Vodeb o športnicah
Čišmiš oz. baletka, mene so učila prva je prepovedana, druga pa ne.
Veš nekoč me je nekdo nadlegoval, zadeva je bila kar hudo resna, ker je bil hudo nasilen, treščila sem ga nazaj in se na tak način rešila. Je bil tako presenečen, da je pobegnil. Odnesla sem jo k sreči le z modrico, če se ne bi branila pa ne vem kaj bi bilo.
No po tistem, sem se vpisala v klub borilnih veščin in nekaj časa tudi trenirala. Da bi bila bolj pripravljena, če se bi še kdaj kaj takega zgodilo.
Vodeb je itak sam priznal da je prevzel Rugljevo zapuščino. Se pa ne strinjam, da je bila rugljevščina alfa in omega razmišljanja psihoanalitikov, ravno nasprotno. Distancirali so se od njega in ga kritizirali.
Osebno se pa z večino njegovih teorij strinjam. Predvsem s tisto, da so razlog za mutacijo fantov in možev v pezdetke, krive same, žene in matere.
Vodeb je itak sam priznal da je prevzel Rugljevo zapuščino. Se pa ne strinjam, da je bila rugljevščina alfa in omega razmišljanja psihoanalitikov, ravno nasprotno. Distancirali so se od njega in ga kritizirali.
Osebno se pa z večino njegovih teorij strinjam. Predvsem s tisto, da so kot razlog za mutacijo fantov in možev v pezdetke, krive same, žene in matere.
Forum je zaprt za komentiranje.