Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Vprašanja v zvezi z gumami…Zoprni ne odg.!

Vprašanja v zvezi z gumami…Zoprni ne odg.!

poklič 080 1234 ti bodo tam svetoval vse kar rabiš.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Miškolinka, enga močnga ruken, pa se mal pomiri. Potem postan normalna, pa boš mogoče do druge zime kakšnega deca najdla, ki bi ti lahko pri tvojih gumah pomagal, da ne bi spraševala takih traparij po MON-u.
Drugače pa Google ve vse, sam ne vem, če maš inštaliranga, he,he? Pa ne se jezit no! Pa kakšno boljšo provokacijo si drugič zmisel!

Nisi povedala s katerega konca Slovenije si.
Vulkanizerji so posejani po vsej Sloveniji.

Lahko pa avto pelješ tudi an pooblašeč servis za tvojo znamko, tja kamor ga voziš na redni servis. Garantiram ti, da ti bodo znali pomagati.

Menjava gum je cca. 50€ kot so ti že odgovorili. Gume lahko proti plačilu deponiraš pri njih in ti jih spomladi spet zamenjajo za 50€.
Nove gume boš morala žal kupiti. Težko, da jih boš dobila po 25€.

V prometnem dovoljenju pišejo dimenzije gum. V iskalnik odtipkaj geslo “avtomobilske gume” in boš dobila tole http://www.google.com/search?q=avtomobilske+gume&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:sl:IE-SearchBox&ie=&oe=

Našla boš cene, primerjaš lahko, poiščeš nekoga v tvoji bližini…. Ostalo boš ŽAL morala narediti sama. In plačati tudi, ne glede koliko ljudi na MONu boš še nadrla. Cen za avtomobilske gume ne postavlja MON. In ni nihče nič kriv, da so takšne kot so.

Mišolinka,pogovarjat se pa ne znaš, še dobro da veš,d a je treba gume zamenjat,pa da to ni zastonj.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

No končno ena normalna!!! Hvala!!!

Od koga pa je ta cifra, a to kaj zaračunajo klic???

Sem skoraj siguren da je provokacija, ker bi take stvari spraševal prebivalec Kiribatov…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Od koga pa je ta cifra, a to kaj zaračunajo klic???[/quote]

080 cifre so brezplačne, sam če kličeš dle so nedosegljivi, k delajo do 20.00

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

IZ LJUBLJAAAAAAANEEEEEEE, to sem že napisala iz kje sem!!!!! V prometnem dovoljenju NE PIŠE NIČ O GUMAH! Ne se lagat, nobenega nisem nadrla, oni so men začeli z enimi bednimi forami, tko da sem sam odgovorila enim tečnim baburam!

Piše, piše, kar dobro poglej, saj prometno ni debelo kot leksikon ali bonton. :)))))
Če v prometnem ne boš našla, pa poglej v homologacijo. Povsod so navedene homologirane dimenzije gum za tvoj avto.

Piše, piše, kar dobro poglej, saj prometno ni debelo kot leksikon ali bonton. :)))))
Če v prometnem ne boš našla, pa poglej v homologacijo. Povsod so navedene homologirane dimenzije gum za tvoj avto.[/quote]

Kje piše?? Jaz nič ne najdem o GUMAH! Piše znamka, tip, ident. številka, število sedežev, država proizvajalka, masa, homolog. oznaka, številka potrdila o skladnosti (what the fuck is that???), vrsta vozila, oblika karoserije., motor, moč motorja, vrsta goriva, tip motorja, barva vozila. No kje ti tle vidiš GUME???

Če v prometnem ne boš našla, pa poglej v homologacijo. Povsod so navedene homologirane dimenzije gum za tvoj avto.[/quote]

Kam naj pogledam, kje to dobiš?

Oni so prvi začeli, ko je una lina napisala odvisno mi je poču film, ker sem lepo napisala vprašanja ona pa men odvisno odvisno odvisno odvisno odvisno. Grrrrrr kaj bi jo na gobec!!!

Primož ti bo vse razložil. 😉

Kam naj pogledam, kje to dobiš?[/quote]

Prometno dovoljenje si dobila ob registraciji avtomobila. Za registracijo si potrebovala homologacijo, ki je bila priložena dokumentaciji vozila. Brez homologacije avtomobila sploh ne moreš kupiti.

To je dokument, na katerem piše HOMOLOGACIJA VOZILA

Na prometnem dovoljenju piše: PROMETNO DOVOLJENJE

Mišelinka zate je najboljše, da ti vzamejo avto, ker ga nisi sposobna vzdrževat oz. nimaš pojma o tem. Če ne veš, da se gume zamenjajo pri vulkanizerju pejd rajši v lekarno po kondome (sej je isto iz lateksa) pa jih natakni gor.

p.s. a natankat ga znaš?

Oni so prvi začeli, ko je una lina napisala odvisno mi je poču film, ker sem lepo napisala vprašanja ona pa men odvisno odvisno odvisno odvisno odvisno. Grrrrrr kaj bi jo na gobec!!![/quote]

Kaj zdaj jaz.Čist lepo sem ti odgovorila in glede na to,da si komaj čakal/a,da boš lahko zlila svoje kletvice,si komaj čakala,na koga boš lahko skočila.In si najdla mene.
Je pa odvisno odkod si
Odvisno,koliko je vrste
odvisno je ali imajo štacuno al samo servis.
Kaj ti ni jasno,primitivka?
Če imaš pa še potrebo pa kakšni na gobček,me pa poklič na fon.;)

Zdej dej pa mir! Poljubček sam zate. 😉

VEM, DA JI ZAMENJAJO PRI VULAKNIZERJU, ampak ne vem kje je kak vulkanizer, ker do zdaj nisem nikol rabila sama menjat gum, ker mi je do zdaj to naredil najprej oči pol pa fant, zdaj moram pa sama, a štekaš???? In saj sem vidla kje kak napis vulkanizer, to se spomnim, ampak nimam pojma kje in se mi res ne da vozit okol, da bom kje kakega najdla, a štekaš???? Pa fant mi noče povedat, ker je reku, da se moram sama znajt, ker sva se pač nekaj skregala in zdaj drži surlo k en pamž razvajen. In zdaj tud če bi mi hotel pomagat NE BOM PUSTILA, da mu dokažem, da lahko vse sama nardim, ker mi je nekaj sikal, da mora vse on, sam da mu zaprem gofljo, da ne bo pametoval.

Pa ne pametuje preveč.

V imenu mišelinke se opravičujem vsem, ker je kot Teja iz BB, razvajena nasikana smrklja! :))))

VEM, DA JI ZAMENJAJO PRI VULAKNIZERJU, ampak ne vem kje je kak vulkanizer, ker do zdaj nisem nikol rabila sama menjat gum, ker mi je do zdaj to naredil najprej oči pol pa fant, zdaj moram pa sama, a štekaš???? In saj sem vidla kje kak napis vulkanizer, to se spomnim, ampak nimam pojma kje in se mi res ne da vozit okol, da bom kje kakega najdla, a štekaš???? Pa fant mi noče povedat, ker je reku, da se moram sama znajt, ker sva se pač nekaj skregala in zdaj drži surlo k en pamž razvajen. In zdaj tud če bi mi hotel pomagat NE BOM PUSTILA, da mu dokažem, da lahko vse sama nardim, ker mi je nekaj sikal, da mora vse on, sam da mu zaprem gofljo, da ne bo pametoval.[/quote]

Alora potem se potrudi in mu pokaži, da znaš sama!
V LJ. imaš na koncu Fužin Zaloška vulkanizerstvo Stipič (iz centra proti Zalogu na levi strani), pol ga imaš od železniške postaje takoj desno za semaforjem proti polikliniki ( k temu sem jaz hodila, ko sem živela še gor), pol ga imaš še na Kajuhovi (mislim, da je blizu veterinarska ambulanta) na desni strani iz Zaloške proti Šmartinki…ma jih je ful…
Dimenzijo poglej na gumi kjer je ti pišejo cifre 000/00/00…
Sam keš imej pa ti bodo vse spedenal TAKOJ tko kot rabiš.

Cena…jaz sem za moje gume dala 350€, ker imam eno glupo dimenzijo. Tvoje pa ….odvisno (hahah ssem k li@n@) od dimenzije in kaj boš izbrala.

No vidiš to bi lahko TAKOJ napisala ne pa da si najprej nekaj pametovala zdaj si pa kao fina. Ampak vsen hvala, sam v ta konec (Fužine pa to) pa ne mislim hodit.

Jasno, ker ena, ki ne bi imela pojma o gumah, si sigurno ne bi izbrala nicka Mišelin-ka…

Iz katerega konca Lj okvirno pa si, kje bi ti bilo sprejemljivo

Pa ti si res ena šturla :)))))
Res je, ne hod u Fužine, da te ne bo Čordić uvatil :))

p.s. no zdej veš kam boš šla po gume? pa kero dimenzijo imaš? :))

New Report

Close