ob 23:28

@Matias
mislim, da si jih tokrat ti dobil po betici. Preberi znova celo temo in razmisli. Samo ti izpadeš psihič. Psihič težkega kalibra.

“zapuščinski postopek”,

pa sej je dobil po betici tudi v vseh drugih temah, ne samo v tej.

Dobil je po betici danes v temi “Kateri uporabnik ali uporabnica vam gre najbolj na živce, jetra”, ko sem objavil neumne samohvale, ki jih je pisal pod ženskimi vzdevki.

Dobil jih je po betici v temi “Naučimo Matiasa pravopisa” kjer se je tako kot tu osmešil, da so se vsi bebca delali iz njega. (preberite, je zelo smešno)

Samo iz obeh tem je strahopetno pobegnil in upal, da kmalu potoneta v pozabo s sramoto, ki si jo je tam naredil v tej zdajle pa se je razjezil in nekaj napenja mišice. Smešno.

Se ena tema. Zaostala kokoš je čisto kolerična, Šnela ni nič v primerjavi s tem defektom.

Matias ti si en res tak tapravi štajerski mačkon. Ne pa neki ljubljanski pezdetki in albanska mrgolazen. Jaz se te ne bi branila. Tudi nobena druga z mona ne. Samo priznale ne bijo tega. Saj veš, ženske. Lepo je, da še obstajajo pravi moški in samo pederčki kot je kokoš. Samo kot tak, moški v pravem pomenu besede, si vrjetno zvest svoji dragi. Vsaj sanje nam pusti. Ker vsaj tam te lahko imamo.

Irina565, 03.09.2022 ob 23:56

Matias ti si en res tak tapravi štajerski mačkon. Ne pa neki ljubljanski pezdetki in albanska mrgolazen. Jaz se te ne bi branila. Tudi nobena druga z mona ne. Samo priznale ne bijo tega. Saj veš, ženske. Lepo je, da še obstajajo pravi moški in samo pederčki kot je kokoš. Samo kot tak, moški v pravem pomenu besede, si vrjetno zvest svoji dragi. Vsaj sanje nam pusti. Ker vsaj tam te lahko imamo.

Tako pa si jaz posrana zaostala kokoš pišem sama s sabo❗Vedno zmagam , zmagam, zmagam❗ Ne moreš vrjeti, vrrrrjeti❗ ??????

Mislila sem bivsi nick na starem starsevskem? Ce si bil BMW

Pa se o privrzenstvu

Tebe se nisem ujela v kaki temi s Snelco. Kaj ljudje mislijo o njej je hitri pokazatelj ali z njim ali proti njemu

Tako pa si jaz posrana zaostala kokoš pišem sama s sabo❗Vedno zmagam , zmagam, zmagam❗ Ne moreš vrjeti, vrrrrjeti❗ ??????

Kokoši ??????, 04.09.2022 ob 00:05

Tako pa si jaz posrana zaostala kokoš pišem sama s sabo❗Vedno zmagam , zmagam, zmagam❗ Ne moreš vrjeti, vrrrrjeti❗ ??????

A boli?

Irina565,
03.09.2022. ob 23:56

………………………………….

………………………………….

Bolnik ne bo odnehal.

Oziroma motenec. Bogi “MATIAS”. To pa je eksistencialna beda.

No ampak takšni so narcisti, ko jim snameš masko.

Upm, 04.09.2022 ob 00:13

A boli?

Ne, ne boli. Zato, ker jaz nikoli ne napišem “vrjeti” ampak vedno napišem vErjeti! Od mnogih slovničnih napak, ki jih grešim to ni ena izmed njih. Če nekdo pod vzdevkom “Kokoši” napiše “vrjeti” potem obstaja velika verjetnost, da to nisem jaz.

Kokoši ??????, 04.09.2022 ob 00:22

Ne, ne boli. Zato, ker jaz nikoli ne napišem “vrjeti” ampak vedno napišem vErjeti! Od mnogih slovničnih napak, ki jih grešim to ni ena izmed njih. Če nekdo pod vzdevkom “Kokoši” napiše “vrjeti” potem obstaja velika verjetnost, da to nisem jaz.

Ej zaostali, ti si edini na monu, ki piše vrjeti brez e. Poglej za sabo. Če si zaostal, ni čudno.

Leta že piseš tako kokoš.

Ej zaostali, 04.09.2022 ob 00:24

Ej zaostali, ti si edini na monu, ki piše vrjeti brez e. Poglej za sabo. Če si zaostal, ni čudno.

Veliko jih piše verjeti brez E, poglej naprimer tiste registrirane(tako boš vedel da to ne pišem jaz) uporabnike, ki pišejo pogovorno, sploh Ljubljančane. Bi moral slišati kako se šele po Ljubljanskih ulicah se izražajo. Tako, da še meni rečejo, da jaz pa gotovo ne morem biti ljubljančan, ker se tako lepo izražam. ?

Včasih sem tudi sam delal to napako dokler si nisem na list papirja pred tedni v dnevni sobi nalepil verjeti z odebeljenim E. Kot dislektik rabim takšno opozorilo. Verjeti brez E je pogost pri tistih, ki pišejo pogovorno. Sicer pa ti povem, da ko opazujem nek tekst, da vidim od koga je, so slovnične napake zadnja zadeva na listi na katero sem pozoren. Tudi če bi jaz slovnico dobro poznal(pa je ne) se ne bi preveč ukvarjal z njimi. Saj se zgodijo mimogrede in tisti, ki pišejo pogovorno so pogoste. Ko želiš določiti od koga je nek tekst so slovnične napake zadnje po pomembnosti, vse ostalo je bolj važno. A amaterji ravno to počnejo, da najprej gledajo za slovničnimi napakami. Zato mi je osebno najbolj smešno in zabavno, ko nekdo, ki piše slovnično in potem, ko se noče izdati kdo je in piše neprijavljen poskuša zakriti indetiteto tako, da piše neslovnično in namerno dela napake. Ne gre to tako.

Poznaš angleško besedo “mindset”? Ne pade mi na pamet zdajle primerna slovenska različica. Beseda “miselnost” mi ne zveni dovolj povedno. Kakorkoli že, če nočeš, da te prepoznajo po pisanju moraš prvo spremeniti svoj “mindset”. Tega pa ljudje s povprečno inteligenco nezmorejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close