Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem defektna kokoš☝️

Sem defektna kokoš☝️

Posrana defektna kokoš, jaz kokošji drek, serjem vse teme na mon kot po tekočem traku❗??????

60 odstotkov tem je mojih. ?????

Tu sem da vam zaserjem življenje, da vam serjem po glavi.☝️

Če teme niso moje pa se userjem vanje. Uničilo sem mon jaz defektno pedersko bitje?❤️❤️❤️????????

Posrana kokoš sama ne more VRjeti, koliko postov ima pod multiniki naštepanih na monu. Ni edini motenec, je pa največji.

Viharni piši pod svojim nikom modri vrag ali kar si že zdaj ali pa spokaj z mona.

Kaj se dogaja v tvojem življenju, da ti gre na slabše? Povej nam, ker nas skrbi zate.

Poln k ga že imam. Na koncu bo on celi starševski čvek posral in zasral. In ne kokoši.

Odgovor na objavo uporabnika
poln k, 30.08.2022 ob 17:55

Poln k ga že imam. Na koncu bo on celi starševski čvek posral in zasral. In ne kokoši.

Saj to že ves čas počne, ni važno a je prijavljen ali ne 🙂

Pa pustite temu malemu milanu ali vragu veselje, verjetno je to vse, kar ima od tega življenja. Že dolgo je prisoten s prozornimi primitivnimi forami in smeškoti. Njegov domet je pa takoj prepoznan. Vsako tele ima …..

Sinko modriščetinko merjasci smrdimo, preobleka ne pomaga. Sramota si in boš ostal smrduh, jaooo????

Še wd, excel in modrivrag ne pišejo več. Še zadnji  pametni so torej šli, samo motenci so še ostali.

Vsi šli, 31.08.2022 ob 00:36

Še wd, excel in modrivrag ne pišejo več. Še zadnji  pametni so torej šli, samo motenci so še ostali.

Pisi jaz:)))

saj584, 30.08.2022 ob 20:39

Saj to že ves čas počne, ni važno a je prijavljen ali ne 🙂

Samo Viharni misli, da je nerazpoznaven, ko piše neprijavljen. Misli, da je pametnejši od vseh tu in ga ne prepoznamo.

Posebne vrste človek je on.

matej

plavusa, 31.08.2022 ob 14:12

matej

Ne jaz sem Miran. Za Milana pravim, da je poseben človek.

Sami motenci se trolajo po monu. Ni več ene normalne teme.

Kako je vreme pri vam?

Miran ne Milan, 31.08.2022 ob 14:14

Ne jaz sem Miran. Za Milana pravim, da je poseben človek.

Saj nikogar osebno ne poznas debil blesavi obsedeni, dusevno bolan. Sam se predstavi z osebnimi podatki in šele potem kvasi neka imena. Sami klošarski gnoji ste ostali na monu in forum popolnoma uničili. Ni nicesar več vrednega za brat, kaj sele za diskutirat.

Namesto da bi SLOVENCI skupaj stopili in se imeli vsaj “pozitivno” če drugače ne gre, se še po javnem forumu pričkate med sabo. Škoda. Pa nisem forumaš, pišem nič. Samo občasno kaj preberem, da vidim vzdušje med ljudmi. Škoda, lep dan

Mivka v očeh, 31.08.2022 ob 14:28

Namesto da bi SLOVENCI skupaj stopili in se imeli vsaj “pozitivno” če drugače ne gre, se še po javnem forumu pričkate med sabo. Škoda. Pa nisem forumaš, pišem nič. Samo občasno kaj preberem, da vidim vzdušje med ljudmi. Škoda, lep dan

Ker forum ni moderiran je postal mesto življenja motencev in klošarjev, najbolj bolnih in zavoženih zgub torej.

Po mojem bi se moral vsak registrirat vsaj z nekim podatkom, da je izsledljiv. Ki neke stvari napisane so ja na drugi strani normalnega. Zdaj če komu na ulici koga krivo pogledaš je že lahko problem, da pa folk nima meja tu na mon, oprosti, ampak to je za kazenski pregon

Saj nikogar, 31.08.2022 ob 14:24

Saj nikogar osebno ne poznas debil blesavi obsedeni, dusevno bolan. Sam se predstavi z osebnimi podatki in šele potem kvasi neka imena. Sami klošarski gnoji ste ostali na monu in forum popolnoma uničili. Ni nicesar več vrednega za brat, kaj sele za diskutirat.

O lej ga “MODRI VRAG” (Viharni jezdec), si končno toliko razburil, da si se izdal? ?

Zakaj pa tolk vzdevke spreminjaš? Ravnokar si napisal nekaj pod “Saj nikogar”, čez minuto pa že kot “Na monu”.

Daj prijavi se lepo in prijavljen piši.

Zakaj se matraš v ilegali? ?

Ilegalc pobegnil v temo o nebotičnikih.

Kokoši ??????, 31.08.2022 ob 15:21

Ilegalc pobegnil v temo o nebotičnikih.

?

Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 00:44

?

Tebi kokoš ni pomoči. Nekega dne boš samo storil samomor.

Kaj čmo ljudje, očitno je samo “MATIAS” tak DEBILČEK, da mu ni nič jasno in misli, da sem pranoičen, ker povsod vidim MODREGA VRAGA. Očitno smo torej vsi pranoični. Debilko MATIAS je že zdavnaj zgubil stik z realnostjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close