Vodeb o športnicah
Balettka, kot sem ti napisala, ne poznam nobene čudne ženske, ki se ukvarja z borilnimi veščinami. Vse, ki se ukvarjajo, so zelo prijetne, vsaj tiste, ki jih jaz poznam. Sploh pa ne klanfajo takih kot jih ti klanfaš.
Veš tudi vojaki ne slovijo ravno po pameti tako, da ne bi kaj veliko dala na mnenje o tem kaj je možača in kaj ni, če mi ga pove nek moški, ki se rad strelja.
Se strinjam Boom, če je ženska možača tega ne more prikriti z make upom in lepimi oblekami. To je enostavno energija ki jo taka ženska oddaja. Če bi jo oblekli v lepa oblačila bi izgledala kot transa, moški preoblečen v žensko. Sem že videla take primere, tako da možačam tudi paše bolj športno-elegantni-moški stil oblačenja.
trbovka, daj mi prosim povej kakšne traparije pišem?
a sem mogoče kje napisala da so možače čudne???
daj prosim povej, kje sem kaj nenormalnega zapisala?
očitno me nisi dojela, ali pa se bojiš pogledati resnici v oči. Daj zberi pogum!
sama sprejemam vse vrste ljudi, ampak napisala sem točno to kar večina sveta dojema kot dojema. In ženske v borilnih športih so v večini moški tipi žensk.
Tisti 3 komentarji v linku so verjetno od soimenjakinj možač ali pa od prpastih moških, ki si ne morejo dobiti ženske. Ostali ljudje pa vemo kam pes taco moli.
S tabo se pa nimam kaj več meniti, če nimaš toliko poguma da si pogledaš resnici v oči potem ti res ni pomoči.
Lahko pa pokažeš tale link in podobne stvari moškim in jih vprašaj če so jim take ženske privlačne, samo stavim da jih bo 80% povedalo laž, ker se bojijo resnice da ne bi ženske užalili, potiho si bodo pa mislili svoje.
Baletka si se mogoče pretvorila v čišmiša?
Baletka me spominja ne neko žensko, ki je pred časom jokala na MONu, ker si ne upa na bazen pa na letalo in ne vem kam še vse, ker jo povsod nadlegujjo moški. Verjetno ima tudi baletka take probleme, mogoče bi ji pomagal kak tečaj borilnih veščin, da bi tipa, ki jo nadleguje treščila in bi dal mir. Ali pa spada v kategorijo bogih punčk, ki si nič ne upajo storit?
Vojakinje so prave ženske, ker lahko moškega ustreli, če ni priden in je ne uboga. :))
[img]http://www.uniquepiss.com/wp-content/uploads/2010/08/ThreecuteIsraeliArmyGirls-Whydosoma.jpg[/img]
[img]http://media1.break.com/dnet/media/2012/8/8/48db7a9a-217b-4e2e-854b-b35cdb258007_thumb.jpg[/img]
Take “športnice” lahko vidimo tudi v resničnem življenju in so popolnoma običajne ženske, edina razlika med njimi in športnicami je, da se ne ukvarjajo intenzivno s športom. “Grde” in “možačaste” so pa vseeno. Dokaz, da je razporeditev lepot tudi med športnicami čisto enaka kot med navadnicami, so pa športne lepotice. Amen. Celo med metalkami kladiva so take s super postavco.
Forum je zaprt za komentiranje.