vprašajte za astrološka ujemanja
Mah, dolgočasno, malo dinamike manjka. Delo s papirji, kaj češ. 🙂
Sicer pa Calypso sigurno ne bi priznala četudi bi uganili. Glede na to, da je na lepe pesmice pripenjala opolzke melodije sigurno ni levinja. Levinje imajo stil. :)) Mislim, da je lahko nekaj od naslednjega: strelec, dvojček ali oven.
Aja, da še Misonkki odgovorim: zanemari tehtnico v luni. Tehtnica je edini astrološki znak, ki je v resnici predmet, zato nekega posebnega vpliva luna v tej poziciji nima. Preostala dva znaka – kozorog in škorpijon sta tako močna, da tehtnico “preglasita”. :)) Bolj previdna bodi v času polne lune ali mlaja, ko bi omahljivost in neodločnost tehtnice lahko prišla do izraza med tem, ko bi vozila avtomobil.
Jah, saj sva oba pionirja na področju moderne astrologije. 🙂 To pomeni, da morava to področje še raziskati med forumaši.
Zato naj vsak forumaš navede kaj je po horoskopu in ali obstaja kakšno znamenje v horoskopu na katero se bolj “palijo”. 🙂 Meni so bili nekoč všeč moški strelci, zdaj sem pametnejša. 🙂
Jah, saj sva oba pionirja na področju moderne astrologije. 🙂 To pomeni, da morava to področje še raziskati med forumaši.
Zato naj vsak forumaš navede kaj je po horoskopu in ali obstaja kakšno znamenje v horoskopu na katero se bolj “palijo”. 🙂 Meni so bili nekoč všeč moški strelci, zdaj sem pametnejša. :)[/quote]
No če lahko jaz začnem : )
Da bi glih gledal kaj je ženska po horoskopu to ravno ne važno, da sva si všeč pa da se razumeva zdej koliko se razumeva je pa dostikrat pogojeno vsaj deloma z astrološkim znamenjem.
Vem da strelke, levinje pa tudi ovnice so po mojih izkušnjah odlične v postelji skratka velja kot na splošno oven iskra lev ogenj strelec explozija : )
Midva z mojim se astrološko menda niti približno ne ujemava. V resničnem življenju zaenkrat tega na srečo še nisva opazila. Ko/če nama bo kdaj zaribalo, bova pa lahko vedno rekla, da se je to zgodilo zgolj zaradi astrološkega neujemanja in ne zaradi tega, ker sva ga midva sama nekje polomila.
Se da astrološko neujemanje navesti tudi kot uradni razlog za ločitev? Ne da se.
To o ločitvi ne vem, vem pa da če vama laufa, da se nima smisla spotikati ob astrologijo, ta psevdo znanost je predvsem fama za ljudi, ki nimajo nikogar in/ali z nikomer niso zadovoljni ;)[/quote]
Nisem nek nasprotnik astrologije. Še vedno bolje to kot vedeževanje. Se pa ne obremenjujem s tem. Zanimivi se mi zdijo recimo opisi lastnosti določenih znamenj. Normalno, da različnosti med ljudmi obstajajo. Mislim pa, da ni nujno, da so razlog, da dva ne bi mogla skupaj funkcionirat. Če bi jaz imela ob sebi nekoga, ki bi bil takšen kot jaz, mi bil v vsem podoben, imel glede vsega isto mnenje kot jaz, bi znorela. 🙂
Meni pa ne preveč, prepogosto ugotavljam, da so opisi po večini pomanjkljivi, zdaleč ne odražajo prave resnice – samo sebe vedno najdem v vseh znamenjih, zato mi je na nek način bedasta, človek z njo le zapravlja čas (bolje da bi se v tem času, ki ga je zapravil za astrologijo ukvarjal s športom ali štrikal, bi imel več od tega 😉
Meni pa ne preveč, prepogosto ugotavljam, da so opisi po večini pomanjkljivi, zdaleč ne odražajo prave resnice – samo sebe vedno najdem v vseh znamenjih, zato mi je na nek način bedasta, človek z njo le zapravlja čas (bolje da bi se v tem času, ki ga je zapravil za astrologijo ukvarjal s športom ali štrikal, bi imel več od tega ;)[/quote]
Mi smo imeli doma eno knjigo, ki je imela neke opise teh znamenj, pa kitajski horoskop itd. Bila je pa to tudi sanjska knjiga. In moja babica je vsak dan obsedeno brala tisto sanjsko knjigo in se sekirala zaradi nje. Potem je ta knjiga nekega dne “čudežno izginila” oziroma se preselila v Ljubljano. Nihče več je ni bral in vsi so živeli mirno in srečno do konca svojih dni.
Meni pa ne preveč, prepogosto ugotavljam, da so opisi po večini pomanjkljivi, zdaleč ne odražajo prave resnice – samo sebe vedno najdem v vseh znamenjih, zato mi je na nek način bedasta, človek z njo le zapravlja čas (bolje da bi se v tem času, ki ga je zapravil za astrologijo ukvarjal s športom ali štrikal, bi imel več od tega ;)[/quote]
Mi smo imeli doma eno knjigo, ki je imela neke opise teh znamenj, pa kitajski horoskop itd. Bila je pa to tudi sanjska knjiga. In moja babica je vsak dan obsedeno brala tisto sanjsko knjigo in se sekirala zaradi nje. Potem je ta knjiga nekega dne “čudežno izginila” oziroma se preselila v Ljubljano. Nihče več je ni bral in vsi so živeli mirno in srečno do konca svojih dni.[/quote]
That’s the whole point! Človek lahko komod mirno in srečno živi brez te navlake 😉
Forum je zaprt za komentiranje.