Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vodeb o športnicah

Vodeb o športnicah

Čišmiš oz. baletka, mene so učila prva je prepovedana, druga pa ne.
Veš nekoč me je nekdo nadlegoval, zadeva je bila kar hudo resna, ker je bil hudo nasilen, treščila sem ga nazaj in se na tak način rešila. Je bil tako presenečen, da je pobegnil. Odnesla sem jo k sreči le z modrico, če se ne bi branila pa ne vem kaj bi bilo.
No po tistem, sem se vpisala v klub borilnih veščin in nekaj časa tudi trenirala. Da bi bila bolj pripravljena, če se bi še kdaj kaj takega zgodilo.

Seveda so, Izrael in Rusija. Da te takšna ustreli, ti je lahko samo v užitek, a ne? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Da te ustreli direktno u srce:)

Trbovka iz tvojega posta je bilo razbrati da bi sama treščila skoraj vsakega moškega ki bi ti dal samo kakšno opazko.

matjažko si očitno želi doma imet komando :-))))

čišmiš baletek: potem pa slabo bereš. Še nikoli v življenju nisem jaz začela pretepa. Sem se pa branila, ko me je napadel moški in me grdo udaril. Takrat pa sem treščila nazaj ja. In tudi to je bil povod, da sem začel trenirat borilno veščino.

Za razmislek:

– tale Vodeb ima končano Fakulteto za šport, pomembnejših uspehov v športu pa nobenih.

Vodeb je itak sam priznal da je prevzel Rugljevo zapuščino. Se pa ne strinjam, da je bila rugljevščina alfa in omega razmišljanja psihoanalitikov, ravno nasprotno. Distancirali so se od njega in ga kritizirali.
Osebno se pa z večino njegovih teorij strinjam. Predvsem s tisto, da so razlog za mutacijo fantov in možev v pezdetke, krive same, žene in matere.

Vodeb je itak sam priznal da je prevzel Rugljevo zapuščino. Se pa ne strinjam, da je bila rugljevščina alfa in omega razmišljanja psihoanalitikov, ravno nasprotno. Distancirali so se od njega in ga kritizirali.
Osebno se pa z večino njegovih teorij strinjam. Predvsem s tisto, da so kot razlog za mutacijo fantov in možev v pezdetke, krive same, žene in matere.

Kolikor pa jaz vem, Vodeb sploh ni prevzel Rugljeve dediščine – iz Ruglja se norca dela, in pravi da ga ne smemo žalit s tem, ko mu rečemo “rugljevec”. Naslednik Ruglja je Andrej Perko – no, bolj slaba kopija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close