Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Vprašanja v zvezi z gumami…Zoprni ne odg.!

Vprašanja v zvezi z gumami…Zoprni ne odg.!

Jasno, ker ena, ki ne bi imela pojma o gumah, si sigurno ne bi izbrala nicka Mišelin-ka…[/quote]

Še ena uš iš iš iššššššš Si kdaj vidla reklamo z unim debelim pamžom, ki reklamira gume Mišelinke???? Kaj misliš, da sem tako tupa, da ne vem, da so Mišelinke gume???? Jaz sem dost razgledana, sma gume me pa pač ne zanimajo, zakaj pa bi me zanimale??? Če si ti ena možača pa te šrafvaš avto to ne pomeni, da smo vse. Nekatere smo prave ženske ženstvene, ki imajo rade ženske stvari šoping, masaže, parfume, ene pa pač smrdite kot avtomehankarji. Zdaj pa išššššššššššššš, pejt raj hujšat!

Jasno, ker ena, ki ne bi imela pojma o gumah, si sigurno ne bi izbrala nicka Mišelin-ka…[/quote]

Še ena uš iš iš iššššššš Si kdaj vidla reklamo z unim debelim pamžom, ki reklamira gume Mišelinke???? Kaj misliš, da sem tako tupa, da ne vem, da so Mišelinke gume???? Jaz sem dost razgledana, sma gume me pa pač ne zanimajo, zakaj pa bi me zanimale??? Če si ti ena možača pa te šrafvaš avto to ne pomeni, da smo vse. Nekatere smo prave ženske ženstvene, ki imajo rade ženske stvari šoping, masaže, parfume, ene pa pač smrdite kot avtomehankarji. Zdaj pa išššššššššššššš, pejt raj hujšat![/quote]

A si ti Štajerka v Ljubljani? :))

Z besednim zakladom kočijaža. Zdaj se pa spat poberi. 😉

ti si zihr ena finka

ej mišelinka, eno gumo ti jaz častim, da malo hiperventiliraš

Katera zdej? Jest al malin@?

al ste vsi nasedli…. ona rabi nove OLAGUME, te pa že dobi za 25 €.
te pa valjda znaš natikat….

triiiiiiiii

njeni starši jih niso znali))

Še ena uš iš iš iššššššš Si kdaj vidla reklamo z unim debelim pamžom, ki reklamira gume Mišelinke???? Kaj misliš, da sem tako tupa, da ne vem, da so Mišelinke gume???? Jaz sem dost razgledana, sma gume me pa pač ne zanimajo, zakaj pa bi me zanimale??? Če si ti ena možača pa te šrafvaš avto to ne pomeni, da smo vse. Nekatere smo prave ženske ženstvene, ki imajo rade ženske stvari šoping, masaže, parfume, ene pa pač smrdite kot avtomehankarji. Zdaj pa išššššššššššššš, pejt raj hujšat![/quote]

Ti imaš sigur take velke šlaufe kot ta debeli pamž, ki reklamira gume.

Pol ti pa dela skoz iššššššš ššššššššššš :)))))

Iššššššššššššššššššššš debela savka, kdo te je kaj vprašal, nobenega tukaj ne znaima tvoje mnenje. Poglej se v špegu pa sama s sabo kokodakaj, saj drugo ne znaš. Kmetica!!!

očitno je žebljiček zadel na pravo mesto :)))

sledilo je samo še išššššššššššššššššššššššššššššš
iššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš

Oni so prvi začeli, ko je una lina napisala odvisno mi je poču film, ker sem lepo napisala vprašanja ona pa men odvisno odvisno odvisno odvisno odvisno. Grrrrrr kaj bi jo na gobec!!![/quote]

Saj sem povedal, mislim, da je v tej temi vse skupaj tebi samo ogledalo, po drugi strani, pa je slaba provokacija.

preveč napak, pa slab IP.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kolk pozn ste jo pogruntal, jaz sem jo po dveh postih. Ker tolk glupa pa tud blondinka ne more bit:)

nekdo je osamljen..

New Report

Close