vprašajte za astrološka ujemanja
S spoštovanjem sicer do svojega spola, ampak včasih moraš biti res turbo-hinavec, da zdržiš v kakšni ženski družbi. Najhuje mi je, ko v družbi neka ženska nekoga opravlja tako, da se ti želodec obrača, čez pet minut pa se tej isti osebi prilizuje in gre z njo celo na kavo ipd. Če bi pa sama slučajno kaj rekla čez to isto žensko, bi ji pa takoj vse nesla na pladnju. :(
Antilopa lepo si to ponazorila.Sve medve bili v prejšnjem življenu moški:?? ::)))
Baje smo imeli več prejšnjih življenj. Saj veš, kako je bilo včasih, ko so ljudem jezik in roke sekali? Takrat so pazili kaj delajo in govorijo. :)))
Jaz pravim, da vse izvira iz zavisti. Če druga ženska ni lepa, ima višjo plačo, ali lepše obleke, ali lepši avto, ali bolj premožnega moža, ali….vedno se nekaj najde. Kaj praviš, kaj bi se zgodilo, če bi neko tako jezikavko zaprl v samico in ji za en mesec prepovedal govorit? :)))
Kalipso teb grejo očitno same neumnosti po glavi. Lahko se zgluduješ po misonki in antilopi ter margot to so dame : )[/quote]
Ok, vendar ne hvala – imam raje neumnosti v glavi in ne želim biti dama, sem raje to kar sem :P[/quote]
Kalipso kakorkoli sej najbolje da je vsak to kar je : )
Prepirala ? S kom oz zaradi česa? Zato ker mi drugi svetujejo kakšna naj bom? Ne, to ni vredno prepira, upoštevanja pa tudi ne.[/quote]
Calypso – Misonkka, Margot in jaz te ne želimo spremeniti. Če bi bila v tipični ženski družbi, bi že kvakala po naše, tako pa ti ni treba. Ni ti treba brati Lady, Hople, gledati POP IN, te bomo ravno tako sprejele v našo družbo. :))
Forum je zaprt za komentiranje.