Vprašanja v zvezi z gumami…Zoprni ne odg.!
Torej zanima me:
-kam naj peljem avto, da mi zamenjajo gume
-koliko časa rabijo, da jih zamenjajo
-koliko to stane, torej koliko stanejo gume in koliko stane zamenjava
-a moram svoje gume prinest ali jih imajo tam. če jih nimajo, kje jih kupim?
-kam naj dam letne gume, ko mi namestijo zimske (kam jih vi daste )
-katere gume so najboljše pa da niso predrage
– h kateremukoli vulkanizerju
– odvisno, 15 minut, če ni gužve, ki je ni več
– prišetj še centriranje, pa pride od 25 do 40 EUR
– če gum nimaš, jih tam kupiš
– letne gume odpelješ domov, ali jih pustiš proti plačilu do pomladi tam (če nudijo to opcijo)
– najboljše in ne predrage? Pojma nimam. isto vprašanje postavi tam, pa ti bodo svetovali
Bi že skoraj kero zoprno vžgal, ker pišeš ko en petletni otrok, ajde pa vseeno…
-Ne ukvarjaj se s temi vprašanji ampak prej poklič koga od večjih vulkanizerjev(Sitar Kamnik, Špan Brezovica, itd..) in povej kakšne dimenzije imaš, kolk denarja bi dala in kdaj imajo cajt za zamenjat ker je najboljš se naročit, da si ob uri na vrsti…to je vse kar rabiš naredit…
-Ne ukvarjaj se s temi vprašanji ampak prej poklič koga od večjih vulkanizerjev(Sitar Kamnik, Špan Brezovica, itd..) in povej kakšne dimenzije imaš, kolk denarja bi dala in kdaj imajo cajt za zamenjat ker je najboljš se naročit, da si ob uri na vrsti…to je vse kar rabiš naredit…[/quote]
Ja valjda da se bom v Kamnik al pa na Brezovico vozila, mislim ti pa maš ideje. Kje pa pogledaš dimenzije?
Zdej pa mal zezaš, ne? Boš rekla, da še nikol nisi čula za njih?
Eden je pred železnico desno:-)))))[/quote]
Valjda, da sem slišala za vulkanizerja sma ne vem za nobenega kje je, ker me ni nikoli zanimalo, zdaj ga pa pač rabim pa se ne mislim okoli vozit in špegat kje je kak. Štekaš???[/quote]
Lej mišelinka, če v tvornem postu napišeš zoprnim obvoz, potem se tud ti drži tega…
-Ne ukvarjaj se s temi vprašanji ampak prej poklič koga od večjih vulkanizerjev(Sitar Kamnik, Špan Brezovica, itd..) in povej kakšne dimenzije imaš, kolk denarja bi dala in kdaj imajo cajt za zamenjat ker je najboljš se naročit, da si ob uri na vrsti…to je vse kar rabiš naredit…[/quote]
Ja valjda da se bom v Kamnik al pa na Brezovico vozila, mislim ti pa maš ideje. Kje pa pogledaš dimenzije?[/quote]
Pol pa vsaj piši s štajerskim naglaskom, pa mi ne bi blo treba komentirat, baba smotana…
A se ti zajebavaš, 100, 200 evrov za ENO GUMO???? pa me pride 400 al pa 800 evrov!!!Faaaaaak, kje pa naj dobim tok keša, pa tud če bi ga imela tok keša dat za faking gume, nooo waaaaaay!!! 100 evrov dam za vse štir gume, več ne mislim dat.[/quote]
Ko se kurbaš, več kasiraj…aja si pregrda da bi zaslužila več k za burek….ciganka.
A se ti zajebavaš, 100, 200 evrov za ENO GUMO???? pa me pride 400 al pa 800 evrov!!!Faaaaaak, kje pa naj dobim tok keša, pa tud če bi ga imela tok keša dat za faking gume, nooo waaaaaay!!! 100 evrov dam za vse štir gume, več ne mislim dat.[/quote]
Dej ti zoprnost najprej pr seb mal pošlihti, res!!
Če si si avto lahko kupla, si boš zdej tut gume mogla pošlihtat!!!
Pa, če ti je težk dat 100€ za eno gumo…..pol je za tebe sam še bicikl!!!!!! Al pa pešhonda:-)))
Meni so najboljši vulkanizerji pri Autocommercu za Bežigradom, pa tudi v AMZS, ki je tam zraven, imajo vulkanizersko delavnico in so tudi ok.
Cena za premontažo in centriranje je cca 35 EUR, nove gume stanejo, tam od 60 do 80 (povprečno dobre). Letne gume ti za plačilo cca 25 EUR shranijo do pomladi. Čakaš pa ene 15-20 minut, ta čas si v njihovi trgovini kaj ogledaš, lahko pa tudi pustiš tam vozilo in ga prideš kasneje iskat.
Ker pa očitno imaš veliko vprašanj, ti svetujem da stopiš do teh vulkanizerjev in oni ti bodo vse razložil, svetoval, predlagal….